Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Κάτι μεγάλο συμβαίνει παγκοσμίως - τα UFO δεν κρύβονται πια (Βίντεο)


Τον τελευταίο καιρό, ο πλανήτης μας βιώνει ένα ανεξήγητο φαινόμενο. Φαίνεται ότι τα εξωγήινα όντα δεν περικλείουν πλέον τα ΑΤΙΑ.

Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, αλλά κυρίως τον τελευταίο μήνα, έχουν αναφερθεί πολλά UFO. Ο αριθμός είναι ασυνήθιστα υψηλός σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Κάτι περίεργο συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο.


Ας ελπίσουμε ότι όλες αυτές οι παρατηρήσεις UFO δεν θα οδηγήσουν σε ένοπλη σύγκρουση μεταξύ ανθρώπων και αλλοδαπών. Αλλά όπως μπορείτε να δείτε σε ένα από τα παρακάτω βίντεο, αυτό έχει ήδη συμβεί.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να διαπιστωθεί αν αυτά τα εξωγήινα όντα είναι ειρηνικά ή όχι.

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο και δείτε μόνοι σας:

Μεξικό 28 Μαρτίου 2020 - Μοντερέι, Νουέβο Λεόν (καταγεγραμμένο και μάρτυρας δύο πιλότων )



Περού 3 Απριλίου 2020



Περού 4 Απριλίου 2020



Βραζιλία 1η Απριλίου 2020



Βραζιλία 4 Απριλίου 2020



Γαλλία 5 Απριλίου 2020



Αργεντινή 4 Απριλίου 2020



Ινδονησία 31 Μαρτίου 2020



Ιράν, 2 Απριλίου 2020




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters