Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ρ. Κένεντι: «Οι πιο τρομακτικές επιδημίες συνδέονται με τα εμβόλια του Γκέιτς» (εικόνες)

Μύδροι από τον Ρόμπερτ Κέντεντι κατά του Μπιλ Γκέιτς: «Χρησιμοποιεί το εμβόλιο του κορωνοϊού για να επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία».

«Κεραυνούς» εκτόξευσε ο Ρόμπερτ Κένεντι, γιος του δολοφονημένου Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ανιψιός του πρώην Αμερικανού προέδρου και επίσης δολοφονημένου Τζον Κένεντι.
Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Ρόμπερτ Κένεντι αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τα εμβόλια για τον Μπιλ Γκέιτς είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία, η οποία τροφοδοτεί τις πολλές σχετιζόμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των σχεδίων της Microsoft να ελέγξει πλήρως τον συνδυασμό εμβολίου και ελέγχου
ταυτότητας, ώστε να αποκτήσει ο ίδιος ένα δικτατορικό έλεγχο της παγκόσμιας πολιτικής υγείας, την αιχμή του δόρατος του νέο-ιμπεριαλισμού των μεγάλων επιχειρήσεων. Η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια τροφοδοτείται και από μια μεσσιανικού τύπου πεποίθηση ότι έχει ως αποστολή να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και με μια θεϊκού τύπου προθυμία να πειραματιστεί με αυτό με τις ζωές κάποιων τους οποίους θεωρεί λιγότερο ανθρώπους».
Σημειώνεται ότι στις 6 Απριλίου δοκιμάστηκε το πρώτο εμβόλιο για τον κορωναϊό από εταιρεία βιοτεχνολογίας, την οποία χρηματοδοτεί ο Μπιλ Γκέιτς. Πρόκειται για μια μικρή εταιρεία βιοτεχνολογίας στην Πενσυλβάνια, η οποία πραγματοποίησε ήδη τον πρώτο εμβολιασμό μετά από την έγκριση άδειας για να πραγματοποιεί εμβολιασμούς από τον CDC.
Το εμβόλιο έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία Inovio Pharmaceuticals, η οποία χρηματοδοτείται από το διαβόητο ίδρυμα του Μπίλ και της Μελίντα Γκέιτς, όπως και από το ίδρυμα Επιδημιολογικής Ετοιμότητας και Καινοτομίας.
Ο Κένεντι λέει επίσης: «Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία του Γκέιτς για καταστροφικό εμβόλιο πολιομυελίτιδας που έχει παραλύσει 496.000 παιδιά μεταξύ 2000 και 2017. Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έστειλε πίσω τα εμβόλια του Gates και διέλυσε τους Γκέιτς και τους φίλους του από το NAB. Τα ποσοστά παράλυσης της πολιομυελίτιδας υποχώρησαν ραγδαία. Το 2017, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας παραδέχτηκε διστακτικά ότι η παγκόσμια έκρηξη της πολιομυελίτιδας είναι κυρίως στέλεχος του εμβολίου, που σημαίνει ότι προέρχεται από το Πρόγραμμα Εμβολίων του Γκέιτς. Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν συνδέονται όλες με τα εμβόλια του Γκέιτς. Μέχρι το 2018, 3/4 των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας ήταν από τα εμβόλια του Γκέιτς».
Και συνεχίζει ο Κένεντι: «Το 2014, το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV, που αναπτύχθηκαν από την GSK και τη Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες ινδικές επαρχίες. Περίπου 1.200 υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων και διαταραχών γονιμότητας. Επτά πέθαναν. Οι ινδικές κυβερνητικές έρευνες χρέωναν ότι οι ερευνητές που χρηματοδοτούνται από τον Γκέιτς διεπράχθησαν διάχυτες ηθικές παραβιάσεις: πιέζοντας τα ευάλωτα κορίτσια του χωριού, εκφοβίζοντας τους γονείς, σφυρηλατώντας τα έντυπα συγκατάθεσης και αρνούντας την ιατρική περίθαλψη στα τραυματισμένα κορίτσια. Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας. Το 2010, το Ίδρυμα Γκέιτς χρηματοδότησε μια δοκιμή εμβολίου πειραματικής ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151 αφρικανικά βρέφη και προκαλώντας σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως παράλυση, κατάσχεση και εμπύρετες σπασμούς σε 1.048 από τα 5.049 παιδιά».
Ο Κένεντι, μάλιστα, παραθέτει και όλα τα σχετικά ντοκουμέντα και όλα όσα λέει…


https://www.flogasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters