Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΑΡΧΕΊΑ ΤΗΣ CIA. Τα αρχεία της CIA λένε ότι οι υπάλληλοι διέπραξαν σεξουαλικά εγκλήματα με παιδιά. Δεν τους ασκήθηκε δίωξη.

Αποχαρακτηρισμένες εκθέσεις του γενικού επιθεωρητή της CIA δείχνουν ένα μοτίβο κακοποίησης και μια επαναλαμβανόμενη απόφαση των ομοσπονδιακών εισαγγελέων να μην θεωρήσουν υπεύθυνο το προσωπικό της υπηρεσίας.

Τα τελευταία 14 χρόνια, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών συγκέντρωσε κρυφά αξιόπιστα στοιχεία ότι τουλάχιστον 10 υπάλληλοι και εργολάβοι της διέπραξαν σεξουαλικά εγκλήματα με παιδιά.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters