Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Ανθρώπινοι κλώνοι. Η ανθρώπινη κλωνοποίηση είναι η δημιουργία αντιγράφου ενός γενετικού πανομοιότυπου προσώπου.

*Ο όρος χρησιμοποιείται γενικά για την τεχνητή κλωνοποίηση ανθρώπου, η οποία συνίσταται στην αναπαραγωγή ανθρώπινων κυττάρων και ιστών. Δεν αναφέρεται στη φυσική αντίληψη των ίδιων διδύμων.

Οι δυνατότητες της ανθρώπινης κλωνοποίησης έχουν δημιουργήσει ηθικές συζητήσεις. Αυτά τα ηθικά διλήμματα οδήγησαν πολλές χώρες να θεσπίσουν νόμους και κανονισμούς για την ανθρώπινη κλωνοποίηση και τη νομιμότητα. Οι δύο πιο συζητημένοι τύποι θεωρητικής ανθρώπινης κλωνοποίησης.

* Αυτά περιλαμβάνουν: - θεραπευτική κλωνοποίηση και - αναπαραγωγική κλωνοποίηση

Το είδαμε κι αυτό: Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων κατά του Τραμπ!

Απίστευτο!

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κρατικό πρακτορείο ειδήσεων καταφέρεται εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ σε κείμενό του, δέκα μέρες πριν τις αμερικανικές εκλογές, επειδή ο Αμερικανός Πρόεδρος… χαλάει τις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Γερμανία!

Αναφερόμενο στη στάση του Τραμπ απέναντι στην ΕΕ, αλλά κυρίως απέναντι στη Γερμανία και την Άγκελα Μέρκελ, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων εξαπολύει βέλη κατά του Αμερικανού Προέδρου λέγοντας πως κάνει «σάκο του μποξ» το Βερολίνο και επιτίθεται «χωρίς συγκρατημό κατά της Γερμανίας και της Άγκελα Μέρκελ».

Βάνδαλοι κατέστρεψαν 70 αρχαία έργα τέχνης σε Μουσεία του Βερολίνου!

 Οι γερμανικές Αρχές το έκρυβαν 3 εβδομάδες…

Οι Γερμανοί δικαιολόγησαν
το όνομα της φυλής τους…
Να απαγορευτεί στην Γερμανία
να έχει… μουσεία! 

Του Γιώργου Λεκάκη

Βάνδαλοι ξεκίνησαν μια επίθεση, σε περίπου 70 αρχαία αντικείμενα και έργα τέχνης, σε δημοφιλή μουσεία του Βερολίνου.

Πρόβλεψη εκλογών 2020: Παρά τις μαζικές προσπάθειες και τις προσπάθειες των Δημοκρατών να κλέψουν τις εκλογές, ο Πρόεδρος Τραμπ θα κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά από το 2016

Συντάχθηκε από τον Joe Hoft μέσω του thegatewaypundit.com 

Το ιστορικό μας Στις αρχές Απριλίου 2016 προβλέψαμε ότι η προεδρική περίοδος του γερουσιαστή Cruz θα είχε τελειώσει μέχρι το τέλος αυτού του μήνα - είχαμε δίκιο. Τον Νοέμβριο του 2016 προβλέψαμε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα κερδίσει με μεγάλη πτώση στις προεδρικές εκλογές - και ο υποψήφιος Τραμπ κέρδισε 30 από τις 50 πολιτείες και συνέτριψε τη Χίλαρι στο εκλογικό σώμα. 

Στο χθεσινό ντιμπέιτ, κλείδωσε η νίκη Τραμπ. Τεράστιο μεγαλείο ψυχής από τον Αμερικανό Πρόεδρο!

Η χθεσινή και τελευταία τηλεμαχία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά, την ανάλυσή μας για τα τεκταινόμενα στους διαδρόμους των Αμερικανικών υπερελίτ. 

Ο Πρόεδρος Τραμπ, σε μία επίδειξη πολιτικού μεγαλείου, επέτρεψε στον Τζο Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς, να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους και το Αμερικανικό πολιτικό καθεστώς να βγει από την ιστορία του «λάπτοπ από την κόλαση», διατηρώντας (προς το παρόν) την πολιτική του νομιμοποίηση. 

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ

Ευρυτη Ευρυδικη

O oρθόδοξος κλήρος τής εποχής τής άλωσης τής Κωνσταντινούπολης, ως γνωστόν, εκήρυττε, ότι ήταν «θέλημα θεού η Πόλη να τουρκέψει», «θεϊκή βούληση και τιμωρία», «θεία πρόνοια» και άλλα. Μέσα στα πλαίσια τής θέσης αυτής τής Εκκλησίας ήταν η εχθρότητά της κατά των καθολικών τής Ευρώπης, για την οποία καυχάται έως σήμερα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters