Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Ιωάννα Κουσκούση: Αποκάλυψη! Hellenic Hoaxes συκοφαντική δυσφήμηση στον Π.Σκαρλάτο (και πολλά άλλα).

Απίστευτες καταγγελίες για παράνομη σύλληψη και παράνομη κράτηση, παράξενα τηλεφωνήματα από ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες που λειτουργούν υπεράνω του νόμου.
Ο επιστήμονας που απέδειξε πως ο COVID δεν είναι πιο επικίνδυνος από μια απλή γρίπη και πως οι μάσκες μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό από καλό μετά τα 15 λεπτά χρήσης.
Η επίθεση που δέχτηκε από τα Greek Hoaxes/Hellenic Hoaxes με συκοφαντική δυσφήμηση. Στην εκπομπή της Ιωάννας Κουσκούση MATRIX RELOADED.

«Κώδικας Επιβιώνουμε»: Δικαίωμα στην εξαίρεση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας


Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις για την υποχρεωτική χρήση μάσκας και στα σούπερ μάρκετ, τις δηλώσεις Σύψα, αλλά και την γενικότερη σύγχυση που επικρατεί σχετικά με αυτή, το Κίνημα Επιβιώνουμε αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την θολή εικόνα δια της ατόπου απαγωγής: Ποια άτομα και με ποιο τρόπο δικαιούνται να μην φορούν μάσκα υποχρεωτικά

Μπορεί η χρήση μάσκας να δώσει λάθος θετικά αποτελέσματα για την COVID-19 ;;


Από τον Jon Rappoport  23 Ιουλίου 2020

Να υποθέσουμε ότι μια από τις πιο έντονες «πρακτικές ασφάλειας» - φορώντας μάσκα - πραγματικά αυξάνει τον αριθμό των θετικών τέστ για την  COVID;

Περιττό να πούμε, θα ήταν μια βόμβα. 
Ας υποθέσουμε ότι οι δοκιμές PCR και αντισωμάτων αποδεικνύουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα επειδή οι άνθρωποι φορούν μάσκες κάθε μέρα.

Πώς γίνεται αυτό?

Ευθεία απειλή της Κυβέρνησης κατά της ανθρώπινης ζωής. Ενημέρωση προς όλους τους εμπλεκόμενους Κρατικούς φορείς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Αν υπήρχε πραγματικά θανατηφόρος ιός, ούτε μάσκες ούτε οι μαλακίες που λέμε θα σας έσωζαν. Εμείς το ξέρουμε αυτό, γι' αυτό και δεν μας βλέπετε να φοράμε μάσκες. Εσάς κοροϊδεύουμε βλάκες. EPY"
Κωνσταντίνος Χαρίτος
Αμφιβόλου κύρους επιστήμονες απειλούν ή εισηγούνται απειλές κατά της ανθρώπινης ζωής με την χρήση μάσκας προσώπου, με θερμοκρασίες άκρως επικίνδυνες, λέγοντας ψέματα ότι θέλουν να την προστατέψουν.
Παραθέτω ενδεικτικά μερικές τεκμηριωμένες επιστημονικά απόψεις επωνύμων.

Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Αρθρο 7 παράγραφος 2 του Συντάγματος: "Tα βασανιστήρια, oπoιαδήπoτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχoλoγικής βίας, καθώς και κάθε άλλη πρoσβoλή της ανθρώπινης αξιoπρέπειας απαγoρεύoνται και τιμωρoύνται, όπως νόμoς oρίζει."
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters