Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!! 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Προς : Επαγγελματίες Πολιτικούς
Θέμα: ΡΟΤΣΙΛΝΤ
Πολυμερώς και πολυτρόπως πάλαι ο Θεός ΡΟΤΣΙΛΝΤ αδειάζει τις τράπεζες από τις καταθέσεις των Ελλήνων, και καλούμεθα εμείς, ο όχλος των Ελλήνων, να τις ανακεφαλαιοποιήσουμε συχνά. Οι Τράπεζες είναι «βαρέλι δίχως πάτο» εις το έλεος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ μέσω της CIA, θα επιχειρήσει να δολοφονήσει τον πρόεδρο ΠΟΥΤΙΝ, γράφουν τα ΜΜΕ, όπως έπραξε με τον πρόεδρο Κένεντι, και άλλους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters