Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Τι φοβούνται και δεν αφήνουν τους δημοσιογράφους να ρωτούν τον καθ. Τσιόδρα;

του Αλέξανδρου Γιατζιδη, διευθυντή σύνταξης medlabnews.gr iatrikanea
Όπως ήδη γνωρίζετε έχει από την 26η Φεβρουαρίου, όπου εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα, καθιερωθεί η καθημερινή ενημέρωση στην αρχή στις 12.00 και μετά στις 6:00 κάθε απόγευμα.
Όλη η Ελλάδα όλο αυτόν τον καιρό κάθεται να ενημερωθεί για τα γινόμενα με τον κοροναϊό από τον καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα και από τον υφυπουργό προστασίας του πολίτη κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Μετά από την ενημέρωση κάθε μέρα ακολουθούν ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Όμως εκεί υπάρχει ένα πρόβλημα. Οι λεγόμενοι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του Υπουργείου Υγείας δεν είναι οι πέντε – δέκα που διαβάζουν τις ερωτήσεις τους. Είναι και άλλοι που όμως με κάποιον αυθαίρετο τρόπο έχουν εξαιρεθεί.
Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων δεν έχουν ανοίξει τον κατάλογο των ερωτώντων.
Το αποτέλεσμα είναι να ακούγονται τα ίδια ονόματα και πολλές φορές επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις.
Φυσικά δεν σας είπα ότι οι ερωτήσεις προϋποβάλλονται τουλάχιστον μία ώρα πιο πριν και επιλέγεται τι τελικά θα ερωτηθεί.
Λέγεται για όλα αυτά ευθύνονται οι δύο υπεύθυνοι του γραφείου τύπου του Υπουργού και των οποίων το έργο συνδράμει και η υπεύθυνη μέχρι πρότινος στο γραφείο τύπου του υπουργείου επί Υπουργίας Ξανθού – Πολάκη.
Σίγουρα σε αυτόν τον άθλιο σχεδιασμό με την φίμωση των δημοσιογράφων του Ιατρικού Ρεπορτάζ ΔΕΝ έχει γνώση ούτε ο καθηγητής αλλά ούτε και ο υφυπουργός Χαρδαλιάς. Όμως γνώστες του όλου ζητήματος είναι και ο υπουργός και ο υφυπουργός. Αλλά και αν δεν ήταν όφειλαν να είναι και να αναζητήσουν που είναι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι που προσφάτως είχαν δεξιωθεί και γνώριζε ποιοι και πόσοι είναι.
Τέλος θα πρέπει να πούμε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στην αντίστοιχη καθημερινή ενημέρωση στην οποία συμμετέχουν περίπου 250 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, δέχεται ερωτήσεις live και φυσικά απαντώνται και οι δημοσιογράφοι όλοι επικοινωνούν μέσω της εφαρμογής ZOOM.  Στον ΠΟΥ συμμετέχουν Έλληνες δημοσιογράφοι που όμως ενώ μπορούν και ερωτούν στον ΠΟΥ στην Ελλάδα δεν τους δίνεται το δικαίωμα.

 26η Φεβρουαρίου, 1η ενημέρωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters