Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο Αρτέμης Σώρρας στην Κύπρο: Μέρος`Β- «“Εχω υπογράψει με δύο χριστιανικά δόγματα να κατεβάσουν χρήματα από τα παγκόσμια ταμεία»


sorras
23/05/2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ
ΓΙΑ ΤΟ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)




  

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ
Σας λέω όμως ότι σπάσανε τα δόγματα, έχω να δηλώσω επίσημα, χωρίς να σας πω ποια δόγματα, σας λέω ότι έχω υπογράψει με χριστιανικά δόγματα. Και αυτό είναι είδηση: «Κύριοι, αγαπητοί μου συνέλληνες, δόγματα χριστιανικά υπόγραψαν με τον Αρτέμη Σώρρα και την END για τα παγκόσμια ταμεία, για να κατεβάσουν χρήματα».
Αυτό είναι μία μεγάλη είδηση, στις επόμενες ημέρες θα δούμε τα άλλα τα δόγματα τα χριστιανικά – και μπορούν να κατεβάσουν αυτά, είναι φορείς το έχω πει εκτός από τους δήμους – είναι παγκόσμια αυτά τα δόγματα και θεωρώ λοιπόν ότι είναι ένα πολύ μεγάλο χτύπημα, αυτό θα πονέσει το χτύπημα στην παγκόσμια κοινωνία, αφού τους αρέσουν οι εκκλησίες και τα δόγματα, ναι κύριοι έχουμε υπογράψει με δύο μεγάλα δόγματα, κυρίαρχα δόγματα, τα οποία στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν, εφόσον θέλουν και οι ιεράρχες. Και εκεί θα αρχίσουν και οι εκκλησίες να ζητάνε και οι άλλες, γιατί δεν μπαίνουν και ο άλλες στην διαδικασία οι κοντινές μας και εκεί θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα θα έλεγα των ιδεών «γιατί δεν το κάνετε», «γιατί δεν βοηθάτε τα ποίμνια», «γιατί είστε δίπλα μας και δεν ξέρω ακριβώς τι ρόλο παίζετε».
ellkyp
Και στην Κύπρο με έναν αρχιεπίσκοπο, ο οποίος είναι εγκάθετος για μένα προσωπικά – εγώ έχω μία άποψη πολύ συγκεκριμένη και έχω και εμπειρία δηλαδή – είναι τελείως εγκάθετος και απέναντι σε κάθε Ελληνικό κομμάτι, τον θεωρώ ανθέλληνα, τον θεωρώ έναν άνθρωπο ο οποίος είναι καθαρά παραδόπιστος με συμφέροντα από ξένες δυνάμεις και ξένα δόγματα, καθόλου Ελληνικά όμως, είναι πολέμιος της αλήθειας και πολέμιος του φωτός. Είναι σκοτεινός άνθρωπος και δεν εκπροσωπεί καμία θεότητα και καμιά καλοσύνη, όπως εγώ τον έχω γνωρίσει, αυτό είναι δικιά μου άποψη και ας το αμφισβητήσει ο ίδιος να πάμε σε έναν άλλο παραλληλισμό.
Το ίδιο είναι και στην Ελλάδα μας, μπορούσε να βοηθήσει πάρα πολύ η εκκλησία η οποία έχει τα λεφτά του κόσμου και για αυτό υπάρχει, δεν πουλάει κάτι άλλο η επιχείρηση, πουλάει αγάπη, θεό, ιστορίες, που είναι αυτά; Αυτά δεν πουλιώνται, αυτά είναι δωρεάν, αυτά φτάσανε να τα πουλάνε, έχουνε τρισεκατομμύρια. Βεβαίως βρεθήκανε τα κατάλληλα δόγματα, το ένα είναι κυρίαρχο το οποίο θα αναβιώσει πάρα πολλές μνήμες και εξουσίες με αποτέλεσμα θα υπάρξει δυναμική τις επόμενες μέρες για να τελέσουμε κάποιες ειδικές στρατηγικές για το καλό και για τον σκοπό μας που είναι η απελευθέρωση της Ελλάδος μας και δη όλων των ανθρώπων.
Νίκος Αμάραντος: Νομίζω ότι μετά από αυτό που μας είπατε, την είδηση κύριε Σώρρα, οι υπόλοιποι θα τρέχουν από πίσω, δεν ξέρω με πόσα χιλιόμετρα θα τρέχουν όμως…

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
Αρτέμης Σώρρας: Πολλοί, και οι Ρώσοι θα τρέχουν και όλοι θα τρέχουν και εν πάση περιπτώσει είναι κάτι το οποίο θα ανακοινωθεί στις επόμενες μέρες και θα έχετε την ευκαιρία, άλλωστε εσύ τώρα είσαι ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της διαδικασίας αυτής, οπότε παίρνεις πάντα την είδηση, την παρουσιάζεις και με τον Λαμπράκη και με όλα τα άλλα παιδιά, έχετε τη δυνατότητα αυτή, ας μην το πειράξουμε τώρα παραπέρα. Θα έρθει όμως η ώρα, σας το υποσχόμαστε γιατί πρέπει να το δουλέψετε εσείς, πρέπει να το δείτε, θα το δει όλη η κοινωνία, θα το δει και όλος ο κόσμος έτσι που τρέχει το θέμα. Ναι κύριοι, σπάει, το τζίνι δεν ξαναμπαίνει στο μπουκάλι, αυτό είναι δεδομένο, με αποτέλεσμα η συνένωση των Ελλήνων είναι γεγονός, το πότε όμως θα γίνει η συνένωση έχει να κάνει στην ελεύθερη βούληση των Ελλήνων και των Κυπραίων.
Πιστεύω ότι η μάχη των μαχών δεν είναι μακριά, η ώρα των Ελλήνων είναι ήδη κοντά. Ζητάω μόνο την συνένωση των Ελλήνων, αφήστε όλες τις διαφορές σας, κάντε το. Θα έρθει η ώρα που θα καλεστούμε όλοι να φτάσουμε σε ένα κομμάτι καθαρά Ελληνικό, το οποίο θα πρέπει να αντιπροσωπεύεται από Έλληνες με Ελληνικές ψυχές και με ανθρώπους που είναι στρατιώτες του Ελληνισμού. Ναι, και θα πρέπει να είναι όλοι στις επάλξεις.
Έχω εμπιστοσύνη, υπάρχουνε κρυφοί μηχανισμοί οι οποίοι δεν θέλουν να εμφανιστούνε στον Σώρρα γιατί είμαι μία ραδιενέργεια και είναι σε ένα μεταίχμιο «να πάω με αυτόν, να μην πάω..αν πάω κινδυνεύω». Έχει λοιπόν να κάνει με τέτοια θέματα τα οποία θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα λυθούν, περνώντας το μεταίχμιο θα έχουμε μία κοσμοσυρροή. Θεωρώ ότι ξέρουν πάρα πολλοί συνέλληνες τι συμβαίνει απλά δεν μπορούν να εκτεθούνε παραπάνω. Όμως τους λέω αυτοί που μπορούν να κάνουν τα μέγιστα, όλοι πρέπει να κάνουν τα μέγιστα, όχι αυτά που μπορείς μα τα μέγιστα και η νίκη θα είναι δικιά μας.

ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ
Δεν υπάρχει το σύστημα αυτό, είναι λείψανο, κρατάει μόνο μία ένοχη σιωπή δεν έχει κάτι άλλο και δεν υπάρχει πολιτικός άντρας, υπάρχουνε μόνο λείψανα, λένε ότι να΄ναι, δεν έχουνε πρόγραμμα, δεν έχουνε σχέδιο, τίποτα. Δηλαδή τους ακούω και λέω αν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να αναζητούνε τον ψήφο.
Καταλαβαίνω ότι ο Ελληνικός λαός κάπου πρέπει να βάλει τον ψήφο, η αποχή μπορεί να ευνοεί και τους κυρίαρχους, τους επικυρίαρχους, όμως δεν είναι έτσι, φυλάχτε τις δυνάμεις σας, ενωθείτε και θα δείτε ότι θα γίνει ένα τσαφ, θα ανατιναχτεί το παν, όλα, η παλιγγενεσία θα είναι μπροστά σας. Θα είναι δίπλα σας άνθρωποι που θα λέτε μα εσύ ήσουν απέναντι, ναι αλλά έπρεπε να είμαι.
Πιστεύω ότι θα γίνει μία τεράστια κοινωνική έκρηξη θα πετάξει όλα αυτά τα ηλίθια, όλα αυτά τα δογματισμένα κόμματα τα ανθελληνικά τα οποία δεν έχει τίποτα Ελληνικό και κανένα μέσα του και το λέω με τα λόγου γνώσεως. Ο κόσμος όμως ο Ελληνικός που ανήκει σε αυτά θα τα αφήσει πίσω του. Βλέπω κομμουνιστές να έρχονται σε μένα, βλέπω χιλιάδες πράγματα, έρχονται Έλληνες που καταλαβαίνουν Ελλάδα, δηλαδή θα πρέπει να μάθουμε αυτή τη στιγμή ή πεθαίνουμε ή ζούμε, ή τα χάνουμε όλα ή τα παίρνουμε όλα.
Είμαστε μέσα σε ένα μεταίχμιο ή θα περάσουμε ή θα χαθούμε. Εάν χαθούμε και χάσουμε οι Έλληνες θα χαθούμε για πάντα. Είναι τεράστια η μάχη και πρέπει να την καταλάβετε, πρέπει να είστε όλοι, δεν υπάρχει κάποιος «δεν ξέρω», ακόμη και ο συνέλληνάς σας που δεν αντιλαμβάνεται είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε. Δηλαδή φανταστείτε να πάω σε ένα χωριό και να πούμε στο χωριό αύριο στα διακόσια άτομα «κύριοι σας βάζουμε 2 εκατομμύρια» αλλά για να τα πάρετε θα πρέπει να έρθει όλο το χωριό στην τράπεζα μέχρι και ο τελευταίος να υπογράψει. Υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε τρόπο να φέρετε έναν άνθρωπο που δεν θέλει;
Νίκος Αμάραντος:Σηκωτό!
Αρτέμης Σώρρας: Σηκωτό! Βλέπεις τώρα; Άρα λοιπόν θα πάει ο συνέλληνας σηκωτό να πάει να τον πάρει, θα πρέπει ο λογαριασμός να υπογραφεί και από τους διακόσιους. Αλλιώς τα 2 εκατομμύρια τα χάνετε όλοι. Δεν θα δεχθείτε κανένας σας, εφόσον δεν έχετε πλειοψηφία θα βρείτε τον τρόπο να πάρετε τον άνθρωπο να τον κατεβάσετε να πάει να υπογράψει, άλλο τίποτα δεν το καταλαβαίνετε. Αυτό πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα ή σηκωτό ή πρέπει να καταλάβει, δεν θα πείτε αυτός είναι βλάκας, αυτός δεν καταλαβαίνει. Δεν καταλαβαίνει γιατί δεν μπορεί, κάντε τον να καταλάβει. Όλο παιδιά το παιχνίδι είναι από μας, δεν είναι από αυτούς. Αυτοί δεν έχουν δύναμη, δεν έχουνε τίποτα. Χειρίζονται νομικά θέματα, θέματα δικαιοσύνης με τηλέφωνα, με παρανομίες, με ότι σχέδιο θέλεις είτε των εξωτερικών είτε των εδώ. Εάν τους πάρετε αυτή τη δύναμη έχουνε παραλύσει, κάντε μωρέ μία φορά να το χαρείτε και εσείς, να δείτε ότι μπορεί να γίνει, μπορεί να συμβεί.
Νίκος Αμάραντος: Νομίζω ότι όλα κύριε Σώρρα έχουν την κατάλληλη στιγμή. Μας δώσατε μία είδηση σήμερα, να στηριχτεί και ο κόσμος πιο πολύ με αυτό που άκουσε, που μας είπατε, πιο πολύ στα πόδια του και όσο μπορούμε πιο πολύ να αφυπνίσουμε ο ένας τον άλλον γιατί είναι μόνο από τα δικά μας χέρια να πάρουμε τα εργαλεία, εγώ τα λέω εργαλεία.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Αρτέμης Σώρρας: Θα πω ένα πράγμα, γεννηθήκαμε Έλληνες και εγώ πολεμάω για Ελλάδα. Όμως να σας πω κάτι, όλοι μας γεννηθήκαμε Έλληνες και μετά δογματιστήκαμε και γίναμε πολιτικοί. Εγώ θα πω ότι η εκκλησία σε πολλά μέρη της Ελλάδος, ειδικά τις δημαρχίες όπου ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί, έβαλε τα δυνατά της έλεγε πάρα πολύ άσχημα λόγια για μας μόνο και μόνο για να μην περάσουμε. Δηλαδή θέλω να πω πως μας πολεμάνε θεοί και δαίμονες!
Ε θα τους δείξουμε λοιπόν ότι αυτοί δεν μπορούν να πολεμήσουν μαζί μας! Είμαστε ισχυρότεροι, δυνατότεροι και θα αποδείξω, είπα ότι μην πιστέψετε καμία γραφή, πετάξτε τις γραφές, καμία δεν λέει το μέλλον! Το μέλλον θα το φτιάξουμε όπως γουστάρουμε και δεν θα το καταλάβετε από μένα! Θα σας δείξω το παράδειγμα πως θα φτιάξουμε το μέλλον όπως γουστάρουμε! Και δεν είναι ικανός να μου πει κανένας το μέλλον μου γιατί το μέλλον μου το έχει καταγράψει και το έχει φτιάξει όπως γουστάρει αυτός! Θα αποδείξω τα πάντα, θα γκρεμίσω ότι δεν μπορείτε να γκρεμίσετε! Θα δείτε ότι γκρεμίζονται τα πάντα! Αυτό που δεν μπορεί να γκρεμίσει κανένας είναι η ελεύθερη βούληση και αυτό που θέλεις να κάνεις! Αυτό πρέπει να το καταλάβετε όλοι και θα το αποδείξω μέσα στις μέρες μας!

ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ
Ήδη σπάσανε όλα, σπάνε παγκόσμιες κυβερνήσεις, σπάνε τα πάντα, παγκόσμιες συμφωνίες, παγκόσμια ταμεία, σπάνε αυτά τα λείψανα, θα σπάσουν τα δόγματα. Ας έρθουν τώρα αυτά τα δόγματα τα χριστιανικά αφού υπογράφουνε δύο ιεράρχες με μένα να μας πούνε αν είμαι αντίχριστος! Θα σας σπάσω το κεφάλι ζωντόβολα μαυροφορεμένα που νομίζετε ότι κάτι είστε. Δεν μιλάω για όλα γιατί έχουμε δει, αλλά για εκείνα εκεί θα δείτε λοιπόν!
Τι είναι αυτά που κάνετε; Τι τσίρκα είναι αυτά; Τι πάτε και λέτε στον κόσμο; Ή μήπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος και δεν έχει νόηση να το κάνει; Δεν αντιλαμβάνεται ο κόσμος λοιπόν τι είναι; Απαγορεύεται λοιπόν να μιλάει ξανά στην κοινωνία, ας κάτσει στα θέματα του θεού του και τέλος. Οι πολιτικοί ας κάνουνε αυτό που πρέπει, η δικαιοσύνη αυτό που πρέπει και η εξωτερική πολιτική αυτό που πρέπει. Και εμείς όμως πρέπει να κάνουμε τώρα το αυτονόητο, να ενωθούμε σε μια Ελληνική συνέλευση, δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά κανείς να κάτσει μπροστά μας! Θυμηθείτε τις λέξεις μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
syneleysi
Καθίστε μπροστά σε μια Ελληνική συνέλευση με μια Ελληνική σημαία, ποιός μωρέ θα κάτσει μπροστά; Όποιος κάτσει μπροστά θα είναι απέναντί μας. Αυτό να καταλάβουν όλοι. Και στην Κύπρο θα γίνει και στην Ελλάδα και όπου υπάρχει Ελληνισμός γιατί είναι χρηματοδοτούμενος και η χρηματοδότηση είναι στα χέρια μας, το start το κουμπί που θα πατήσει θα το πατήσει συνέλληνας είτε ο Έλληνας είτε ο Κύπριος με αποτέλεσμα αυτουνού είναι στο δικαίωμά του, δηλαδή αυτός θα το κάνει.
Αυτός θα πατήσει το κουμπί την ώρα που θέλει, αυτός θα ενωθεί όποτε θέλει, δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι, ούτε να τον πιέσω ούτε να κάνω, έχω κάνει όλα τα απαραίτητα και είναι στο χέρι του να πάρει και να διεκδικήσει και να τιμωρήσει όποιον και ότι έχει κάνει, σύμφωνα με το σύνταγμά του όποιος το σέβεται.
Εγώ τουλάχιστον αυτό με το σύνταγμα που πολλές φορές καπηλεύεται το δικαίωμα ή σκοτώνει το δικαίωμα κάποιου, ακόμα και εκείνο το σέβομαι. Ξέρεις γιατί το σέβομαι; Γιατί με εκείνο θα δικαστούνε, που έχουνε φτιάξει οι ίδιοι. Γιατί εσύ το έχεις συνηθίσει, δεν σε πονάει, αυτοί δεν το έχουν συνηθίσει. Είναι δικό τους, θα δικαστούνε με αυτό. Θα πεθάνουνε από τα ίδια τους τα λεφτά, τα χρήματα, οι απάτες τους, οι κλεψιές τους, όλα αυτά που έχουνε κάνει.
Πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά, μόνο ενωθείτε κάτω από μία σημαία που λέγεται Ελληνική και από μία Ελληνική συνέλευση. Είναι χρηματοδοτούμενη και ξεκινήσαμε τα πάντα, χρηματοδοτήσαμε το έθνος μας, την Ελληνική μας δημοκρατία. Δεν τα έχουμε εμείς, ούτε τα Κυπριακά λεφτά ούτε τα Ελληνικά. Αλλά ακόμη και τα παγκόσμια ταμεία πάλι δικά σας είναι και θα βάλουμε εμείς εγγυήσεις. Και να σας πω και κάτι; Ίσως θέλουμε να τις χάσουμε. Ναι, για να σπάσει όλη αυτή η πλέμπα και να τις χάσουμε δεν μας πειράζει!
Νίκος Αμάραντος: Να αλλάξει ο πλανήτης κύριε Σώρρα.
Αρτέμης Σώρρας: Θα αλλάξει! Από μένα θα αλλάξει, εξαρτάται τώρα από σας. Δείξτε μου πως είστε πολλοί και ότι μπορείτε να ενωθείτε και θα αλλάξουμε τον πλανήτη, θα αλλάξουμε το μέλλον και το μέλλον θα το διαγράφουμε όπως γουστάρουμε εμείς και κανένα ζωντόβολο δεν θα΄χει κανένα βιβλίο που θα μου λέει πως θα ζήσω! Αυτό και τίποτα άλλο.
Χάρηκα που είδα τους αδερφούς μου εχθές το βράδυ σε μία ομιλία στην Κύπρο, πραγματικά χάρηκα γιατί είπα έχω αδερφούς, τους κράταγα, τους έπιανα το χέρι και καταλάβαινα τους παλμούς της καρδιάς τους, είναι αδέρφια μου και δεν είναι ούτε οπαδοί μου, ούτε μισθοφόροι μου, ούτε τίποτα, είναι αδέρφια μου. Και να μάθετε αν δεν σας αρέσει κάποιος και δεν τα πάτε καλά μαζί του να θυμάστε είναι αδέρφια σας και τα αδέρφια μας δεν τα διαλέγουμε, απλά αυτά είναι τα αδέρφια μας, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, μην αφήσετε ποτέ την μάχη, είναι κοντά η νίκη και εξαρτάται από εσάς τους ίδιους!

23/05/2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ
ΓΙΑ ΤΟ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ :ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ “EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ”
Διαβάστε επίσης το πρώτο μέρος: Ο Αρτέμης Σώρρας στην Κύπρο: Μέρος “Α- Οι άνθρωποι μας στους δήμους-DNA & Βασιλιάδες-Μέγας Αλέξανδρος-Ο Σκοταδισμός των Θρησκειών




mnimartsor

http://alfeiospotamos.gr/?p=6108

Ο Αρτέμης Σώρρας στην Κύπρο: Μέρος `Α- Οι άνθρωποι μας στους δήμους-DNA & Βασιλιάδες-Μέγας Αλέξανδρος-Ο Σκοταδισμός των Θρησκειών


sorras23/05/2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ
ΓΙΑ ΤΟ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)





 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 23/05/2014
Νίκος Αμάραντος: Κύριε Σώρρα καλώς ήρθατε στο στούντιο το ART FM στην Κύπρο.
Αρτέμης Σώρρας: Καλώς σας βρήκα αγαπητοί μου συνέλληνες. Νίκο, σπουδαία δουλειά κάνεις πάρα πολύ καιρό, ενημερώνεις τους συνέλληνες στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο. Καλώς σας βρήκα στην Κύπρο, ήταν έκτακτο το ταξίδι μου στην Κύπρο για ένα πολύ σπουδαίο ραντεβού και θα φύγω πάλι σήμερα το βράδυ και με την ευκαιρία λέω ας κάνουμε στο ART FM μία καλή εκπομπή.
Νίκος Αμάραντος: Εγώ χάρηκα πάντως πάρα πολύ, μας έδωσες μεγάλη δύναμη εχθές και όσο μπορέσαμε μέσα στον λίγο κόσμο που είχαμε, μαζέψαμε κόσμο τους μιλήσατε, ήτανε μία δύναμη για εμάς, για την ομάδα που χειρίζομαι και ενημερώνουμε για τις προτάσεις σας σε όλη την Κύπρο, σας ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για άλλη μία φορά.
Αρτέμης Σώρρας: Πραγματικά δεν είναι προτάσεις μας, είναι προτάσεις όλων των Ελλήνων, είναι Ελληνικά τα χρήματα. Οι προτάσεις είναι έτσι όπως πρέπει να είναι με τους Ελληνικούς και τους παγκόσμιους νόμους, δεν προσπερνάμε κανέναν νόμο, ούτε εθνικό ούτε διεθνή και πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι για αυτά τα χρήματα που μιλάμε είναι του Ελληνικού λαού και του Ελληνισμού απανταχού γενικότερα.
Γίνονται μεγάλες προσπάθειες να πετύχουμε όλοι την συνένωση των Ελλήνων, να καταλάβουν, να φύγουν από τον λήθαργο, να αφυπνιστούν, να ξέρουν και να καταλάβουν όλοι ότι όλη η δυνατότητα, όλη η δύναμη και την εξουσία την δίνει ο λαός, οι λαοί σε κάποιους διαχειριστές κυβερνώντες και δεν μπορούνε να κάνουνε ότι θέλουνε. Ναι, είναι η εποχή που θα τους δείξουμε ότι δεν μπορούνε να κάνουνε ότι θέλουνε και θα κάνουνε αυτό που ο λαός θέλει. Ιδιαίτερα τώρα που οι λαοί είναι τόσο δυναστευμένοι, τόσο καταπιεσμένοι και τόσο υπερχρεωμένοι, σε μία στιγμή που ο πλανήτης και οι λαοί είναι πιο πλούσιοι από το κεφάλαιο. Δεν υπάρχει κεφάλαιο και το έχω πει καταλυτικά, δεν υπάρχει κεφάλαιο. Είναι άφραγοι, είναι μόνο κλέφτες και είναι όλοι φορτωμένοι με φυλακή και με άσχημα πράγματα και με κακουργήματα που έχουνε τελέσει. Τίποτα άλλο δεν έχει η ψευτο-ελίτ και η ψευτο-αυτοκρατορία.
Νίκος Αμάραντος: Νομίζετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα που έχει αρχίσει ο κόσμος, που έχει αφυπνιστεί και συλλογικά βλέπει αυτή την πρόταση – γιατί το βλέπουμε μέσα από τις ομιλίες μας είτε από την Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό, είτε στην Κύπρο μας – ο κόσμος έχει αφυπνιστεί και αυξάνεται συνεχώς κύριε Σώρρα.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Αρτέμης Σώρρας: Ναι, έτσι είναι τα νούμερα ανεβαίνουνε συνεχώς, ανεβαίνουνε και οι αξιωματούχοι. Θα σας πω και το εξής, πιστέψτε ότι πολλοί αξιωματούχοι δεν το ήξεραν, υπάρχουν αξιωματούχοι πάλι που υπόγραφαν και ξέρανε το «μυστικό των μυστικών», υπάρχουν όμως αξιωματούχοι νεότεροι ή και παλαιότεροι άμα το θέλετε που δεν ξέρανε τα μυστικά, δεν ξέρανε τους λογαριασμούς, δεν ξέρανε τα καταπιστεύματα πως λειτουργούν.
Ήτανε κάστες, ήτανε σαν μία μπαμπούσκα, κλειδωμένες οι κάστες και η ίντριγκα πάρα πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσβαση ένας άλλος πολιτικός, είτε ένας άλλος αξιωματούχος και οι ιεράρχες, άμα το θέλετε. Πιστεύω ότι υπάρχουν ιεράρχες που δεν ήξεραν και οι οποίοι τώρα που μαθαίνουν έρχονται, έρχεται πάρα πολύς κόσμος, έρχονται πολλοί δήμαρχοι. Εμείς είχαμε μία πολύ μεγάλη επιτυχία στις δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα, αν και δεν συμμετείχαμε εμείς ούτε σαν Σώρρας, ούτε σαν END, συμμετείχαν όμως οι ενεργοί, ελεύθεροι Έλληνες και υπήρχανε πάρα πολλά άτομα που συμμετείχαν στην εκλογές σαν πολίτες δηλαδή, σαν ελεύθεροι πολίτες.
Σε πάρα πολλούς δήμους υπάρχουν άνθρωποί μας, θεωρώ ότι είναι σε πάνω από 120 δήμοι, χωρίς να έχω μία καταμέτρηση, σε 120 δήμους είναι άνθρωποι δικοί μας σε όλα τα συμβούλια. Μετά τις εκλογές και μετά από αυτή την Κυριακή θα έχουμε μία πολύ καλή συμμετοχή από δήμους και δημάρχους που θα έρθουν να υπογράψουν με εμάς, γιατί ξέρετε δεν έχει και το δικαίωμα να μην πάρει από μας. Το «εμάς» είναι μόνο αυτό που εκπροσωπούμε, δεν το θέτω στην βάση ότι εμείς είμαστε το παγκόσμιο ταμείο, όχι. Όμως οι δήμοι πραγματικά είναι υπερχρεωμένοι παντού και στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Στην Γερμανία ενώ ήδη είναι υπερχρεωμένοι οι δήμοι τους δεν έχουν δημαρχία, δεν έχουνε εξουσία σε κανέναν δήμο και όπως έχω πει και για αυτό το κράτος – που θα γίνει και μεγάλη συγκέντρωση στην Γερμανία – οι Γερμανοί έχουν καταλάβει τι έχει γίνει, τώρα οι Γερμανοί έχουνε καταλάβει τι έχει γίνει.
Νίκος Αμάραντος: Δηλαδή θα πάτε μες την έδρα τους, την έδρα της κυρίας Μέρκελ, της Δωροθέας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΑΡΥ ΣΥΣΤΗΜΑ
Αρτέμης Σώρρας: Εγώ προσωπικά εάν ήμουνα πρωθυπουργός της Ελλάδος δεν θα άφηνα την Δωροθέα να κατέβει από το αεροπλάνο και το αεροπλάνο να λέει «Bundesrepublic» δηλαδή μία εταιρία που έχει αντικατασταθεί. Τώρα ο Σαμαράς μπορεί να μην έχει πρόβλημα γιατί είναι και στην ίδια λέσχη με την κυρία Δωροθέα, δηλαδή ότι γουστάρουνε κάνουνε. Πρέπει να δείτε το αεροπλάνο που κατέβηκε η Δωροθέα, δεν έχει καμία σχέση με την Deutschland, είναι με την παλιά εταιρία την Γερμανική, δηλαδή μιλάμε για εταιρίες που διευθύνουνε τα κράτη.

Αν είναι ποτέ δυνατόν εταιρίες να διευθύνουν τα κράτη και καλώς όπως είπα και όλα αυτά έχουν αποδειχθεί και θα αποδειχθούν και σε πιο πολύ κοινό, είναι ότι ακόμη και το διαβατήριο το Γερμανικό γράφει ότι είναι «υπάλληλοι» δεν γράφει ότι είναι «citizens» ούτε ότι είναι υπήκοοι. Δηλαδή στο διαβατήριο το Γερμανικό τον άνθρωπο που απαρτίζει την Γερμανία τον λέει υπάλληλο;! Είναι τραγικά αυτά τα πράγματα που έχουν συμβεί, θεωρώ ότι έχουν ήδη θυμώσει πολύ οι Γερμανοί, οι συνάνθρωποί μας, και θα θυμώσουνε παραπάνω, είναι μαζί μας, οι οργανώσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες σε όλο τον πλανήτη.
Μιλάμε με πάρα πολλές οργανώσεις οι οποίες εργάζονται και είναι πάρα πολύ καλά μυαλά και έχουν ευθυγραμμιστεί, αν το θέλετε, με μια παγκόσμια ελευθέρωση από μια ψευτο-ελίτ και κάποιες ψευτο-αυτοκρατορίες σε μια σιωνιστική Ευρώπη. Αλλά για ποια Ευρώπη να μιλάνε τα ζώα, οι Έλληνες είχανε οικουμενισμό, στα νεότερα χρόνια έχουμε Ευρώπη, γι αυτό και η Ευρώπη έχει Ελληνικό όνομα αλλιώς θα είχε εβραϊκό. Τίποτα δεν έχει μείνει, τους λέω ότι είναι ψετο-αυτοκρατορίες, ψεύτες, κλέφτες, το έχω αποδείξει και το αποδεικνύω κάθε μέρα. Έρχονται πολύ βαριά «συστήματα» τις επόμενες ημέρες για το τι έχουν κάνει, γιατί πρέπει να καταλάβουμε το τι έχουνε κάνει, με ποιοι δικαίωμα, εάν το είχαν το δικαίωμα και εάν δεν το είχαν.
Νίκος Αμάραντος: Και έχουνε φτιάξει μία φανφάρα στην ουσία…

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ
Αρτέμης Σώρρας: Έχουνε φτιάξει μία ψεύτικη αυτοκρατορία, όμως πολλές φόρες έχω πει ότι ο Ελληνισμός είναι φαινόμενο. Την ώρα που θα ενοχληθεί και που θα έρθει η ύστατη ώρα που θα ενοχλήσεις τον Ελληνισμό θα σε εκτελέσει, θα σε δολοφονήσει γιατί αυτό πρέπει να κάνει. Ο Ελληνισμός ποτέ δεν μίλαγε, όμως όλες τις αυτοκρατορίες τις έχει διαλύσει ο Ελληνισμός, θυμηθείτε την ιστορία. Θυμηθείτε πως έχουμε διαλύσει όλες τις ψευτο-αυτοκρατορίες, μάλλον έχουμε διαλύσει και πραγματικές αυτοκρατορίες. Σκεφτείτε τώρα τις ηλίθιες, γελοίες αυτοκρατορίες που θέλουν να λέγονται Γερμανική αυτοκρατορία, σιωνιστική αυτοκρατορία, αυτές δεν επιβιώνουν και δη όταν θέλησαν να αφήσουν τον Ελληνισμό για να υπάρχουν αυτές, γιατί αυτό έγινε.
Προσπάθησαν και προσπαθούν να δολοφονήσουν και να αφανίσουν τον Ελληνισμό για να υπάρχουν. Εκεί ο Ελληνισμός είναι ένα φαινόμενο και για άλλη μία φορά, αυτή τη φορά πάρα πολύ ψηλά και με πάρα πολύ δυναμισμό θα αφανίσει σε παγκόσμιο επίπεδο όλα αυτά τα ζώα τα άθλια τα υπάνθρωπα τα οποία προσπαθούνε και δυναστεύουνε με τα δικά σου τα λεφτά. Και είναι η συγχρονικότητα τόσο σημαντικό για να καταλάβετε ότι σήμερα ο άνθρωπος και δη τα κράτη έτσι όπως είχαν στηθεί οι μηχανισμοί, και ψηφιστεί άμα το θέλετε κατά τη βούλησή μας, εγώ δεν θα πω χωρίς την βούλησή μας ή τουλάχιστον των αξιωματούχων μας την βούληση, ναι θεσπίσαμε πολύ νομικά πλαίσια, οικονομικά πλαίσια και παγκόσμια πλαίσια και κινούμαστε κάτω από μια γραμμή. Τίποτα από αυτές τις συμφωνίες δεν έχει τηρηθεί, κλέβουν ακόμα και έκλεβαν, στρατηγοποιούσαν και σχεδιάζαν πως θα κατακτήσουν τον πλανήτη και πως θα τον τρομοκρατήσουν, πως θα διαλύσουν τα κράτη και τον άνθρωπο με δικά μας λεφτά.
Όλα τα χρήματα είναι δικά μας, αυτοί είναι διαχειριστές, έχουνε κλέψει με πολύ άσχημο τρόπο, έχουνε δυναστεύσει και έχουνε χρηματοδοτήσει δικά τους σχέδια μη ανθρώπινα που τώρα βγαίνουν σιγά-σιγά. Άρα είναι πολύ σημαντικό να σου πάρουν τώρα το κεφάλαιο παρά να σε πείσουν με όλα τα ΜΜΕ τα εβραϊκά τα σιωνιστικά με τα άθλια παιδιά τους και μιλάω έτσι από αγανάκτηση για να καταλάβετε πόσο σημαντικά είναι τα πράγματα για να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Μπαίνουν λοιπόν στην διαδικασία για να σας πείσουν και να μας πείσουν όλους ότι χρωστάμε, ότι δεν έχουνε χρήματα και η χώρα μας δεν αξίζει, εμείς είμαστε τεμπέληδες, να μας διοικήσουνε κάποιοι ανόητα υβρίδια γιατί εμείς δεν είμαστε άξιοι να διοικήσουμε την χώρα μας. Και μόνο αυτό που είπανε θα δούνε τα ζώα πως διοικούνε τις χώρες τους οι άνθρωποι και δη οι Έλληνες και δεν θα γλυτώσει κανένας από μας, τουλάχιστον έτσι όπως είναι σχεδιασμένο και έτσι όπως έχουνε σχεδιάσει αυτοί για μας.
Ουσιαστικά έχουν ανοίξει έναν τεράστιο τάφο, πάνε να σου πάρουν τα χρήματα, να σου πούνε ότι οι τράπεζες δεν έχουνε μετρητά και πρέπει να έχει πλαστικό χρήμα, άρα δεν έχουνε τα χρήματα, άρα να σου βάλουνε και ένα τσιπάκι, τελικά έχεις όσα έχεις πτωχεύεις και πάρε αυτά που έχεις και τελειώσαμε για να μείνει πλούσιο το κεφάλαιο να διοικήσει τον πλανήτη. Δεν μπορούν τον πλανήτη να τον διοικήσουνε ούτε χελώνες, ούτε ζωντόβολα, ούτε υβρίδια! Γεννήθηκε και κατασκευάστηκε ο πλανήτης για τους ανθρώπους και αυτός είναι δικός μας, ας το καταλάβουνε όλοι και τους περιμένω. Τώρα που καταλαβαίνει ο κόσμος έχουνε πολύ μεγάλο πρόβλημα, δεν έχουνε που να κρυφτούνε. Ακόμα και να εξιλεωθούνε θα τους πιάσουμε και θα τους ξαναφέρουμε εδώ να τιμωρούνται. Έχουνε πολύ μεγάλο θέμα στον πλανήτη. Όλος ο κόσμος αρχίζει και καταλαβαίνει τι έχει γίνει.

DNA & ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ
dnaroyal
Σήμερα όμως είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν οι Έλληνες και να δώσουν το παγκόσμιο παράδειγμα. Να συνενωθούνε, να αφυπνιστούνε γρήγορα γιατί μπορούνε να το κάνουνε, είπα ότι είμαστε ένα έθνος βασιλιάδων και μπορώ να το αποδείξω. Είπα ότι οι γαλαζοαίματοι είναι μόνο Έλληνες, γι αυτό τους βασιλιάδες τους οι Έλληνες τους βγάζανε με εκλογές ενώ τα ζώα τα άλλα έχουν κληρονομικό δικαίωμα, δεν υπάρχει κληρονομικό δικαίωμα και αυτό για να σας το αποδείξω ας έρθει οποιοσδήποτε βασιλιάς να κάνει DNA να μας αποδείξει την καταγωγή του και για πιο λόγο είναι βασιλιάς και από πού είναι. Υπάρχουν λοιπόν πολύ σημαντικά θέματα, όλα θα βγούνε στον αέρα και να μας πούνε αν πρέπει να έχουν εξουσία, αν έχουν δαχτυλίδια – δεν έχουν τίποτα – αλλά εν πάση περιπτώσει θα τα βρούμε όλα και θα βρούμε τι είναι οι Έλληνες. Οι Έλληνες κάποτε είπα ότι είναι το έθνος των ηγετών. Ναι αγαπητοί μου, οι Έλληνες είναι το έθνος των ηγετών και σαν ηγέτες το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουνε είναι να ηγηθούνε του εαυτού τους, δηλαδή της λογικής τους, της νόησής τους.
Νίκος Αμάραντος: Κύριε Σώρρα σας έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές και από συνεντεύξεις που έχετε κάνει, μιλάτε πάντα για τον Μέγα Αλέξανδρο.
Αρτέμης Σώρρας: Όχι πάντα δεν μιλάω, όταν πρέπει να μιλήσω.
Νίκος Αμάραντος: Ναι όταν πρέπει να μιλήσετε, θέλετε να γίνετε λίγο πιο διευκρινιστικός; Σήμερα για παράδειγμα μία τρομοκρατία όλοι το ξέρουμε, το θέμα το οικονομικό. Ο Μέγας Αλέξανδρος έφτιαξε μία αυτοκρατορία, η αυτοκρατορία δεν ήτανε κατακτητική να το πω έτσι, ο τρόπος που λειτούργησε ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ποιοτικός.

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ
Αρτέμης Σώρρας: Μα πάντα ποτέ δεν ήτανε ο Έλληνας, και όχι σε αυτή την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και πρέπει να ξέρουμε όλοι ότι κατά την άποψή μου – και εγώ πάντα θα λέω κατά την άποψή μου, ποτέ θα λέω με σιγουριά, η απάντηση θα είναι δική σας, η απάντηση που θα έχετε όλοι σας θα είναι δικιά σας και πρέπει να σας δημιουργώ ερωτηματικά και όχι απαντήσεις, τις απαντήσεις θα τις πάρετε μόνοι σας και όχι δικές μου – κατά την άποψή μου λοιπόν ο Μέγας Αλέξανδρος είναι η συνέχεια του Ιάσωνα σε ένα κοσμικό επίπεδο, από κει και πέρα όμως ναι, ποτέ και σε καμία εκστρατεία και δη παγκοσμιοποίησης γιατί οι μόνοι παγκοσμιοποιητές σε αυτή τη γη είναι μόνο Έλληνες, δεν είναι ούτε εβραίοι, ούτε Σάξονες που δεν υπήρχανε μέχρι τελευταία, οι Σάξονες ήτανε πριν 700 χρόνια, ούτε Κινέζοι που δεν υπήρχανε. Στην Κίνα υπήρχανε μογγόλοι,
Κινέζοι δεν υπήρχανε επί Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι ξεκάθαρο αυτό γι αυτό και δεν μιλάει κανένας από τους καθηγητές από τους εβραίους ή από τους πληρωμένους εκτελεστές της επιστήμης που εκτελέσανε την γνώση, εκτελέσανε όλη την αλήθεια παίρνοντας πολύ πενιχρά χρήματα από όλους τους επικυρίαρχους. Αυτοί φταίνε, οι καθηγητές και οι άνθρωποι του πνεύματος είναι κατειλημμένοι και με πολύ μικρά ποσά πάλι μέσα στη φτώχεια τους, γιατί όσα χρήματα και να πάρεις πάλι τελειώνουνε, είναι άνθρωποι οι οποίοι σκοτώσανε την γνώση και την πολιτισμό σε αυτό τον πλανήτη, είναι υπεύθυνοι για ότι έχει γίνει και για πολλά πράγματα. Άρα λοιπόν θα πω ότι βεβαίως ο Μέγας Αλέξανδρος και άλλοι πολεμιστές και πολέμαρχοι δεν κατακτήσανε με την έννοια, άλλωστε τον ακολουθήσανε.

Πρέπει να καταλάβετε ότι ξεκίνησε με 5.000 στρατό και τον ακολούθησαν 297.000 στρατός από όλα τα μέρη της γης. Αντιλαμβάνεστε ότι τον αναγνωρίσανε όλοι ως πολέμαρχο και ως Μέγα και τον ακολουθούσανε οι άλλοι στρατοί, άρα τελικά ο Αλέξανδρος δεν ήτανε απέναντι στον λαό, στους ανθρώπους, ήτανε απέναντι σε ένα καθεστώς και σε υβριδιακές και υποχθόνιες οντότητες, ήτανε απέναντι σε κάποια άλλα πράγματα που ήτανε απέναντι στον κόσμο και στους ανθρώπους και γενικά σε κάθε ελεύθερη ζωή που ήταν σε αυτό τον πλανήτη. Με πολύ μεγάλο σεβασμό του έμαθε να ζει, του έδωσε γνώση, του έδωσε μια τεράστια ιστορία, πέρασε στην ιστορία ως αθάνατος για να θυμάστε πως το έκανε και τι έκανε. Σαφώς έχει κρυφτεί η γνώση μας αυτή από όλους τους επικυρίαρχους και η τεχνολογία του Μεγάλου Αλεξάνδρου που ήταν τεράστια γιατί σε μια τέτοια διαδικασία του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα σας πω με βεβαιότητα ότι η γη μας δεν ήταν στην τρίτη διάσταση αυτή που μας πήγαν οι επικυρίαρχοι, τότε ήταν στην τέταρτη, πέσαμε στην τρίτη για να καταλάβετε.
Η γη έπεσε σε μεσαίωνα, σε σκοταδισμό, τότε δεν ήταν σε σκοταδισμό ήταν σε πόλεμο πραγματικό και φυσικά είχε άλλες τεχνολογίες τις οποίες τις κρύψανε για να μην καταλάβετε. Έρχεστε τώρα μετά από 2.500 χρόνια να συζητήσουμε τον σκοταδισμό του σκοταδισμού, των δογμάτων, των θρησκειών, των εγκάθετων, των επικυρίαρχων με τεχνοτροπίες άθλιες, ηλίθιες, πρωτόγονες.
Νίκος Αμάραντος: Με διαφορετικούς θεούς σε κάθε λαό…

Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
religions
Αρτέμης Σώρρας: 6.500 θρησκείες, με 650 στην Ελλάδα, μιλάμε για έναν τεράστιο σκοταδισμό, έχουμε και έναν μεσαίωνα πριν, έχουμε γνώση κρυμμένη, κάποιος την λέει γνώση αλλά τελικά είναι μία νουβέλα όπως την έχει κάνει, όμως δεν είναι ώρα για να μιλήσουμε για Μέγα Αλέξανδρο. Όμως με βεβαιότητα ή κατά την άποψή θα σας πω ότι ήμασταν σε άλλη διάσταση και πέσαμε στην τρίτη και τώρα όλοι οι επικυρίαρχοι προσπαθούνε να μείνουμε στην τρίτη, να κρατήσουν όλο τον πλανήτη στην τρίτη και σε σκοτεινές συχνότητες οι οποίες δεν τον αφήνουν να μεταλλαχθεί, να περπατήσει και να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση όπως πρέπει να το κάνει.
Νίκος Αμάραντος: Κύριε Σώρρα επειδή ο κόσμος περιμένει, ακούει αρκετό καιρό αυτή την υπόθεση, τα οικονομικά εργαλεία που έχετε δώσει στην Κύπρο και στην Ελλάδα, ο κόσμος περιμένει να ακούσει κάτι από σας. Νομίζετε ότι είναι ο καιρός να πείτε κάτι εσείς ή θα πρέπει να όλοι να τριφτούμε μέσα από αυτό το εργαλείο που μας έχετε φέρει.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ
Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι αυτό το εργαλείο είναι δικό σας, δεν είναι δικό μου. Είναι ένα εργαλείο το οποίο δουλεύει παράλληλα με όλο τον κόσμο, δουλεύει παράλληλα με την συνένωση. Η συνένωση των Ελλήνων μαζί με τα εργαλεία, και του Ελληνισμού γενικότερα, δίνει την δυνατότητα να δουλεύει παράλληλα, είναι άχρηστο το εργαλείο εάν δεν έρθει η συνένωση των Ελλήνων.
Ακόμα και η συνένωση χωρίς εργαλεία, που έχει γίνει πολλές φορές, στο παρελθόν είδαμε πάρα πολύ κόσμο στο σύνταγμα, λαοθάλασσα, φώναζε μην το κάνεις αυτό αλλά ο πρωθυπουργός μπήκε στο μνημόνιο, άρα βλέπουμε λοιπόν ότι θέλει δύο συστατικά, είναι μία τεράστια χημιστική θα την πω και όχι αλχημεία, μία χημιστική σύνθεση ανάμεσα κόσμου και εργαλείου όπου το εργαλείο είναι του κόσμου, όπου ο κόσμος αξιοποιεί το εργαλείο το οικονομικό ζητώντας τα δίκια του και παίρνοντας όλα αυτά τα οικονομικά εργαλεία, ζητώντας από τους πατρόνες, από τους επικυρίαρχους, από τους επιβήτορες κάντε το απαραίτητο, κάντε το αυτονόητο, δεχθείτε αυτό, κάντε εκείνο, με αποτέλεσμα να τους φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, έτσι θα σπάσει όλο αυτό το σύστημα και ήδη έχει σπάσει.
Εγώ για να σας αποδείξω ότι έχει σπάσει, αν και πρέπει να μιλάω πολύ λιγότερο για πληροφορίες γιατί φεύγουνε και εκτοξεύονται πληροφορίες που δεν θέλω να βγαίνουνε παραέξω, ίσως μου κάνουνε και κακό, όπως και με τους δήμους δηλαδή. Δήμοι που υποστήριξα εγώ τους πολεμήσανε πάρα πολύ, δήμοι που δεν τους ήξεραν βγήκανε. Ότι λοιπόν ακουμπάω είναι και επικίνδυνα τα πράγματα γι αυτό πρέπει να είμαι και στρατηγικά πάρα πολύ προσεκτικός για την ασφάλεια κάποιων προτάσεων που πρέπει να επιληφθούνε.

23/05/2014 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ
ΓΙΑ ΤΟ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ :ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ “EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ”



mnimartsor1

http://alfeiospotamos.gr/?p=6111

Τον τάπωσε για τα καλά ο Πούτιν τον Κάρολο. Η σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον Χίτλερ




RT για βρετανική βασιλική οικογένεια: «Δείτε τον Prince Charming με τα γερμανικά SS»! Εικόνες-βίντεο
Σάλος έχει προκύψει στη Ρωσία από την σύγκριση του Βλάντιμιρ Πούτιν με τον Αδόλφο Χίτλερ την οποία έκανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο πρίγκιπα Κάρολος της Βρετανίας.
Ο Κάρολος φέρεται να έκανε τη δήλωση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Μουσείο Μετανάστευσης στον Καναδά την Τρίτη απευθυνόμενος σε μία γυναίκα η οποία του αποκάλυψε ότι έχασε όλη την οικογένειά της στο Ολοκαύτωμα, λέγοντάς της ότι ο Πούτιν είναι ο Χίτλερ του σήμερα, σχολιάζοντας τη στάση και τις κινήσεις της Μόσχας στην ουκρανική κρίση.

Την Πέμπτη το Russia Today, πέρασε στην... αντεπίθεση, παρουσιάζοντας ένα θέμα που -όπως ισχυρίζεται- δείχνει τους ιστορικούς δεσμούς της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας με τους Ναζί και κάλεσε τον πρίγκιπα Κάρολο να ρίξει μία ματιά στην ίδια του την οικογένεια προτού αμφισβητήσει τις πράξεις του Ρώσου προέδρου στην Ουκρανία.
«Εάν υπάρχει κάποιος που ξέρει αληθινούς Ναζί, είναι η βασιλική οικογένεια», σχολίασε πολιτική αναλύτρια του RT πριν την παρουσίαση ενός φωτορεπορτάζ, που στόχο έχει να φωτίσει τις συνδέσεις της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας με τον ναζισμό.
Στο βίντεο με φωτογραφίες που παρουσίασε το RT, μεταξύ άλλων, βλέπουμε, τον Δούκα του Γουίντσορ, αδελφό της βασίλισσας Ελισάβετ και θείο του Καρόλου, να επισκέπτεται τον Χίτλερ στο καταφύγιό του στο Ομπερσάλσμπεργκ το 1937, έχοντας περάσει λίγος καιρός από όταν παραιτήθηκε ως βασιλιάς της Αγγλίας με τον τίτλο ο Έντουαρτ ο 8ος. Το ρωσικό μέσο μάλιστα, στο βίντεο προσθέτει ότι η σύζυγός του, Γουάλας Σίμσον, και εκείνος έκαναν «παρέα με τον Χίτλερ».
Ακόμη το RT σημειώνει πως η αδελφή του δούκα του Εδιμβούργου και πατέρα του πρίγκιπα Καρόλου, Σόφι, ήταν παντρεμένη με έναν αξιωματικό των SS, ενώ παρουσιάζει και φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι, που είναι ο γιος του Καρόλου, να φορά ναζιστική στολή σε ένα πάρτι το 2005.
Το θέμα, πάντως, δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που αναμένουν την 6η Ιουνίου, όπου ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρόκειται να συναντηθεί με τον Πούτιν και άλλους ηγέτες στις τελετές για την 70η επέτειο της απόβασης των Συμμάχων στη Νορμανδία.









defencenet

Τελειωτικό χαστούκι στην ΝΤΠ από ανάλυση DNA!Καταρρίπτονται οι νεοταξικες ηλιθιότητες!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters