Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 05/09/21

ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΡΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗ PFIZER

Εγχειρίδιο παρενεργειών του eμβoλίου της PFIZER
 
Εδώ θα το διαβάσετε στα Ελληνικά https://www.ema.europa.eu/.../comirnaty-epar-product...
 
Απλα για να γνωριζετε τα επισημα στοιχεια που δινει η εταιρια γιατι μεχρι προτινος το χαρτι που ειχε μεσα το κουτι οπως θα εχετε δει απο αλλα βιντεος ηταν κενο απο τις ενδειξεις κι αντενδειξεις.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters