Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Hillary Clinton & Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα



Το σκάνδαλο των e-mail της Hillary Clinton έχει να κάνει με την ύπαρξη μυστικής κυβέρνησης.

Έχω παρακολουθήσει την πρόοδο αυτής της ιστορίας και βρίσκω συναρπαστικό το ότι, ασχέτως από το ποιος μιλά για την ύπαρξη του μυστικού server της Hillary και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με αυτόν- ποτέ δεν αναφέρει, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!
Αυτό αποτελεί σαφή ένδειξη της Μυστικής Κυβέρνησης της οποίας η Hillary είναι μέρος. Τίποτα περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Δεν πρόκειται για το περιεχόμενο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανεξάρτητα από το αν περιέχουν πληροφορίες οι οποίες έχουν «ταξινομηθεί» ως απόρρητες ή όχι.

Η ίδια Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ και η χρήση του είναι μια σαφής ένδειξη ότι είναι μέρος της μυστικής κυβέρνησης που κυβερνάει τις Η.Π.Α. και στην ουσία το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα το οποίο προστατεύει. Αυτό είναι που οι παρουσιαστές των ειδήσεων και ο Donald Trump θα πρέπει να γνωρίζουν και πρέπει πραγματικά να ξεσηκωθούν μόνο γι’ αυτό το γεγονός.

Απλά, δεν συζητάνε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αυτό το σκάνδαλο είναι σημαντικό. Και αν το παρακολουθήσετε, θα δείτε ότι στην ουσία πρόκειται για την δημόσια αποκάλυψη των τρόπων δράσης της μυστικής κυβέρνησης. Για πρώτη φορά, αυτό το κοσμικό κομμάτι της ανακάλυψης προμηνύει κάτι μεγαλύτερο και όχι μόνο το κατά πόσο αψηφούνται οι συμβατικές κυβερνητικές μέθοδοι μυστικότητας ή όχι. Κάποιοι άνθρωποι του Κογκρέσσου και γυναίκες και ίσως μερικοί έξυπνοι δημοσιογράφοι το γνωρίζουν αυτό.
Είναι καιρός οι άνθρωποι να το συζητήσουν αυτό το ζήτημα και από δύο πλευρές του και να αναγνωρίσουν, τι πραγματικά συζητείται και τι σημαίνει.

Η Χίλαρι είναι ενεργό μέλος της μυστικής κυβέρνησης και εντελώς αναμεμιγμένη στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, στις σχέσεις μας με διάφορες εξωγήινες φυλές τόσο εντός όσο και εκτός πλανήτη, καθώς και με τις υπόγειες και τις δια-διαστασιακές. Αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε. Ο Donald Trump απλά δεν το γνωρίζει.

Αυτό που ο Trump ξέρει ή μπορεί να υποψιάζεται ή να του έχουν μεταφέρει, με όρους πολιτικής πληροφορίας, στον «δρόμο για να κερδίσει τον Λευκό Οίκο», του είναι άγνωστο. Βλέπω δύο πιθανά σενάρια σε σχέση με αυτόν.

1 Είναι ένας τύπος σε πτώση από την πρώτη μέρα – ο διορισμένος τύπος σε πτώση, για να αποσπάσει την προσοχή των ανθρώπων και να βοηθήσει όσους βρίσκονται στην εξουσία να καθορίσουν πόσο μεγάλη και παθιασμένη είναι η αντίθεσή τους. Είναι τόσο αφελής όσο και οι ενέργειες που κάνει ή

2 Ο ίδιος έχει πλήρη επίγνωση του ρόλου που παίζει και πληρώνεται είτε σε χρήματα ή με άλλα απόρρητα μέσα για την «υπηρεσία» του στη διαιώνιση του ονείρου μιας ελεύθερης κοινωνίας, στο πρόσωπο μίας συγκεκριμένης ολοκληρωτικής μυστικής κυβέρνησης και, το κάνει πρόθυμα. Υπηρετεί την ατζέντα του με μεγαλοπρέπεια εμφανιζόμενος σαν το σκοτεινό άλογο που τερματίζει δεύτερο, κάνοντάς το να φαίνεται ότι, έχουμε ελεύθερες εκλογές και ένα κοινό που θα «επιλέξει» τον πρόεδρό τους. 
Αυτό δεν είναι αλήθεια από τη δολοφονία του Κένεντι και, όποιος γνωρίζει την ιστορία τους και έχει παρακολουθήσει την εξέλιξη των Μαύρων Επιχειρήσεων της μυστικής κυβέρνησης, το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα τόσων ετών, θα το γνωρίζει σε βάθος.

Αυτό που επίσης θεωρώ αρκετά εκπληκτικό, είναι ότι, ακόμη και εκείνοι από την εναλλακτική πλευρά που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν τόσα πολλά για όλα αυτά, ΔΕΝ αναγνωρίζουν, τι πραγματικά συμβαίνει εδώ σε σχέση με τις εκλογές. Οι άνθρωποι που θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα εξαπατώνται από αυτό το τέχνασμα.

Φωτογραφίες Reuters
hillary-clinton-3
hillary-clinton-4
hillary-clinton-1
hillary-clinton-2
screenshot_4
donald-trump
Σχετικά με τα Emails της Hillary
Περαιτέρω αξίζει να αναγνωρίσουμε ότι οι μυστικές επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το ποιος συμμετέχει πρέπει να γίνονται καθημερινά. Υπό το πρίσμα αυτό, η τήρηση του απορρήτου -του μυστικού διαστημικού προγράμματος και οι πόλεμοι που συνεχίζονται εντός και εκτός αυτού του πλανήτη, καθώς και οι συναλλαγές με τους ανθρώπους της Γης θα θεωρούται κατ’ ανάγκην κρυφές από την επιφανειακή κυβέρνηση ανά πάσα στιγμή.

Ετσι η Hillary, ως πιστό μέλος της MJ-12 / Επιτροπή της πλειοψηφίας / Psion, ονομάστε το όπως θέλετε, κάνει απλά τη δουλειά της για να διατηρηθεί αυτό το απόρρητο. Αυτό ρίχνει ένα εντελώς διαφορετικό φως στον server και τα μηνύματα που υπάρχουν κατά τη διάρκεια των ετών της ως «Γραμματέα του Κράτους» είναι περιττό να πω ότι πρόκειται για τον επιφανειακό και όχι τον πραγματικό τίτλο της.
Παράλληλα με αυτό το άρθρο, μόλις επέστρεψα από συνεντεύξεις μου με τον Captain Mark Richards, της Space Command που είναι στη φυλακή για πάνω από 30 χρόνια (παγιδευμένος για μια δολοφονία). Δηλώνει (για το αρχείο) με έμφαση ότι ο Trump ποτέ δεν θα μπει στο Λευκό Οίκο. Λέει ότι Trump δεν ξέρει τίποτα και είναι, κατά συνέπεια, εντελώς έξω από τον βρόχο όταν πρόκειται για μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και για το τι πραγματικά συμβαίνει. Είπε επίσης ότι «ΑΥΤΟΙ» θα τον σκότωναν πιθανώς αν έμπαινε στο Λευκό Οίκο. «Αυτοί» – που σημαίνει «Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία της εκτέλεσης του Διαστημικού Προγράμματος και της Μυστικής Κυβέρνησης της Γης».

Ο Mark Richards μίλησε ξεκάθαρα για το γεγονός ότι είναι στη φυλακή -και δεν τον έχουν δολοφονήσει- επειδή έχουν πλήρη επίγνωση της κάλυψης και των στρατηγικών συνδέσεων που έχει, τις οποίες αν ενεργοποιούσε, θα έριχνε την πλευρά της μυστικής κυβέρνησης, η οποία εκτελεί αυτή τη στιγμή τα πράγματα. Ο Μαρκ είναι εχθρός τους. Αλλά συνεργάζεται επίσης με ένα πολύ ισχυρό πρόσωπο στο εσωτερικό της αντιπολίτευσης που θα αναδειχθεί για να αναλάβει. Αυτή είναι η παράταξη που θέλει «κάποια» αποκάλυψη -αλλά όχι όλες -και που είναι ενάντια στο ρεύμα της παράταξης Μπους Cabal / Εωσφόρων Εξέγερση, που είναι στην εξουσία.

Χωρίς τη γνώση της πλήρους αντίληψης του τι συμβαίνει εδώ στη Γη, σε σχέση με τις μάχες μας με τους ερπετοειδείς και άλλους φαύλους εκτός πλανήτη και εσωτερικές Γήινες φυλές, απλά δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι, ούτε καν ο Julian Assange ή ο Edward Joseph Snowden λένε στους ανθρώπους τι πραγματικά σημαίνει …

Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ
Κρατήστε αυτό κατά νου, όταν είστε έξω και συζητάτε με τους ανθρώπους για κάποια λεγόμενα μυστικά  emails που η Hillary υποτίθεται ότι έχει στείλει!

Τα ίχνη των  Email του Weiner

Είναι επίσης σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι άνθρωποι, όπως ο Comey, διευθυντής του FBI, δεν είναι στο πλήρωμα της μυστικής κυβέρνησης. Εργάζεται για την πλευρά που θέλει να αποκαλύψει την ύπαρξη της μυστικής κυβέρνησης. Με την αντίδραση από τον Μπους – Cabal ενάντια στην πρόσφατη κίνησή του Comey να επαναλάβει την έρευνα, κατά πάσα πιθανότητα θα βρει άλλη δουλειά ή θα έχει κάποια αιφνίδια προβλήματα υγείας ή ένα ατύχημα στο εγγύς μέλλον.

Αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι «με το μέρος του» και ποιος όχι, απλά να παρακολουθήσετε ποιος επιτίθεται στον Comey. Περιττό να πω ότι, κάποιοι θα ‘αναγκαστούν’ να του επιτεθούν κάνοντας δηλώσεις, αλλά κάποιοι είναι πληρωμένα μέλη της κλίκας και είναι πολύ γνωστοί.

Αυτό που βλέπουμε είναι η ανάδυση της πραγματικής διάσπασης στο εσωτερικό της μυστικής κυβέρνησης. Εκείνοι στην επιφάνεια, εξυπηρετούν τη μυστική κυβέρνηση και όχι την επιφανειακή κυβέρνηση, είτε το ξέρουν είτε όχι. Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα έχει τουλάχιστον ένα σημαντικό στόχο, που είναι η διατήρηση του ελέγχου των ανθρώπων της Γης και του ηλιακού μας συστήματος. Το γεγονός αυτό καθιστά την αποστολή του ζωτικής σημασίας για την επιβίωσή μας. Πράγμα που σημαίνει πως ό,τι κάνουν για να διασφαλίσουν τη λειτουργία τους, πρόκειται να εξυπηρετήσει αυτόν τον στόχο.

Ενώ δεν συμφωνώ με την κλίκα που εκτελεί αυτό το πρόγραμμα, μπορώ να πω, ότι σε σχέση με εκείνους που είναι με το μέρος μας, που αγωνίζονται για λογαριασμό μας, για τη διασφάλιση της Γης και της ανθρωπότητας, σε έναν πόλεμο με τις φυλές που θα προτιμούσαν να δουν τους  ανθρώπους να μετατρέπονται σε ζωοτροφές για τους δικούς τους σκοπούς, αυτούς τους υποστηρίζω.

Αυτό που δεν υποστηρίζω είναι οι υπεύθυνοι της μυστικής κυβέρνησης και του μυστικού διαστημικού προγράμματος που έχουν καταληφθεί από τις επιρροές των Ερπετοειδών και των Anunnaki που έχουν στρέψει αυτό το πρόγραμμα για να εξυπηρετήσουν τους δόλιους στόχους τους. Η διάσπαση στο εσωτερικό της Μυστικής Κυβέρνησης παίζεται έξω στη Γη και καθρεφτίζεται στην επιφάνεια των πολιτικών αγώνων.

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν πίστη στη μυστική κυβέρνηση. Επίσης, είναι ευθυγραμμισμένες με διάφορες παρατάξεις εξωγήινων και φατριών εντός της Γης. Πολλά από αυτά που ακούμε στις ειδήσεις είναι ένα επιφανειακό παιχνίδι για να κρατήσει τους ανθρώπους απασχολημένους και σε σύγχυση. Ξεκινήστε την εφαρμογή της γνώσης που έχετε για να διαβάζετε ό,τι έχει ειπωθεί στην πραγματικότητα από τη μία φατρία στην άλλη. Συχνά χρησιμοποιούν αυθεντίες και νέες εκροές ειδήσεων για να προειδοποιήσουν τους αντιπάλους τους.

Ο Trump είναι ευθυγραμμισμένος με την πλευρά της Scottish Rite και μπορεί να είναι ένας υποψήφιος που προβάλλει μια συγκεκριμένη φατρία υψηλού επιπέδου. Τελικά, ο ίδιος εξυπηρετεί ένα σκοπό. Όπως λέει ο Jordan Maxwell, είναι ένα πουλί με δύο φτερά. Οι Ρώσοι από τη μία πλευρά και οι ΗΠΑ, από την άλλη.

Ω, και σε σχέση με το Ίδρυμα Κλίντον: Είναι χωρίς αμφιβολία μέρος του «ακολουθήστε τα χρήματα» και τις πηγές χρηματοδότησης των μαύρων επιχειρήσεων που χρησιμοποιούνται στην υπηρεσία της Μυστικής Κυβέρνησης και του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος.

***
@ Ιων Μάγγος / Kerry Cassidy – Project Camelot
***
Διαβάστε τα άρθρα: Mark Richards: Ολική Επαναφορά / Space Command Captain: Mark Richards /Η Μάχη στο Dulce / Άγγλο-Σαξονική Αποστολή /Φάκελοι Lacerta: Η Συνέντευξη μιας Ερπετοειδούς

terrapapers-com_mark-richard
white-draco-1
white-draco
terrapapers-com_lacerta-mark-richards
exopolitics-secret-space-program-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters