Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Το Κίεβο ανακοίνωσε την «είσοδο» στην Κριμαία 6.000 ρώσων στρατιωτών

Υπερ-συγκέντρωση πιθανόν 200-300 ρωσικών αρμάτων στην Σαμάρα για εκτέλεση της τελικής φάσης της άσκησης ετοιμότητας

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας δήλωσε το Σάββατο ότι, «η Ρωσία έχει αναπτύξει στην Κριμαία έξι χιλιάδες στρατιώτες», σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Σε αυτό το πλαίσιο, τα ουκρανικά στρατεύματα στην αυτόνομη δημοκρατία ευρίσκονται σε κατάσταση πολεμικού συναγερμού.

Από την άλλη πλευρά, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, δεν δύναται να βρει αποδεικτικά στοιχεία, για την ρωσική εισβολή στην χερσόνησο της Κριμαίας, αναφέρει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Jennifer Psak, δήλωσε ότι «η αμερικανική κυβέρνηση δεν διαθέτει αξιόπιστες πηγές πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία». Η Psak διευκρίνισε ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με την Κριμαία «μεταβιβάζονται» στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ από δημοσιογράφους.

Από την ρωσική πλευρά τώρα, με πρόσχημα την εκτέλεση της τελικής φάσης της μεγάλης διακλαδικής άσκησης ετοιμότητας, που διέταξε ο Ρώσος Πρόεδρος, άρματα μάχης, ΤΟΜΑ, όλων των τύπων από 23 μηχανοκίνητες ταξιαρχίες, φορτώθηκαν από την περιοχή του Καζάν και τις έδρες των μονάδων τους, σε σιδηροδρομικές πλατφόρμες των τρένων, με σκοπό να μεταβούν στην περιοχή της Σαμάρας.

Αύριο 2 Μαρτίου 2014, ξεκινά επίσημα, η τελική φάση της άσκησης «πολεμικής ετοιμότητας» του ρωσικού στρατού, με την πραγματοποίηση βολών αρμάτων και ασκήσεων. Πριν την διενέργεια βολών αρμάτων, τα άρματα μάχης, ΤΟΜΑ κά, θα διανύσουν απόσταση 5 χιλιομέτρων, αναφέρει το κανάλι http://tvzvezda.ru.

Σχόλιο: Στην Κριμαία σύμφωνα με πληροφορίες από αρκετές πηγές έχουν μεταφερθεί 8000-10000, άνδρες των επίλεκτων ρωσικών δυνάμεων αλεξιπτωτιστών, δυνάμεων Spetsaz και μία ταξιαρχία της GRU (για ανορθόδοξες επιχειρήσεις), που θα φέρουν το κύριο βάρος οποιασδήποτε πιθανής πολεμικής επιχείρησης. Γεγονός που «καταδείχτηκε» σε όλες τις μεγάλες ρωσικές ασκήσεις των 2 τελευταίων χρόνων.
Από την άλλη πλευρά στην περιοχή της Σαμάρας έχουμε με το πρόσχημα της τελικής φάσης άσκησης, υπερ-συγκέντρωση, τουλάχιστον 200-300 αρμάτων μάχης όλων των τύπων (Τ72BM- T90S- Terminator -BUK M2) κά.
Έτσι το ρωσικό επιτελείο θα έχει διαθέσιμη σε «λογική απόσταση» τεθωρακισμένη δύναμη για παν ενδεχόμενο.
Επίσης για το θέμα των πληροφοριών αλλά και των κινήσεων των ρωσικών στρατευμάτων, το γενικό επιτελείο εφαρμόζει εδώ και αρκετές ημέρες την περίφημη Maskirovka (σύνολο ενεργειών, απόκρυψης, παραπλάνησης, εξαπάτησης του εχθρού) με σκοπό να αιφνιδιάσει τους πάντες. Έχουμε δηλαδή στην πράξη μια πλήρη πολεμική ρωσική πολεμική επιχείρηση σε εξέλιξη.
Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι χαώδης. Αυτή την «κυβέρνηση» έχει συγκεντρώσει «πολλά παράταιρα πολιτικά στοιχεία» και δεν πρέπει να έχει μεγάλο απόθεμα «ζωής». Οδεύουμε ολοταχώς σε μία διάσπαση της Κριμαίας αρχικά και πιθανόν, του ρωσόφωνου ανατολικού τμήματος της χώρας. 

http://kostasxan.blogspot.gr/2014/03/6000.html

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ-END

 

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ
Από  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΣΞ εα

http://perseasorion.blogspot.gr/2014/01/end.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Ο ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ

Ο Θουκυδίδης, ο αρχαίος Έλληνας ιστορικός του 5ου αιώνα π.Χ., είναι όχι μόνο ο πατέρας της επιστημονικής ιστορίας, αλλά και του πολιτικού...
«ρεαλισμού», του σχολείου της σκέψης που προϋποθέτει ότι οι διακρατικές σχέσεις είναι βασισμένες στο συσχετισμό των δυνάμεων και δύσκολα μεταβάλλονται. Μέσω της μελέτης του πελοποννησιακού πολέμου, ενός καταστρεπτικού πολέμου που άρχισε σε 431 π.Χ. μεταξύ των ελληνικών πόλεων κρατών ο ιστορικός τεκμηριώνει τις απόψεις. Ο Θουκυδίδης πρώτος υποστήριξε ότι ενώ μια αλλαγή στην ιεραρχία των πιο αδύνατων κρατών δεν είχε επιπτώσεις σε ένα δεδομένο σύστημα, μια διαταραχή της ισορροπίας μεταξύ των ισχυρότερων κρατών θα ανέτρεπε αποφασιστικά τη σταθερότητα του συστήματος. Ο ρεαλισμός του Θουκυδίδη έχει ασκήσει διαχρονική επίδραση στον τρόπο που οι σύγχρονοι αναλυτές αντιλαμβάνονται τις διεθνείς σχέσεις. Προσθέτοντας στις εργασίες Gilpin και του Waltz, ο Leo Strauss του πανεπιστημίου του Σικάγου είδε τον πελοποννησιακό πόλεμο ως περιορισμό των προτάσεων που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν και να προσδιοριστούν σε ένα συνεπές πλαίσιο ή να χρησιμεύσουν ακόμη και ως η βάση για μια σειρά νόμων για την επιστήμη της σύγχρονης πολιτικής. Στην πραγματικότητα, οι πολιτικοί επιστήμονες έχουν μεταχειριστεί (βλέπουν) την εργασία του Θουκυδίδη ως συνεπή προσπάθεια να επικοινωνήσουν οι πολιτικές απόψεις που έχουν χρησιμεύσει ως η βάση για το αμερικανικό δόγμα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας στη μετά τον παγκόσμιο πόλεμο εποχή. Ο πολιτικός ρεαλισμός αποτελεί αναμφίβολα την κυρίαρχη προσέγγιση στη μελέτη των διεθνών σχέσεων. Είναι μία σχολή σκέψης που απαντά με έναν πολύ συγκεκριμένο και μοναδικό τρόπο σε μια σειρά από κεντρικά ερωτήματα, όπως ποια είναι δομή και ο χαρακτήρας του διεθνούς συστήματος, ποια είναι τα κύρια αίτια της στρατηγικής συμπεριφοράς των κρατών, πώς επιβιώνουν τα κράτη σε ένα ανταγωνιστικό και διεθνές σύστημα, ποιος είναι ο ρόλος του δικαίου και της ηθικής στις διεθνείς σχέσεις και πως κατοχυρώνεται η ειρήνη. Η Ιστορία του Πελοποννησιακού Πολέμου στο διεθνές σύστημα θεωρείται η "βίβλος" των ρεαλιστών. Όπως απεφάνθη ο Martin Wight, η ιστορία του πολέμου μεταξύ Αθήνας και Σπάρτης αποτελεί "ένα από τα εξέχοντα βιβλία για τη σχέση πολιτικής και ισχύος [1]". Ο Robert Gilpin χαρακτηρίζει τον Θουκυδίδη ως τον πρώτο πολιτικό επιστήμονα και τον πρώτο ρεαλιστή που έδωσε έμφαση στην ανάλυση του συσχετισμού ισχύος.

Το Άναρχο Διεθνές Σύστημα

Σ’ ένα άναρχο διεθνές σύστημα ο πόλεμος τον οποίο ο Θουκυδίδης χαρακτηρίζει ως "δάσκαλο της βίας" είναι πάντοτε πιθανός και έτσι τα κράτη αναγκάζονται συνεχώς να προετοιμάζονται για αυτό το ενδεχόμενο. Σε συνθήκες αναρχίας τα πάντα επιτρέπονται, αφού κυριαρχεί ο νόμος της φύσης(ή της ισχύος): " ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμή του και ο αδύνατος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του". Σε ένα τέτοιο σύστημα κάθε κρατική οντότητα πρέπει από μόνη της να μεριμνήσει πρώτα απ’ όλα για την επιβίωσή της [2]. Κάθε ρεαλιστική θεώρηση του διεθνούς συστήματος ξεκινάει από την ανάλυση του συσχετισμού δυνάμεων στο σύστημα αυτό (κυρίως μεταξύ των ισχυρότερων δρώντων).Ο Θουκυδίδης από την πρώτη κιόλας παράγραφο της Ιστορίας του Πελοποννησιακού Πολέμου, μας πληροφορεί για τον συσχετισμό δυνάμεων στο διεθνές σύστημα της αρχαίας Ελλάδας: "Όταν άρχισε ο πόλεμος, οι δύο αντίπαλοι ήσαν στην ακμή της δύναμής τους, ήσαν καλά προετοιμασμένοι, και όλοι οι Έλληνες έπαιρναν ή ήσαν έτοιμοι να πάρουν το μέρος του ενός ή του άλλου". Με άλλα λόγια, ο Θουκυδίδης περιγράφει ένα κατά βάση διπολικό διεθνές σύστημα, επικεντρώνοντας την ανάλυσή του στους δύο μεγάλους πρωταγωνιστές και τις συμμαχίες τους.

To Θέμα της Ασφάλειας των Κρατών

Συνέπεια της έλλειψης ρυθμιστικής εξουσίας στο διεθνές σύστημα και της συνακόλουθης επικράτησης μιας διεθνούς αναρχίας είναι η δημιουργία αισθήματος ανασφάλειας και φόβου ανάμεσα στις μονάδες του συστήματος. Ο φόβος αυτός και το ζήτημα της αντιμετώπισης απειλών γίνεται έτσι κυρίαρχο κίνητρο στρατηγικής συμπεριφοράς. Η απειλή της Περσίας εξώθησε την Αθήνα να δημιουργήσει την αυτοκρατορία της για να κατοχυρώσει την ασφάλειά της: Ο φόβος όμως παίζει καθοριστικό ρόλο και στη διαμόρφωση της στρατηγικής συμπεριφοράς της Σπάρτης. Η Σπάρτη νιώθει ότι απειλείται από την αύξηση της δύναμης της Αθήνας και έτσι καταφεύγει σε "παρεμποδιστικό πόλεμο": Αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού που σήμερα αποκαλείται "δίλημμα ασφάλειας", δηλ. η κατάσταση που προκύπτει όταν τα μέτρα που αυξάνουν την ασφάλεια ενός κράτους, ταυτόχρονα μειώνουν την ασφάλεια των άλλων. Το άναρχο διεθνές σύστημα, λοιπόν, δημιουργεί ανασφάλεια και συνεπώς πρωταρχικός στόχος των κρατών είναι να μεγιστοποιήσουν την ασφάλειά τους.

Το Κρατικό Συμφέρον

Εκτός από το φόβο, η μεγιστοποίηση του συμφέροντος αποτελεί βασικό κίνητρο της στρατηγικής των κρατών. Πόσο μακριά όμως μπορεί να φθάσει ένα κράτος στην αναζήτηση τρόπων εξυπηρέτησης των συμφερόντων του; "Για μια πολιτεία που ασκεί ηγεμονία, τίποτε δεν είναι παράλογο αν είναι συμφέρον [3]", ισχυρίζονται οι Αθηναίοι. Πρώτα απ’ όλα έρχεται το συμφέρον επιβίωσης. Εκτός από την επιβίωση, οι πολιτείες πρέπει να μεριμνήσουν για τη διατήρηση της εδαφικής τους ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας τους, διαφορετικά κινδυνεύουν να τα χάσουν και τα δύο. Ο Θουκυδίδης για παράδειγμα, περιγράφει με λεπτομέρεια τη διαδικασία με την οποία οι Αθηναίοι στερούσαν από άλλες πολιτείες την ελευθερία τους [4]. Σε ένα ανταγωνιστικό διεθνές σύστημα οι πολιτείες είναι αναγκασμένες να διατηρήσουν τη σχετική τους θέση στην κατανομή ισχύος. Αν η σχετική τους θέση χειροτερεύσει και αυτή των αντιπάλων τους καλυτερεύσει, τότε ενδέχεται να κινδυνεύσει η ασφάλειά τους. Αυτό σύμφωνα με τον Θουκυδίδη, απετέλεσε την "πραγματική, αλλά ανομολόγητη αιτία" του Πελοποννησιακού πολέμου, δηλ. ότι "η μεγάλη ανάπτυξη της Αθήνας φόβισε τους Λακεδαιμονίους και τους ανάγκασε να πολεμήσουν [5]".

Η Επιδίωξη Ισχύος

Ο Θουκυδίδης είναι ο θεμελιωτής της μακράς ρεαλιστικής παράδοσης που έχει αναγάγει την ισχύ σε κεντρικό ζήτημα της διεθνούς πολιτικής. Η Ιστορία του Πελοποννησιακού Πολέμου δεν είναι τίποτε άλλο από μια ιστορική και φιλοσοφική ανάλυση του "προβλήματος της ισχύος". Ουσιαστικά ασχολείται με τον ορισμό της ισχύος, τη γέννησή της, το μηχανισμό της άνισης ανάπτυξής της, τη σημασία της στις διακρατικές σχέσεις, την τεχνική χρήσης της, τα ηθικά διλήμματα στη χρήση της και τις προσπάθειες να τεθούν νομικοί περιορισμοί στη χρήση της. Στον πυρήνα της σκέψης του βρίσκεται η διαλεκτική σχέση μεταξύ της οικονομικής, διπλωματικής και στρατιωτικής ισχύος:

(1) Οικονομική Ισχύς

Ο Θουκυδίδης είχε λανθασμένα κατηγορηθεί ότι αγνοεί ή υποβαθμίζει την οικονομική διάσταση της ισχύος [6]. Η συζήτηση για τη σημασία της οικονομικής δύναμης(πλούτος), είναι πραγματικά εξαντλητική στην Ιστορία του Πελοποννησιακού Πολέμου. Για παράδειγμα, το σημαντικότερο ίσως επιχείρημα του Σπαρτιάτη βασιλιά Αρχίδαμου ήταν ότι:

"ο πόλεμος γίνεται λιγότερο με όπλα και περισσότερο με χρήματα και η Σπάρτη δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πολέμου γιατί δεν διαθέτει πλούτο [7]".

(2) Διπλωματική Ισχύς

Η αναζήτηση συμμάχων μπορεί να αυξήσει τόσο τον πλούτο όσο και την στρατιωτική ισχύ μιας πολιτείας. Για την Σπάρτη, οι συμμαχίες ήταν παράγοντας στρατιωτικής ισχύος ενώ για την Αθήνα αποτελούσαν κυρίως πηγή χρηματοδότησης. Για παράδειγμα, η όλη συζήτηση μεταξύ Κλέωνα και Διοδότου ουσιαστικά επικεντρώθηκε στο ζήτημα της αποδοτικότερης στρατηγικής απέναντι στους συμμάχους ώστε να μη μειωθούν οι οικονομικές εισφορές προς την Αθήνα:

"η υπεροχή μας απέναντι στους εχθρούς μας είναι ακριβώς τα έσοδα αυτά [8]"

(3) Στρατιωτική Ισχύς

Ο Θουκυδίδης αναλύει διεξοδικά τις δύο μορφές στρατιωτικής ισχύος που υπήρχαν στην εποχή του: την παραδοσιακή χερσαία δύναμη και τη ναυτική δύναμη. Η όλη του ανάλυση οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ναυτική ισχύς ήταν η σημαντικότερη μορφή. Ο ιστορικός παρουσιάζει τη σημασία της ναυτικής ισχύος μέσα από τις δημηγορίες του Περικλή, ο οποίος αφού λέει στους συμπολίτες του την κλασική φράση "μέγα το της θαλλάσης κράτος", εξηγεί ως εξής:

[…] από τα δύο μέρη του κόσμου που μπορεί να χρησιμοποιεί ο άνθρωπος, την γη και την θάλασσα, εξουσιάζετε απόλυτα την δεύτερη, όχι μόνο στις περιοχές όπου σήμερα κυριαρχείτε αλλά και σε εκείνες όπου στο μέλλον θ’ αποφασίζατε να εκταθείτε. Με το ναυτικό που έχετε σήμερα, ούτε ο Μέγας Βασιλεύς ούτε άλλο κανένα έθνος μπορεί να σας εμποδίσει να πάτε όπου θέλετε [9].

Η Διατήρηση της Ισορροπίας των Δυνάμεων

Σύμφωνα με τους πολιτικούς ρεαλιστές, ο ασφαλέστερος τρόπος για την κατοχύρωση της ειρήνης είναι η διατήρηση της ισορροπίας των δυνάμεων. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι τα κράτη πρέπει από μόνα τους να μεριμνούν για την ασφάλειά τους (αρχή της αυτοβοήθειας ) και την εξισορρόπηση των αντιπάλων τους. Το ζήτημα της εξισορρόπησης καταλαμβάνει κεντρική θέση στην ανάλυση του Θουκυδίδη. Για παράδειγμα, όταν η Κόρινθος άρχισε να προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον της Κέρκυρας, οι Κερκυραίοι προσέτρεξαν αμέσως στους Αθηναίους για αναζήτηση βοήθειας. Η εξισορρόπηση του αντιπάλου μπορεί να γίνει με εσωτερική και εξωτερική εξισορρόπηση. Η επιστράτευση των εσωτερικών πόρων (π.χ. προετοιμασία, κινητοποίηση πληθυσμού, εντατικοποίηση εκπαίδευσης, εξοπλιστικά προγράμματα, αύξηση αμυντικών δαπανών) αποτελεί κλασική περίπτωση εσωτερικής εξισορρόπησης. Αντίθετα, η δημιουργία συμμαχιών αποτελεί μορφή εξωτερικής εξισορρόπησης.

Τα Αίτια του Πολέμου

Στην προσπάθειά του να ερμηνεύσει τα αίτια του πολέμου ο Θουκυδίδης, "ανακάλυψε το νόμο της δυναμικής στις διεθνείς σχέσεις [10]" δηλ. τη θεωρία της άνισης ανάπτυξης. Η θεωρία αυτή είναι εξαιρετικά απλή στη σύλληψή της: Η ισχύς των κρατών εξαρτάται από την οικονομία, την τεχνολογία και τον πληθυσμό τους. Αυτοί οι παράγοντες καθορίζουν τη στρατιωτική ισχύ κάθε κράτους. Η ισχύς όμως των κρατών αλλάζει και αυτή η αλλαγή δεν γίνεται με τον ίδιο ρυθμό. Σε ορισμένα κράτη η ισχύς μειώνεται και σε άλλα αυξάνεται με διαφορετικούς μάλιστα ρυθμούς. Ο κύριος μηχανισμός αλλαγών βρίσκεται στους διαφορετικούς ρυθμούς και ανάπτυξης της οικονομίας, της τεχνολογίας και του πληθυσμού. Αυτή η ανισότητα έχει σοβαρές στρατηγικές επιπτώσεις τόσο για τα ίδια τα κράτη όσο και για το συσχετισμό δυνάμεων στο διεθνές σύστημα. Έτσι αυτή η ανάλυση έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη για να εξηγήσει κανείς όχι μόνο τον Πελοποννησιακό πόλεμο αλλά και άλλους πολέμους μεταξύ μεγάλων δυνάμεων για την πρωτοκαθεδρία στο διεθνές σύστημα(ηγεμονικοί πόλεμοι). Για παράδειγμα, βασιζόμενος σ’ αυτή τη θεωρία, ο Robert Gilpin εξήγησε την Γαλλική επανάσταση, τους Ναπολεόντειους πολέμους και τους δύο παγκόσμιους πολέμους του 20ου αιώνα [11].

Ηθική και Εθνικό Συμφέρον

Ούτε άλλωστε εμείς εγκαινιάσαμε την πολιτική...ότι ο ασθενέστερος να υποκύπτει στη θέληση του ισχυροτέρου...μέχρις ότου εσείς .Λακεδαιμόνιοι αποφασίσατε να προβάλλεται τις αρχές της δικαιοσύνης ενώ εξυπηρετείται τα συμφέροντα σας [12].

Ο Θουκυδίδης οδηγείται στο συμπέρασμα ότι το εθνικό συμφέρον υπερέχει της ηθικής και ότι τα τυχαία αίτια των γεγονότων είναι τα φαινομενικά αίτια. Τα πραγματικά αίτια που κινούν τα γεγονότα και τις συμπεριφορά των δρώντων του διεθνούς περιβάλλοντος είναι η μεγιστοποίηση της ασφάλειας τους.

Όμως ένα από τα ΄πλέον αξιομνημόνευτα κείμενα ρεαλιστικής θεώρησης είναι οι "Μήλειοι διάλογοι". Σε αυτούς οι μεν Μήλειοι κάνουν αναφορά στο δίκαιο και στην ηθική ενώ οι Αθηναίοι στο συμφέρον τους.

...αφού εξίσου γνωρίζουμε και οι δυο, ότι ....το επιχείρημα του δικαίου αξία έχει, όπου ίση υπάρχει δύναμη προς επιβολή του, ότι όμως ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμης του και οασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του.[13]



ΝΙΚΟΣ Κ. ΔΕΝΙΟΖΟΣ
logiastarata.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3832.html

Ο έλεγχος συσκευών πτήσης μόνο με τον εγκέφαλο είναι πια πραγματικότητα

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Minnesota ανακάλυψαν νέα τεχνολογία η οποία δίνει σε οποιονδήποτε τη δυνατότητα να κατευθύνει μια ιπτάμενη συσκευή μόνο με τη σκέψη.
Χρησιμοποιώντας ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (ΗΕΓ), μια συσκευή που τοποθετείται στο κεφάλι σαν σκούφος και περιέχει 64 ηλεκτρόδια τα οποία διαβάζουν τα εγκεφαλικά κύματα και στη συνέχεια η πληροφορία μεταφέρετε σε έναν υπολογιστή οποίος αναλύει τα κύματα και τα μεταφράζει σε εντολές τις οποίες δίνει ασύρματα στην ιπτάμενη συσκευή για να τη κατευθύνει.

Για παράδειγμα, όταν ο χειριστής σκέφτεται ότι κάνει γροθιά στο αριστερό του χέρι, ο εγκέφαλος ενεργοποιεί συγκεκριμένη περιοχή του κινητικού φλοιού του εγκεφάλου, τα ηλεκτρόδια αναγνωρίζουν αυτή την ενεργοποίηση η οποία μεταφράζεται από τον υπολογιστή ο οποίος δίνει εντολή στη συσκευή να στρίψει αριστερά. Ή, όταν ο χειριστής σκέφτεται ότι κάνει γροθιά στο δεξί του χέρι η συσκευή στρίβει δεξιά, και όταν σκέφτεται γροθιά και στα δύο χέρια η συσκευή ανυψώνεται. Με αυτό το τρόπο, πέντε εθελοντές στην έρευνα — δύο άνδρες και τρεις γυναίκες — μπόρεσαν επιτυχώς να πιλοτάρουν τη συσκευή ταχύτατα και για παρατεταμένο χρόνο μέσω εμποδίων, στο χώρο του γυμναστηρίου του πανεπιστημίου.
Ο καθηγητής Bin He, εισηγητής της έρευνας, είναι σχεδόν σίγουρος πως τα αποτελέσματα αυτής είναι σημαντικότατα για το μέλλον των ανάπηρων ανθρώπων. "Ο επόμενος στόχος μας είναι ο έλεγχος ρομποτικών τεχνητών μελών, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη τεχνολογίας αλληλεπίδρασης εγκεφάλου και ηλεκτρονικού υπολογιστή, η οποία θα απαλλάξει από τα προβλήματα τους ασθενείς με αναπηρία η νευροεκφυλιστικές ασθένειες," τονίζει ο καθηγητής.
Δεν θα είναι το πρώτο τεχνητό μέλος που θα ελέγχεται από τον εγκέφαλο, μιας και πέρυσι τον Δεκέμβριο δημιουργήθηκε το πρώτο τεχνητό μέλος που όμως ελέγχεται μέσω εμφυτεύματος στο εσωτερικό του εγκεφάλου, σε αντίθεση με τη λύση του καθηγητή Bin He η οποία είναι απλούστερη και δεν απαιτείται καμία χειρουργική διαδικασία με κανένα εμφύτευμα.
Μετάφραση – επιμέλεια © Χριστόφορος Χιονίδης
Video



Παραπομπές
Starr Michelle. "Mind-controlled Quadcopter Takes to the Air." CNET Australia. CBS Interactive, 5 June 2013. Web. 02 Nov. 2013. <http://www.cnet.com.au/mind-controlled-quadcopter-takes-to-the-air-339344515.htm>.
LaFleur, Karl, Kaitlin Cassady, Alexander Doud, Kaleb Shades, Eitan Rogin, and Bin He. "Quadcopter Control in Three-dimensional Space Using a Noninvasive Motor Imagery-based Brain–computer Interface." Journal of Neural Engineering 4th ser. 10 (2013): n. pag. 4 June 2013. Web. 2 Oct. 2013. doi:10.1088/1741-2560/10/4/046003
blackstate
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Ο Α.Γεωργιάδης ευγνωμονεί την τρόικα: "Μας εξασφάλισε ένα ελάχιστο εισόδημα ενώ έπρεπε να παίρνουμε μηδέν"- ΒΙΝΤΕΟ


Γεωργιάδης: Στο εξωτερικό κάνουν το σταυρό τους που βρέθηκε ο Σαμαράς



Ο Α.Γεωργιάδης ευγνωμονεί την τρόικα: "Μας εξασφάλισε ένα ελάχιστο εισόδημα ενώ έπρεπε να παίρνουμε μηδέν"
O υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης ξαναχτυπά! Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News υμνεί και ευγνωμονεί την τρόικα, χαρακτηρίζει το μνημόνιο ως...«Το πιο ολοκληρωμένο και συγκροτημένο κείμενο που υπήρξε ποτέ» σημειώνοντας πως «δεν είναι τέρατα οι της τρόικας», ενώ
αναφέρει πως η τρόικα μας εξασφάλισε ένα ελάχιστο εισόδημα ενώ θα έπρεπε να παίρνουμε μηδέν!

«Είναι εκπρόσωποι των δανειστών μας, έχουν κι αυτοί την αγωνία να μη χάσουν τα λεφτά τους, άρα έχουν κι αυτοί μεγάλο συμφέρον εμείς να τα καταφέρουμε. Αν τους μιλήσεις λογικά μπορείς να τους πείσεις, αν πας να τους πουλήσεις μαγκιές και φούμαρα εκεί θα φας τα μούτρα σου. Εγώ αντιμετωπίζω την τρόικα ως συνεργάτες και όχι ως αντιπάλους», αναφέρει.
«Στις 6 Μαΐου 2010 η Ελλάδα έχασε την πρόσβαση στις αγορές. Αυτό σήμαινε χρεωκοπία. Είχε δύο λύσεις. Ή κάποιος θα της δάνειζε χρήματα- και κανείς στον πλανήτη Γη πλην της τρόικας δεν ενδιαφερόταν να τη δανείσει- ή, αν δεν της δάνειζε κανένας, θα έπρεπε να κάνει παύση πληρωμών.
Αρα στην πραγματικότητα δεν μας μείωση η τρόικα τα εισοδήματα. Η τρόικα μας εξασφάλισε ένα ελάχιστο εισόδημα ενώ έπρεπε να παίρνουμε μηδέν», προσθέτει ο υπουργός Υγείας.
Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα αναφέρει επίσης πως είναι κατά των ασυμβίβαστων για τους βουλευτές που θέλουν να κατέβουν στις ευρωπαϊκές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές και προτείνει πολιτειακή μεταβολή σημειώνοντας πως «στην Ελλάδα ταιριάζει η Προεδρική Δημοκρατία».

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Ευτυχώς που βρέθηκε ο Σαμαράς
Ένταση προκλήθηκε με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον παρουσιαστή της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Mega, Μανώλη Αναγνωστάκη, με τον κ. Γεωργιάδη να καταλήγει πως στο «εξωτερικό κάνουν το σταυρό τους με τον κ. Σαμαρά και λένε ευτυχώς που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος να φτιάξει την Ελλάδα».


enikos.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4730.html

Τι λάμπει στο κέντρο του γαλαξία;

Τι λάμπει στο κέντρο του γαλαξία;
 
Το Hubble εντόπισε μια μυστηριώδη κοσμική δομή
Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους επιστήμονες η λαμπερή δίνη που εντόπισε το Hubble στο κέντρο του γαλαξία NGC 524

Χιούστον
Συνήθως στο κέντρο των γαλαξιών βρίσκονται μελανές οπές. Το διαστημικό τηλεσκόπιο Ηubble έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή ανακάλυψη εντοπίζοντας μια μυστηριώδη κοσμική δομή στο κέντρο ενός γαλαξία. Η δομή αυτή που μοιάζει με μια υπέρλαμπρη δίνη φαίνεται να πηγάζει από το κέντρο του γαλαξία NGC 524.

Πρόκειται για έναν φακοειδή γαλαξία (ένα ενδιάμεσο είδος γαλαξία, κάτι ανάμεσα σε σπειροειδή και ελλειπτικό) που βρίσκεται σε απόσταση 90 εκατομμυρίων ετών φωτός από εμάς στον αστερισμό των ιχθύων. Οι επιστήμονες δεν μπορούν ακόμη να κάνουν έστω και κάποια εικασία για το τι μπορεί να συμβαίνει στο κέντρο του γαλαξία και τι είδους αντικείμενο ή φαινόμενο είναι αυτή η «δίνη».


tovima


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» στην Θεσσαλονίκη.




Το Σάββατο 1 Μαρτίου οι «ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ» θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν τραγούδια από τις 3 δισκογραφικές τους συλλογές, που είναι αφιερωμένες στον Ελληνισμό και τα Εθνικά θέματα. Η εμφάνιση του συγκροτήματος θα γίνει στο κέντρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στην Θέρμη στις 8.30 μ.μ. στα πλαίσια συνεστίασης που διοργανώνει ο δημοτικός συνδυασμός «Θεσσαλονίκη – Πόλη Ελληνική» του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Κουριανίδη. Οι φίλοι των ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν ζωντανά σύγχρονους πατριωτικούς ροκ Υμνους όπως το «Αλέξανδρε Ξύπνα», «Γαλανό Πέλαγος», «Ελλήνων Γη Μακεδονία», «Πατρίδα Βόρειος Ηπειρος» κ.α.
Το κέντρο ΑΠΟΛΛΩΝ βρίσκεται στο 6ο χλμ της οδού Χαριλάου-Θέρμης και η πρόσβαση μπορεί να γίνει μέσω της γραμμής Νο 66 του ΟΑΣΘ, (στάση ΕΒΕΚ). Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.  
Ας πάρουμε μία γεύση από το Πατριωτικό μουσικό έργο των ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ:

ΕΡΩΣ ЭIЄ ΕΛΛΑΣ
Μουσικό Σχήμα με Υμνους για την Εθνική Αφύπνιση.
Site:                    http://erosellas.blogspot.gr
Facebook:     www.facebook.com/EROSHELLAS
Twitter:            http://twitter.com/eroshellas
Email:             erosellas@yahoo.gr
Πληροφορίες για την συνεστίαση : κυρία Γιώτα 6983712405

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ




Επιχείρηση: Αποπληθυσμός του Πλανήτη!!!

Στην Γεωργία των HΠΑ εξακολουθεί να υπάρχει τα τελευταία 30 χρόνια, ένα μνημείο ύψους 6 μέτρων και βάρους 120 τόνων, φτιαγμένο από 950 κυβ. μέτρα γρανίτη. Το μνημείο αυτό, δίνει σε 8 γλώσσες την σαφή και γραπτή εντολή στους κυβερνήτες των Εθνών να διατηρήσουν τον πληθυσμό της Γης κάτω από τα 500 εκατομμύρια!!! Είναι η πρώτη εντολή που αναφέρεται στο μακάβριο αλλά πολύ υπαρκτό αυτό μνημείο και ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ, να αποδεκατιστεί κυριολεκτικά ο πληθυσμός της Γης, κάτι που σημαίνει ότι γι’ αυτούς που το έστησαν, ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί προφανώς πρώτη προτεραιότητα! Το νόημα των εντολών είναι τέτοιο που δεν θα μπορούσε να εκληφθεί εκ λάθους από κανένα ότι μπορεί να απευθύνεται σε απλούς ανθρώπους, αλλά μόνο σε αυτούς που εκ των πραγμάτων είναι σε θέση να κατευθύνουν τις τύχες του κόσμου. Μάλιστα το ύφος που είναι διατυπωμένες δείχνει ότι οι κατασκευαστές του θα πρέπει να θεωρούν τουλάχιστον υφισταμένους -αν όχι υποτελείς- αυτούς στους οποίους απευθύνονται.

Οι δέκα «εντολές» του μνημείου:
1. Κρατείστε την Ανθρωπότητα κάτω από τα 500.000.000 σε μια διαρκή ισορροπία με την φύση.
2. Ελέγξτε την αναπαραγωγή με σοφία – βελτιώνοντας το σώμα και προστατεύοντας την διαφορετικότητα.
3. Ενώστε την Ανθρωπότητα με μια νέα ζωντανή γλώσσα.
4. Ελέγξτε το Πάθος την Πίστη, την Παράδοση και όλα τα πράγματα με μετρημένη λογική.
5. Προστατέψτε τους λαούς και τα έθνη με δίκαιους νόμους και αμερόληπτα δικαστήρια.
6. Αφήστε τα έθνη να αυτοδιοικούνται και να προσφεύγουν σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο για εξωτερικές διαφορές.
7. Αποφύγετε άχρηστους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
8. Ισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
9. Βραβεύστε την αλήθεια, την ομορφιά και την αγάπη αναζητώντας αρμονία με το άπειρο.
10. Μην γίνετε καρκίνωμα για την Γη – Αφήστε τόπο για την Φύση.

Οι γιγάντιες διαστάσεις, το κόστος κατασκευής και η ακρίβεια σχεδιασμού, δείχνουν πως αυτοί που το παρήγγειλαν δεν είχαν σκοπό να στήσουν μια εφήμερη φάρσα. Από μια τέτοιου μεγέθους επιχείρηση παραγωγής «θεόσταλτων εντολών» προκύπτουν κάποια σαφή συμπεράσματα για τους σκοπούς των εμπνευστών της :

(1) Ψυχολογική προετοιμασία για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
(2) Ενέργειες με κατεύθυνση την δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με προφανή σκοπό τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο του.
(3) Επιβολή νέων τεχνολογιών με δικαιολογία την περιβαλλοντική και οικολογική βελτίωση.
(4) Επιβολή ενός νέου είδους σκοταδιστικού πνευματισμού στη θέση των υπαρχουσών θρησκειών.

Σε μια εποχή τεχνητής παγκοσμιοποίησης και επιβολής μιας Nέας Tάξης Πραγμάτων, κάποιοι μηχανισμοί έχουν εμφανέστατα αναλάβει την εκτέλεση των εντολών που δίδονται μέσω του εν λόγω μνημείου.

Μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους, καταστέλλονται ουσιαστικά οι ελευθερίες των Αμερικανών πολιτών, και νομιμοποιούνται μη συμβατικά όπλα προηγμένης τεχνολογίας, για την υποταγή συνειδήσεων. (και όχι μόνο)…

Η βιομηχανία Φαρμάκων, η Πολεμική Βιομηχανία, οι Τράπεζες, οι Πετρελαϊκές, τα κέντρα Θρησκευτικής Εξουσίας και τα Μ.M.Ε, που καθορίζουν τις τύχες της παγκόσμιας οικονομίας συντονισμένα εκτελούν αυτήν την εργολαβία, και μάλιστα εν αγνοία της πλειονότητας των μελών τους.

Οι κατασκευαστές του μνημείου έχοντας προφανώς διεισδύσει από πολύ καιρό σε όλους αυτούς τους θεσμούς και έχοντας κυριαρχήσει με την δύναμη του χρήματος μέσα στα υψηλά ιστάμενα και ολιγομελή κέντρα αποφάσεων που τους διοικούν, διαμορφώνουν έντεχνα κάθε σχετική πληροφορία που διοχετεύεται στην κοινή γνώμη και αφορά τις σκοπιμότητες των ενεργειών τους.

Προκαλούν έτσι τη δημιουργία τεχνητών συνειδησιακών καταστάσεων και επιβάλλουν διαστρεβλωμένα πρότυπα ζωής σε μαζικό επίπεδο ως μέρος ενός ευρύτερου και πολύπλευρου σχεδίου καταστροφής.

Η συντονισμένη δράση της Φαρμακοβιομηχανίας:

Τα ετήσια κέρδη της βιομηχανίας φαρμάκων είναι περίπου 500 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα φανταστικά υπερκέρδη είναι εφικτά μόνο όσο καιρό διατηρούνται οι σημερινές κοινές ενδημικές ασθένειες και μαζί με αυτές οι δισεκατομμυρίων ευρώ, αγορές σε κατοχυρωμένα με ευρεσιτεχνία φαρμακευτικά σκευάσματα.

Η πρόληψη και η εξάλειψη των ασθενειών θα ήταν επιζήμια για τις επιχειρήσεις της βιομηχανίας φαρμάκων ακόμα και ως μια συμβατική επενδυτική δραστηριότητα, οπότε όχι μόνον δεν περιλαμβάνονται στα ενδιαφέροντά τους, αλλά αντιτίθενται ενεργά σε αυτές τις επιλογές. Επί πλέον η δράση τους, προφανώς λόγω των καταστροφικών της αποτελεσμάτων, δεν μπορεί παρά να αποτελεί μέρος της εκτέλεσης του εν λόγω σχεδίου αποδεκατισμού της ανθρωπότητας όπως έμπρακτα δηλώνεται με την ανέγερση του ίδιου του μνημείου! Οι βιταμίνες, οι κυτταρικές θρεπτικές ουσίες και άλλες φυσικές θεραπείες, επιστημονικά αποδεδειγμένες, έχουν αντιμετωπίσει την ενεργή αντίσταση της βιομηχανίας φαρμάκων από την εποχή που ανακαλύφθηκαν πριν από 80 χρόνια, επειδή δεν κατοχυρώνονται με ευρεσιτεχνία (πατέντα) και επειδή αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις αιτίες των ασθενειών και βοηθούν στην εξάλειψή τους!

Η δισεκατομμυρίων δολαρίων φαρμακευτική βιομηχανία έχει κατορθώσει να κάνει πολλούς άλλους τομείς να είναι οικονομικά εξαρτημένοι από αυτήν :

• Ιατρική: εξάρτηση από τη συμμετοχή στην αύξηση του τζίρου από τα φάρμακα.(ανεξέλεγκτη συνταγογραφία κ.λ.π.)

• ΜΜΕ: εξάρτηση από τα εκατομμυρίων δολαρίων συμβόλαια διαφήμισης φαρμάκων και θεραπειών.

• Πολιτική: εξάρτηση μέσω της παρασκηνιακής επιρροής (lobby) και των «δωρεών» στα ταμεία των κομμάτων.

Η ασθένειά μας, χρηματοδοτεί όλους αυτούς τους τομείς.

Ο επερχόμενος από 1.1.2010 Διατροφικός Kώδικας ή με την διεθνή του ονομασία «Codex Αlimentarius» θα απαγορεύει τη χρήση Θρεπτικών Ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων για την «πρόληψη, αντιμετώπιση ή θεραπεία οποιασδήποτε πάθησης ή ασθένειας», χαρακτηρίζοντάς τις «τοξίνες ή δηλητήρια». Κάθε είδος τροφής (ακόμα και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα) θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να καταστραφούν τα δήθεν «τοξικά» αλλά στην πραγματικότητα θρεπτικά τους στοιχεία.
Μία πρόγευση της εν λόγω οδηγίας είχαν οι καταναλωτές των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2008, με την υποχρεωτική υποβολή των μαρουλιών και του σπανακιού της χώρας σε μαζική επεξεργασία με ακτίνες, στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας»! Αν βέβαια ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων είχε πράξει με γνώμονα την προστασία του κοινού, θα είχε ενημερώσει την αμερικανική Κοινή Γνώμη, πράγμα που δεν έγινε…

• Τα επιτρεπόμενα θρεπτικά στοιχεία θα είναι περιορισμένα σε αυτά που αναγράφονται στη λίστα του Κώδικα, η οποία θα περιλαμβάνει δήθεν «ευεργετικές» ουσίες, όπως το φθόριο (3,8 mg ημερησίως), το οποίο θα συλλέγεται από βιομηχανικά απόβλητα. Όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. οι βιταμίνες Α, Β, C,D, ψευδάργυρος και μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θεραπευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15% της δόσης που σήμερα συνίσταται ημερησίως. Ακόμα και με συνταγή γιατρού θα είναι αδύνατο να βρεθούν τα παραπάνω ιχνοστοιχεία σε μεγαλύτερες θεραπευτικές δόσεις, όπου και αν αναζητώνται.

• Πιθανόν να ανακηρυχθούν παράνομες οι συμβουλές που δίνονται ή δημοσιεύονται στο διαδίκτυο για τη διατροφή και αφορούν βιταμίνες και μέταλλα. Τέτοιου είδους πληροφόρηση ενδέχεται να θεωρηθεί συγκεκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και να οδηγήσει σε οικονομικές κυρώσεις κάθε εμπλεκόμενη χώρα.

Ο εξαναγκασμός των πολύ υψηλά ισταμένων πολιτικών στο να συνεργαστούν σε ένα τόσο τερατώδες έγκλημα, πέρα από τον αυτονόητο έλεγχο τους μέσω του χρηματισμού και τις εκμετάλλευσης των προσωπικών αδυναμιών τους (βάσει των οποίων πιθανότατα έχουν επιλεγεί από τα εν λόγω κέντρα) δεν μπορεί παρά να έχει επιβληθεί με κάποιες μεθόδους ανάλογες με τις παρακάτω:

Αφ’ ενός μέσω της τρομοκράτησης τους με την κατ’ ιδίαν επίδειξη των αποτελεσμάτων μιας μυστικής τεχνολογίας την οποία ο πολύς κόσμος όχι μόνον δεν γνωρίζει, αλλά ούτε καν μπορεί να φανταστεί τις δυνατότητες και αφ΄ετέρου με την καλλιέργεια της βεβαιότητας ότι αυτοί, ως πρόσθετη ανταμοιβή των υπηρεσιών τους, θα αποτελέσουν μέρος μιας δήθεν ‘επίλεκτης’ ελίτ ανάμεσα στα 500.000.000 της ανθρωπότητας που θα αφεθούν να επιζήσουν και προφανώς με δελεαστικές προοπτικές !

Η συντονισμένη δράση των τραπεζών:

Η μεγαλύτερη τράπεζα του κόσμου είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεματικού των ΗΠΑ (Federal Reserve Bank) περισσότερο γνωστή ως «FED». Κατ’ αρχάς η ονομασία της είναι καθαρά παραπλανητική…

Αν και το γεγονός είναι πλέον σε πολλούς γνωστό, οι περισσότεροι πιστεύουν πως πρόκειται για την Κρατική Εκδοτική Τράπεζα των ΗΠΑ . Όμως αυτό είναι τελείως λάθος καθώς δεν είναι καν κρατική! Στην πραγματικότητα πρόκειται για την μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα του κόσμου, η οποία μπορεί κάλλιστα να θεωρείται Εβραϊκή μια και όλοι οι διοικητές της τυχαίνει να είναι Εβραϊκής καταγωγής (όπως π.χ. οι δύο τελευταίοι κύριοι Γκρίνσπαν και Μπερνάνκι). Στα 100 χρόνια της η Federal Reserve Bank ποτέ δεν υπέστη κανένα φορολογικό έλεγχο και ποτέ δεν πλήρωσε κανενός είδους φόρο εισοδήματος για τα δισεκατομμύρια δολάρια που καταχράται από τους Αμερικανούς φορολογουμένους…

Ουσιαστικά τυπώνει τραπεζογραμμάτια κατά βούληση! Σύμφωνα με τα αρχεία του Κογκρέσου οποιαδήποτε Αμερικανική Κυβέρνηση θα μπορούσε να εξαγοράσει και πάλι την Fed αντί 450 εκατομμυρίων δολαρίων. Δηλαδή το μισό από το ποσό που πληρώνει σ’ αυτήν ημερησίως, εάν βέβαια δεν ήταν διαβρωμένη. Η ουσία είναι πως κάθε τραπεζογραμμάτιο της Federal Reserve δεν αντιπροσωπεύει παρά ένα κομμάτι χαρτί, διότι έχει καταργηθεί από την εποχή του προέδρου Νίξον η απαίτηση για οποιοδήποτε αντίκρυσμα σε χρυσό ή άργυρο.

Η κολοσσιαία αυτή σε μέγεθος και θράσος απάτη εις βάρος του Αμερικανικού λαού δεν έχει συγκριτικό προηγούμενο στην ιστορία. Ως οικονομικό θέμα απαιτεί τόμους ολόκληρους για την ανάλυση του πράγμα που ήδη έχει γίνει από ιδιώτες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, το παράδειγμα αυτό είναι πολύτιμο διότι μπορεί να χρησιμεύσει από τη μία πλευρά για την κατανόηση του γεγονότος ότι τα κολοσσιαία εγκλήματα γενοκτονίας που απαιτεί το μνημείο της Γεωργίας προϋποθέτουν και μια κολοσσιαία σε αντιστοιχία παραπλάνηση και η παραπάνω απάτη αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο εφ’ όσον το επιτρέψει η απάθεια των λαών.

Από την άλλη πλευρά η ανηθικότητα και η διαφθορά που επικρατεί μεταξύ των άλλων τραπεζών, αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να είναι μικρότερη από την ανηθικότητα που απαιτείται για την τέλεση της κολοσσιαίας απάτης της FED, μια και αυτή είναι η μεγαλύτερη τράπεζα στον κόσμο και ουσιαστικά αυτή καθορίζει τους κανόνες λειτουργίας των υπολοίπων καθώς ρυθμίζει κατά βούληση την παραγωγή του δολαρίου! Το δολάριο πρωτοστατεί στην χρηματοδότηση αναίτιων πολέμων, τη συντήρηση διεφθαρμένων κυβερνήσεων, στην χρηματοδότηση απαγορευμένων οπλικών συστημάτων, στην αγορά ναρκωτικών, την εξαγορά συνειδήσεων και γενικά ενισχύει κάθε τι που υπόσχεται την εκτέλεση των εντολών του μνημείου…

Η συντονισμένη δράση της πολεμικής βιομηχανίας:

Το σύστημα παρακολούθησης «Εchelon» σχεδιάστηκε από την Αμερικανική NSΑ (Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας) και αποτελεί ένα δίκτυο παρακολούθησης επικοινωνιών, το οποίο εκτείνεται όχι μόνο σε όλο τον πλανήτη αλλά ακόμα και στο διάστημα.

Για την τροφοδοσία του χρησιμοποιούνται κέντρα υποκλοπής από 50 επίγειους σταθμούς και 120 δορυφόρους, πλοία, αλλά και από αεροσκάφη με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ένα άλλο Αμερικανικό ερευνητικό πρόγραμμα, το «HAΑRP» (High Frequency Αctive Αuroral Research Program), που βρίσκεται στην Αλάσκα, αποτελείται από ένα σύστημα πολλαπλών κεραιών, ικανών να τροποποιήσουν δραστικά την ιονόσφαιρα, αλλά και να τροποποιήσουν επίσης το γήινο μαγνητικό πεδίο..

Φαινομενικός στόχος του «ΗΑARP» είναι η χρησιμοποίηση της ιονόσφαιρας για αμυντικούς σκοπούς, την δημιουργία δηλαδή μίας ηλεκτρομαγνητικής ασπίδας, ως αμυντικό όπλο για την προστασία από κάθε είδος επιθέσεων. Το «ΗAΑRP» όμως, εκπέμπει ραδιοκύματα προς στρώματα της ιονόσφαιρας συγκεντρώνοντας τα σε μια συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα την υπερθέρμανση της. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα «αντανακλώνται» στην συνέχεια στην γη με καταστροφικές συνέπειες.

Η τεχνολογία «ΗAΑRP», μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για την διαχείριση και τον επηρεασμό των καιρικών φαινομένων, με την πρόκληση φυσικών καταστροφών όπως κυκλώνες, τυφώνες, καταιγίδες κ.λ.π.

Εάν συνεχιστεί η παθητική θέαση των εγκληματικών αυτών τεκταινομένων χωρίς ουσιαστική αντίδραση, σύντομα θα επιτευχθεί μια διαρκής επιτήρηση του κάθε πολίτη.
Θα επιβληθούν υποδόριες ταυτότητες με microchip ή biochip, ανιχνεύσιμες από δορυφόρο, με πλήρη αρχεία που θα περιείχαν ακόμη και τις πιο προσωπικές πληροφορίες για την υγεία ή την οικονομική συμπεριφορά του καθ’ ενός μας.

Τοbio-chip έχει μήκος 7mm και 0,75mm πλάτος, όσο ένας κόκκος ρυζιού. Περιέχει ένα πομπό και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία επαναφορτίζεται από κύκλωμα θερμοστοιχείων που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα με την διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος.

Μία εφιαλτική προοπτική είναι η δυνατότητα που παρέχει η τεχνολογία για την εναλλακτική χρήση αυτών των bio-chips στο μέλλον, ως υποδόριων απινιδωτών.

Απινιδωτής είναι μια συσκευή που εμφυτεύεται κάτω απο το δέρμα σε ασθενείς με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, έτσι ώστε σε μια στιγμή αρρυθμίας, η συσκευή να μπορεί να δίνει ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ στην καρδιά για να την επαναφέρει στον φυσιολογικό ρυθμό.
Δεν χρειάζεται και πολλή φαντασία για να καταλάβει κανείς πως αυτές οι συσκευές τη στιγμή που είναι δυνατόν να εντοπίζονται από δορυφόρο, θα μπορούσαν ενδεχομένως και να αναβαθμιστούν έτσι ώστε να χρησιμεύουν για τον έλεγχο του πλήθους (διαδηλώσεις, εξεγέρσεις κλπ) με μαζικά ηλεκτροσόκ κυμαινόμενης διάρκειας ή έντασης !

Ακόμα χειρότερα, σε περιπτώσεις πολέμου, με μια εντολή για υπερφόρτιση όλων των chips ενός συγκεκριμένου τόπου, θα μπορούσε επίσης να προκληθεί το σπάσιμο της κάψουλας και οι άνθρωποι θα μολύνονταν με το λίθιο και τα χημικά της μικρομπαταρίας με αποτέλεσμα να παρέχεται έτσι η δυνατότητα για μαζικές «εκκαθαρίσεις» σε μάχες μεταξύ τεχνολογικά προηγμένων εχθρών σε μερικές μόλις δεκαετίες !

Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν γίνουν αντιληπτοί οι πραγματικοί κίνδυνοι που περιέχουν τα παραπάνω ενδεχόμενα και συνεχιστεί η συνηθισμένη και ανεύθυνη αντιμετώπιση τους ως φαντασία ή αόριστη κινδυνολογία, η εξουσία θα καταλήξει να περιοριστεί αποκλειστικά στα χέρια εκείνων που ελέγχουν τις τεχνολογίες αυτές και αργά ή γρήγορα οι σκοποί του μνημείου θα επιτευχθούν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, όταν ο έλεγχος θα έχει πια χαθεί οριστικά…

Στο σημείο αυτό υπεισέρχεται η φαινομενικά παθητική, αλλά καθοριστικότατη ως προς ένα δυσοίωνο τελικό αποτέλεσμα δράση των μεγάλων κέντρων θρησκευτικής εξουσίας:
Σε στιγμές έντονης απειλής, σε καταστάσεις απελπισίας, σε ενδεχόμενα εκτεταμένων καταστροφών, όλα τα ιερατεία των μεγάλων θρησκειών (Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός, Ιουδαϊσμός) προτρέπουν τους πιστούς τους να εναποθέσουν την σωτηρία της ψυχής τους σε κάποια θεόσταλτη δύναμη, αφαιρώντας έτσι από τους ίδιους την ευθύνη για κάθε δράση που θα σκόπευε στην διάσωση τόσο της ίδιας της ζωής τους, όσο και του φυσικού κόσμου μέσα στον οποίο ζουν.

Από την στιγμή που η αποτελεσματική αντιμετώπιση μιας τέτοιου μεγέθους απειλής μπορεί να νοηθεί μόνο σε μαζικό επίπεδο, δυστυχώς η ζωή μας κυριολεκτικά θα εξαρτηθεί από την έκταση της παθητικότητας των πιστών (και όχι μόνον)!

Δυστυχώς δεν πρόκειται για τα εφιαλτικά σενάρια μιας νοσηρής φαντασίας, αν και οπωσδήποτε έτσι ακούγεται. Μια βόλτα στο Διαδίκτυο πάνω σε σχετικά θέματα μπορεί να επιβεβαιώσει αυτήν την καθημερινά αποκαλυπτόμενη πραγματικότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η επιβεβαίωση όμως αυτή δεν θα πρέπει ποτέ να αναμένεται με τη μορφή είδησης από τα ελεγχόμενα ΜMΕ.
Πρόκειται για έναν πραγματικό και ανηλεή πόλεμο ενάντια στο ανθρώπινο είδος από κάποιους που μας αντιμετωπίζουν όχι με ευθείες επιθέσεις ως νοήμονες αντιπάλους, αλλά με μεθόδους που υποσκάπτουν την βιολογική μας υπόσταση, όπως με ψεκασμούς ως μάζα από έντομα προς εξόντωση.

Μόνο η διαρκής εγρήγορση και η μόρφωση θα μπορούσαν να εμποδίσουν την δράση τους, διότι ο πόλεμος αυτός βρίσκεται σε εξέλιξη και η επιτυχία του σχεδιασμού του έχει βασιστεί στην άγνοια, τον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση των μαζών, συνδυασμός που εξασφαλίζεται μόνο μέσα από μακρόχρονη υπερπληροφόρηση.

Βέβαια, το γεγονός ότι κάποιοι όντως σχεδιάζουν με μακρόπνοα και παγκοσμίου εμβελείας σχέδια, το ότι διαθέτουν τεράστια ποσά για το στήσιμο δήθεν συμβολικών μνημείων, δήθεν προφητικών γεγονότων και δήθεν αποκαλυπτικής φύσεως καταστάσεων, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι σε θέση να πετύχουν κιόλας !

Είναι λίγοι και στηρίζονται στην ανεξάντλητη οικονομική τους πηγή, αλλά κυρίως στην ανθρώπινη αγαθότητα για να πετύχουν τον αποδεκατισμό και μετά τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας. Γνωρίζουν όμως ότι αυτά δεν είναι αρκετά καθώς η οικονομική τους δύναμη είναι στην πραγματικότητα χωρίς αντίκρυσμα και ότι τέτοιας έκτασης σχέδια δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ εφικτά εαν δεν κατορθώσουν να στρέψουν ένα μικρό μέρος του πληθυσμού που θα πιστέψει αφελώς ότι διαθέτει ή ότι πρόκειται να λάβει προνόμια, ενάντια στο μεγαλύτερο, μέσα από θρησκευτικές, πολιτικές, εθνικιστικές και οικονομικές διαμάχες.

Μόνο από εμάς τους ίδιους εξαρτάται το αν θα επιτρέψουμε να πετύχουν το σκοπό τους και όχι από τους πάσης φύσεως «σωτήρες».

ΠΗΓΉ: http://anekshghta.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3430.html
.........................................................

THE ILLUMINATI DEPOPULATION EVENT IS WRITTEN IN STONE (LITERALLY)!!

The evil objectives written like sweet nothings on the GEORGIA GUIDESTONES:
https://www.facebook.com/illuminatidecoded/posts/1410144445905612
-----------------------------
1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
2. Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity.
3. Unite humanity with a living new language.
4. Rule passion – faith – tradition – and all things with tempered reason.
5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court. [Their Kangaroo court, 1000x worse than today]
7. Avoid petty laws and useless officials.
8. Balance personal rights with social duties.
9. Prize truth – beauty – love – seeking harmony with the infinite.
10. Be not a cancer on the earth – Leave room for nature – Leave room for nature. [What nature? Theirs?]
-----------------------------

DONATED BY: R.C. Christian

Who are the "RC Christians"? They're the Rosicrucians, or another Illuminati cult/secret society. Thomas Paine was one of their mentors. But, as with all Illuminati secret societies, they all serve the Talmud/Zionists, who think the 6 pointed star makes them your chosen masters.

www.illuminatidecoded.com
‪#‎OperationRedPill‬

ΠΡΟΔΟΤΕΣ; Ελα καλέ τώρα!! De facto αναγνώριση της εισβολής και αναγνώριση του ψευδοκράτους από Αθήνα!

Σε de facto αναγνώριση του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους προχώρησε η κυβέρνηση με το να υποδεχθεί πριν λίγο στην Αθήνα τον Τουρκοκύπριο διαπραγματευτή, Κουντρέτ Οζερσάι και την αντιπροσωπεία του.Έτσι οι Γκιουλφέμ Βεζίρογλου Σεβγκιλί και Γκιουνές Ονάρ, αύριο θα έχουν συνάντηση με τον ΓΓ του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, Αναστάση Μιτσιάλη. Πρόκειται για πλήρη νομιμοποίηση των τετελεσμένων της εισβολής του 1974 και της 40χρονης κατοχής του νησιού από τους Τούρκους....
Την ίδια μέρα θα έχει αντίστοιχη συνάντηση στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, Ανδρέας Μαυρογιάννης και η ομάδα του. Δηλαδή πλέον η Κύπρος και επίσημα έγινε "ελληνοκυπριακή κοινότητα". Άλλωστε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς το έχει παραδεχθεί πλέον επίσημα...Ο κ. Οζερσάι την χαρακτήρισε πολύ σημαντική την επίσκεψη του στην Αθήνα, σημειώνοντας ότι είναι πρώτη φορά που γίνονται τέτοιου είδους αμοιβαίες επισκέψεις.Παρόμοια επίσκεψη στην Αθήνα, είπε, είχε πραγματοποιήσει ο πρώην ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ραούφ Ντενκτάς το 1959, στο πλαίσιο των διεργασιών για την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας το 1960.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/02/de-facto.html

Πλήρης κατάληψη της Κριμαίας από δυνάμεις Spetzntaz, GRU και αλεξιπτωτιστών. 3 ΒΙΝΤΕΟ

 
Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις την στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές έχουν καταλάβει το σύνολο των σημείων εισόδου και εξόδου από την Κριμαία, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές που πρόσκεινται στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας. ΒΙΝΤΕΟ>>

Αεροδρόμια, λιμάνια, διαβάσεις, ουκρανικές αεροπορικές και ναυτικές βάσεις, το κέντρο των τηλεπικοινωνιών, οπλοστάσια, αποθήκες πυρομαχικών, όλα έχουν καταληφθεί από δυνάμεις Spetznaz, GRU και αλεξιπτωτιστών χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα και αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό.
Γιατί μπορει το 65% της Κριμαίας να είναι ρωσόφωνοι, αλλά το υπόλοιπο ποσοστό είναι Ουκρανοί από άλλες μειονότητες, ενώ και οι αεροπορικές βάσεις διοικούνται από Ουκρανούς, οι οποίοι όμως προφανώςδεν συμπαθούν τη νέα ουκρανική κυβέρνηση.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη και πλέον αθόρυβη επιχείρηση στην παγκόσμια στρατιωτική ιστορία, η οποία εκτελείται από άνδρες και στρατιωτικά μέσα που δεν φέρουν καν διακριτικά!
Είναι χαρακτηριστικές οι σκηνές που μεταδίδονται από την κατάληψη του στρατιωτικού και πολιτικού αεροδρομίου BelbeK (όπου όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο έχουν διακοπεί) στην Σεβαστούπολη από «άγνωστους» ενόπλους.
Σύμφωνα με το Skynews 33 ρωσικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν σε βάσεις κοντά στην Σεβαστούπολη μεταφέροντας συνολικά 5.000 άτομα, στρατιωτικές δυνάμεις.
Την στιγμή που ξεκινούσε η επιχείρηση κατάληψης του αεροδρομίου ένα μαχητικό αεροσκάφος MiG-29 της ουκρανικής Αεροπορίας προσπάθησε να διαφύγει και ενώ είχε ξεκινήσει τη διαδικασία στην πίστα για να απογειωθεί όπως διέταξε τον πιλότο του ο διοικητής της βάσης, οι Ρώσοι κομάντο με τα όπλα στο χέρι μπήκαν με τζιπ στον διάδρομο και του έκλεισαν το δρόμο με αποτέλεσμα αυτό να μην μπορέσει να απογειωθεί.
Στο Belbek έχει την έδρα της η 204 Πτέρυγα της ουκρανικής Αεροπορίας με 39 MiG-29 τα οποία επιχειρούν σε Μοίρες ενώ ακόμη υπάρχουν 11 επιθετικά ελικόπτερα Mi-24 τα οποία όλα έπεσαν στα χέρια των Ρώσων.
Αργά το απόγευμα δέκα μεταφορικά αεροσκάφη IL-76 της ρωσικής  Αεροπορίας προσγειώθηκαν στο Belbek μεταφέροντας αερομεταφερόμενες δυνάμεις. Είχαν προηγηθεί άλλα 20 κατά την διάρκεια της ημέρας.
Επίσης ρωσικές ειδικές δυνάμεις κατέλαβαν την 174η αντιαεροπορική μονάδα με συστήματα S-300 στο Derhachi κοντά στην Σεβαστούπολη, την 50η στη αντιαεροπορική μονάδα με S-300 και S-200 στο Feodosiya και την 55ο αντιαεροπορική μονάδα με συστήματα Buk-M1.
Όπως μάλιστα δήλωσε ουκρανική στο ουκρανικό glavcom «Η κυριότερη ουκρανική δύναμη κρούσης στην Κριμαία έχει εξουδετερωθεί. Ο έλεγχος του εναέριου χώρου της Κριμαίας και της Μαύρης Θάλασσας έχει περάσει στα χέρια του επιτιθέμενου».
Συνολικά εκτιμάται ότι στην ουκρανική αεροπορική βάση Balbek υπάρχουν περί του 400 ενόπλους και δύο τροχοφόρα ΤΟΜΠ.
Παράλληλα επιβεβαιώθηκαν και οι αρχικές πληροφορίες ότι κομβόι αποτελούμενο από 10 τροχοφόρα ΤΟΜΠ BTR κατευθύνεται προς την Συμφερόπολη χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό ποια η ακριβή της αποστολή εκεί.
Επίσης κατά εκατοντάδες βγαίνουν πλέον οι Ρώσοι Πεζοναύτες από το ναύσταθμο της Σεβαστούπολης και απλώνονται στα προκαθορισμένα σημεία...
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας παραδέχεται την στρατιωτική επέμβαση και αναφέρεται σε "επιχείρηση προστασίας των θέσεων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας".
Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος ότι "η ουκρανική κυβέρνηση  είναι ενήμερη (σ.σ.: !!!) για την μετακίνηση των στρατευμάτων η οποία βασίζεται στην ιδρυτική συμφωνία για τον στόλο".
Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι η Ρωσία απέρριψε την έκκληση της Ουκρανίας για "διμερείς διαπραγματεύσεις" σχετικά με την Κριμαία γιατί είναι "αποτέλεσμα των πρόσφατων πολιτικών διαδικασιών στην Ουκρανία"


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/02/spetzntaz-gru-3.html

Πάμε Λουκέτο Live: Παραιτήθηκε ο Στ. Θεοδωράκης, τέρμα το "Ποτάμι"!

"Απέχου των δογμάτων, κομμάτων, σκοτεινών στοών και χρωμάτων"

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΛΑΚΙ Ο ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΞΙΝΑ!!! 

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" 

portogalia-11-650x400.jpg
Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ... "ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟ" ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΝΑ..."ΚΟΜΜΑ" ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ..."ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ" !!! ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΛΕΞΗ,... ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΛΑΚΙΣΕ!!!
.............................................................

Πάμε Λουκέτο Live: Παραιτήθηκε ο Στ. Θεοδωράκης, τέρμα το "Ποτάμι"!

Απόφαση που θα ρίξει όλους κάτω, πήρε την Παρασκευή το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης. Παραιτήθηκε από το "Ποτάμι", που και αυτό δεν υπάρχει πια σαν Κίνηση ή Κόμμα.  

Την απόφαση την πήρε μετά από λιγότερες από τρεις μέρες όπου το "Ποτάμι" είχε γίνει η εθνική μας λέξη και κάθε κανάλι, εφημερίδα, σάιτ δεν ασχολούνταν με τίποτα άλλο και έφθασε να λέει δήθεν ευφυολογήματα και αστεία με αυτό μέχρι και ο Κεδίκογλου και ο Μανώλης Καψής.

Δεν υπήρχε τίποτα άλλο από τον Σταύρο Θεοδωράκη αυτές τις μέρες, που ζαλίστηκα και ο ίδιος από τον πανζουρλισμό που έγινε.

Βασικός λόγος που ανακοίνωσε δήθεν το Ποτάμι ήταν να σκεπαστεί η επίσκεψη της τρόικας στην Ελλάδας, όπως κι έγινε αφού μόνο κάτι καθαρίστριες ασχολήθηκαν μαζί της.

Ο βασικότερος λόγος όμως ήταν ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης με όλο αυτό το απίστευτο υλικό γύριζε για τους "Πρωταγωνιστές " και θα δούμε δύο συλλεκτικές εκπομπές που θα σπάσουν ρεκόρ. Η πρώτη θα προβληθεί την προσεχή Πέμπτη που η Ελλάδα θα ερημώσει, όχι δηλαδή ότι δεν είναι τώρα έρημη.

Ο Θεοδωράκης ήθελε επίσης να δείξει ότι κάθε αυτόκλητος σωτήρας μπορεί να σώσει την Ελλάδα, με τη βοήθεια των ΜΜΕ και ο Καρακούσης από το Βήμα που τάχα πλακώθηκε μαζί του ήταν στο κόλπο.

Αυτή τη στιγμή ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι στα γραφεία του "Πρόταγκον", συγκέντρωσε πάλι τους συντάκτες και μονολεκτικά τους είπε "Ξεκινάμε".

Αμέσως μετά θα χωθεί στο μοντάζ για να μοντάρει όλο αυτό το απίστευτο τηλεοπτικό υλικό που συγκέντρωσε σε τρείς μέρες.

"Ποτάμι" πάπαλα λοιπόν και " Πρωταγωνιστές" την Πέμπτη στις 11.30 το πρώτο μέρος, μια εκπομπή που θα σαρώσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters