Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Το Κίεβο ανακοίνωσε την «είσοδο» στην Κριμαία 6.000 ρώσων στρατιωτών

Υπερ-συγκέντρωση πιθανόν 200-300 ρωσικών αρμάτων στην Σαμάρα για εκτέλεση της τελικής φάσης της άσκησης ετοιμότητας

Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας δήλωσε το Σάββατο ότι, «η Ρωσία έχει αναπτύξει στην Κριμαία έξι χιλιάδες στρατιώτες», σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Σε αυτό το πλαίσιο, τα ουκρανικά στρατεύματα στην αυτόνομη δημοκρατία ευρίσκονται σε κατάσταση πολεμικού συναγερμού.

Από την άλλη πλευρά, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, δεν δύναται να βρει αποδεικτικά στοιχεία, για την ρωσική εισβολή στην χερσόνησο της Κριμαίας, αναφέρει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Jennifer Psak, δήλωσε ότι «η αμερικανική κυβέρνηση δεν διαθέτει αξιόπιστες πηγές πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία». Η Psak διευκρίνισε ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με την Κριμαία «μεταβιβάζονται» στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ από δημοσιογράφους.

Από την ρωσική πλευρά τώρα, με πρόσχημα την εκτέλεση της τελικής φάσης της μεγάλης διακλαδικής άσκησης ετοιμότητας, που διέταξε ο Ρώσος Πρόεδρος, άρματα μάχης, ΤΟΜΑ, όλων των τύπων από 23 μηχανοκίνητες ταξιαρχίες, φορτώθηκαν από την περιοχή του Καζάν και τις έδρες των μονάδων τους, σε σιδηροδρομικές πλατφόρμες των τρένων, με σκοπό να μεταβούν στην περιοχή της Σαμάρας.

Αύριο 2 Μαρτίου 2014, ξεκινά επίσημα, η τελική φάση της άσκησης «πολεμικής ετοιμότητας» του ρωσικού στρατού, με την πραγματοποίηση βολών αρμάτων και ασκήσεων. Πριν την διενέργεια βολών αρμάτων, τα άρματα μάχης, ΤΟΜΑ κά, θα διανύσουν απόσταση 5 χιλιομέτρων, αναφέρει το κανάλι http://tvzvezda.ru.

Σχόλιο: Στην Κριμαία σύμφωνα με πληροφορίες από αρκετές πηγές έχουν μεταφερθεί 8000-10000, άνδρες των επίλεκτων ρωσικών δυνάμεων αλεξιπτωτιστών, δυνάμεων Spetsaz και μία ταξιαρχία της GRU (για ανορθόδοξες επιχειρήσεις), που θα φέρουν το κύριο βάρος οποιασδήποτε πιθανής πολεμικής επιχείρησης. Γεγονός που «καταδείχτηκε» σε όλες τις μεγάλες ρωσικές ασκήσεις των 2 τελευταίων χρόνων.
Από την άλλη πλευρά στην περιοχή της Σαμάρας έχουμε με το πρόσχημα της τελικής φάσης άσκησης, υπερ-συγκέντρωση, τουλάχιστον 200-300 αρμάτων μάχης όλων των τύπων (Τ72BM- T90S- Terminator -BUK M2) κά.
Έτσι το ρωσικό επιτελείο θα έχει διαθέσιμη σε «λογική απόσταση» τεθωρακισμένη δύναμη για παν ενδεχόμενο.
Επίσης για το θέμα των πληροφοριών αλλά και των κινήσεων των ρωσικών στρατευμάτων, το γενικό επιτελείο εφαρμόζει εδώ και αρκετές ημέρες την περίφημη Maskirovka (σύνολο ενεργειών, απόκρυψης, παραπλάνησης, εξαπάτησης του εχθρού) με σκοπό να αιφνιδιάσει τους πάντες. Έχουμε δηλαδή στην πράξη μια πλήρη πολεμική ρωσική πολεμική επιχείρηση σε εξέλιξη.
Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι χαώδης. Αυτή την «κυβέρνηση» έχει συγκεντρώσει «πολλά παράταιρα πολιτικά στοιχεία» και δεν πρέπει να έχει μεγάλο απόθεμα «ζωής». Οδεύουμε ολοταχώς σε μία διάσπαση της Κριμαίας αρχικά και πιθανόν, του ρωσόφωνου ανατολικού τμήματος της χώρας. 

http://kostasxan.blogspot.gr/2014/03/6000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters