Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Η NASA ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μια απόπειρα χρονολόγησης των Ομηρικών Επικών, η πιο ακριβής, συγκρίνει τα φυσικά φαινόμενα που περιγράφονται στα έπη με τα αστρονομικά φαινόμενα και επαληθεύει την ιστορική αλήθεια της αφήγησης. Το αποτέλεσμα είναι απόδειξη των ακριβών ημερομηνιών για τα γεγονότα που καταγράφονται στα έπη.

«Πιστεύουμε ότι ο μύθος περιστρέφεται γύρω από πραγματικά γεγονότα», λέει η Παναγιώτα Πρέκα-Παπαδήμα, καθηγήτρια αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Γαλλία και Κίνα αναπτύσσουν υπερ-στρατιώτες βιολογικά σχεδιασμένους

Μόλις δύο εβδομάδες αφότου ανακοινώθηκε ότι η Κίνα ανέπτυξε βιολογικά ενισχυμένους στρατιώτες , η Γαλλία έχει ενταχθεί στη δημιουργία δημιουργών στρατευμάτων που μπορούν να «εκτραφούν για να σκοτώσουν» σύμφωνα με νέα έκθεση.

Την περασμένη εβδομάδα, η Γαλλία έδωσε το προβάδισμα για επαυξημένους στρατιώτες και ορισμένοι φοβούνται ότι τα σούπερ στρατιώτες θα μπορούσαν να είναι ο νέος κανόνας στο πρόσφατο μέλλον.

Ρεζιλίκι Τούρκων: "Προσπάθησαν να ανοίξουν τους “εγκεφάλους” των S-400" - Παγίδα από τους Ρώσους

Οι Τούρκοι προσπάθησαν να "πειράξουν" το σύστημα "φίλος/εχθρός" πέφτοντας στην παγίδα που τους είχαν στήσει οι Ρώσοι μηχανικοί με εντολή του Κρεμλίνου

Πυρ και μανία είναι στην Μόσχα με την στάση και κυρίως τη δράση των Τούρκων σε όλα πλέον τα επίπεδα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters