Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΑΠ” ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΠΟΡΝΕΣ, ΕΥΝΟΥΧΟΙ, ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ(ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ)

safe_image
Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΜΑΣΟΝΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΑΥΡΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΟΜΙΑΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΗΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ
ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΙΩΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
…………………………………………………………

Πουστιές; (ΒΥΖΑΝΤΙΟ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΝΟΥΧΩΝ)

…………………………………………………………
 
 
Η πόρνη Θεοδώρα
995_justinianos-and-theodora 
Στην ιστορία της ανθρωπότητας πολλοί άνθρωποι αφάνισαν πόλεις, επαρχίες και περιοχές. «Κανένας όμως δεν κατάφερε» γράφει ο επιφανής ιστορικός Προκόπιος, «ν” αναποδογυρίσει συθέμελα την ανθρώπινη γενιά και την οικουμένη ολάκερη».
Στο έργο αυτό, ίσως πιο πολύ και από τον ίδιο, συνέβαλε και η Θεοδώρα, η γυναίκα του Ιουστινιανού. Εγωίστρια, σκληρή, ύπουλη και δόλια, δεν είχε ενδοιασμούς για κανένα αν επρόκειτο να θιγεί το συμφέρον της. Χρησιμοποιώντας την αυτοκρατορική της ισχύ, το δόλο και το ψέμα, η ραδιούργα φυσιογνωμία της κυριαρχεί στους ηγετικούς κύκλους της Πόλης. Αλίμονο σε κείνους που η σκιά της φοβερής αυτοκράτειρας έπεφτε πάνω τους. «Η οργή της ήταν πάντα έτοιμη για ν” αφανίσει τους ανθρώπους και δε γαλήνευε ποτέ». Ο Προκόπιος, απ” αυτή πρώτα-πρώτα, έκρυψε το έργο του, περιμένοντας πρώτα να πεθάνει. «Ήταν φοβερά σκληρή και ξεχείλιζε από απανθρωπιά», γράφει φοβισμένος ο ιστορικός της αυλής, για να διαιωνίσει την αλήθεια που με δέος όλοι αποσιωπούσαν μέσα τους.
Ποια ήταν όμως αυτή η πόρνη, που και σαν αυτοκράτειρα ακόμα, δεν έπαψε σαν γύναιο να πουλά το κορμί της αξιώνοντας με θράσος να διαφεντεύει το Ρωμαϊκό κράτος και σαν Δέσποινα μέχρι το χώμα να την προσκυνούν;
Γεννήθηκε στην Κύπρο γύρω στο 500 από έναν αρκουδιάρη (τροφό αρκούδας) τον Ακάκιο, που δούλευε σε αμφιθέατρο (τσίρκο). Όταν πέθανε, μαζί με τις άλλες αδερφές της, Κομιτώ και Αναστασία, ανέβηκαν στη σκηνή με την προτροπή της ανήθικης μάνας τους, εκτελώντας αισθησιακούς χορούς (στριπτήζ) και παντομίμες. Τότε ένας ανώτερος αξιωματικός, ο Εκήβολος, διοικητής τότε της Αφρικανικής Πεντάπολης, την πήρε μαζί του στην Κυρηναϊκή. Όταν την χόρτασε την πέταξε από το σπίτι του. Ποιος ξέρει τι του έκανε και αυτού. Τότε αυτή πήγε στην Αλεξάνδρεια. Εκεί γνωρίστηκε με …; ανώτατους κληρικούς του μονοφυσιτισμού. Σχετίστηκε με τον πατριάρχη Τιμόθεο και το Σεβήρο της Αντιόχειας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…
Ο ένδοξος στρατηγός Βελισάριος και η σύζυγός του Αντωνίνα.
Αντωνίνα Βελισάριος 
Για την ηθική σαπίλα της βυζαντινής εξουσίας δε θα είχαμε ολοκληρωμένη εικόνα αν δε γράφαμε για ένα άλλο ζευγάρι, που την εποχή εκείνη πρωταγωνίστησαν μαζί με τον Ιουστινιανό και τη Θεοδώρα.
Πρόκειται για τον αρχιστράτηγο του Βυζαντίου Βελισάριο και τη γυναίκα του Αντωνίνα, που με τη Θεοδώρα είχε ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις.[x]
Δεν ήταν ψέμα και υπερβολή, ο ένδοξος στρατηγός του Βυζαντίου πράγματι κουλουριαζόταν έντρομος στο κρεβάτι του όταν απειλητικά τον κοίταζε η Θεοδώρα. Διακριμένος από τα 25 του χρόνια στρατηγός, επί Ιουστίνου ακόμα, ο Βελισάριος δεν ήταν κανένας δειλός ανθρωπάκος που έτρεμε μην πάθει κανένα κακό. Το ερωτικό πάθος όμως για μια γυναίκα, κάνει και τον πιο άγριο πολεμιστή να φέρεται σαν άβγαλτο μαθητούδι, μπροστά σε μια όμορφη και καπάτσα γυναίκα, όπως ήταν η Αντωνίνα. Δυστυχώς κι αυτός ήταν μπλεγμένος με μια ξετσίπωτη πόρνη και αδίστακτη γυναίκα ένεκα της φιλικής της σχέσης με την αυτοκράτειρα Θεοδώρα. Ο Προκόπιος γράφει ότι «πιεζόταν τόσο έντονα από το ερωτικό πάθος της γυναίκας του, που δεν ήθελε να ξεμακρύνει ολότελα πέρα από τα σύνορα του Ρωμαϊκού κράτους».[xi]
Μπροστά στη φοβέρα και την απειλή της Θεοδώρας οι δυο γυναίκες συμμαχώντας εξουσίαζαν πλήρως το βυζαντινό στρατηγό, ώστε η Αντωνίνα ελεύθερα να τον απατά και η Θεοδώρα να βάλει χέρι στα λεηλατημένα απ” τους πολέμους πλούτη του. Μπροστά στην αυστηρότητα της βασίλισσας πως θα του κάνει δώρο τη ψυχή του, αν όλα τα παραστρατήματα της γυναίκας του της Αντωνίνας συγχωρέσει, αυτός δεν έχασε στιγμή «και πέφτοντας στα πόδια της γυναίκας του και με τα δύο του χέρια χάιδευε τις κνήμες της και φιλώντας τους αστραγάλους της, την αποκαλούσε σωτηρία της ζωής του. Και της ορκιζόταν πως θα της είναι πάντα δούλος της πιστός από δω και πέρα κι όχι άντρας της».[xii]
Απ” ότι φάνηκε δεν ήταν άντρας, αφού ακόμα κι όταν την έπιασε …; στα πράσα με το θετό τους γιο, το Θεοδόσιο, τον έπεισε ότι δεν ήταν αλήθεια αυτό που είδε γιατί …; τάχατες πήγε μαζί του στο υπόγειο για να …; κρύψουν τα πολύτιμα λάφυρα – αυτά που ο Βελισάριος δεν ήθελε να μαθευτούν, αν και αργότερα μαθεύτηκαν, όπως είπαμε πιο πάνω απ” την πανούργα Θεοδώρα! Οι δύο γυναίκες είχαν κάνει βρόμικη συμμαχία! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…
………………………………………………
ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ… ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΣ… 
………………………………………………


Η άγνωστη ιστορία με τις π…. του ΠΕΙΡΑΙΑ που κάναν πλούσιο τον Μπόμπολα.
image-2166-630x380 
Ο Πειραιάς, σαν λιμάνι, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της σύστασης της πόλης, είχε τις κοινωνικές πληγές του.
Στις από κάθε τόπο της Ελλάδας αφικνούμενες γυναίκες ήταν φυσικό, ανάμεσά τους, να βρίσκονται και εκείνες που ασχολούνταν με το πρώτο γυναικείο επάγγελ­μα, της πόρνης.
Το πρώτο επίσημο «σπίτι», ο πρώτος με άδεια της Αστυνομίας οίκος ασωτίας, λειτούργησε λίγο πριν την Αγγλογαλλική Κατοχή, το 1852, μετά τον αποκλεισμό του Πειραιά από τους Άγγλους το 1850, για την εξυπηρέτηση των στρατιωτών και των πληρωμάτων των ξένων στόλων.
Αλλά και μετά την Αγγλογαλλική Κατοχή δημιουργήθηκαν άλλοι δύο.
Δηλαδή στα 1862 τρία ήταν τα «επίσημα» αμαρτωλά σπίτια στην πόλη του Πειραιά και σε περιοχές όπου ο κόσμος έκανε τον περίπατό του ή οι εργάτες και οι εργάτριες περνούσαν για να πάνε ή να γυρίσουν από τη δουλειά τους.
Οι διαμαρτυρίες των δημοτών γι αυτή την κατάσταση ανάγκασαν το τότε Δημοτικό Συμβούλιο να συζητήσει το θέμα της ανέγερσης οικήματος για τη συγκέντρωση όλων των κοινών γυναικών που συνεχώς αυξάνονταν.
Η άποψη του Δήμου βρήκε απήχηση στο Ιατροσυνέδριο που έδωσε την έγκρισή του, διότι δια του μέτρου αυτού θα ήταν δυνατή η παρακολούθηση και περιστολή των αφροδισίων ασθενειών.
Αυτά συνέβαιναν τα χρόνια 1867 – 1870.
Τον Μάρτιο του 1873, η Κυβέρνηση παραχώρησε τα υπ αριθ. 5-6 τεμάχια των εθνικών γαιών στη θέση που λεγόταν «Βούρλα», και που απείχε 80 μέτρα δυτικά του Αγίου Διονυσίου για την ανέγερση «καταστημάτων» κοινών γυναικών.
Μετά την υπογραφή του παραχω­ρητηρίου, ο Δήμος προέβη σε διακήρυξη για την ανέγερση, σε έκταση οκτώ στρεμμάτων, συνοικισμού κοινών γυναικών, που θα περιλάμβανε τέσσερα κτίσματα, χωριστά μεταξύ τους, τα οποία θα βρίσκονταν μέσα σε μάντρα, με του ακόλουθους όρους:« Ο ανεγείρων ιδίαις δαπάναις τα βάσει εγκεκριμένου σχεδίου οικήματα, θα καταβάλλη εις τον Δήμον μετά τριετίαν από της ιδρύσεως δρχ. 500 ετησίως δι’ έκαστον τμήμα, μετά 5ετίαν δρχ 1.000 και μετά εικοσαετίαν δρχ. 2.500 δι’ έκαστον τμήμα ετησίως.
Μετά δε πεντηκονταετίαν η περιοχή του κτήματος μετά των εν αυτώ κτηρίων, θα περιέρχεται εις τον Δήμον».
Κι ενώ αρχικά παρουσιάστηκαν πολλοί εργολάβοι, τελικά έμεινε μόνο ο εργολάβος Ν. Μπόμπολας, (ΝΑΙ! Ο Προ-προ-προ πάππος του γνωστού σε όλους μας αγωνιστή της εθνικής αντίστασης – αλήθεια πόσων ετών – και εθνικού εργολάβου μας)ο οποίος αξίωσε ότι :
1. Ο χώρος και τα κτίρια που θα ανεγερθούν θα είναι υπό την πλήρη και τέλεια ιδιοκτησία αυτού και των απογόνων του.
2. Θα έπρεπε να μην επιτρέπεται από τις τότε αστυνομικές αρχές, εκτός των Βούρλων, να λειτουργεί, εντός της πόλης, άλλος οίκος ανοχής, και σε καμιά γυναίκα του συνοικισμού να μην εργάζεται εκτός αυτού.
Φαίνεται πως είχε λαδώσει τους άλλους εργολάβους και αποχώρησαν.
Ο Δήμος αναγκάστηκε να δεχτεί τους όρους αυτούς με την προϋπόθεση ότι εάν τα κτίρια αυτά χρησιμοποιηθούν κάποτε για άλλο σκοπό, τότε θα περιέρχονται στην κυριότητα του Δήμου.
Κι έτσι υπογράφτηκε το συμβόλαιο.
Φαίνεται όμως ότι το συμμάζεμα ήταν δύσκολο, αν λάβουμε υπ όψη μας τις κατά καιρούς έγγραφες διαμαρτυρίες του Μπόμπολα, προς το Δήμο και την Αστυνομία, αφού τα αστυνομικά όργανα δεν ενεργούσαν προθύμως και αποτελεσματικά ώστε να συγκεντρώσουν εντός των «Βούρλων» όλες τις ιερόδουλες και να εκλείψει ο ανταγωνισμός για την επιχείρηση του κου Μπόμπολα!
Παρά τις δυσχέρειες η «επιχείρηση» είχε μπει σε καλό δρόμο, αφού το «κατάστημα» δεν εστερείτο πελατείας και λειτούργησε αδιάλειπτα για 60 χρόνια,ακόμα κα την περίοδο της γερμανικής κατοχής , που ένας νεαρός Μπόμπολας όργωνε τα βουνά και τα λαγκάδια πολεμώντας τους γερμανούς καταχτητές.
Αυτά……. 
ΒΑΣΙΛΗΣ Π. ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ
Δημοσιογράφος ερευνητής
25 – 11 -05
http://www.koutouzis.gr/vourla-pornes.htm )
ΔΗΛ…..ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ…ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ(λέμε τώρα….) Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΜ ΕΛΑΣ
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=12303

Τρείς ιεράρχες: ΠΟΣΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Μ. ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ
 
KALOPOULOS_MIXALHS1ΜΕΓΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας...  ή Αϊ Βασιλης!!!
«Εχθροί είναι οι Έλληνες, (βλ. (O΄) Ησαΐας Θ΄ 12) διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ. "Στόμα" δε λέγει εδώ ο προφήτης, την σοφιστική του λόγου δύναμη, η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων» Βασίλειος Καισαρείας ΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑ 9.230.8.


ΜΕΓΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας:
«Προσταγή, (!!!) μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων... τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν» Βασίλειος ο Μέγας, 330-379 μ.Χ. (ο γνωστός μας και ως Αϊ-Βασίλης) ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΪΑΝ ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ 7.196.3


ΙΩΑΝΝΗΣ  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως:
«Αν στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) κοιτάξεις, θα δεις, τέφρα και σκόνη και υγιές ουδέν, αλλά τάφος ανεωγμένος ο λάρυγξ αυτών, (των Ελλήνων φιλοσόφων!) τα πάντα δε γεμάτα ακαθαρσίες και ιχώρ, (έμπυο!) και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν σκωλήκων... Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, από των φιλοσόφων λαβόντες... Ημείς δε ου παραιτούμεθα της κατ’ αυτών μάχης» Ι. Χρυσόστομος (344-407 μ.Χ.) ΕΙΣ ΑΓΙΟΝ ΙΩΑΝΝΗΝ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΝ (ΟΜΙΛΙΑ ΞΣ΄ 59.369.12 -370.11 

Ο ΦΙΛΟΒΑΡΒΑΡΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Ι. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ:
«Όσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της ελληνικής απέχει παιδείας, τόσο λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα... Ούτος ο (πιστός) βάρβαρος, την οικουμένη ολάκερη κατέλαβε... και ενώ πάντα τα των Ελλήνων σβήνουν και αφανίζονται, τούτου (του πιστού βάρβαρου) καθ’ έκαστη λαμπρότερα γίνονται» Ι. Χρ ΕΙΣ ΙΩΑΝΝΗΝ 59.31.33

Ο Ι. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ:
«Τι λοιπόν, άγιος έσται ο ναός του Σεράπιδος (Αλεξανδρινή βιβλιοθήκη) δια τα βιβλία; Μη γένοιτο!... αλλά δαίμονες οικούσι τον τόπον... μάλλον δε και αυτών (των Ελλήνων) όντων δαιμόνων... και παρ’ αυτών βωμός στέκει απάτης αόρατος εις τον οποίον ψυχάς ανθρώπων θυσιάζουσι... κατάλαβε λοιπόν και φανέρωσε (διέδωσε!) ότι δαίμονες κατοικούν εκεί» Ι. Χρυσ/μος ΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ 48.851.38 έως 852.35 Δαίμονες ηταν λοιπόν κατά τον "σοφό" ιεράρχη τα βιβλία της Αλεξανδρινής βιβλιοθήκης και ψυχοθυσιαστήρια οι βιβλιοθήκες των Ελλήνων!!!

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 391 Μ.Χ. ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:
«Στην Αλεξάνδρεια πάντα τα οικοδομήματα του Σεράπειου όπως στους ποιητικούς μύθους των Γιγάντων έγιναν... Θεοδοσίου δε βασιλεύοντος και (πατριάρχου) Θεοφίλου (της επιθέσεως) πρωτοστατούντος... του Σεράπειου τα αναθήματα κατελυμένοντο. Τους δε ανδριάντες και τα αναθήματα τόσο "γενναία" εμάχοντο, ώστε όχι μόνο "νικούσαν", αλλά και έκλεπτον... του δε Σεράπειου μόνο το έδαφος δεν απέσπασαν κι’ αυτό δια το βάρος των λίθων, αυτοί δε (οι θεμέλιοι λίθοι) ήσαν αμετακίνητοι. Οι πολεμικότατοι δε αυτοί φιλοχρήματοι "γενναίοι"... την ασέβεια αυτή εις έπαινον αυτών των ιδίων καταλόγιζαν. Έπειτα εισέβαλαν οι καλούμενοι μοναχοί, άνθρωποι (μόνο) κατά το είδος, ο δε βίος αυτών συώδης (γουρουνώδης!) και εμφανώς πάσχοντες, μύρια έκαμον κακά και ανείπωτα, αλλά αυτά ευσέβειαν ενόμιζαν... τότε πας άνθρωπος μέλαιναν (μελανή) φορών εσθήτα (ράσα) τυραννικήν είχεν εξουσίαν και δημοσίως να ασχημονεί ημπορούσε. Σε τόση "αρετή" άλλαξε (η νέα θρησκεία) τον άνθρωπο» Ευνάπιος (346-414 μ.Χ.) ΒΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΣΟΦΙΣΤΩΝ 6.11

ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ (265-340 μ. Χ.)
«Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από... της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού» Ευσέβιος ΕΥΑΓΓ. ΠΡΟΠΑΡ. / ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ / ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ. ΡΙΒ΄ (23.1352.34)

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΥΣΕΒΙΟΥ:
*Πράξη σωφροσύνης είναι η εγκατάλειψη της ελληνικής πλάνης. *Εγκαταλείψτε όσα οι Έλληνες φυσικοί φιλόσοφοι περί αρχών εισηγήθηκαν» *Μαγγανείες μετέρχονται (οι Έλληνες!!!) και μ’ αυτήν εξαναγκάζουν την ανθρώπινη γνώμη.
*Τα αγάλματα τους μαγικά κατασκευάζουν
(οι Έλληνες!!!) και στην μαγεία προτρέπουν. *Περί των αρχαιότερων Εβραίων και γιατί τας γραφάς αυτών, από των Ελληνικών λόγων προτιμήσαμε. *Τα πάντα παρά βαρβάρων οι Έλληνες ωφελήθηκαν. *Περί του κλέφτες (ιδεών!) είναι οι Έλληνες. *Γιατί μετά από λογική κρίση και σώφρονα λογισμό την ιστορία των Εβραίων παραδεχθήκαμε» Βλ. Ευσέβιος «Κλείς Πατρολογίας».Δωρόθεου Σχολάριου.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ  ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΣ:
 «Εγω δε την παρ’ Ελλήνων παιδείαν φληναφίαν (μωρολογία) κακού δαίμονος και χαλεπωτάτη (θλιβερότατη) υπόθεσιν είναι λέγω» Γ. Μοναχός ο Χρονογρ. Κ΄Περί Θάρρα.

Ο. Ι ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
«Κανείς δεν πρέπει στα παιδιά του, των (Ελλήνων) προγονών να καλεί τα ονόματα, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά (μόνο) αυτά των δικαίων, (της Π. Διαθήκης.)» Ι. Χρυσ/μος ΠΕΡΙ ΚΕΝΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΑΤΡΕΦΕΙΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ (690) 641.65 -

Ο Ι. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ: 
«Ο δε μέγας Ιωάννης (ο Χρυσόστομος) ασκητάς πυρπολούμενους από ζήλον θεού (φανατισμένους καλόγερους) συνέλεξε, με βασιλικούς δε νόμους αυτούς οπλίσας, κατά των ειδωλικών (ελληνικών) έπεμψε τεμενών, τα δε χρήματα για τους κατεδαφιστές και τους βοηθούς, δεν έλαβε απ’ τα βασιλικά ταμεία (!) αλλά από πλούσιες γυναίκες που φιλοτίμως να παρέχουν κατέπειθε, ώστε με την λαμπρή τους πίστη να κερδίσουν την ευλογία. Έτσι με τον τρόπο αυτόν τους υπολειπόμενους Σηκούς (ελληνικούς ναούς) με τούτον τον τρόπον εκ βάθρων ανέσπασεν». Θεοδώρητου ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΑΜΑΣΟΥ (Τομ. 5ος 329/ 8-330/8).

ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ, Ο ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ο "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ", Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΣΕΤΙ ΠΑΣΧΩΝ...!      (1/6/2000)
Τα παραπάνω αποσπάσματα είναι παρμένα από τα βιβλία του Μ. Θ. Καλόπουλου, απ' την σειρά ΒΙΒΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ: «Το μεγάλο ψέμα»


http://greatlie.com/index.php

Ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο και γιατί; Εξαιρετικά αποκαλυπτικό άρθρο


Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές
δυνάμεις.

Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο, δηλαδή στο... αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου.

Σύμφωνα με το aporrito.blogspot.gr, αν το χρησιμοποιήσεις-όπως οι εθνικοί ευεργέτες-για το καλό της κοινωνίας (έργα εποποιίας, πολιτισμού, αγαθοεργίες κλπ ), τότε είναι ευεργετικό. Αντίθετα, αν το χρησιμοποιείς για πολέμους, επίδειξη, εκμετάλλευση της κοινωνίας τότε είναι κακό και ολέθριο. Τώρα οι κεντρικοί τραπεζίτες συγκεντρώνουν με απληστία το χρήμα- πριν καταρρεύσει το νομισματοπιστωτικό σύστημα- ώστε να βρεθούν ισχυροί με την έλευση της Παγκοσμιοποίησης. [Ο νέος Πρόεδρος της Ε. E κ. Herman van Rompuy που είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δήλωσε ξεκάθαρα: «Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από δω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Είπε ακόμη ότι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες από σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη»].


Οι "30″ Κρίκοι της Παγκόσμιας Εξουσίας:


1. Ο Λευκός Οίκος -Πρόεδρος και το Κογκρέσο ΗΠΑ/The US Presidency-Congress.

 Ανεξαρτήτως ποιος εκλέγεται πρόεδρος η πολιτική των ΗΠΑ παραμένει αναλλοίωτη και σταθερή. Ο εκάστοτε πρόεδρος και το Κογκρέσο είναι όμηροι στα χέρια των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών, της 'Wall Street' και του 'AIPAC' (Ισραηλινό Λόμπι=παρακράτος). Αν ο πρόεδρος αρνηθεί μια μείζονα επιλογή τους (πόλεμο στο Ιράν, ή εχθρότητα στο Ισραήλ κλπ), τότε είτε θα τον καθαιρέσουν είτε θα τον δολοφονήσουν και οι γερουσιαστές δεν θα επανεκλεγούν.


2. Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων/Federal Reserve Bank.

Η μεγάλη εξαπάτηση της κοινής γνώμης γίνεται με την ονομασία της Τράπεζας, ως Ομοσπονδιακής. H Fed είναι Εβραϊκή υπέρ-τράπεζα. Ιδρύθηκε το 1910 στη νήσο Τζέκιλ της Βιρτζίνια, ολίγο πριν ξεσπάσει ο Α! Π.Π . Αυτή ευθύνεται για την εισδοχή της Αμερικής στον πόλεμο αυτό, τον οποίο χρηματοδότησε, όπως επίσης χρηματοδότησε και την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Ουίλσον. Η Fed έχει το προνόμιο της εκδόσεως του Αμερικανικού νομίσματος και της ασκήσεως της Νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ. Η άγρια τοκογλυφία που ασκεί η Fed και οι λοιπές Εβραϊκές τράπεζες χρεοκόπησαν την πλουσιοτάτη Αμερική και τον κόσμο. [Ιδρυτές της είναι επτά(7) κορυφαίοι Εβραίοι:

α. Γερουσιαστής Aldridge μεγαλομέτοχος της J.P Morgan και πεθερός του Nelson Rockefeller

β. Abraham Andrew, τότε υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ

γ. Frank Vanderlip, της National City Bank, που αντιπροσώπευε τα συμφέροντα των William Rockefeller, Kuhn Loeb & Co

δ. Henry Davidson κύριος μέτοχος της J.P Morgan

ε. Charles Norton, της μεγάλης τράπεζας First National Bank της N.Y

στ. Benjamin Strong της J.P Morgan και της Banker's Trust Co. Αυτός έγινε και ο πρώτος διοικητής της F.E.D

ζ. Paul Warburg, Γερμανό-Εβραίος, συμμέτοχος της Kuhn Loeb & Co σαν εκπρόσωπος των δυναστειών Rockefeller και Rothschild.

Οι κληρονόμοι των ως άνω οικογενειών είναι τα σημερινά αφεντικά της Fed. Ο εκάστοτε διοικητής της Fed είναι Εβραίος και μάλιστα Ασκενάζι
(τον Greenspan αντικατέστησε ο Bernanke) Η Fed ευθύνεται για τους πολέμους, τις οικονομικές κρίσεις, καθώς και για την διαρπαγή του πλούτου και την χρεωκοπία της Αμερικής και ολοκλήρου του κόσμου.


3. Τράπεζες-Μεγαλοτραπεζίτες- Καρτέλ/'Banks-Bankers'-Cartel.

Αυτοί χρηματοδοτούν τις προεκλογικές εκστρατείες των προέδρων και επομένως αυτοί ουσιαστικά ανεβάζουν και κατεβάζουν τον Πρόεδρο. Είναι οι απόλυτοι άρχοντες της Αμερικής και σκοπός τους είναι η αύξηση του πλούτου τους με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο(τοκογλυφία, πόλεμοι, εξοπλισμοί, κρίσεις, εκβιασμοί, ναρκωτικά, πορνεία, τζόγος, δουλεμπόριο, παιδεραστία, απάτες, έγκλημα, βία, συνωμοσίες κλπ) Οι πλείστοι εξ αυτών είναι Εβραίοι και μάλιστα Σιωνιστές και Μασόνοι-Ιλλουμινάτοι


4. Ολιγάρχες/Oligarchs'.

 Αυτοί είναι οι διευθύνοντες σύμβουλοι(CEO) και μεγαλομέτοχοι των πολυεθνικών. Είναι τα μεγάλα αφεντικά των μεγαθηρίων των οποίων ο Π/Υ υπερβαίνει κατά πολύ τους Π/Υ πολλών κρατών. Ο πλούτος 250 των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου υπερβαίνει το 50% του παγκόσμιου πλούτου.


5. Νέα Τάξη Πραγμάτων/'New World Order'.

Είναι η μεταναζιστική κοινωνία που θέλουν να χτίσουν οι Σιωνιστές και οι άνθρωποι της διεθνούς πλουτοκρατίας, με την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Η Ν.Τ.Π ολίγο θα διαφέρει στα κοινωνικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα της δουλοπαροικίας.


6. Εκλεκτοί/ Chosen.

Είναι το Εβραϊκό έθνος , που θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται ως «εκλεκτός λαός του θεού». Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο Ισραήλ έχει εγκατασταθεί ένα ναζιστικό και στρατοκρατικό καθεστώς (ναζιστικές μέθοδοι κατά Παλαιστινίων, Ανακρίσεις, φυλακές, φίμωση λόγου, στρατόπεδα συγκεντρώσεως κλπ) Υπάρχει ναζιστικό κόμμα και πολυάριθμοι ένθερμοι οπαδοί του ναζισμού, όπως συμβαίνει και στην Εβραιοκρατούμενη Γερμανία, στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, όπου ξεφυτρώνουν οι νοσταλγοί των Ναζί σαν τα μανιτάρια.


7. 'Wall Street'.

Εκεί παίζονται όλα τα μεγάλα και βρώμικα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος των λαών του κόσμου. Εκεί αποκομίζουν αστρονομικά κέρδη οι Εβραίοι κερδοσκόποι. Τα golden boys παίζουν με σημαδεμένα χαρτιά και με νόμους κλεπτοκρατικούς και κερδίζουν με μια και μόνον κίνηση δισεκατομμύρια, έτσι ώστε να μπορούν να χρεοκοπήσουν πανίσχυρα κράτη, όπως η Βρετανία (χτύπημα της λίρας Αγγλίας από το George Soros) Αργεντινή, η Ελλάδα κ.α.


8. Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ('United Nations)

 Αυτός έχει μεταβληθεί σε όργανο των ΗΠΑ. Με την αρνησικυρία (veto) μπορούν τα μόνιμα μέλη να εξουδετερώνουν κάθε απόφαση της πλειοψηφίας των κρατών μελών. Ο ΟΗΕ σύρεται σαν ουραγός πίσω από τις θελήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και ευλογεί τις επιθετικές ενέργειες και τους παράνομους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των.


9. Αστυνομικό Κράτος ('Police State')

Όταν καταπιέζεται η κοινωνία και βιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι επόμενο να υπάρξει κοινωνική αναταραχή. Το Σύστημα για την αντιμετώπιση της λαϊκής εξέγερσης οργανώνει αστυνομικά κράτη (αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες, τάγματα εφόδου, αντιτρομοκρατικοί νόμοι κ. α) Αρκετές από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν είναι βελτιώσεις των μεθόδων της Gestapo'


10. Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ('IMF')

Αυτό είναι ένα καταπιεστικό οικονομικό όργανο που επιβάλλει καταναγκαστικούς κανόνες σε κράτη που εξαναγκάζονται να δανεισθούν κάτω από επαχθείς τοκογλυφικούς όρους. Όποια χώρα πέσει στα νύχια του 'IMF' στο τέλος θα εξέλθει σε κατάσταση μεγίστης ένδειας.


11. Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Non Governmental Organizations)

Είναι η 5η φάλαγγα του συστήματος που χωρίς δημοκρατική ή άλλη νομιμοποίηση κατασκοπεύουν και ελέγχουν τις χώρες στις οποίες δρουν. Συχνά χρηματοδοτούνται με έξοδα των Εβραίων σιωνιστών ('Rockefeller', Soros κ.α) αλλά όχι σπανίως και από τις χώρες που δέχονται την επιβουλή των εν λόγω οργανώσεων. Αυτοί που εργάζονται σε παρόμοιες οργανώσεις αποκαλούνται κατ' ευφημισμόν κοινωνικοί ακτιβιστές'.


12. Παγκοσμιοποιητές - 'Globalists'.

 Είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν και προωθούν την παγκοσμιοποίηση σαν πολιτικό και κοινωνικό μοντέλο, και εργάζονται για «Μια Γη και την Παγκόσμια Κυβέρνηση» Αυτοί προωθούν την διάλυση του κράτους -έθνους, την οικογένεια, θρησκεία, παραδόσεις, διαχρονικές αξίες και τη Δημοκρατία. Παράλληλα προβάλλον παρακμιακές απαξίες, κακοήθειες και διαστροφές σαν νέες αξίες της σήμερον και του αύριο. Δυστυχώς, η Αριστερά και ορισμένοι δήθεν «προοδευτικοί διανοούμενοι» έχουν στρατευθεί στη Νέα Τάξη και έχουν γίνει εχθροί του Ελληνισμού.


13. Οικογένειες Rothschild και 'Rockefeller'.

Είναι δυο εκ των ισχυροτέρων Εβραϊκών οικογενειών μεγαλοτραπεζιτών και πλουτοκρατών στον κόσμο. Ο πρώτος επηρεάζει οικονομικά την Ευρώπη και ο δεύτερος οικονομικά και πολιτικά τις ΗΠΑ. Πρόκειται για δυο δυναστικές οικογένειες που διαθέτουν μέγιστη οικονομική, πολιτική και πολιτιστική δύναμη και επηρεάζουν τις εξελίξεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Είναι οι πατριάρχες του διεθνούς.


14. Νεοναζισμός - 'Adolph Hitler'.

Ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε αλλά το Ναζιστικό καθεστώς του παραμένει ως υπόδειγμα των Εβραίων Σιωνιστών. Και ενώ κατηγορούν δήθεν το Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα, στην πραγματικότητα δείχνουν λαγνεία και θαυμασμό προς αυτόν. Επομένως δεν είναι απίθανον να δούμε αναβίωση του Ναζιστικού καθεστώτος χωρίς τον Χίτλερ, για να φέρουν εις πέρας την παγκόσμια επικράτηση τους και να την κρατήσουν εν ισχύ .


15. Πεντάγωνο/'Pentagon'.

Το Αμερικανικό Επιτελείο των Ε.Δ είναι στην διάθεση του Διεθνούς Σιωνισμού για να καθυποτάξει δια των όπλων τους ανυπότακτους λαούς, που θέλουν να μείνουν ελεύθεροι. Διαθέτει 800 υπερπόντιες μεγάλες βάσεις και τον ισχυρότερο στρατιωτικό μηχανισμό στον κόσμο. Ενώ οι δυνατότητες του Αμερικανικού μισθοφορικού στρατού είναι συντριπτικές σε όπλα καταστροφής του αντιπάλου, το ηθικό του είναι λίαν χαμηλό για την διεξαγωγή παρατεταμένου πολέμου χαμηλής εντάσεως.


16. ΝΑΤΟ / Σύμφωνο Βορείου-Ατλαντικού.

Τούτο είναι δημιούργημα της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως, του ανετέθη ο ρόλος του Παγκόσμιου «χωροφύλακα» για την προώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ελλείψει νέου εχθρού εφεύραν το φάντασμα της Τρομοκρατίας. Τώρα επανεξετάζουν το ρόλο του ΝΑΤΟ για την ασφάλεια των πετρελαιαγωγών, ενεργειακών πηγών, γραμμών συγκοινωνιών, αντιμετώπιση εσωτερικών ταραχών, περιβαλλοντικών καταστροφών, επαναστάσεων κ.α. Όμως ο πραγματικός στόχος του ΝΑΤΟ είναι η υπερφαλάγγιση της Κίνας και Ρωσίας και η διατήρηση της Ε.Ε σε κατάσταση πολιτικής, στρατιωτικής και ενεργειακής ομηρίας. Το ΝΑΤΟ ουσιαστικά κρατά υπό κατοχήν την Ευρώπη.


17. Μυστικές Υπηρεσίες. Central Intelligence Agency, NSA, Echelon, M15, Mossad κλπ

Αυτές είναι η σύγχρονη Λερναία Ύδρα που περισφίγγει κράτη, λαούς και άτομα με την στενή παρακολούθηση των μέσων επικοινωνιών, συγκοινωνιών, τις συζητήσεις, κινήσεις , υγεία, ατομικά δεδομένα, δραστηριότητες, αγορές, συμβόλαια, εμπόριο, πόρους, πολιτική κλπ Τώρα σκέπτονται να ενσωματώσουν μικροκάψουλα στα άτομα για την συνεχή παρακολούθηση των πάντων επί μονίμου βάσεως και την καταγραφή των δεδομένων στον κεντρικό υπολογιστή μαμούθ. Τούτο θα υλοποιήσει τον εφιάλτη του BIG BRATHER.


18. Συμβούλιο Εξωτερικής Σχέσεων. 'Council on Foreign Affairs

Είναι Εβραϊκό όργανο για την χάραξη της στρατηγικής και εξωτερικής πολιτικής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


19. Ε.Ε, Βορειο-Aμερικανική Ένωση (Ασιατική και Αφρικανική Ένωση υπό διαμόρφωσιν)

Η Ε.Ε αφού πρώτα μας χορήγησε τα πακέτα των κονδυλίων για την διάλυση της οικονομίας μας, τώρα μας έφερε το λογαριασμό της πληρωμής και δυστυχώς ελλείψει χρημάτων επτωχεύσαμεν'. Η Ε.Ε είναι ένα σιωνιστικό , πλουτοκρατικό και αντιδημοκρατικό δημιούργημα , που σκοπεύει στον οικονομικό και πολιτικό έλεγχο της Ευρώπης. Με την συνθήκη της Λισαβώνος εξελίσσεται στο 4ον Ράιχ. Παρόμοιο πείραμα έγινε και στην Βόρεια Αμερική (με τη NAFTA) με μικρότερη επιτυχία. Τώρα επιδιώκεται η γιγαντιαία Ένωση της Ασίας με κέντρο την Κίνα. Τα ίδια χιμαιρικά σχέδια προβλέπουν την Ένωση της Αφρικής, ούτως ώστε να υλοποιηθεί η τετραμερής διακυβέρνηση του κόσμου και να τυλίξει ο Ουροβόρος Όφις ολόκληρη τη Γη.

Όμως ο «Σιωνιστικός Όφις» είναι καταδικασμένος να αποτύχει και θα αποτύχει, διότι είναι αντιμέτωπος με τους λαούς και το υψιπετές Ελληνικό Πνεύμα(Ελευθερία-Δημοκρατία-Δικαιοσύνη κλπ)

20. Λέσχη Μπιλντερμπεργκ. 'Bilderbergers'. Είναι μια Εβραϊκή λέσχη και ένα Κέντρο Σκέψεως εξεχόντων Εβραίων και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων και μεγαλοκροίσων, που σκοπό έχει να μελετάει και να χαράζει τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι διάφορες κυβερνήσεις για να φθάσουν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ιδρυτής της είναι ο διαβόητος Γερμανο-Εβραίος Χένρι Κίσινγκερ. Το όνομα της έλκει από την ομώνυμη πόλη της Ολλανδίας που πρωτοσυνεδρίασε το 1954. Σ' αυτήν συμμετέχουν αρκετοί Έλληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες.


21. Τριμερής Επιτροπή/ Trilateral Commition.

Αυτή πραγματεύεται περισσότερο Αμερικανικά θέματα. Συμμετέχουν περίπου τα ίδια πρόσωπα και έχει παρόμοιους σκοπούς με τους 'Bilderbergers'


22. Διεθνής Μασονία/ Τεκτονισμός.

Είναι η σύγχρονη Λερναία Υδρα, η οποία υπό το κάλυμμα των αρχαίων παγανιστικών μυστηρίων , προωθεί Εβραϊκούς σκοπούς για την καθυπόταξη του κόσμου. Είναι όργανο της διεθνούς σιωνιστικής πλουτοκρατίας και στηρίζεται στη μυστικότητα, αποκρυφισμό, χάρις στην αυστηρή ιεραρχική δομή του. Προωθεί την αλληλογνωριμία και αλληλοϋποστήριξη των μελών του, τα οποία στρατολογεί μεταξύ των μορφωμένων αστών όλων των τάξεων. Έχει διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα (κυβέρνηση, στρατό, αστυνομία, δικαστικό, νομοθετικό, οικονομία, εκκλησία κ.ο.κ) Στα πρότυπα του τεκτονισμού έχουν δημιουργηθεί διάφορες λέσχες(skull and bones κ.α) και ενώσεις(AHEPA, AIPAC κ.α) με ύποπτους και αμφιλεγόμενους σκοπούς.


23. Ολοκαύτωμα/'Holocaust'.

Αυτό δημιουργήθηκε μετά τον Β! Π.Π από τους Εβραίους που διέφυγαν από τη Ναζιστική Γερμανία. Το χρησιμοποιούν σαν «εργαλείο» πίεσης της διεθνούς κοινής γνώμης για να:

α. Εκβιάσουν την ίδρυση του Κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

β. Απομυζήσουν χρήματα από τη Γερμανία-και όχι μόνον- ως αποζημιώσεις για τα 6 εκατ. Εβραίους', που ποτέ δεν πιστοποιήθηκε ο αριθμός τους. Ακόμη και Εβραίοι σιωνιστές ομιλούν για μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες που πέθαναν εξ αιτίας της πείνας, ασθώνιών, στερήσεις ή σκοτώθηκαν συνεπεία των βομβαρδισμών.


24. Ιερατεία-Μονοθειστικές Θρησκείες. 'Forces of Darkness'.

Είναι οι τρεις μονοθεϊστικές εβραιογενείς (Αβρααμικές) θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός και οι αιρέσεις αυτών) που ευθύνονται για τους πολέμους, τη διχόνοια και το σκοτάδι στον κόσμο εδώ και 1700 περίπου χρόνια. Οι κοσμοπολιτικές θρησκείες είναι υλιστικές και δογματικές. Ένεκα τούτου δεν αρκούνται στους πνευματικούς κανόνες, αλλά θέτουν και κοινωνικούς κανόνες συμπεριφοράς στα άτομα και αναμειγνύονται στην πολιτική και στην οικονομία. Ο ακρογωνιαίος λίθος τους είναι η Ιουδαϊκή Βίβλος. Επομένως αν καταρρεύσει η ψυχοφθόρος Βίβλος, θα παρασύρει μαζί της και όλο το Κατεστημένο.


25. Τρομοκρατία/ Αλ-Κάιντα/'Al Qaeda'

Είναι εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση που εδρεύει στο Αφγανιστάν, πλην όμως έχει πλοκάμια σε όλες τις Ισλαμικές και στις Δυτικές χώρες. Αποτελεί συνέχεια των Αφγανών Μουζαχεντίν που διεξήγαγαν το Τζιχάντ (θρησκευτικό πόλεμο) για την εκδίωξη των Σοβιετικών κατοχικών στρατευμάτων, πράγμα που επέτυχαν. Αυτοί οργανώθηκαν στο τέλος της δεκαετίας του 70' από τη CIA, αλλά σήμερον έχουν στραφεί ως τιμωροί της Αμερικής, του Ισραήλ και των χωρών που τις υποστηρίζουν, διότι θεωρούν μεγίστη αδικία τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και την ρατσιστική μεταχείριση του Ισλάμ.


26. Υποτακτικές Κυβερνήσεις. Stooges Governments

Αυτές παρότι εκλέγονται με δημοκρατικές διαδικασίες δεν είναι γνήσια δημοκρατικές διότι πειθαναγκάζονται να υπακούουν στη διεθνή εξουσία και να εκτελούν εντολές για τα σοβαρά θέματα γενικής στρατηγικής, της Ουάσιγκτον, των Βρυξελλών, του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, του ΔΝΤ, της Διεθνούς Τράπεζας κ.α

27. Κοινοβούλια/Parliaments.

Αυτά συνιστούν την αντιπροσωπευτική δημοκρατία η οποία πόρρω απέχει από την Άμεση Αθηναϊκή Δημοκρατία. Οι αντιπρόσωποι του Κοινοβουλίου υποκλέπτουν την ψήφο του λαού και την καταχρώνται υπέρ της πλουτοκρατίας επί 4ετίαν και αυτό το θεωρούν δημοκρατία. Στις μέρες μας τα Κοινοβούλια βρίσκονται σε παρακμή ένεκα της διαπλοκής τους με τους οικονομικούς παράγοντες και την διαφθορά.


28. Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως/ Media.

Αυτά ελέγχονται ασφυκτικότατα από μεγάλα συγκροτήματα και αποκρύπτουν την αλήθεια και διασπείρουν το ΨΕΜΜΑ. Έτσι οι πληροφορίες και γνώμες εμποδίζονται να φθάσουν στην κοινή γνώμη και η αλήθεια είτε αποσιωπάται είτε διαστρέφεται, είτε δίδεται η μισή. Η παραπληροφόρηση, ο στραγγαλισμός της διαφορετικότητος, της αμφισβήτησης και η τηλεθέαση των σκουπιδιών προς χάριν του κέρδους έχουν καταστεί ο κανόνας στις σύγχρονες κοινωνίες μας. Είναι ο θάνατος της δημοκρατίας.


29. Ανάκτορα Μπάκινχαμ / Buckingham Palace.

Είναι το κέντρο της διεθνούς Μασονίας-Ιλλουμινάτων και της Ιουδαϊκής θεοκρατίας. Από εκεί εκπηγάζει η διεθνής εξουσία, διότι είναι ο αρχαιότερος εξουσιαστικός θεσμός. Εκεί εξυφαίνονται οι μεγαλύτερες συνωμοσίες, ραδιουργίες, ίντριγκες, διαφθορά, λαϊκή καταπίεση και εκμετάλλευση, αλλά και οι κρίσεις και οι πόλεμοι. Ο θεσμός αυτός θεωρείται ότι έλκει την αρχή του από τον πανάρχαιο βασιλιά- θεό, Ανού. [Σύμφωνα με την νεοεποχίτικη Σουμεριακή Μυθολογία οι Ανουνάκι ήλθαν από τον πλανήτη Νιπούρου, δημιούργησαν τους ανθρώπους , φτιάξανε την Εδέμ και μετά αποσύρθησαν στον πλανήτη τους, όπου από εκεί μας επισκέπτονται από καιρού εις καιρόν Οι εστεμμένοι του Μπάκινχαμ διατηρούν την παράδοση, ότι κατάγονται από τους Ανουνάκι και εκείθεν αντλούν την ελέω θεού κληρονομική μοναρχία τους]


30. Εγκέφαλος του Ουροβόρου Όφεως/Brain of the taileating Snake

Πολλά θρυλούνται περί του εγκεφάλου της Συνωμοσίας(R &R ή Χ. K Κανείς δεν γνωρίζει το νέο παγκόσμιο Fόhrer.
Συμπέρασμα

Τώρα γνωρίζεις όλους τους κρίκους του Κατεστημένου. Άλλοι μεγάλοι και άλλοι μικρότεροι, συμπλέκονται και διαπλέκονται και μέσα από τις αντιφάσεις και συγκρούσεις τους κατορθώνουν να κυβερνούν εδώ και 2.000 χρόνια. Έχουν ανακαλύψει το μυστικό της αθανασίας με την αέναη αλλαγή, την συνεχή προσαρμογή-σαν τους χαμαιλέοντες- το ψέμα, τον δόλο, την πανουργία, τη ραδιουργία, την καταπίεση και την διαβολή, παρμένα από την Ιουδαϊκή Βίβλο. Και πάντα ο λαός είναι ο ευκολόπιστος και χιλιοπροδομένος, ο καταπιεζόμενος και ο επαναστατημένος.

Ο εχθρός έχει όνομα. Είναι ο Εβραϊκός Σιωνισμός και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Είναι το Παγκόσμιο Κατεστημένο: Ψεύτικο, δόλιο, άδικο, αντι-ζωικό, ραδιούργο, ανάλγητο, αλαζονικό, αχόρταγο, αρπακτικό, γραφειοκρατικό, ηδονιστικό, εξουσιαστικό, δογματικό, θεοκρατικό, υλιστικό, συνωμοτικό, πολεμοκάπηλο, ιμπεριαλιστικό και εγκληματικό (Ορα Γάζα, Αφγανιστάν, Ιράκ, Κύπρος κ.α. Τώρα είναι παρηκμασμένο, σάπιο και ετοιμόρροπο. Ο πλανήτης μας ασθενεί βαριά εξ αιτίας της κακοήθους βουλιμίας τους.

Το Κατεστημένο πνέει τα λοίσθια. Οι κυβερνήσεις, κατ' εντολή των διεθνών τοκογλύφων, έγιναν οι μεγαλύτερες ληστρικές εταιρείες συγκεντρώσεως χρήματος. Έχουν επιπέσει στους λαούς να τους πιούν το αίμα . Αυτή είναι η εντολή των Κεντρικών Τραπεζών. Η Αντίσταση των λαών γρήγορα θα τους ανατρέψει. Υπάρχει όμως εναλλακτική λύση; Σίγουρα Ναι. Ο Ελληνικός Λόγος (το Ελληνικό δημοκρατικό πρότυπο και ο Ελληνικός τρόπος σκέψεως) που δοκιμάσθηκε πριν 2.500 χρόνια με απόλυτη επιτυχία σ' αυτόν εδώ τον τόπο.




http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_4750.html

Αναρωτιέμαι όταν το σύστημα φροντίζει να σου αναπτερωσει το ηθικό πια ακριβώς στιγμή είναι;


Όλοι οι εθνικοί ύμνοι και τα εμβατήρια έχουν μόνο ένα σκοπό , την αναπτέρωση του ηθικού του λαου ώστε να μπορέσει να αντέξει το οποιοδήποτε νέο εμπόδιο...να αντέξει τον πόλεμο ...να αμυνθεί ..να γίνει ήρωας ..κοκ κοκ κοκ...!!

Γιατί ξαφνικά το σύστημα φουσκώνει σαν παγόνι; Γιατί ξαφνικά τα μίντια από τα μίντια των ξευτιλισμενων Ελλήνων έγιναν τα μίντια με τα τύμπανα του πολεμου;

Που ειναι ο πεσιμισμός και το χέσιμο στην κάλτσα από τα παπαγαλάκια; Πότε γίναμε και οι πρώτοι; .....Μήπως ήμασταν πάντα αλλά τώρα θα το εκμεταλλευτούν οι μπάσταρδοι της ελίτ;

Ρωτάω ρε ....ξεκάθαρα...πότε το σύστημα έχει σιγοντάρει μια θέση ετοιμοπόλεμη...και γιατί σε θέλει τώρα φουσκωμένο σαν γαλι ...με πούπουλα από στάχτη;

Τελειωμένος μέχρι χτες στο σανατοριο και σήμερα έτοιμος να αλλάξεις την γη; Γιατί; Πως έγινε.... όλα έγιναν αυτά επειδή αλλάξαμε κυβέρνηση;

Ξυπνα , όλα είναι κοντά , προετοιμασου όπως σου έχουμε πει, γειτονια με γειτονιά , ο ένας με τον άλλο...γιατι έρχονται μεγάλα θεάματα !!!

Stranger..
http://www.katohika.gr/2015/01/apo-pote-to-sistima-se-theli-perifano.html

ΟΗΕ: Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ. Ψήφισμα 3379 (XXX) 19 Νοεμβρίου 1975.

ΟΗΕ
τριακοστή συνεδρία
Ημερήσιας Διάταξης 68
Ψήφισμα που εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση
[σχετικά με την έκθεση της Τρίτης Επιτροπής (Α / 10320)]
3379 (XXX). Εξάλειψη όλων των μορφών φυλετικών διακρίσεων
Η Γενική Συνέλευση,
Υπενθυμίζοντας το ψήφισμα 1904 (XVIII) της 20ης Νοεμβρίου 1963, και διακηρύσσοντας τη διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για την Εξάλειψη όλων των Μορφών Φυλετικών Διακρίσεων, και ιδίως κατά τον ισχυρισμό της ότι «κάθε δόγμα της φυλετικής διαφοροποίησης ή υπεροχής είναι επιστημονικά ψευδής, ηθικά καταδικαστέα, κοινωνικά άδικη και επικίνδυνη» και την έκφραση του συναγερμού στο «οι εκδηλώσεις των φυλετικών διακρίσεων εξακολουθούν να είναι εμφανείς σε ορισμένες περιοχές του κόσμου, ορισμένες από τις οποίες επιβάλλονται από ορισμένες κυβερνήσεις μέσω των νομοθετικών, διοικητικών ή άλλων μέτρων»,
Υπενθυμίζοντας επίσης ότι, στο ψήφισμα 3151 G (XXVIII) της 14ης Δεκεμβρίου του 1973, η Γενική Συνέλευση καταδίκασε, μεταξύ άλλων, την ανίερη συμμαχία μεταξύ του ρατσισμού και του σιωνισμού της Νότιας Αφρικής,
Λαμβάνοντας υπόψη τη δήλωση του Μεξικού για την ισότητα των γυναικών και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη και την ειρήνη,
1/ διακηρύχθηκε από την Παγκόσμια Διάσκεψη για το Διεθνές Έτος των Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Μεξικού από Ιούνιο 19 έως Ιούλιο 2 1975, το οποίο ψήφισε την αρχή ότι «η διεθνής συνεργασία και η ειρήνη απαιτεί την επίτευξη της εθνικής απελευθέρωσης και ανεξαρτησίας, την εξάλειψη της αποικιοκρατίας και νεο-αποικιοκρατίας, την ξένη κατοχή, τον Σιωνισμό, του απαρτχάιντ και των φυλετικών διακρίσεων σε όλες τις μορφές της, καθώς και την αναγνώριση της αξιοπρέπειας των λαών και το δικαίωμά τους στην αυτοδιάθεση»,
Σημειώνοντας επίσης το ψήφισμα 77 (ΧΙΙ) που εγκρίθηκε από τη συνέλευση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων του Οργανισμού Αφρικανικής Ενότητας στη δωδέκατη τακτική σύνοδο της,
2/  στην Καμπάλα(Ουγκάντα) από 28 Ιούλιος έως 1 Αύγουστος 1975, η οποία έκρινε ότι «το ρατσιστικό καθεστώς στην κατεχόμενη Παλαιστίνη και τα ρατσιστικά καθεστώτα στη Ζιμπάμπουε και τη Νότια Αφρική έχουν μια κοινή προέλευση ιμπεριαλιστική, αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο και έχουν την ίδια ρατσιστική δομή και συνδέονται οργανικά με την πολιτική τους με στόχο την καταστολή της αξιοπρέπειας και της ακεραιότητας του ανθρώπου»,
Σημειώνοντας επίσης την Πολιτική Διακήρυξη και στρατηγική για την ενίσχυση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας και να εντείνουν την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια μεταξύ των Αδεσμεύτων Χωρών,
3/ εγκρίθηκε κατά τη διάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών των Αδεσμεύτων Χωρών που πραγματοποιήθηκε στη Λίμα από 25 έως 30 του Αυγούστου 1975, η οποία πλέον σοβαρά καταδίκασε τον Σιωνισμό ως απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια και κάλεσε όλες τις χώρες να αντιτίθενται σε αυτήν την ρατσιστική και ιμπεριαλιστική ιδεολογία,
Καθορίζει ότι ο σιωνισμός είναι μια μορφή ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων.
2400η σύνοδο ολομέλειας
10 Νοέμβρη 1975
_____________
1 / Ε / 5725, πρώτο μέρος, αίρεση. I.
2 / Βλέπε Α / 10297, παράρτημα ΙΙ.
3 / Α / 10217 και Corr.1, παράρτημα, σ. 3.
………………………………………………………………………………………………………
Thirtieth session
Agenda item 68
RESOLUTION ADOPTED BY THE GENERAL ASSEMBLY
[on the report of the Third Committee (A/10320)]
3379 (XXX). Elimination of all forms of racial discrimination
The General Assembly,
Recalling its resolution 1904 (XVIII) of 20 November 1963, proclaiming the United Nations Declaration on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination, and in particular its affirmation that «any doctrine of racial differentiation or superiority is scientifically false, morally condemnable, socially unjust and dangerous» and its expression of alarm at «the manifestations of racial discrimination still in evidence in some areas in the world, some of which are imposed by certain Governments by means of legislative, administrative or other measures»,
Recalling also that, in its resolution 3151 G (XXVIII) of 14 December 1973, the General Assembly condemned, inter alia, the unholy alliance between South African racism and zionism,
Taking note of the Declaration of Mexico on the Equality of Women and Their Contribution to Development and Peace, 1/ proclaimed by the World Conference of the International Women’s Year, held at Mexico City from 19 June to 2 July 1975, which promulgated the principle that «international co-operation and peace require the achievement of national liberation and independence, the elimination of colonialism and neo-colonialism, foreign occupation, zionism, apartheid and racial discrimination in all its forms, as well as the recognition of the dignity of peoples and their right to self-determination»,
Taking note also of resolution 77 (XII) adopted by the Assembly of Heads of State and Government of the Organization of African Unity at its twelfth ordinary session,2/ hold at Kampala from 28 July to 1 August 1975, which considered «that the racist regime in occupied Palestine and the racist regimes in Zimbabwe and South Africa have a common imperialist origin, forming a whole and having the same racist structure and being organically linked in their policy aimed at repression of the dignity and integrity of the human being»,
Taking note also of the Political Declaration and Strategy to Strengthen International Peace and Security and to Intensify Solidarity and Mutual Assistance among Non-Aligned Countries,3/ adopted at the Conference of Ministers for Foreign Affairs of Non-Aligned Countries held at Lima from 25 to 30 August 1975, which most severely condemned zionism as a threat to world peace and security and called upon all countries to oppose this racist and imperialist ideology,
Determines that zionism is a form of racism and racial discrimination.
2400th plenary meeting
10 November 1975
_____________
1/E/5725, part one, sect. I.
2/ See A/10297, annex II.
3/ A/10217 and Corr.1, annex, p. 3.

http://unispal.un.org/UNISPAL.NSF/0/761C1063530766A7052566A2005B74D1

http://alfeiospotamos.gr/?p=12301

Υποκλοπές εμφανίζουν σύμβουλο του Τσίπρα τον πρόεδρο των… Ιλουμινάτι!

ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ;
10891448_777627578982951_1124489096867835893_n
Τη σύνδεση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ με άτομα που διατηρούν στενές σχέσεις με κύκλους της ρωσικής πρωτεύουσας οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν φερόντουσαν ως σύμβουλοι του ιδίου του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, επιχειρεί δημοσίευμα του γνωστού αμερικανικού μέσου Radio Free Europe / Radio Liberty (RFE/RL).
Το δημοσίευμα, επικαλούμενο ηλεκτρονική αλληλογραφία που έχει υποκλαπεί τους προηγούμενους μήνες – υποτίθεται αποό Ρώσους χάκερς… – εμπλέκουν τα άτομα αυτά στην προσπάθεια προώθησης του «ευρασιατισμού» (εξηγείται στο άρθρο), με κομβικό πρόσωπο Ρώσο διπλωμάτη που υπηρέτησε επί μακρόν στην Αθήνα. Το δημοσίευμα εμφανίζει τον… πιο «πεφωτισμένο» (Ιλουμινάτο) από όλους (τον έκαναν πρόεδρο και μάλιστα ισόβιο!), τον Έλληνα Νίκο Λάο, να είναι σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ!
Αν είναι ή δεν είναι ΔΕΝ μπορούμε να το πούμε, ούτε υιοθετούμε το βαρύτατο αυτό δημοσίευμα (υπήρξε ίδιο από τους Financial Times που έτυχε διάψευσης από το ΥΠΕΞ), το οποίο εάν είναι συκοφαντικό δεν αρκεί η πολιτική καταδίκη με διαψεύσεις αλλά οι θιγόμενοι θα πρέπει να κινηθούν και νομικά εναντίον του μέσου, παρότι τελούσαν σε γνώση μας οι κινήσεις που φέρονταν να είχαν αναφερόμενοι στο άρθρο, σε όλες τις διαστρωματώσεις του ελληνικού πολιτικού φάσματος. Το «κατά δήλωση» βέβαια στην Ελλάδα μεσουρανεί, μαζί με το «ξέρεις ρε ποιος είναι εγώ;»…
Ας δούμε λοιπόν το άρθρο που κατά τα φαινόμενα όλοι στην Αθήνα θεωρούν ότι δεν υπήρξε ποτέ και παριστάνουν τους αδιάφορους και τους «υπεράνω». Ούτε εμείς τα υιοθετούμε, σαφέστατα, όμως σε άλλη χώρα θα είχε προκληθεί σάλος παρόμοιος με τις αποκαλύψεις του Έντουαρντ Σνόουντεν για τα έγγραφα της NSA (μάλλον δεν «πουλάνε» τα της άλλης πλευράς!) ως συνήθως και σε ευρύτερο σχολιασμό θα προχωρήσουμε σε άλλη ανάρτηση:
Οι αναλυτές των ευρωπαϊκών πραγμάτων κατανόησαν αμέσως πως η νέα, αριστερή, κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, μπορεί να καταστρέψει την εύθραυστη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη ως προς την καταδίκη της ρωσικής επιθετικότητας στην Ουκρανία.
Όμως, μέσω διαρροών έγιναν γνωστές οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον συνδεδεμένο με το Κρεμλίνο ιδεολογικό πατέρα της γεωπολιτικής θεωρίας του Ευρωασιατικού χώρου, Αλεξάντερ Ντούγκιν και τον Ρώσο ολιγάρχη Κονσταντίν Μαλοφέγιεφ, ο οποίος, πιστεύεται, πως χρηματοδοτεί τους ρωσόφωνους αυτονομιστές στην Ουκρανία.
Ο Άντον Σεκοφτσόφ, μελετητής της ακροδεξιάς κίνησης στην Ευρώπη, αναφέρει ότι η ρωσική συμπάθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες ξεπερνά την όποια συμπάθεια για την Ελλάδα. «Τα φιλορωσικά αισθήματα είναι διαδεδομένα στην Ελλάδα. Όμως η πολιτική αυτών των δύο κόμματων, είναι φανερά και ανοικτά υπέρ της Ρωσίας. Και το γεγονός πως η πρώτη επαφή του νέου πρωθυπουργού Τσίπρα ήταν με τον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα, σημαίνει, προφανώς, πως θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ακόμα στενότερες σχέσεις με τη Ρωσία», αναφέρει ο Σεκοφτσόφ.
Τον Δεκέμβριο του 2014 μια ομάδα Ρώσων χάκερς, με την ονομασία Σαλτάι Μπολτάι, δημοσιοποίησε μέρος της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που υπέκλεψε από τον Γκεόργκι Γκάβρις, στενό φίλο και συνεργάτη του Ντούγκιν. Πολλά από τα ηλεκτρονικά αυτά μηνύματα αφορούσαν τις προσπάθειες του Ντούγκιν και του Μαλοφέγιεφ να δημιουργήσουν μια δική τους ομάδα Ευρωπαίων πολιτικών και διανοουμένων που θα στηρίζουν τη Ρωσία.
Πολλές δεκάδες από τα μηνύματα αυτά αφορούν συζητήσεις μεταξύ του Γκάβρις και ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μηνύματα αποκαλύπτουν την πολύ στενή συνεργασία όσον αφορά τη στρατηγική επίτευξης του στόχου. Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έστελναν υπομνήματα με τις κομματικές τους θέσεις στους Ντούγκιν και Γκάβρις, ζητώντας τους σχόλια και προτάσεις.
Ο Γκάβρις έζησε στην Ελλάδα για πολλά χρόνια, μέχρι το 2013, περίπου. Στα σχεδόν πέντε χρόνια που ήταν στην Ελλάδα, ως εντολοδόχος του Ντούγκιν, αναζήτησε επαφές με πολιτικούς και δημόσιους παράγοντες στην Ελλάδα, ώστε να προωθήσει τις ρωσικές θέσεις, έναντι του «ατλαντισμού».
Ένας από τους ανθρώπους με τον οποίο είχε επαφές ήταν ο Νικόλαος Λάος, ένας Έλληνας διανοούμενος και σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διατηρεί επιχειρηματικές σχέσεις με τη Ρωσία, όντας συνεταίρος στη ρωσικήεταιρεία ασφαλείας R-Tekno.
Σε ένα από τα μηνύματα που διέρρευσαν ο Λάος γράφει στον Ντούγκιν: «Γνωρίζω πολύ καλά πως ενεργεί ο εχθρός και, υπό τη αιγίδα σας, μπορώ να χτυπήσω σκληρά και αποτελεσματικά».
Ένα άλλο μήνυμα αναφέρει τον Πάνο Καμμένο, ηγέτη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και νυν υπουργό Άμυνας της Ελλάδας. Το μήνυμα, με ημερομηνία 25 Οκτωβρίου 2014, γραμμένο από τον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο,σύμβουλο σε θέματα στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται στο Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Σπουδών, το οποίο έχει ιδρύσει ο Καμμένος, μαζί με τον φίλο του καθηγητή του πανεπιστημίου Θράκης Φίλιππο Τσαλίδη.
«Ο Πάνος εμφανίστηκε πριν έναν μήνα περίπου, γεμάτος ενθουσιασμό, ζητώντας τακτική συνεργασία. Κατόπιν πήγε στη Μόσχα για προσωπικούς λόγους, όπως μας είπε (για τον γάμο ενός φίλου) και κατόπιν εξαφανίστηκε από προσώπου Γης με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τον λόγο της εξαφάνισής του», έλεγε το μήνυμα.
Έναν μήνα μετά το μήνυμα αυτό, το ινστιτούτο του Καμμένου υπέγραψε ένα μνημόνιο συνεργασίας με το Ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Σπουδών, το οποίο όμως αποτελούσε όργανο της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών, μέχρι το 2009, όταν και υπήχθη απευθείας στη δικαιοδοσία του Ρώσου προέδρου. Ο διευθυντής του, Λεονίντ Ρεσετνίκοφ, είναι απόστρατός αντιστράτηγος της Ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR).
Ο Ντούγκιν συνδέεται επίσης με τον νέο υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Τον Απρίλιο του 2013 ο Κοτζιάς, καθηγητής τότε του πανεπιστημίου Πειραιώς, κάλεσε τον Ντούγκιν να δώσει διάλεξη επί του ευρωασιατικού οράματος στη διεθνή πολιτική. Κατά τη διάλεξη ο Ντούγκιν είχε πει πως η Ελλάδα δεν πρέπει να ενταχθεί στην υπό τη Ρωσία Ευρωασιατική Ένωση, αλλά να διαδραματίσει ρόλο στην αναδημιουργία της αρχιτεκτονικής της Ευρώπης,σχηματίζοντας έναν ανατολικό πόλο της ευρωπαϊκής ταυτότητας, εντός της ΕΕ, μαζί με την Σερβία και άλλες χώρες.
Ο Ντούγκιν έχει εμπλακεί σε παρόμοιες δραστηριότητες σε όλη την Ευρώπη, εδώ και χρόνια. Εδώ και 20 χρόνια έχει δεσμούς με ακροδεξιούς στη Γαλλία, την Ιταλία, το Βέλγιο, τη Βρετανία. Οι κινήσεις του Ντούγκιν δεν απέδωσαν καρπούς μέχρι που ένωσε τις δυνάμεις του με τον δισεκατομμυριούχο Μαλοφέγιεφ, έναν συντηρητικό, ορθόδοξο, Ρώσο εθνικιστή. Στις 20 Φεβρουαρίου 2014 ο Ντούγκιν πρότεινε στον Μαλοφέγιεφ, με υπόμνημά του, ονόματα πιθανών εταίρων στη δυτική Ευρώπη.
Ο Ντούγκιν ενθάρρυνε τον Μαλοφέγιεφ να αναπτύξει σχέσεις με τα άτομα αυτά ώστε να δημιουργήσει μια φιλορωσική ελίτ πολιτικών που θα υποστηρίζουν τη ρωσική γραμμή. Στα τέλη Μαΐου 2014 ο Μαλοφέγιεφ δέχτηκε εκπροσώπους από διάφορα κόμματα, του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβανομένου, σε μια μυστική σύσκεψη στη Βιέννη.
Στη συνάντηση αυτή, αναφέρει ο Σεκοφτσόφ, οι Ντούγκιν και Μαλοφέγιεφ, συναντήθηκαν με εκπροσώπους τουαυστριακού «Κόμματος της Ελευθερίας», του βουλγαρικού «ATAKA», του γαλλικού «Εθνικού Μετώπου», προσπαθώντας να προωθήσουν τη ρωσική εξωτερική πολιτική.
Δε υπάρχουν καθαρές αναφορές που να αποδεικνύουν πως ο Ντούγκιν ή ο Μαλοφέγιεφ χρηματοδότησαν τον ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιο άλλο κόμμα. Ωστόσο, υπάρχουν μηνύματα, σχεδόν μυστικιστικού χαρακτήρα, μεταξύ Ελλήνων και ανθρώπων του Ντούγκιν. Ο Λάος και ο Γκάβρις, ιδιαίτερα, φέρονται να μιλούσαν συχνά για φημολογούμενους μασόνους εντός του ελληνικού πολιτικού φάσματος, οι οποίοι παρουσιάζονταν ως οι μεγαλύτεροι εχθροί της ρωσικής γραμμής. Ο Λάος όμως είναι ο επικεφαλής των Ιλουμινάτι.

ΠΗΓΗ: http://www.rferl.org/content/greek-syriza-deep-ties-russian-eurasianist-dugin/26818523.html
http://www.defence-point.gr/news/?p=121465

http://alfeiospotamos.gr/?p=12299

Μήπως να προσέξεις λίγο Έλληνα;



Όταν σου έχει συμβεί κάτι συνήθως μετά το γεγονός κάνεις μια ανάλυση να δεις τι έπαθες ! Τότε είναι που συχνά αντιλαμβάνεσαι ότι είχες την προσοχή σου αλλού και για αυτό σου συνέβη και το κακό!

Νομίζω ότι κάτω από την αγάπη της ροζ ταμπελας πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν τυφλωθεί στο όνομα της Νίκης !!

Έχουν ξεχάσει ποιος είναι ο εχθρός!!

Έχουν γεμίσει χαρά και περηφάνια κάνοντας τους ..καθιστές πάπιες στον εχθρό!

Τι θέλω να πω ; Απλά αγαπημένοι συνελληνες με την αριστερή ταμπέλα ακουστε με λίγο μιας και από την αρχή που σας μιλάω εγώ δεν άλλαξα ρούπι από τις ιδέες μου!

Η λύση δεν πρόκειται να έρθει ποτέ από την πολιτική αρένα ! Ο εχθρός δεν είναι το στημένο χρέος !! Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη που κινδυνεύει από τον πραγματικό εχθρό!!

Θα ταν καλύτερο για όλους μας αν την όποια κριτική δέχεται η αγαπημένη σας αριστερή κυβέρνηση ,και μπράβο σας επιτέλους που "κυβερνάτε" ,.. αν την λαμβάνετε όχι με την έννοια διαχωρισμού αλλά με την διάθεση ενθύμησις του πραγματικού εχθρού!

Μην ρίχνετε δηλαδή το επίπεδο στο σκεπτικό ότι για να μην μας αγαπάς πρέπει να είσαι ένας από τους άλλους ...γιατί ξαναλέω ότι η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη σήμερα στην Ελλάδα είναι οι Έλληνες που δεν είναι τίποτα...ούτε κόκκινο ούτε πράσινο,...είναι αταμπελωτοι!!

Να θυμάστε αγαπητοί αριστεροί οπαδοί ότι ο εχθρός είναι ενα σχέδιο παγκοσμιοποίησης , ένα σχέδιο που θέλει τον άνθρωπο απόλυτα ελεγχόμενο και παραδομένο στην ελίτ!

Να θυμάστε ότι αυτό το σχέδιο έχει στηθεί εδώ και εκαντοταετιες και ότι ο εχθρός είναι παρα μα παρα πολυ ισχυρός !

Να θυμάστε ότι είναι αυθεντίας στην μπλόφα , στο να παρουσιάζει κάτι και να εννοεί κάτι άλλο , στο να κάνει ένα παιχνίδι που το ονομάζω μεταπαικτικο....δηλαδή ένα παιχνίδι πάνω από τους παίκτες , να θυμάστε ότι ο εχθρός ελέγχει τους νόμους , τους πολιτικούς , το ήθος τους , ...γενικά να μην σας κουράζω ο εχθρός ελέγχει το πεδίο που νομίζετε ότι θα δώσετε μάχη και θα νικήσετε !

Για αυτό ακριβώς τον λόγο κρίνουμε την όποια προσπάθεια σας , για να σας θυμίσουμε ότι νικητής θα είναι αυτός που θα δημιουργήσει το νέο πεδίο μάχης!

Μην ξεχνάτε ότι η νέα παγκόσμια τάξη έχει συγκεκριμένη ατζέντα ...μια ατζέντα που κάποιες από τις θέσης της η κυβέρνηση της αριστεράς της έχει υιοθέτηση χαλαρά και απερίσκεπτα!!

Αν σε κάνω να βλέπεις σαν πρόβλημα το οικονομικό αλλά από την άλλη σου έχω περάσει σαν λύσεις πχ την Κάρτα του πολίτη και εσύ ...παίρνεις αυτή την λύση και την κάνεις σημαία με σκοπό να δώσεις μάχη με την τρόικα σε άλλο επίπεδο....τότε αυτό σημαίνει για μένα ότι έχεις ξεκινήσει από τα αποδυτήρια με 3 γκολακια....όσο και να βαράνε τον ζουρνά τα μίντια να λένε τι φανταστικός είσαι!!

Να καταφέρεις πχ να πας την χώρα σε μια πτώχευση που ήδη έχει συμβεί από το 2010 και δεν έχει ανακοινωθεί δεν μου λέει κάτι ..μιας και θα έπρεπε αν υπήρχαν Έλληνες πολιτικοί να έχει γίνει από τότε αυτό... και άσε που έτσι θα μου δημιουργήσεις την ιδέα ότι αυτή είναι η εντολή σου για να περάσει το σχέδιο στο παρασύνθημα!!

Ναι θα έχεις κάνει αυτό που θέλουν οι περισσότεροι αλλά θα το έχεις κάνει κατόπιν σχεδίου όλων σας ώστε να υπάρχει ξανά το δίπολο στην χώρα και ο διαχωρισμος !!

Οι παλιοί θα συγχωρεθούν , εσείς θα είσαστε ήρωες για κάποιους , καταστροφείς για κάποιους άλλους ....με μια απλή κίνηση σχεδιασμένη πάλι από την τρόικα και την ελίτ από την αρχή τις κρίσης !

Ενωμεταξυ θα έχεις περάσει τα ουσιαστικά που θέλουν να περάσουν μέσα στο παζλ της βουβής κατάκτησης μας !!

Αγαπημένοι μου αριστεροί δεν σας κατηγορώ για κάτι απλά σας υπενθυμίζω ότι πια υπάρχει μια ακόμη συνειδητοτητα στο πεδίο, αυτή των αφυπνισμένων Ελλήνων πλέον ..που σήμερα σας κρούουν το κουδουνακι του κινδύνου...

Μην ξεπουλησετε τον τόπο μέσα από ένα show παλικαριάς , μην αφήσετε να περάσουν νόμοι που μαθηματικά σε μια δεκαετία θα μας έχουν στείλει στην κόλαση , το παραμυθακι οι κακοί σας έπαιρναν τόσα και εμείς οι καλοί να τι σας δίνουμε..μπορεί και να θυμίσει το τσοβολα δωστα όλα...και οι κακές φωνές συγκρίνουν πολύ τον cheap-r-ass με τον πατέρα του gap!

Πάντα ο χρόνος αποδεικνύει ποιος ήταν ο μεγαλύτερος εφιάλτης , σε ένα κόσμο που ότι φαίνεται δεν είναι καλό θα ήταν αν αγαπάμε λίγο την πατρίδα την ταμπέλα της σιγουριάς μας για το κόμμα μας να την βάλουμε σεντούκι και να κρίνουμε όχι κομπλεξικα , όχι με άχτι για τα τόσα χρόνια άνευ εξουσίας αλλά με λογική και εθνικό συμφέρον!

Stranger...
http://www.katohika.gr/2015/01/mipos-na-proseksis-ligo-ellina.html

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΡΥΦΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


Ο άγνωστος κρυφός αρχαίος ναός στο Ακραίφνιο Βοιωτίας
Με τον Συνεργάτη μας Γιώργο Λεκάκη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία η καταγγελία παρακαλώ ενημερώστε μας στην κεντρική ιστοσελίδα
http://www.fryktories.net.

Η μυστική υπόγεια νεκρόπολη του Βατικανού

Στο κέντρο της Ρώμης δεσπόζει το ανεξάρτητο κράτος του Βατικανού, το θρησκευτικό κέντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Πρόκειται για τον προσωπικό παράδεισο του εκάστοτε Πάπα και Καρδιναλίων, οι οποίο απολαμβάνουν την
πολιτική ανεξαρτησία τους αποκομμένοι από τα καθημερινά προβλήματα των απλών ανθρώπων. Εκεί εκπέμπει ένας από τους ισχυρότερους θρησκευτικούς προπαγανδιστικούς ραδιοφωνικούς πομπούς του κόσμου. Στα υπόγειά του βρίσκονται πανίσχυροι υπολογιστές με τους οποίους οι αξιωματούχοι ιερείς του Βατικανού παρακολουθούν τις εξελίξεις ανά τον κόσμο, επεξεργάζονται δεδομένα και χαράσσουν στρατηγικές για τους επόμενους αιώνες.

Στις τεράστιες υπόγειες βιβλιοθήκες εκατοντάδες μελετητές εντολοδόχοι της Καθολικής Εκκλησίας, χρονολογούν παπύρους, περγαμηνές, σπάνια συγγράμματα που πολλοί ερευνητές θα έκαναν τα πάντα για να τα αποκτήσουν.

Πέρα απ' όλα αυτά, όμως, μέσα στις υποχρεώσεις των αξιωματούχων του Βατικανού είναι και να διαχειρίζονται την τεράστια εκκλησιαστική περιουσία και ενίοτε να δολοπλοκούν ...

Το υπέργειο Βατικανό σε έκταση είναι μικροσκοπικό και χρειάζεται να διαθέσεις το πολύ μία ώρα για να περπατήσεις γύρω από τα όριά του. Ναοί, μουσεία και βιβλιοθήκες κοσμούν την επιφάνειά του. Αρκετά από αυτά τα κτήρια έχουν τις πόρτες τους ανοιχτές στους τουρίστες και προσκυνητές που τα επισκέπτονται.

Πολλά άλλα, όμως, μοιάζουν με πυλωμένα στόματα, αγέρωχα και μυστηριώδη. Κανείς -πλην ορισμένων πολιτών του Βατικανού- δεν εισέρχεται σε αυτά και κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά τι συμβαίνει, τι περιέχεται και τι συζητείται στα κλειστά δωμάτια ...

Το μυστήριο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο αν λάβει κανείς υπόψη του ότι το Βατικανό κάτω από τη γη είναι κούφιο. Είναι μια μεγάλη υπόγεια πολιτεία με δαιδαλώδεις στοές και κρυφά περάσματα. Σε κάποια από αυτές τις περιοχές, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτω από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, εκτείνεται η νεκρόπολη των πάπων, αφού εκεί τοποθετούνται τα φέρετρα όλων των αποδημούντων πάπων.

Βέβαια, η συνήθεια αυτή, να τοποθετούνται τα σκηνώματα των νεκρών σε στοές κάτω από τη γη είναι ετρουσκική. Επιβίωσε, όμως, στις θρησκευτικές συνήθειες των Πρωτοχριστιανών και υιοθετήθηκε και από τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Το συνήθειο ταφής του νεκρού σε χώρο προσβάσιμο για τους ζωντανούς, εξυπηρετούσε την ανάγκη που ένιωθαν οι άνθρωποι να επισκέπτονται τους αγαπημένους τους και να τους μεταφέρουν σκέψεις, καθημερινά προβλήματα, αγωνίες τους κλπ.

Οι Πρωτοχριστιανοί μάλιστα, διάλεγαν υπόγειους τόπους κοντά στους οποίους είχαν μαρτυρήσει άγιοι, ώστε οι δικοί τους να βρίσκονται σε ιερό χώρο. Σε εκείνους του τόπους κατόπιν χτίστηκαν κάποιοι από τους σημαντικότερους ναούς της Ρώμης.

Ένας από αυτούς είναι και η Βασιλική του Αγίου Πέτρου, όπου εικάζεται ότι βρίσκονται τα οστά του θεμελιωτή της Καθολικής Εκκλησίας.

Σε εκείνον τον ναό, λοιπόν, χιλιάδες πιστοί συρρέουν καθημερινά για να προσκυνήσουν. Ακριβώς από κάτω βρίσκεται ένα μικρό ναΐδιο αφιερωμένο στον άγιο. Εκεί κοντά είχαν θαφτεί τα πρώτα χρόνια και πολλοί Πρωτοχριστιανοί, έχοντας απλωθεί έτσι μια νεκρόπολη Πρωτοχριστιανών στο εσωτερικό της γης.

Μνεία στη συγκεκριμένη νεκρόπολη κάνει και ο διάσημος πια Dan Brown στο βιβλίο του Illuminati. Αναφέρει μάλιστα ότι εκεί υπάρχουν δεκάδες τρύπες, τις οποίες ο ανυποψίαστος μπορεί να περάσει για «τρύπες φιδιών». Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για σωλήνες σπονδών:

«Οι πρώτοι Χριστιανοί πίστευαν στην ανάσταση των νεκρών, κι έτσι χρησιμοποιούσαν τις τρύπες αυτές κυριολεκτικά για να "ταΐζουν τους πεθαμένους", χύνοντας μέλι και γάλα στις κρύπτες κάτω από το έδαφος», σημειώνεται στο βιβλίο.

Όμως κάτω από το Βατικανό δεν υπάρχει μόνο νεκρόπολη πάπων και νεκρόπολη Χριστιανών, αλλά καινεκρόπολη Εθνικών. *Η ανακάλυψη αυτή έγινε πρώτη φορά το 1624, όταν ο πάπας διέταξε μια έρευνα για την εύρεση των οστών του Απόστολου Πέτρου, που υποτίθεται ότι βρίσκονταν κάτω από τη Βασιλική.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μόνη ιστορική αναφορά για τον τόπο του μαρτυρίου του Αγίου Πέτρου προέρχεται από τον Γαΐο και ανάγεται στα 200 μ.Χ., από την οποία παίρνουμε την πληροφορία ότι «το τρόπαιον» του Αποστόλου Πέτρου βρισκόταν στο Βατικανό. Η λέξη τρόπαιον μάλλον εννοεί κάποιο μνημείο που είχε αναγερθεί στον τόπο της νίκης (δηλαδή του μαρτυρίου) του Πέτρου.

Πολλοί πίστεψαν, λοιπόν, ότι το μνημείο αυτό ήταν το ναΐδιο του αγίου στον λόφο του Βατικανού και έχοντας και ο Μεγάλος Κωνσταντίνος αυτή την πεποίθηση, ανέγειρε σε εκείνη την περιοχή τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου.

Πάντως οι έρευνες του 1624 για την ανεύρεση των οστών του Απόστολου Πέτρου δεν κράτησαν πολύ, διότι άρχισαν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα: Παρατηρήθηκαν δηλαδή μυστηριώδεις θάνατοι εργατών, αρρώστησε ο Πάπας Ουρβανός VIII και άρχισαν να έρχονται στο φως απομεινάρια από τα οστά χιλιάδων ανθρώπων. Από τότε για 300 περίπου χρόνια σταμάτησαν οι οποιεσδήποτε ανασκαφές στην περιοχή, αφού κυριαρχούσε η δοξασία ότι κάποια κατάρα θα έπεφτε σε εκείνον που θα τολμούσε να ταράξει την ησυχία του αγίου.

Το 1939, όμως, το θέμα ανακινήθηκε και ανατέθηκε στον πατέρα Φερούα να κάνει εκτεταμένες ανασκαφές αναζητώντας τα διαπιστευτήρια του θανάτου του αγίου. Παρ' όλες τις προσπάθειές του, ο Φερούα το μόνο που ανακάλυψε ήταν το τεράστιο σε έκταση αρχαίο νεκροταφείο Εθνικών, καθώς και πολλές τοιχογραφίες, νεκρικά σκεύη και άλλα αρχαιολογικά ευρήματα. Η Καθολική Εκκλησία βέβαια προσπάθησε να αντιστρέψει τα γεγονότα φοβούμενημήπως η καλοδομημένη ιστορία για τον μαρτυρικό θάνατο του Πέτρου καταρρεύσει.

Έτσι ανέθεσε εκ νέου έρευνες στη σκληροπυρηνική καθολική, Μαργαρίτα Γκουαρντούτσι (Margherita Guarducci) αυτή τη φορά. Εκείνη, μετά από συστηματική έρευνα στα υπόγεια του Βατικανού, υποστήριξε τότε ότι ανακάλυψε επιγραφές και τοιχογραφίες που μνημόνευαν τον Πέτρο, ότι αποκρυπτογράφησε έναν μυστικό κώδικα με βάση τον οποίο ήταν γραμμένα πολλά μηνύματα που αφορούσαν τον Πέτρο και ότι τελικά ανακάλυψε τα οστά του Αποστόλου μέσα σε ένα ξύλινο κουτί!

Τελικά η ιστορία εξελίχθηκε σε σίριαλ, πολλοί κατηγόρησαν την Καθολική Εκκλησία και την Γκουαρντούτσι για παράθεση ψεύτικων στοιχείων, η Γκουαρντούτσι κατηγόρησε τον νέο τότε πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ ότι δεν έδειξε την απαιτούμενη φροντίδα για τα οστά του Πέτρου και υπαινίχθηκε ότι οι δυνάμεις του σκότους, με αντιπρόσωπο επί της Γης τον Φερούα, επιβουλεύτηκαν την «αποστολή» της και διέκοψαν το έργο της. Τελικά, το θέμα έκλεισε και δεν ξαναμίλησε ποτέ κανείς γι' αυτό ...

Εκτός απ' τα παραπάνω, πάντως, υπάρχουν κι άλλες ιστορίες που συνοδεύουν τη φήμη των υπόγειων διακλαδώσεων και δωματίων του Βατικανού: Πρώτα απ' όλα είναι γεγονός ότι στα υπόγεια υπάρχουν τεράστιες βιβλιοθήκες έκτασης πολλών χιλιομέτρων - ένας παράδεισος κάθε μανιακού βιβλιόφιλου.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν, λοιπόν, πως εκεί κρύβεται ένας τεράστιος θησαυρός αρχαίων βιβλίων, άγνωστα για τον υπόλοιπο κόσμο. Ίσως, λένε, όλη η αρχαία γνώση, που νομίζουμε πως χάθηκε για πάντα, να βρίσκεται συγκεντρωμένη στις μυστικές βιβλιοθήκες του Βατικανού.

Λένε πως καλόγεροι με πορφυρά ενδύματα μελετούν με πάθος τα άγνωστα για μας αρχαία και λατινικά συγγράμματα στα οποία περιέχονται οι μεγαλύτερες αλήθειες, τα μυστικά των μυστικών (!) Παρ' όλ' αυτά οι επανειλημμένες εκκλήσεις πνευματικών ανθρώπων ανά τον κόσμο για να ανοίξουν οι βιβλιοθήκες του Βατικανού και να καταγραφούν τα χειρόγραφα, έχουν μείνει χωρίς απόκριση εδώ και πάρα πολλά χρόνια ...

Επίσης, υπάρχει ακόμη μια ενδιαφέρουσα εκδοχή για το τι μπορεί να κρύβεται κάτω από το Βατικανό. Προέρχεται από τον συγγραφέα Τομ Ρόμπινς και περιέχεται στο πρώτο του βιβλίο,Another Roadside Attraction - που αποδόθηκε στα Ελληνικά με τον αποτυχημένο τίτλο Αμάντα, το Κορίτσι της Γης. Σύμφωνα με αυτό το βιβλίο ένας άντρας μεταμφιεσμένος σε Ιησουΐτη κατορθώνει να εισβάλει στο Βατικανό, όπου ανακαλύπτει το νεκρό σώμα του Ιησού.

Πολλοί στηριζόμενοι σε αυτή την πληροφορία λένε ότι ο Ιησούς δεν αναστήθηκε, αλλά ότι οι μαθητές του κατόρθωσαν να κλέψουν το νεκρό του σώμα το οποίο και μετέφεραν στη Ρώμη.

Όπως και να 'χει, τι υπάρχει στις κλειστές εισόδους του υπο-χθόνιου Βατικανού, μάλλον δεν θα το μάθουμε σύντομα, ίσως και ποτέ. Όποιος, όμως, επιθυμεί να περπατήσει στο υπόγειο Βατικανό δεν έχει παρά να επισκεφτεί την αιώνια πόλη. Καθημερινά οργανώνονται γκρουπάκια τουριστών που με τη συνοδεία ξεναγού περιδιαβαίνουν στοές ανοιχτές για το κοινό. Όμως μην ξεχνάτε, η αλήθεια για αυτά τα μυστήρια ίσως να βρίσκεται λίγες στοές πιο πέρα. Τολμάτε να το ακολουθήσετε;

*Περί αρχαίας λατρείας στο Βατικανό:

Ήταν η Ελληνική θεότητα Ρέα - Κυβέλη, Ρέα στην Ελληνική μυθολογία κόρη της ήταν η Νικαία.Αντίστοιχη της η Φρυγική και Λυδική θεότητα η καλούμενη Κυβήβη και Άγδιστις, Η Κυβέλη ήταν θεά γενικά της άγριας φύσης και των δημιουργικών δυνάμεων της Γης και της γονιμότητας. Ο Πίνδαρος την προσφωνεί «Κυβέλα, μάτερ θεών» (Διθύραμβου απόσπασμα 80).

Από τους σχετικούς με τη θεά μύθους γνωστότερος ήταν ο του Άττι, του νεαρού ευνοούμενού της, που για να κατασιγάσει τη βασανιστική ζηλοτυπία της θεάς έφθασε στο σημείο να αυτοευνουχισθεί. Η Κυβέλη στη συνέχεια μέσα σε θρήνους έθαψε αλλά και αργότερα τον ανάστησε. Κύρια πατρίδα της λατρείας της ήταν οι Ελληνικές πόλεις των Μικρασιατικών παραλίων (Έφεσος, Σμύρνη. Μίλητο κλπ) αλλά και στη κυρίως Ελλάδα «μητέρα ανθρώπων τε θεών» η Ρέα είχε δικούς της Ναούς κυρίως στη Θήβα, Αθήνα, Ολυμπία, Φυγαλεία κ.ά.

Λατρεύονταν επίσης στην πόλη Πεσσινούντα στην Άνω Φρυγία κοντά στο Σαγγάριο ποταμό. Εκεί και επί του όρους Δίδυμο υπήρχε ιερός βράχος με το όνομα Άγδος εξ ού και το όνομά της Άγδιστις. Στο ίδιο όρος υπήρχε και το ιερό «άντρο» της θεάς, το αρχαιότερο όλων, όπου βρισκόταν αντί ομοιώματός της λατρευτικός λίθος ακατέργαστος (πιθανώς αερόλιθος),ο οποίος το 204 π.Χ. μεταφέρθηκε στη Ρώμηόπως επίσης και ο τάφος του αγαπημένου της εραστή Άττιου, όπου οι Ρωμαίοι διατήρησαν τη λατρεία της ακριβώς όπως την μετέφεραν από την Μικρά Ασία. Στο Βατικανό. Εκεί όπου δημιουργήθηκε και το περίφημο τσίρκο του Νέρωνα. Εκεί ήταν και το ιερό της Κυβέλης το οποίο κατέστρεψε ο Κωνσταντίνος ο λεγόμενος Μέγας και έκανε μια χριστιανική Βασιλική με την πρόφαση ότι εκεί (δήθεν) βρέθηκαν τα αστά του Αγίου Πέτρου.

Στην ετρουσκική μυθολογία, η Βαντ ή Βανθ (Vanth) είναι ένας θηλυκός δαίμονας που ζούσε στον Άιτα, τον Κάτω Κόσμο. Με τα μάτια που είχε στα φτερά της έβλεπε και γνώριζε τα πάντα. Ήταν ο προάγγελος του θανάτου και βοηθούσε τους ασθενείς στο νεκροκρέβατό τους. Παρακινούσε τους ανθρώπους να είναι βίαοι και ελκόταν από ανοικτούς τάφους και τύμβους.

Σύμβολά της είναι το φίδι, ο δαυλός και το κλειδί της πύλης που οδηγεί στον άλλο κόσμο, με τα οποία απεικονίζεται συχνά στην τέχνη.

Συνήθως φαίνεται να ακολουθεί το θεό Χαρούν.

Λένε ότι από αυτή τη Θεά πήρε το όνομα του το Βατικανό...
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/blog-post_8527.html

BILDERBERG 2015… Αυτή είναι η χώρα στην οποία θα συνεδριάσει φέτος η μυστικοπαθής Ελίτ

BILDERBERG 2015… Αυτή είναι η χώρα στην οποία θα συνεδριάσει φέτος η μυστικοπαθής Ελίτ
Επιβεβαιώθηκαν η τοποθεσία και οι ημερομηνίες της προσεχούς συνεδρίασης της μυστικοπαθούς ελίτ κάτω από τη σημαία της Λέσχης Bilderberg. Η τοπική αστυνομία ανέφερε πως το συνέδριο θα λάβει χώρα στο πολυτελές ξενοδοχείο Interalpen στα αυστριακά βουνά κοντά Telfs. Με δελτίο τύπου, η αυστριακή αστυνομία αποκάλυψε πως αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 9 και 14 Ιουνίου.
BILDERBERG 2015

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ:

http://www.hellasforce.com/

 

ΑΝΕΛ: ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


Την πρότασή τους για άμεση σύσταση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου με στόχο τη διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου μέρους του δημόσιου χρέους επαναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ. 

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ευρωπαϊκής διάσκεψης για το χρέος, είπε κατηγορηματικά ότι αυτή υπάρχει ήδη και ονομάζεται Eurogroup.

Η τραγωδία με το F-16 στο αεροδρομιο που οι Έλληνες πιλότοι είχαν "νικήσει" όλο το NATO!

Πριν περίπου 2 χρόνια, την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχ. Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγ. Τουρνά, επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα και συνεχάρη το σύνολο του προσωπικού της 331 Μοίρας που συμμετείχε και πρώτευσε στην 2η του 2013 Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του Tactical Leadership Program (TLP) στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία. -μια άσκηση-εκπαίδευση με βαθμολόγηση. Το ενδιαφέρον είναι ότι η κατάταξη γίνεται από τους ίδιους τους εκπαιδευόμενους- κάτι που έχει και μεγαλύτερη αξία...

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε γράψει στο Twitter :


Kostarakos Συγχαρητήρια παιδιά. Μας κάνατε για μια ακόμα
φορά αφάνταστα υπερήφανους.
haf.gr/el/news.asp?id… 7 minutes ago · reply · retweet · favorite

Kostarakos Συνέχεια αποτελεσμάτων TLP: Υπσγός (Ι) Ιωάννης Σιάνος
δεύτερος καλύτερος, Επγός (Ι) Μαρίνος Μπογατίνης για 3η φορά ο
καλύτερος εκπαιδευτής.
22 minutes ago · reply · retweet · favorite

Kostarakos Αποτελέσματα Tactical Leadership Program στην Ισπανία
με α/φη Mirage 2000-5:Σγός (Ι) Θεοχάρης Κατσαρός πρώτη θέση
σαν ο καλύτερος μαχητής,
27 minutes ago · reply · retweet · favorite

Ήταν μια από τις πολλές επιτυχίες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στην συγκεκριμένη άσκηση που εκτελείται με την συμμετοχή μας -όπως και άλλων Νατοϊκών χωρών - μια ή και δυο φορές το χρόνο με ιδιαίτερα απαιτητικά και άκρως ρεαλιστικά σενάρια μάχης. Σκοπός του Νατοϊκού προγράμματος TLP είναι η εκπαίδευση των ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών (πολυεθνικών) σχηματισμών μάχης (COMAO), καθώς και η εξοικείωση και η συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα Συμμαχικά πρότυπα και διαδικασίες.

Οι αεροπόροι μας - πιλότοι και τεχνικοί- αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, άνδρες και γυναίκες έχουν βραβευτεί με πρωτιές ή εύφημες μνείες πολλές φορές.
Φέτος η συμμετοχή σημαδεύτηκε από ένα τραγικό δυστύχημα με δυο πιλότους μας νεκρούς αλλά και νεκρούς από άλλες συμμαχικές χώρες. Οι συνθήκες ακόμα διερευνώνται. Για τους μαχητές όμως του Αιγαίου η ζωή και η αποστολές συνεχίζονται. Εκπαιδεύονται 'όπως θα πολεμήσουν και εκπαιδευονται κάθε μέρα.

Σε αυτή λοιπον την εκπαιδευτική σειρά στο 1ο Τactical Leadership Program 2015 (TLP 2015 ) ,στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete στην Ισπανία, .συμμετείχε η 341 Μοίρας της 111 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ)/ Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου, από τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, lbacete της Ισπανίας. Για το σκοπό αυτό μεταστάθμευσαν από την 111ΠΜ τέσσερα (4) αεροσκάφη F-16 Block 50 και κλιμάκιο σαράντα ενός (41) ατόμων.
Από μια μικρή περιήγηση στο ίντερνετ βρήκαμε αρκετές από τις επιτυχίες των ελληνικών αποστολών στην άσκηση -εκπαίδευση TPL του ΝΑΤΟ όπου βέβαια κάθε φορά πηγαίνει και άλλη μοίρα.Επίσης να σημειώσουμε ότι στο πρόγραμμα δεν επιλέγονται οι ικανότεροι λόγω εμπειρίας χειριστές, αλλά δίνεται η ευκαιρία και στους νεώτερους και λιγότερο έμπειρους να εκπαιδευτούν σε άλλα περιβάλλοντα.


Το 2014

Στην 2η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του TLP 2014 συμμετείχε η 337 Μοίρα με ιδιαίτερα ευνοϊκές κριτικές στο προσωπικό της για το επίπεδο της επαγγελματικής τους κατάρτισης. Για την άσκηση (10 Μαρτίου-4 Απριλίου 2014) μεταστάθμευσαν 4 F-16 Block 52+ Στην σειρά αυτή του προγράμματος τα στελέχη της 337 Μοίρας απέσπασαν ιδιαίτερα κολακευτικές κριτικές για το επίπεδο της επαγγελματικής τους κατάρτισης, τις δυνατότητες του αεροσκάφους και για τις επιδόσεις τους, που τους κατέταξαν στην πρώτη θέση μεταξύ των συμμετεχόντων.
Όπως προείπαμε οι επιτυχίες των Ελλήνων εκεί είναι μια ''ρουτίνα'' όπως και σε άλλες διεθνείς ασκήσεις και εκπαιδεύσεις- κάτι όμως που αυξάνει την προσοχή,την περίσκεψη και την ευθύνη.


Το 2013
Η 2η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2013 του Tactical Leadership Programme (TLP), από 4- 27 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή 4 Mirage 2000-5ΜΚ2 της 331 Μοίρας της 114 Πτέρυγας Μάχης.. Στην αποστολή συμμετείχαν ως εκπαιδευόμενοι δυο Ιπτάμενοι και ένας Υπαξιωματικός Πληροφοριών από την 331Μ και ένας Ελεγκτής Αεράμυνας από την 380 Μοίρα Αερομεταφερόμενου Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης και Ελέγχου (M.ΑΣΕΠΕ), καθώς και δυο Ιπτάμενοι ως “External Fighters”..

Τα στελέχη της 331 Μοίρας απέσπασαν ιδιαίτερα ευνοϊκές κριτικές για το επίπεδο της εκπαίδευσής τους, τις δυνατότητες του αεροσκάφους και τα αποτελέσματα που έφεραν:Ο Σμηναγός (Ι) Θεοχάρης Κατσαρός ψηφίσθηκε μεταξύ των υπολοίπων συμμετασχόντων ως ο καλύτερος εκπαιδευόμενος της Σειράς («course warrior». Ο Υποσμηναγός (Ι) Ιωάννης Σιάνος ψηφίσθηκε δεύτερος, ισοβαθμώντας με άλλους εκπαιδευόμενους και τέλος ο Επισμηναγός (Ι) Μαρίνος Μπογατίνης, εκπαιδευτής στο TLP, ψηφίστηκε για 3η φορά ως ο καλύτερος εκπαιδευτής ( ήταν οι προαναφερθέντες στο Twitter Αρχηγού ΓΕΕΘΑ).


Το 2013 είχαν πάει στο Albacete :Στην 1η Σειρά του 2013 η 347 Μοίρας LANTIRN «Περσέας» με τέσσερα F-16C/D Block 50.Στο ΤLP 2013-2 συμμετείχαν επίσης αεροσκάφη και εκπαιδευόμενοι ως εξής: 10 F-16 από τις ΗΠΑ, Ολλανδία και Βέλγιο, 6 γαλλικά Mirage 2000 N, D και C, 2 Ιταλικά EF-2000 (Eurofighter), 4 Tornado (GR-4, PA-200) από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία και 2 Ιταλικά ΑΜΧ. Επίσης, για την υποστήριξη των αποστολών συμμετείχαν 4 Mig-29 από Πολωνία, 2 Alphajet από Γαλλία, ελικόπτερα, αεροσκάφη Ηλεκτρονικού Πολέμου και AWACS. Στο TLP 2012-3 συμμετείχε η 335 Μοίρα με τέσσερα F-16C Block 52M.
Το 2011

Ωστόσο από το 2011, οι πρωτιές της ΠΑ στο TLP είχαν γίνει, όπως προαναφέραμε, πλέον συνήθεια.

Στην 2η σειρά του 2011 η 340 Μοίρα, συμμετείχε στο 2ο/2011 Flying Course του TLP, που διεξήχθη από 7 Μαρτίου έως 1 Απριλίου Για τον σκοπό αυτόν, μεταστάθμευσαν από την Αεροπορική Βάση της Σούδας στην Αεροπορική Βάση του Albacete 4 αεροσκάφη F-16C Blk52+, με 6 ιπταμένους και 34 τεχνικούς.Στο πρόγραμμα συμμετείχαν, επίσης, η Πολωνία με F-16C Blk52+, η Δανία με F-16A MLU, οι ΗΠΑ με F-15E Strike Eagle, η Ιταλία με EF-2000 Typhoon και PA-200 Tornado και η Γαλλία με Mirage 2000-5. Τον ρόλο των αντίπαλων αεροσκαφών (Red Air) ανέλαβαν αεροσκάφη F-18 της Ελβετίας, Alpha Jet της Γαλλίας, EF-2000 Typhoon της Ισπανίας, F-15E των ΗΠΑ, καθώς και τα 2 από τα 4 αεροσκάφη της 340 Μοίρας. Συγκροτήθηκαν συνολικά 12 COMAO, εκ των οποίων τα 3 νυκτερινά, εκτελώντας αποστολές:


Στην 3η Σειρά του 2011 ήταν η 343 Μοίρα, της 115 Πτέρυγας Μάχης που κέρδισε εντυπώσεις και βραβεία. Διαβάσαμε σε ειδική έκδοση ότι ενώ η κύρια αποστολή των εκπαιδευόμενων που συμμετείχαν στις πτήσεις αυτής της σειράς ήταν η καταστολή της εχθρικής αεράμυνας, αυτοί κατέρριψαν ότι τους στάθηκε εμπόδιο, πετυχαίνοντας τα καλύτερα ποσοστά επιτυχίας στην εναέρια μάχη, ποσοστά τα οποία οι εκπαιδευτές του TLP χαρακτήρισαν «εντυπωσιακά». Και αυτό, απέναντι σε πιο προηγμένα αεροσκάφη και σε αρκετές περιπτώσεις πιο έμπειρους και πολύ πιο εξασκημένους ιπταμένους. Και αυτό,όπως σημειώνεται,χωρίς να υπολείπονται καθόλου στην κύρια αποστολή τους, στην οποία πέτυχαν έτσι και αλλιώς το απόλυτο ποσοστό!


Για τους αεροπόρους που χάθηκαν, ''αθάνατοι''!

Για τους μαχητές που πετούν και θα συνεχίσουν να πετούν ''Αίεν Υψικρατείν'', και ''καλές προσγειώσεις''!

Eπιμέλεια : Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ - onalert.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/f-16-nato.html

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ «ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM » 103,1(ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ 31/1/2899) (ηχητικό βίντεο 30/1/2899)

Άρθρο από ΗΠΑ: «Γερμανία θυμήσου το 1953 όταν και η Ελλάδα σου έσβησε τα χρέη»! ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ MARSHALL ;;;

1509263_10205464360231079_6199631921153637229_n1907304_1491002534456587_2817012612807482162_n 

Artemis Sorras Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ
ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΩΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΨΙΛΟΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ [ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΧΑΖΑΡΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΕΣΧΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ] ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΙΑΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ Β ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΠΥΛΩΝ
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ] ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ [ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ] ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΜΗΝ ΨΗΝΕΣΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ [ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΠΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ] ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ [ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ] ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ [ ΟΧΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ] ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ [ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ] ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ [ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ????]
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΝΟΗΣΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ
ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΟ [ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ] ΣΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ
ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΑΖΑΡΟ

……………………………………………………
Σχόλιο Αλφειού: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΤΩΝ «ΕΚΛΟΓΩΝ», ΜΙΑ ΑΚΡΑΤΗ «ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ» ΚΑΙ ΘΩΠΕΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ !!! ΑΙΦΝΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ… «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ» !!!
ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ( ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ) ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ» ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ MARSHALL ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…

………………………………………………
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ… ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ-ΒΩΒΟΣ-ΛΑΛΙΩΤΗΣ-MOSSAD ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ… Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
ΟΙ ROTHSCHILD’S ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
ΟΤΑΝ Ο ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ(ΤΣΙΠΡΑΣ) ΕΙΧΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ 5-7/9/2014
ΤΣΙΠΡΑΣ 18/7/2014: «ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ»!! 26/5/2014 «Εμείς το μόνο χρέος που αναγνωρίζουμε είναι αυτό απέναντι στις επόμενες γενιές, όχι απέναντι στους τοκογλύφους»!
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της Ελλάδας… ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΛΕΝΕ, ΕΣΥ Τ” ΑΚΟΥΣ;

………………………………………………
Η μυστική Ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1)

φρειδερικη με τα αδελφια της ναζιφρειδερίκη με καραμανλη
Ο Γερμανός Μαξ Μέρτεν, ο «εθνάρχης» Καραμανλής και η Γερμανίδα Φρειδερίκη…
Η Γερμανία, η Ελλάδα και η Συμφωνία «2+4»
Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ KfW;
ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

…………………………………………………
Άρθρο κόλαφος από ΗΠΑ: «Γερμανία θυμήσου το 1953 όταν και η Ελλάδα σου έσβησε τα χρέη»!
431
Η φωτογραφία είναι από εκείνη την συμφωνία του Λονδίνου το 1953, με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να υπογράφει την «διευκόλυνση» των Γερμανών.
Η σύγκρουση ΗΠΑ-Γερμανίας για τον τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης της Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα, αποτυπώνεται με ένταση σε δημοσίευμα της WASHINGTON POST, με τίτλο “Για την ελληνική κρίση η Γερμανία να μάθει από το δικό της οικονομικό παρελθόν”.
Ο συντάκτης του άρθρου Harold Meyerson, συγκρίνει την νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με αυτή του Αντενάουερ στην Γερμανία υποστηρίζοντας ότι και οι δύο κλήθηκαν να διαχειριστούν την κακοδιαχειριση των χωρών τους.
arthro-xreos-germany 
Ο δημοσιογράφος υπενθυμίζει αυτό που χρόνια τώρα όλος…ο πλανήτης λεει σε Μέρκελ και Σόϊμπλε: η Γερμανία είναι υποχρεωμένη να θυμάται πάντα ότι η ανάπτυξη και η ευημερία της οφείλονται στην μεγαλόψυχη απόφαση των αντιπάλων της στον Β΄Παγκόσμιο ,να διαγράψουν το 50% των χρεών της! Τελεία και παύλα λοιπόν με την εμμονή της δημοσιονομικής “ορθοδοξίας” η οποία έχει τινάξει στον αέρα όλη την Ευρώπη.
Το άρθρο γίνεται ακόμη σκληρότερο στην συνέχεια αναφέροντας ότι η εμμονή της Γερμανίας οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή:
“ Η ανεργία εκτινάχθηκε στο 25%, ενώ η ανεργία των νέων ξεπέρασε το 50%. Η οικονομία συρρικνώθηκε κατά 26% και η κατανάλωση κατά 40%. Το χρέος ανήλθε στο 175% του ΑΕΠ, ενώ τα κεφάλαια από τα δάνεια που παραχώρησαν η Γερμανία και τα άλλα κράτη στην Ελλάδα δόθηκαν είτε για την κάλυψη των επιτοκίων είτε για την αποπληρωμή παλαιότερων δανείων. Μόλις το 11% εξ αυτών δόθηκε πραγματικά στην ελληνική κυβέρνηση”.
Κλείνοντας το άρθρο ο συντάκτης υπενθυμίζει την συμφωνία του Λονδίνου το 1953 όπου 20 κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, που είχαν δανείσει χρήματα στη Γερμανία της εποχή της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης και μετά το 1945, συμφώνησαν να μειώσουν το χρέος της Γερμανίας κατά το ήμισυ. Επιπλέον συμφώνησαν ότι η αποπληρωμή του δεν θα προέρχεται από τις κυβερνητικές δαπάνες αλλά αποκλειστικά από τις εξαγωγές.
Θα ακούσουν άραγε οι Γερμανοί;
http://tilegrafima.gr/nea/item/1159
…………………………………………………………………………………….
Έγγραφα-μέρος του ΑΩ Global Marshall Programme
Floro Garcia και γερμανικός χρυσός…
ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ… ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ…ΠΑΡΑΤΑΣΗ !!!
Εγινε το «έλα να δείς» με το νέο πρόγραμμα της ΕΚΤ!
ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕ 65.000.000$ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Παγκ.Τράπεζας ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΟ BRETTON WOODS. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;
BRETTON WOODS : Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Ιστορίες μιας Cabal Σκιώδους κυβέρνησης κλεφτών, παγκόσμιοι εγκληματίες και ιστορία της προδοσίας
Αστικός Κώδικας – Κληρονομικό δίκαιο – Κληρονομικό Καταπίστευμα
…………………………………………………………….
ΕΛΛΗΝΑ! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ Ε; ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΕ!!!
Ο Τσίπρας βάζει τα Τουρκικά στη Θράκη!! «κι εσείς κάθεστε και κοιμάστε…»
ΣΥΡΙΖΑ: ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, «όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη»
«ΤΕΛΟΣ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ» ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ… ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΑΖΕΣΤΕ; ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΨΩΦΗΣΕΤΕ;
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΟΥ…
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…
…………………………………………………………..

Προτείνουμε:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters