Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Το CNN φαίνεται να υποστηρίζει τη μαύρη πολιτοφυλακή που υποστηρίζει την επίθεση στις ΗΠΑ

Συντάχθηκε από τον Jared Dyson μέσω thelibertyloft.com

Charlotte, NC - Την Κυριακή, το CNN δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με μια ομάδα μαύρων πολιτοφυλακών που ονομάζεται NFAC. Το NFAC σημαίνει «Όχι F-Around Coalition» και είναι μια ομάδα που έχει αναλάβει να οργανωθεί γύρω από τις βίαιες ταραχές στις Ηνωμένες Πολιτείες και αστυνομικούς πυροβολισμούς. Το άρθρο από το CNN μοιράζεται πολλά για τον οργανισμό, αλλά αφήνει πολλές κρίσιμες πληροφορίες.

Για παράδειγμα, το άρθρο CNN δεν καλεί ποτέ την ομάδα μια μαύρη εθνικιστική ομάδα. 

ΕΛΙΑΜΕΠ: Υπόγειες διαδρομές στο άντρο του εθνομηδενισμού – Τα γερμανικά συμφέροντα, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και το Μαξίμου

Τα πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με τα γερμανικά συμφέροντα, τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και φτάνουν μέχρι το Μαξίμου. Οι «συγγένειες», οι σχέσεις διαπλοκής και οι συμπτώσεις. Την ώρα που οι Γερμανοί μας σπρώχνουν σε διάλογο με την Τουρκία…

Άνθρωπος της Γερμανίας, με σχέσεις φιλίας με ιδρύματα και οργανισμούς, με σκοτεινή διαδρομή στην παγκόσμια σκηνή.

Ήξεραν οι αρχαίοι ιερείς των Ελευσινίων Μυστηρίων τον ηλεκτρισμό; Υπήρχε Ηλεκτρισμός στην Αρχαία Ελλάδα;

Αν δούμε τον ΠΑΥΣΑΝΙΑ, και συγκεκριμένα στα Αρκαδικά, 10, 1 διαβάζουμε «…Πάνω από το στάδιο είναι το όρος Αλήσιον που λένε πως οφείλει το όνομά του στην άλη (περιπλάνηση) της Ρέας.. 
Στο πιο χαμηλό μέρος του βουνού βρίσκεται το ιερό του Ίππιου Ποσειδώνα (σημερινή Μαντίνεια) …3. 
Απαγόρευσαν την είσοδο των ανθρώπων στο ιερό, χωρίς να υψώσουν εμπόδιο στην πόρτα, αλλά τεντώνοντας εκεί νήμα μάλλινο, επειδή ίσως πίστευαν πως κι αυτό θα προξενούσε φόβο στους τότε ανθρώπους που τιμούσαν τα θεία, ίσως όμως υπήρχε και κάποια δύναμη στο νήμα.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΣΩΤΗΡΑ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.!! «ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΣΩ ΜΚΟ.
<<ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ>> ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΦΕΡΑΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ <<ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ>>.😡
==========
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ <<ΑΓΙΟ>> ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ: ''..επικρατέστερη των οποίων μεταξύ των μελετητών είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ Δημήτριος που μαρτύρησε στη Θεσσαλονίκη, αλλά η λατρεία του προέρχεται από το Σίρμιο τής Παννονίας''.

3ο Παγκόσμιο Πόλεμο φοβάται Γερμανός επικεφαλής κατασκοπείας, προειδοποιεί η Κίνα είναι κοντά στην «παγκόσμια κυριαρχία»

Η ΚΙΝΑ έχει πλησιάσει την «παγκόσμια κυριαρχία» από τον πρώην επικεφαλής της ξένης υπηρεσίας πληροφοριών της Γερμανίας, ο οποίος προειδοποίησε επίσης την Ευρώπη ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν την επιρροή του Πεκίνου.

Από τον DYLAN DONNELLY

Ο Gerhard Schindler, πρώην επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών μεταξύ 2011 και 2016, προέτρεψε τη Γερμανία να περιορίσει τη «στρατηγική της εξάρτηση» από το Πεκίνο . Προέτρεψε επίσης τη χώρα να απαγορεύσει τον κινεζικό γίγαντα τηλεπικοινωνιών Huawei από το δίκτυο 5G της, στο ίδιο πνεύμα με το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα σκεπτικιστικά έθνη του Πεκίνου. 

Εγκληματική συμμορία Πακιστανών διακινούσε μετανάστες από τον Έβρο με 232 αυτοκίνητα

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από καταδίωξη 
στα διόδια ενός αυτοκινήτου από τον στόλο των διακινητών.
Γιάννης Σουλιώτης

Αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή στα αστυνομικά χρονικά υπόθεση βρίσκονται τους τελευταίους μήνες τα στελέχη των υπηρεσιών δίωξης παράτυπης μετανάστευσης.
Αλλοδαποί, κυρίως υπήκοοι Πακιστάν, με άδεια παραμονής και εργασίας στη χώρα δημιούργησαν σε διάστημα λίγων μηνών στόλο με συνολικά 232 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να μεταφέρουν παράτυπους μετανάστες από τον Εβρο στη Θεσσαλονίκη και στην Αττική.

Καταστροφή Ελληνικών Ιερατείων – Πώς μας “Φύτεψαν” τις Θρησκείες

Αποσπασμα μυησεως Ραβινων στον βαθμο Αρχι-ραβινου. Τόπος μυήσεως: Στοά «Μεγαλης Δρυός», Ν.Υόρκη, Ιανουάριος 1985.

«…….Ο όρκος σιωπής που δώσατε αδελφοί επί ποινής θανάτου σε περίπτωση παραβιάσεως, δεν έχει ταπεινά προσωπικά κίνητρα, ή κίνητρα γήινης οργανώσεως, αλλά προστατεύει το μεγάλο σχέδιο του υπέρτατου κυρίου μας Μετατρόν Γιεχωβά εδώ και 13.000 έτη aμετά την άφιξη της Σελήνης και της Λίλιθ στη διαστημική μας περιοχή.

Στη μύηση του ραβίνου, σας έγινε γνωστή η Τεχνική των ανιόντων και κατιόντων φωνητικών κραδασμών τής Καμπαλά για πρόκληση φυσικών

Τί κατέστρεψε τήν Ἀτλαντίδα;

 Καὶ τὰ ἱερὰ βιβλία τῶν Ἰνδῶν γράφουν ὅ,τι οἱ Ἕλληνες κατέστρεψαν τὴν Ἀτλαντίδα:

Τὸ ἱερὸ ἰνδουϊστικὸ βιβλίο Bhagavad Gita περιγράφει τὴν ἐξαιρετικὴ τεχνολογία ποὺ χρησιμοποιήθηκε σὲ ἕναν πόλεμο, μεταξὺ τῆς αὐτοκρατορίας Rama καὶ τῆς Ἀτλαντῖδος, περισσότερα ἀπὸ 10.000 χρονια πρίν. Ὅταν οἱ σύγχρονοι ἐρευνητὲς διάβασαν τὸ Bhagavad Gita, τὸ ἀρχαῖο ἰνδικὸ ἔπος, νόμιζαν ὅ,τι διάβαζαν ἕνα σενάριον ἐπιστημονικῆς φαντασίας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters