Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

O Μίνωας και οι «θεόσταλτοι» νόμοι του βασιλείου!

Ο Μίνωας, σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία, ήταν γιος του Δία και της Ευρώπης και ο πρώτος βασιλιάς του αρχαίου Ελληνικού κόσμου. Ήταν από τους πλέον σοφούς, που θέσπισε νόμους, και μάλιστα περιβεβλημένους με θεϊκή εντολή. Ο σοφός Μίνωας, επειδή γνώριζε το μεγάλο σεβασμό που έτρεφαν για τους θεούς τους, οι υπήκοοι του, οι Μινωίτες, είχε οργανώσει για τον σκοπό αυτό ένα είδος μυστηριακής τελετής, ώστε να τους πείσει, ότι οι νόμοι, και οι αποφάσεις του ήσαν θεόσταλτες.

ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ…… «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ»


Να μην ξεχάσουμε να τον γιορτάσουμε στις 30 Ιανουαρίου των Τριών Ιεραρχών την γιορτή που είναι αφιερωμένη στην Ελληνική παιδεία και τα γράμματα.
Ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος ήταν Σύριος από την Αντιόχεια. Μέγας διώκτης των Ελλήνων και του πολιτισμού μας. Όταν ήταν Πατριάρχης διέταξε την εκ θεμελίων καταστροφή του ναού της Αρτέμιδος στην Έφεσο ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου.

Οι τρεις ανθέλληνες Ιεράρχες – Μια «γιορτή» όνειδος για την Ελληνική Παιδεία

Οι τρεις Ιεράρχες (Μέγας Βασίλειος, Ιωάννης Χρυσόστομος και Γρηγόριος Ναζιανζηνός)Οι τρεις Ιεράρχες (Μέγας Βασίλειος, Ιωάννης Χρυσόστομος και Γρηγόριος Ναζιανζηνός), ελάχιστοι γνωρίζουν, ότι δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους. Σύμφωνα και με την επίσημη ιστοσελίδα της Εκκλησίας, υπήρχε μια έριδα ανάμεσά τους, σε σχέση με το ποιος την …έχει πιο μεγάλη… (την πνευματικότητα). Αιώνες αργότερα*, οι «ιερές» αυτές κοκορομαχίες είχαν οδηγήσει σταδιακά μάλιστα και στην δημιουργία ομάδων από φανατικούς οπαδούς του κάθε «πατέρα»: Τους Βασιλείτες, τους Γρηγορίτες και τους Ιωαννίτες.

Ενεργοποιήθηκε το άρθρο 6 των «Πρεσπών»: Απαγόρευσαν εκδήλωση για την Μακεδονία στο Πολεμικό Μουσείο! – Να πάρει θέση άμεσα ο Υπουργός Αποστολάκης

Αυτό που φοβόμασταν πλέον, λαμβάνει σάρκα και οστά. Με την ενεργοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, όλα τα άρθρα πλέον τίθονται σε ισχύ και από τώρα και στο έξης, αλλάζουν όλα.

Σε λίγο καιρό θα απαγορεύεται να λέμε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική! Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στα εθνικά μας θέματα με την υπογραφή των Τσίπρα-Κοτζιά.

Dr Dirty: Ο Ελληνας πράκτορας με τις «αμφιλεγόμενες» μεθόδους – Ανέλαβε την πιο ακριβή αποστολή στην ιστορία της CIA

Ο ύποπτος ρόλος του στο Κυπριακό
Στους κύκλους της CIA ήταν γνωστός ως «Dr Dirty» («Καθηγητής βρόμικος»), λόγω της συστηματικής χρήσης μέσων αμφιβόλου ηθικής για να υλοποιεί τους στόχους των αποστολών του κατά τη διάρκεια της 27χρονης καριέρας του στην Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ.

Το Μπρόκολο Σκοτώνει Τους Καρκινικούς Όγκους ΜΟΝΟ ΑΝ Καταναλωθεί Με Συγκεκριμένο Τρόπο


Το μπρόκολο είναι μια πλούσια πηγή κάποιων συστατικών που ονομάζονται glucosinilates, οι οποίες μετατρέπονται ενζυματικά σε isothiocyanates…..

Στο σώμα οι isothiocyanates του μπρόκολου ενισχύουν την παραγωγή διαφόρων αποτοξινωτικών ενζύμων της Φάσης II, ενισχύουν το αντιοξειδωτικό στάτους και προστατεύουν τα πειραματόζωα από τους χημικά προκαλούμενους καρκίνους.

Γι’ αυτό το λόγο οι διατροφολόγοι συνιστούν την κατανάλωση μπρόκολου και λαχανικών της ίδιας οικογένεια (κουνουπίδι, λάχανο, λαχανάκια Βρυξελών) τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Η διαχρονική απάτη των «προφητειών» ως εργαλείο για την χειραγώγηση του θρησκευόμενου όχλου

Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με τον τρόπο που κατασκευάζονται, πλαστογραφούνται και διασκευάζονται οι «προφητείες», προκειμένου να ταιριάζουν σε όσα υποτίθεται ότι προλέγουν. 
Θα γίνει μία μικρή αναφορά στις βιβλικές «προφητείες», αλλά το μεγαλύτερο βάρος θα δοθεί στις εξωβιβλικές. Σε εκείνες με τις οποίες γαλουχήθηκαν γενεές και γενεές και που γαλουχούνται ακόμα και στα σύγχρονα χρόνια.

Συγκεντρώνουν ονόματα για την «μαύρη» λίστα των αυριανών αντιρρησιών – Γίνεται παγκόσμια. Τι δεν καταλάβατε; (ΒΙΝΤΕΟ)


Και μαντέψτε: Εντελώς εθελούσια!
του Άρη Δημόπουλου
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας λογαριασμός στο Facebook (ή οπουδήποτε αλλού στα social media) και ένα ενεργό προφίλ.
Με τις δύο παραπάνω προϋποθέσεις, η Νέα Τάξη έχει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να προβεί σε ένα εύκολο, σχετικά ανέξοδο και συνάμα πάρα πολύ επικίνδυνο φακέλωμα όλων των ενεργών χρηστών του Facebook.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 17 Γ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω με το Γ'μέρος του άρθρου μου <Τα Σημεία των Καιρών Νο 17>,στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι "Διεθνείς Εξελίξεις" ο "Επίλογος" και "Γεωφυσικές Πληροφορίες"οι οποίες 
βγήκαν στο φως μετά την δημοσιέυση του Β' μέρους του άρθρου.


Υπόψη το άρθρο είναι πάρα πολύ μεγάλο,καθόσον υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες οι οποίες ουδέποτε αναφέρονται στα ΜΜΕ καί οι περισσότερες απ'αυτές πρόσκεινται στην "Νέα Τάξη",της οποίας έχει αρχίσει η κατάρρευση.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters