Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Σουηδία: Του πήραν τα παιδιά και τα έδωσαν σε μουσουλμάνους Ζήτησε άσυλο στην Πολωνία

Το φαινομενικά αδιανόητο συνέβη στη Σουηδία: Οι… «κοινωνικές» υπηρεσίες της χώρας έδωσαν για υιοθεσία τρία κορίτσια χριστιανικού θρησκεύματος σε μια ανάδοχη μουσουλμανική οικογένεια!
Ο πατέρας των κοριτσιών με καταγωγή από τη Ρωσία μόλις έμαθε την εξωφρενική αυτή κίνηση των αρχών, πήρε πίσω τα παιδιά του και ως πρόσφυγας έφυγε από τη χώρα ζητώντας άσυλο στην Πολωνία όπου και βρίσκεται σήμερα.

Εξέγερση Σύρων Μισθοφόρων Στη Λιβύη: Απαιτούν Χρήματα Από Την Άγκυρα

Σε δεινή θέση ευρίσκονται οι τουρκικές δυνάμεις στη Λιβύη μετά την εξέγερση των απλήρωτων Σύρων μισθοφόρων που μεταφέρθηκαν εκεί από την Άγκυρα για να πολεμήσουν το στρατηγό Χαφτάρ, ενώ έχουμε και την κατάρριψη δύο ακόμη τουρκικών drone.

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA), υπό την ηγεσία του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ, ισχυρίζεται ότι κατέρριψε δύο ακόμη τουρκικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, σύμφωνα και με τον εκπρόσωπο του LNA Ahmed Mismari, ανεβάζοντας τον αριθμό σε 17.

Αποκάλυψη-βόμβα: Μέσα στην πανδημία δέχτηκαν να φέρουν μετανάστες από τη Λιβύη!



Εγκληματική απόφαση της κυβέρνησης μετά τα πανηγύρια για τον Έβρο. 
Σε κίνδυνο ολόκληρη η Κρήτη – Φόβοι για μεγάλο κύμα από την Αφρική λόγω κορονοϊού – Δεν τους δέχεται η Ιταλία.
Ενώ οι ευρωπαϊκές δυνάμεις αναλαμβάνουν το έργο του ναυτικού αποκλεισμού της Λιβύης, κάποιες παράλληλες δράσεις της σχετικής επιχείρησης επηρεάζουν άμεσα στην Ελλάδα, η οποία για λόγους ανεξήγητους έχει αποδεχθεί να είναι η χώρα υποδοχής των παράνομων μεταναστών, οι οποίοι ενδεχομένως θα «διασωθούν» από τα πλοία της Ευρωπαϊκής Ναυτικής Δύναμης (EUMARFOR) που θα περιπολούν τη Μεσόγειο.

Συνέλαβαν τον πρόεδρο του Τμήματος Χημείας του Χάρβαρντ. Tάπαιρνε απο ΚΙΝΑ και τους έστελνε ... ΒΙΝΤΕΟ

Η είδηση έχει απαγορευτεί εκτός Αμερικής και το έχουν μπλοκάρει στο facebook αλλά  oi αλήθειες πρέπει να βγουν. Συνέλαβαν σήμερα τον Dr Charles Lieber που είναι ο πρόεδρος του Τμήματος Χημείας του Χάρβαρντ εμπλεκόμενο με το κινεζικό πανεπιστήμιο του Wuhan....

Ρ. Κένεντι: «Οι πιο τρομακτικές επιδημίες συνδέονται με τα εμβόλια του Γκέιτς» (εικόνες)

Μύδροι από τον Ρόμπερτ Κέντεντι κατά του Μπιλ Γκέιτς: «Χρησιμοποιεί το εμβόλιο του κορωνοϊού για να επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία».

«Κεραυνούς» εκτόξευσε ο Ρόμπερτ Κένεντι, γιος του δολοφονημένου Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ανιψιός του πρώην Αμερικανού προέδρου και επίσης δολοφονημένου Τζον Κένεντι.
Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Ρόμπερτ Κένεντι αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τα εμβόλια για τον Μπιλ Γκέιτς είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία, η οποία τροφοδοτεί τις πολλές σχετιζόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των σχεδίων της Microsoft να ελέγξει πλήρως τον συνδυασμό εμβολίου και ελέγχου

Hillary Clinton & Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα



Το σκάνδαλο των e-mail της Hillary Clinton έχει να κάνει με την ύπαρξη μυστικής κυβέρνησης.

Έχω παρακολουθήσει την πρόοδο αυτής της ιστορίας και βρίσκω συναρπαστικό το ότι, ασχέτως από το ποιος μιλά για την ύπαρξη του μυστικού server της Hillary και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με αυτόν- ποτέ δεν αναφέρει, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

Ο ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ (Βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Εκτελεστικός Διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης Υγείας του ΠΟΥ ενθαρρύνει το τυραννικό αστυνομικό κράτος.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης για την Υγεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πρότεινε βίαια την απομάκρυνση των μελών μιας οικογένειας που έδειξαν θετικό αποτέλεσμα για το COVID-19.

«Φήμες» λένε ότι αυτοί οι διάσημοι είναι νεκροί !

Κωρονοϊός: «Φήμες» λένε ότι αυτοί οι διάσημοι είναι νεκροί !«Φήμες», λένε πως η Angela Merkel, ο George Soros, η Hillary Clinton, ο Bill Gates και η Βασίλισσα Elisabeth, είναι νεκροί !

Αφιερώστε λίγο χρόνο και σκεφτείτε τι ακριβώς συμβαίνει.
Φροντίστε να διαδώσετε την αλήθεια.
Στην Ελλάδα προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας τρομοκρατήσουν και να μας βλάψουν θανάσιμα αν δεν καταλάβουμε τι συμβαίνει και δεν αντισταθούμε !

Η έκκληση των ειδικών για τα για τα νεκρά χελιδόνια

Η έκκληση των ειδικών για τα για τα νεκρά χελιδόνια Τι αναφέρει ανακοίνωση
Οι θλιβερές εικόνες των νεκρών και ταλαιπωρημένων χελιδονιών, έκαναν χθες το γύρο του διαδικτύου καθώς μέλη του τοπικού συνεργάτη του συλλόγου προστασίας άγριας ζωής ΑΝΙΜΑ προσπάθησαν να περισυλλέξουν τα ζωντανά και να απομακρύνουν τα νεκρά χελιδόνια από το δρόμο.
Το φαινόμενο παρατηρήθηκε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως και στην Αθήνα.

ΚΩΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!

Οι πληροφορίες έρχονται με μεγάλη ταχύτητα πλέον φίλοι μου.

Αυτός ο Πόλεμος που όπως σας είπα μαίνεται μεταξύ κακού και καλού, οι Δυνάμεις του σκότους που κυβερνούν τόσα χρόνια, με τις Δυνάμεις του Καλού, η μαύρη αδελφότητα, εναντίον της Λευκής, βρίσκεται σε σημείο έξαρσης και αποκορύφωσης.
Όλοι κρέμονται από το αίσιο πέρας των επιχειρήσεων του Τραμπ εναντίον της Καμπάλα, επιχείρηση που αφ΄ενός έχει σκοπό τη σύλληψη και τον εγκλεισμό των “κεφαλών” και απο την άλλη αυτές τις ώρες, να στεφθεί με επιτυχία η διάσωση των χιλιάδων παιδιών που βρίσκονται στα πολυόροφα υπόγεια και στα τούνελ των Μεγάλων πόλεων της Αμερικής.

Σχετικά με τον Donald Trump


Ο χρόνος είναι σωστός για όποιον ενδιαφέρεται για να καταλάβει τι κάνει ο Donald Trump και να αποκρυπτογραφήσει την δημιουργική του ασάφεια και πως το κάνει. 
Ο αμφιλεγόμενος από τα συστηματικά κομμουνιστικά ΜΜΕ, Πρόεδρος των Αμερικάνων έχει μια σαφέστερη ατζέντα απ’ ό,τι μπορεί να φανταστείς, τόσο για την εξωτερική πολιτική όσο και για τις εσωτερικές υποθέσεις, αλλά επειδή πρέπει να παραμείνει στην εξουσία αλλά και να παραμείνει ζωντανός για να επιτύχει τους στόχους του, η στρατηγική του είναι τόσο εκλεπτυσμένη και λεπτή ώστε, φαντάζει τρελή.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ 5G; «Οι ιοί είναι απεκκρίσεις ενός τοξικού κυττάρου. Επηρεαζόμαστε άμεσα από τον ηλεκτρισμό. Δείτε την Ηλέκτριση της γης. Η λύση: Να αναπτύξεις πιο δυνατές πνευματικές ικανότητες» - του Απ. Τσακρίδη

drThomas Cowan:
«Οι ιοί είναι απεκκρίσεις τοξικού κυττάρου.
Επηρεαζόμαστε άμεσα από τον ηλεκτρισμό.
Δείτε την Ηλέκτριση της γης...

Η λύση: Να αναπτύξεις πιο δυνατές
πνευματικές ικανότητες»…

ηλεκτρολόγου μηχανικού ΤΕ

Το 1918, μετά την τεράστια πανδημία της Ισπανικής Γρίπης, ο Ρούντολφ Στάινερ[1] ρωτήθηκε.. τι ήταν όλο αυτό που συνέβη;

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΑΞΙΟΤΟΥΧΩΝ.

Nancy Petratou Marinaki
ΑΥΤΟ ΈΠΑΙΡΝΕ ΑΝΑΒΟΛΕΣ Η ΤΟ ΑΠΕΡΙΠΤΕ Η ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ 🐍 ( ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΈΝΑ ΠΡΑΜΑ)😉
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ. Ο ΤΡΑΜΠ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΤΑ 🐍🐍 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ🐍🐍
ΑΝΤΕ, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.......ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ🐍, ΒΡΕ 😉😉😂😂🙏

Το Πλάνο Που Θα Σώσει Τον Κόσμο (Ελληνικούς Υπότιτλους)

Κάτι μεγάλο συμβαίνει παγκοσμίως - τα UFO δεν κρύβονται πια (Βίντεο)


Τον τελευταίο καιρό, ο πλανήτης μας βιώνει ένα ανεξήγητο φαινόμενο. Φαίνεται ότι τα εξωγήινα όντα δεν περικλείουν πλέον τα ΑΤΙΑ.

Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, αλλά κυρίως τον τελευταίο μήνα, έχουν αναφερθεί πολλά UFO. Ο αριθμός είναι ασυνήθιστα υψηλός σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Κάτι περίεργο συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΤΟΝ ΟΚΤ. ΤΟΥ '12 ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ !!!


ΟΠΟΙΟΣ/Α ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ...

Μένουμε Σπίτι με Κούλη να βάζει ταφόπλακα στην οικονομία

Μένουμε σπίτι.

Το υποσυνείδητο μήνυμα του με τον Κούλη να βάζει την ταφόπλακα στην Ελληνική οικονομία.

Μένουμε σπίτι

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters