Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Προστασία από τους εμβολιασμένους και το θαυματουργό φάρμακο MMS

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ – MMS – ΕΜΒΟΛΙΑ – ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ

Ο Γιάννης Δεμερτζής, σχολιάζει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την τελευταία εβδομάδα, σχετικά με τα όλα όσα ακούστηκαν εναντίων του, θέματα περί ΔΕΔΔΗΕ, εμβολίων, ανάκληση αντιπροσώπευσης με τους Έλληνες Αυτόχθονες και Ιθαγενείς και άλλα, καθώς δε και για το Θαυματουργό  σκεύασμα, το οποίο βοηθάει στο να μην κολλάμε την θανατηφόρα πρωτεΐνη ακίδας από το εμβόλιο του covid, που φέρουν οι εμβολιασμένοι !

Τα χαρακτηριστικά των ερπετών!

Αυτά τα χαρακτηριστικά ισχύουν τόσο για τους λαικούς όσο και για εκείνους που αναζητούν θέσεις εξουσίας και ελέγχου!
1.. Εάν ερωτηθούν απαντούν μόνο σε αυτό που επιλέγουν να απαντήσουν ή καθόλου! Αυτό είναι πολύ εύκολα αναγνωρίσιμο στις επικοινωνίες μέσω e-mail.
Χρησιμοποιήσει έξυπνα λευκά ψέματα.... μιλώντας μόνο κομμάτια πληροφοριών και δίνοντας μικτά σύμβολα και σήματα στη συνείδηση ​​του στοχευμένου ανθρώπου....

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ

  

Έφη Ρεμπελάκου,

Από την έρευνα πρωτότυπων κειμένων βυζαντινών ιστορικών και χρονικογράφων προκύπτει, ότι στη μεσαιωνική συντηρητική θεοσεβή βυζαντινή κοινωνία με τις νηστείες, τις θρησκευτικές τελετές της κ.λπ. άνθισε το φαινόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών με τις μορφές της παιδεραστίας, της παιδικής πορνείας, της αιμομιξίας και του βιασμού υπό την κάλυψη των πρόωρων γάμων, από τον απλό λαό, έως τον ανώτατο κλήρο και τους αυτοκράτορες.


    Για το κοινωνικό αυτό φαινόμενο στο Βυζάντιο μίλησε στην «Ελεύθερη Έρευνα» η επίκουρη καθηγήτρια της Ιστορίας της Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, δρ. Έφη Ρεμπελάκου, η οποία έχει εκπονήσει τη διδακτορική της διατριβή στην Παιδιατρική στο Βυζάντιο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters