Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΑΔΕ, ΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ



ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ.... 42 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ...

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ...

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ...ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ...
ΡΩΤΗΣΤΕ ΨΑΞΤΕ... ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ...
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 35 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ...
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ 9-5-2019

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ 9-5-2019

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ 7ΕΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 7 ΕΤΗ

Και αναρωτιόμουν πως ζούνε και αυτά τα «παλικάρια»… των ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΥΠουργείου ΕΞωτερικών ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…! εσύ τους πληρώνεις και αυτούς Ελληνάκο…


Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Από τα ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ του Υπουργείου Εξωτερικών στο site ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES www.ellinikahoaxes.gr

Κόλαση στα ΗΑΕ: Τινάχτηκαν 10 τάνκερ στον αέρα - Mάλλον κτυπήθηκαν από Δυτικούς - Το αρνούνται οι αρχές

Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγο στο λιμάνι Fujairah των ΗΑΕ όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Την  στιγμή που συνέβη το γεγονός πετούσαν από πάνω αμερικανικά και γαλλικά μαχητικά και σύμφωνα με το λιβανέζικο al-Mayadeen η πραγματική αιτία του ατυχήματος ακόμα παραμένει άγνωστη αλλά όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για κτύπημα μάλλον από τους Δυτικούς.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ


Φιλέας Πετρίδης
-Τελικα σε οποια χωρα ανθισε ή επικρατησε ο Κουμμουνισμος,η ιστορια εχει καταγεγραμμενη μεσα της πληθος κατορθωματων, ψευτιας, απατης και ατελειωτης .... προπαγανδας, αλλοιως δεν θα μπορουσε να σταθει.
-Σημερα,μετα την προδοσια της Μακεδονιας μας και ολα οσα δυσαρεστα θα μας ακολουθουν και πραγμα περιεργο, αυτος ο λαος πολυ μα πολυ ευκολα ξεχναει, ειχε προσθεσει και νεο μνημονιο αυτη η αριστερα, εχει σκλαβωσει για 100 χρονια την πατριδα μας σε ξενους, χαθηκε τελειως η εδαφικη μας ακεραιοτητα, οι φοροι πηγαν στα υψη, ποσα αλλα να προσθεσω, οι λαθρο-εποικοι εκατομμυρια και με ενα χαρτι γινονται ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ παρακαλω και χιλιαδες θα ψηφισουν μαζι μας, διχως ιχνος ντροπης αυτη η κυβερνηση,

Παίρνει «φωτιά» το τρίγωνο Κρήτη-Καστελόριζο-Κύπρος – «Ζεσταίνεται» η ελληνική απάντηση στον «Θαλασσόλυκο» – Κίνηση-ματ από τις ΕΔ

Πληροφορίες από τον ελληνικό Τύπο, φέρουν Ελλάδα-Γαλλία- Ισραήλ και Κύπρο να ετοιμάζονται για την διεξαγωγή κοινής αεροναυτικής ασκήσεως, καλύπτοντας έκταση στο νοητό «Τρίγωνο», Κρήτη, Καστελόριζο, Κύπρο, παράλληλα με την τουρκική αεροναυτική άσκηση «Θαλασσόλυκος-2019», προκαλώντας μέγα ζήτημα στην Άγκυρα και τα σχέδια της.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας Star, η άσκηση «Θαλασσόλυκος» θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 13 και 25 Μαΐου, σε συνεργασία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας με τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας και της διευθύνσεις πολιτικής προστασίας και στις 3 θάλασσες που περιβάλλουν την Τουρκία.

Από Το Γήπεδο Στην Αγχόνη – Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομάδα Που Εκτελέστηκε Το 1921

Αθλητικός Σύλλογος «Πόντος» Μερζιφούντας, του οποίου τα μέλη του απαγχονίστηκαν στην Αμάσεια το 1921, αφού ο Σύλλογος κατηγορήθηκε σαν «επαναστατικός» από τις κεμαλικές αρχές.

Ο Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος Μερζιφούντας «Πόντος», ιδρύθηκε από μαθητές και αποφοίτους του Κολλεγίου «Ανατόλια» το 1903. Στη διοίκησή του συμμετείχαν τόσο οι μαθητές όσο και οι δάσκαλοι του κολεγίου και η δραστηριότητά του αφορούσε τους τομείς του αθλητισμού, του πνεύματος, της τέχνης.

Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Αποστρατικοποιείστε τα νησιά του Α.Αιγαίου – Το ΝΑΤΟ να μην τα πλησιάζει – Έχουμε δικαιώματα»!



Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
Σε μια πρωτοφανή προκλητική ανακοίνωση προχώρησε το τουρκικό ΥΠΕΞ με την οποία ζητάει όχι μόνο την αποστρατικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου αλλά και από το ΝΑΤΟ να μην ανεφοδιάζονται τα πλοία του στα λιμάνια τους!
Ταυτόχρονα αφήνει υπόνοιες ακόμα και επιθετική ενέργεια κατά των νησιών αυτών προς υπεράσπιση των συμφερόντων της Άγκυρας στην περιοχή!

Τελικός Κυπέλλου: Η αλήθεια για τον μαυροφορεμένο "χάκερ" που αναστάτωσε τους τηλεθεατές



Τι ήταν τελικά ο μυστηριώδης μαυροφορεμένος τύπος που εμφανίστηκε εν μέσω τελικού Κυπέλλου που μεταδόθηκε από το COSMOTE SPORT 1HD - Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters