Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Το 5G είναι φούρνος μικροκυμάτων

Οι τεχνικοί των δικτύων κινητής τηλεφωνίας αντιλαμβάνονται τις βιολογικές επιδράσεις της ακτινοβολίας μόνο με όρους ενέργειας σε συνάρτηση με την συχνότητα εκπομπής. Στη καλύτερη περίπτωση δέχονται την επίδραση στα βιολογικά συστήματα από την σκοπιά της θερμικής επαγωγής.

Επειδή ακόμα από το Ακαδημαϊκό κατεστημένο δεν είναι αποδεκτό (τους το απαγορεύουν με ποινή εξοστρακισμού) το φαινόμενο της ενδοεπικοινωνίας των κυττάρων και των οργανισμών γενικότερα με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (βιοφωτόνια).
Κατά συνέπεια αδυνατούν ν’ αντιληφθούν και να κατανοήσουν την πρόκληση παρεμβολών στην ενδοεπικοινωνία των
βιοσυστημάτων με καταστροφικά αποτέλεσμα στην ομοιόσταση τους. Το πρόβλημα έγκειται όχι τόσο στην συχνότητα εκπομπής τους αλλά στην κυματομορφή τους και στην διαμόρφωση τους.

Παράδειγμα ο ήλιος εκπέμπει καθαρά ημιτονοειδή ακτινοβολία ευρέως φάσματος.
Το νερό είναι πολύ ευάλωτο στις ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές γιατί είναι έντονα πολωμένο μόριο.
Εάν βάλεις νερό στον φούρνο μικροκυμάτων και ποτίζεις τα φυτά σου, θα δεις σε λίγες βδομάδες να πηγαίνουν κατά διαόλου. Οπότε φαντάσου με την 5G τι θα πάθει το σώμα σου που είναι 70% νερό με τους 5Ghz, 28Ghz, 39Ghz, 60Ghz και μέχρι 300 Ghz (συχνότητες εκπομπής) η οποία απορροφάται κατά κόρον από το οξυγόνο.

Tα 60GHz απορροφούνται από το οξυγόνο κι αυτό αντιδρά με μόρια υδρογόνου, με τόση ενέργεια, ώστε το νερό του σώματος φτάνει σε σημείο βρασμού.
Το μόριο του οξυγόνου καθίσταται ασταθές κι αδυνατεί, να συνδεθεί με τον σίδηρο, σε κάθε μια από τις 4 υποομάδες της αιμοσφαιρίνης. Αυτό εκδηλώνεται σαν “ασφυξία” κι αδυναμία αναπνοής. Σκέψου και κάνε τους συνειρμούς με το σήμερα ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ.

Τα σημερινά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 2G, 3G και 4G εκπέμπουν σε 5 συχνότητες (800, 900, 1800, 2100 και 2600ΜΗz. Μέχρι στιγμής αυτά που ανακοινώνουν είναι ότι δίκτυο 5G, αναμένεται να λειτουργεί σε μια μπάντα υψηλής συχνότητας του ασύρματου φάσματος, κάπου μεταξύ 30 έως 300 Ghz. Σ’ αυτά τα κύματα, η μεταφορά δεδομένων πραγματοποιείται μεν σε ιδιαιτέρως υψηλές ταχύτητες αλλά επίσης είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να παρακάμπτουν εμπόδια όπως τοίχους και κτίρια. Μπορεί στα δίκτυα 4G, οι κεραίες να είναι απομακρυσμένες η μία από την άλλη και τα εμπόδια να μην αποτελούν σοβαρό πονοκέφαλο όμως στο δίκτυο 5G αυτό είναι πρόβλημα. Οι πάροχοι είναι αναγκασμένοι, για να χτίσουν ένα δίκτυο, να πολλαπλασιάσουν εκθετικά τις κεραίες τους ώστε να έχουν την ίδια κάλυψη. Αντιλαμβάνεσαι ότι το τοπίο θα γεμίσει παντού με μίνι κεραίες, κάτι που σου ακούγεται καλά; Ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι η έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες αυξάνει τρομερά τους καρκίνους και τα αυτοάνοσα σε όσους ζουν στο πεδίο δράσης τους.

Σε περιοχές του πλανήτη όπου έχει ήδη ξεκινήσει η εγκατάσταση κεραιών 5G, ο τοπικός πληθυσμός, συμπεριλαμβανομένων των εντόμων και άλλων άγριων ζώων, ήδη ασθενούν βαριά. Υπάρχει μια κατάσταση γνωστή ως ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία, η οποία προκαλεί συμπτώματα όπως ζάλη, ναυτία, αμνησία, αϋπνία, τρόμο, καρδιακή αρρυθμία, οξύ και χρόνιο πόνο, μεταξύ άλλων αν και δεν αναγνωρίζεται επιστημονικά ή ιατρικά. Μα, θα ήταν περίεργο αν αναγνωρίζονταν.

Οπότε φαντάσου τι ωραίο φλαμπέ θα γίνεις αφού οι κεραίες θα απέχουν κατά μέσον όρο από 10 έως το πολύ 50-70 μέτρα από εσάς ειδικά στις πόλεις. Αν δε νομίζεις ότι θα ξεφύγεις στην εξοχή σε γελάσανε γιατί θα έχεις να αντιμετωπίσεις τους 40-50.000 δορυφόρους χαμηλής τροχιάς που θα εκτοξευθούν συνολικά στα 400 περίπου χιλιόμετρα.
Θα κάνουν τον πλανήτη έναν τεράστιο φούρνο μικροκυμάτων και θα μας ψήσουν σαν τα βατράχια και από το διάστημα και από το έδαφος.

Κάνε το ακόλουθο πείραμα.
Πότισε κάποια φυτά (όχι όλα θα τα κάψεις) με νερό που προηγουμένως το ‘χεις βάλει στον φούρνο μικροκυμάτων -αν έχεις τέτοιο δολοφονικό μηχάνημα σπίτι σου- και το αφήσεις να κρυώσει.
Ταυτόχρονα πότιζε κάποια άλλα φυτά με νερό που το έχεις τοποθετήσει στο Drink Charger MWO Orgonodromeγια το ίδιο χρονικό διάστημα και θα δεις τις διαφορές αν είναι τεράστιες. Αν μάλιστα τοποθετήσεις στον κήπο σου 1-2 Bamboo MWO θα τον δεις να γίνεται «ζούγκλα». Επιβεβαιωμένο από χιλιάδες πελάτες που έχουν μικρούς κήπους με φυτά στο σπίτι τους. Αλλωστε αν υπάρχει ένας τρόπος να δεις πόσο πολύτιμοι είναι οι orgonions του orgonodrome θα το δεις στα φυτά. Γιατί όπως ξέρουμε, μπορεί κάποιος να κοροϊδέψει τους πάντες με χιλιάδες τρόπους αλλά δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να κοροϊδέψει τα φυτά. Επίσης εκπληκτικά αποτελέσματα δίνει και ο AgriFarm Bamboo MWO αλλά αυτός ο orgonion είναι μονάχα για αγροτική παραγωγή.

Όταν μιλάμε για το 5G, εννοούμε την επόμενη γενιά σύνδεσης των συσκευών στο διαδίκτυο, που αναμένεται να προσφέρει πολύ πιο γρήγορη σύνδεση κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών. Ενδεικτικά, στην καθημερινότητα και την συνδεσιμότητα, οι ταχύτητες αναμένεται να είναι 100 έως και 1.000 φορές μεγαλύτερες σε σχέση με το 4G. Με αυτό το περιτύλιγμα -την ταχύτητα- σου πουλάνε τον θάνατο οι διανοητικές πόρνες. Εχουνε λύσει τα προβλήματα υποσιτισμού, ενέργειας, ασθενειών, οικονομικού στραγγαλισμού και όλα τα δεινά που ταλανίζουν τα ανθρωπόζωα του πλανήτη και η ταχύτητα του ιντερνέτ τους μάρανε. Δηλαδή δεν νοιάζονται να έχουν τροφή, νερό και καλή ζωή οι χώρες που υποφέρουν από την έλλειψη τους -κι ευθύνονται αποκλειστικά οι εξουσιαστές των ανθρωπόζωων γι αυτό- αλλά η έγνοια τους είναι να σε στουμπώσουν στα εμβόλια και τα τσιπάκια που επενδύει ο παραθυράκιας με την εγκληματική του οργάνωση και οι υψηλές ταχύτητες; Δηλαδή θα ψήσουν το ανθρωπόζωο για μεγαλύτερες ταχύτητες; Λίγο μυαλό δεν διαθέτεις να κάνεις μόνος σου τους συνειρμούς;

«Πιστεύω ότι πριν από την μετάβαση στα χιλιοστομετρικά κύματα, στην περιοχή δηλαδή από 26 έως 28 GHz, θα πρέπει να συλλέξουμε περισσότερα δεδομένα για την αλληλεπίδραση της χιλιοστομετρικής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας με τους ανθρώπινους ιστούς και, κυρίως, με το δέρμα, γιατί εκεί θα απορροφάται αυτή η ακτινοβολία. Είναι γεγονός ότι τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής τείνουν στην κατεύθυνση ότι δεν θα υπάρχει κάποια επίπτωση στην υγεία, αλλά, κατά την προσωπική μου άποψη, η έρευνα για τις συχνότητες αυτές πρέπει να συνεχιστεί και να διευρυνθεί.» Θεόδωρος Σαμαράς, καθηγητής του τομέα εφαρμογών Φυσικής και Φυσικής Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ομάδα 180 επιστημόνων και γιατρών από 36 χώρες, κάνει έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προτείνοντας την αναστολή της ανάπτυξης των δικτύων 5G μέχρι έως ότου οι κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον να έχουν διερευνηθεί πλήρως από επιστήμονες ανεξάρτητους από την βιομηχανία. Οι επιστήμονες αναφέρουν  ότι η προκαλούμενη τεράστια αύξηση στην έκθεση του πληθυσμού σε ασύρματες ακτινοβολίες θα  οδηγήσει σε αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, κυτταρικό στρες, αύξηση επιβλαβών ελευθέρων ριζών, γενετικές βλάβες, δομικές και λειτουργικές αλλαγές του αναπαραγωγικού συστήματος, ελλείψεις στην μάθηση και την μνήμη, νευρολογικές διαταραχές και αρνητικές επιπτώσεις στην γενική ευημερία των ανθρώπων.

Προτείνουν επίσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση να δώσει προτεραιότητα στην υλοποίηση ενσύρματων ψηφιακών τηλεπικοινωνιών αντί των ασύρματων και να οριστούν νέα όρια συνολικής έκθεσης στα εκατοντάδες είδη ασύρματης ακτινοβολίας στα οποία είμαστε εκτεθειμένοι, με έμφαση στην προστασία των εγκύων και των παιδιών.

Η μοναδική λύση και για την επερχόμενη λαίλαπα του 5G αλλά και για τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που μας παιδεύουν σήμερα και που τουλάχιστον εγώ γνωρίζω, για ατομική προστασία είναι το μενταγιόν orgonion το Black Knight του orgonodorme.gr. Εξυπακούεται πάντα συνδυαστικά με πειθαρχημένη ζωή σθένους.
Εδώ και 25 χρόνια με συνέπεια σε εφοδιάζουμε με τα κατάλληλα όπλα για να δυναμώσεις τον Εαυτό σου και να προστατεύσεις το πολύτιμο περιβάλλον Του.

Οι εκδηλώσεις συμπάθειας και φιλικότητας που εισπράττουμε από τους χιλιάδες σταθερούς αλλά και νέους πελάτες μας από όλο τον πλανήτη, είναι αυτή που μας δίνει δύναμη και χαρά να συνεχίζουμε στο ιδιόκτητο πειραματικό εργαστήριο του orgonodrome (με ιδιωτικά κεφάλαια) τις νέες ρηξικέλευθες κατασκευές με ειδικού τύπου υλικά και μοναδικές πατέντες.

Αν διαβάσεις τα βιβλία του Βίλχελμ Ράιχ (θα τα βρεις στο orgonodrome, αλλά κι εδωνά) και μάθεις τι είναι η οργόνη που αυτός ανακάλυψε κι ονομάτισε, θα αντιληφθείς Ολοφάνερα τι κάνουν στα κύτταρα σου τα δίκτυα 4G και τι θα κάνει το 5G και δεν θα μπορεί κανένας λακές της εξουσίας να σε κοροϊδεύει κατάμουτρα σαν τον χειρότερο απατεώνα.

Οι Orgonions του ORGONODROME σε συνδέουν με την ΔΥΝΑΜΗ της ΟΡΓΟΝΗΣ.
Την Δύναμη της Ζωντανής Ζωής.
«Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σου»
@Ίων Μάγγος /terrapapers 2020

Διάβασε την έκκληση των επιστημόνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τους κινδύνους του 5G


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters