Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΟΣΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.

Μύρτιλα: Ο νέος τρόπος να ρίξετε την αρτηριακή πίεση

Η καθημερινή κατανάλωση μύρτιλων για ένα μήνα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων έως και 20%, σύμφωνα με νέα έρευνα

ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΚΛΩΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Αλκιβιάδης Κωνσταντίνος Κεφαλάς

Τα κόμματα εξουσίας ασκούν απόλυτα εξαρτώμενη πολιτική, τη στιγμή που οι τοπικές ελίτ δεν έχουν εθνική συνείδηση
Από τον  Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά*

Ο Γάλλος γιατρός και συγγραφέας Γκουστάβ λε Μπον (1841-1931) στο σύνολο του έργου του διαχειρίζεται το γεγονός ότι η μάζα συμπεριφέρεται χαοτικά και συναισθηματικά, και συνεπώς αδυνατεί να εκφραστεί λογικά,
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters