Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Τι σημαίνει ασύμμετρη απειλή και πως συνδέεται με τις πυρκαγιές – Γιατί βάζουν στόχο το ηθικό της κοινωνίας; Ποιος ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών

 
Παναγιώτης Ήφαιστος
Η – λόγω πυρκαγιών – εισαγωγή του όρου «ασύμμετρη απειλή» στον ελληνικό δημόσιο διάλογο, πριν μια περίπου δεκαετία και ξανά σήμερα, χαρακτηρίζεται από συχνές ασάφειες, ανακριβείς ορισμούς και άλματα συλλογισμών. Αβάστακτο είναι πάντως εάν και όταν οι ασύμμετρες απειλές γίνουν αντικείμενο μικροπολιτικής διαμάχης. Όχι για πρώτη φορά για όρους και έννοιες που σχετίζονται άμεσα με την διεθνή πολιτική, παρατηρούμε θεμελιώδεις συγχύσεις και ανακρίβειες.

Που είναι τώρα οι ΜΚΟ να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους; Άφαντες επειδή δεν είναι πρόσφυγες;

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Στο σαιξπηρικό αριστούργημα “Οθέλλος” ο κακόβουλος και εκδικητικός χαρακτήρας του Ιάγου που δηλητηριάζει τη σχέση του πρωταγωνιστή με τη γυναίκα του Δυσδαιμόνα, μιλάει σε κάποιο σημείο για κάργιες που αναζητάνε τη λεία τους…

Αυτές οι κάργιες έχουν διεισδύσει για τα καλά στη νελληνική κοινωνία και αναζητούν τη λεία τους. Κάργιες, που μπορεί να μην χτυπιούνται στους μαύρους τοίχους και στα κεραμίδια, όπως έγραφε ο Καρυωτάκης, αλλά αρέσκονται με αντάλλαγμα ένα πιάτο φαγητό σαν τον διάβολο του Φάουστ, να κλέβουν την ψυχή των οφελουμένων τους.

Μπορεί το HAARP να ξεκινήσει φωτιά από απόσταση;

Το δέντρο που απεικονίζεται παραπάνω καίγεται από μέσα προς τα έξω! Χτυπηθηκε από κεραυνους λαμψεις που δημιουργήθηκαν από την τεχνολογία HAAP ή χτυπήθηκε από μικροκυματική ενέργεια από τα καιρικά όπλα που προκάλεσαν στα σωματίδια νανο-αλουμινίου που προερχονται από τους χημικούς ψεκασμους να αρπαξουν φωτια;

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ (Ε.Ο.Ζ )

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ … «ΕΟΖ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ  «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ» ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ…

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων σε Δήμους της Αλβανίας

Δωρεά, εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας, δύο πυροσβεστικών οχημάτων και του αντίστοιχου εξοπλισμού τους, εγκρίθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, προς τους Δήμους Φοινικαίων και Δρόπολης της Αλβανικής Δημοκρατίας.

Τι Κρύβεται Πίσω από την Πυρκαγιά στην Κινέτα; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ τότε Καταλαβαίνεις…

 
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι καίγονται τα Γεράνεια Όρη, έφτασε η πληροφορία στο σάιτ μας, newreport.gr για αναγκαία αποψίλωση του δάσους λόγω εξόρυξης, άρα μιλάμε για ενδεχόμενο εμπρησμό.



Τόσο οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όσο και του υπουργού Νίκου Τόσκα, αναφέρονται σε ενδεχόμενο εμπρησμό, ενώ υπάρχει και η σύλληψη φερόμενου εμπρηστή.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters