Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Υπόγεια πολιτεία του ΝΑΤΟ στον θεσσαλικό κάμπο στο χωριό Κουτσόχερο Λάρισας. ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ 1999

TANEA Team
24 Ιουνίου 1999

ΦΩΤΟ. Η υπογραφή. Εκπρόσωποι του ΓΕΑ και της κοινοπραξίας ανταλλάσσουν χειραψία υπό
το βλέμμα του Άκη και του αρχηγού ΓΕΑ Δημ. Λυτζεράκου


Σε 95 μέτρα βάθος, στα έγκατα του θεσσαλικού κάμπου, θα στεγάζονται οι επιτελείς του ΝΑΤΟϊκού Αεροπορικού Στρατηγείου της Λάρισας, η κατασκευή του οποίου ξεκινά τις επόμενες εβδομάδες.

Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Την παρέμβαση της Προίσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου που κάνουν λόγο για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος δύο ανήλικων παιδιών στο Παίδων Αγία Σοφία από εργαζόμενο.

Η εισαγγελική λειτουργός έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασηε προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες

Λαθρομετανάστες λαθροπολιτικοί στον Έβρο και τα νέα από τον Τραμπ

Μεγάλο πρόβλημα έχει προκύψει εδώ και αρκετές ημέρες στον Έβρο στην περιοχή Φυλακίου, με το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) των Λαθρομεταναστών.

Τι συμβαίνει με τον Τράμπ και τις επιχειρήσεις ;

Μεγάλη προσοχή για αυτά που ετοιμάζουν οι προδότες του Ελληνικού κράτους. Τι σχεδιάζουν για τον Έβρο, Μηταράκης Κούλης και τι ξεστόμισε η Φελώνη !

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters