Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

3ο Παγκόσμιο Πόλεμο φοβάται Γερμανός επικεφαλής κατασκοπείας, προειδοποιεί η Κίνα είναι κοντά στην «παγκόσμια κυριαρχία»

Η ΚΙΝΑ έχει πλησιάσει την «παγκόσμια κυριαρχία» από τον πρώην επικεφαλής της ξένης υπηρεσίας πληροφοριών της Γερμανίας, ο οποίος προειδοποίησε επίσης την Ευρώπη ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν την επιρροή του Πεκίνου.

Από τον DYLAN DONNELLY

Ο Gerhard Schindler, πρώην επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών μεταξύ 2011 και 2016, προέτρεψε τη Γερμανία να περιορίσει τη «στρατηγική της εξάρτηση» από το Πεκίνο . Προέτρεψε επίσης τη χώρα να απαγορεύσει τον κινεζικό γίγαντα τηλεπικοινωνιών Huawei από το δίκτυο 5G της, στο ίδιο πνεύμα με το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα σκεπτικιστικά έθνη του Πεκίνου. 

Έρχεται ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν αυξήσει τις κυρώσεις και την επιτήρηση εναντίον της Κίνας για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στρατιωτικές ενέργειες στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας .

Σε συνέντευξή του στους Times της Κυριακής, ο κ. Schindler ανέφερε λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο το Πεκίνο προσεγγίζει τις διεθνείς σχέσεις και προκάλεσε ανησυχία για την Ευρώπη για την εξάρτησή της από την Κίνα για τις εξαγωγές.

Πρόσθεσε: Η Κίνα ασχολείται με τα πράγματα πολύ έξυπνα, πολύ ήσυχα, αλλά το ίδιο συμβαίνει με μια εκπληκτικά συνεπή στρατηγική, και είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι στην Ευρώπη δύσκολα βλέπουμε αυτήν την κυρίαρχη συμπεριφορά.

«Η στάση μας απέναντι στην Κίνα κυριαρχείται από επιχειρηματικές σχέσεις. Πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Είμαστε εν μέρει εξαρτημένοι από την Κίνα, για παράδειγμα με την αυτοκινητοβιομηχανία μας.

«Αλλά δεν μπορείτε να διευκολύνετε αυτήν την εξάρτηση γίνοντας πιο εξαρτημένοι. πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε λιγότερο εξαρτημένοι. "

Ειδήσεις για την Κίνα: Angela Merkel και Xi Jinping στο Πεκίνο, Κίνα 2019

Ειδήσεις για την Κίνα: Ο Gerhard Schindler είπε ότι η Γερμανία πρέπει να είναι «λιγότερο εξαρτημένη» από την Κίνα για τις εξαγωγές (Εικόνα: PA)

Συνέχισε να επισημαίνει την Huawei ως ένα σημαντικό παράδειγμα της επιρροής της Κίνας, υποστηρίζοντας ότι η τεχνολογία της εταιρείας τηλεπικοινωνιών ήταν πολύ πιο προηγμένη από τους ευρωπαίους αντιπάλους της, η Γερμανία δεν μπορούσε πλέον να πει εάν υπήρχαν «πίσω πόρτες» στο δίκτυό της 5G.

Πρόσθεσε: «Είναι σαν ένας μηχανικός που ειδικεύεται στις μηχανές ατμού να υπολογίζει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης.

«Αν η Huawei έφτιαχνε [5G στοιχεία δικτύου] δεν θα είχαμε ιδέα τι χτίζουν.

«Μπορείτε να φανταστείτε πού βρισκόμαστε σε μια κρίση και η απειλή« Θα απενεργοποιήσουμε το δίκτυο επικοινωνίας σας »θα επηρεάσει τις αποφάσεις μας.

Νέα της Κίνας: Κατάστημα Huawei στη Σαγκάη της Κίνας

Ειδήσεις στην Κίνα: Ο κ. Schindler επεσήμανε επίσης την Huawei ως παράδειγμα κινεζικής κυριαρχίας (Εικόνα: PA)

Ειδήσεις για την Κίνα: Angela Merkel και Xi Jinping στο Πεκίνο, Κίνα 2019

Νέα της Κίνας: Η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Γερμανίας από το 2019 (Εικόνα: PA)

Οι προειδοποιήσεις του κ. Schindler έρχονται αφού άλλοι παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες έχουν προειδοποιήσει για την πλοκή της Κίνας για παγκόσμια κυριαρχία, με μια έκθεση από το Ίδρυμα για την Άμυνα των Δημοκρατιών λεπτομερή στοχοθετημένη προσέγγιση της Κίνας για την Ευρώπη και επιπλέον τη Γερμανία.

Η Emily de la Bruyere, ανώτερος συνεργάτης στο ίδρυμα και συν-συγγραφέας της έκθεσης, πρόσθεσε ότι το Πεκίνο βλέπει την Ευρώπη ως «πεδίο μάχης για αυτό που διαγνώσουν ως τρίτο παγκόσμιο πόλεμο».

Πρόσθεσε στο Fox News: «Η Κίνα βλέπει τη Γερμανία ως τον άξονα της μάχης.

«Εάν η Κίνα μπορεί να κερδίσει τη Γερμανία, μπορεί να κερδίσει την Ευρώπη. Μπορεί να κερδίσει τον κόσμο. "

Η Γερμανία τους τελευταίους μήνες απέφυγε από προκλητικές ενέργειες κατά της Κίνας λόγω στενών εμπορικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

Σύμφωνα με τον Destatis, την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία της Γερμανίας, η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Γερμανίας από το 2019 και είναι υπεύθυνος για εξαγωγές 1,328 δισεκατομμυρίων ευρώ και εισαγωγών 1,105 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, το Βερολίνο άρχισε πρόσφατα να καταθέτει περισσότερα μέτρα κατά της Κίνας σχετικά με τον περιοριστικό νόμο περί ασφάλειας του Πεκίνου στο Χονγκ Κονγκ και άλλες ενέργειες.

Η γερμανική καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πρόκειται να συζητήσει την απαγόρευση της Huawei από το δίκτυό της 5G τις προσεχείς εβδομάδες για ανησυχίες σχετικά με την εθνική ασφάλεια.

 Νέα της Κίνας: Γράφημα Express.co.uk για τους μεγαλύτερους στρατιωτικούς στον κόσμο

Νέα της Κίνας: Η Κίνα έχει αυξήσει φέτος τις στρατιωτικές της προόδους (Εικόνα: EXPRESS)

Νέα της Κίνας: USS Nimitz στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας

Νέα της Κίνας: Οι ΗΠΑ και άλλοι ηγέτες ανησυχούν για τις κινέζικες ενέργειες στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας (Εικόνα: PA)

Η Κίνα άρχισε επίσης να κλιμακώνει τις στρατιωτικές ασκήσεις της στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας σε μια μεγάλη προειδοποίηση για πόλεμο σε χώρες Ινδο-Ειρηνικού όπως η Ταϊβάν και οι Φιλιππίνες.

Την περασμένη εβδομάδα, ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός CCTV παρουσίασε έναν κινεζικό μαχητικό σε μια επίδειξη στρατιωτικής δύναμης.

Η Ταϊβάν έχει ξεκινήσει καταγγελίες εναντίον του Πεκίνου για πετάσματα πάνω από τα στενά της Ταϊβάν, η οποία έχει κοστίσει εκατομμύρια αμυντικά στη νησιωτική χώρα.

Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν επίσης προειδοποιήσει την Κίνα για συνέπειες λόγω της στρατιωτικής τους επιθετικότητας, με τον υπουργό Εξωτερικών Mike Pompeo να κατηγορεί το Πεκίνο για «εκστρατεία εκφοβισμού» τον Ιούλιο.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://www.express.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters