Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Για ποιους λόγους οι Παγκοσμιοποιητές πολέμησαν με βρώμικα μέσα τον Τραμπ

Για ποιο λόγο μεγάλα αμερικανικά κανάλια διέκοψαν το διάγγελμα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ όταν αναφέρθηκε σε παράνομες επιστολικές ψήφους που έδωσαν τη νίκη στο Μπάιντεν; Γιατί το twitter και το facebook επανειλημμένα λογοκρίνουν μηνύματα του; Για ποιο λόγο οι Δημοκρατικοί σε συνεργασία με τα παγκοσμιοποιητικά μίντια και ένα χορό από σελέμπριτις και χολυγουντιανούς σταρς τον βρίζουν 24 ώρες το 24ωρο; Γιατί δέχονται ομαδικό μπούλινγκ ακόμη και οι συνεργάτες του;

Ο ΘΕΌΣ ΤΟΥ ΣΠΙΝΟΖΑ

 

-Πιστεύω στον Θεό του Σπινόζα.
Όποιος δεν είχε διαβάσει Σπινόζα είχε ακόμα μια θολή ιδέα πάνω στο θέμα. Ο Μπάρουχ Σπινόζα ήταν ένας Ολλανδός φιλόσοφος που θεωρούταν ένας από τους πιο μεγάλους ορθολογιστές της φιλοσοφίας του 17ου αιώνα.
Αυτός είναι ο Θεός ή Φύση του Σπινόζα:
Ο Θεός έλεγε: “Σταμάτα να προσεύχεσαι και να χτυπιέσαι στο στήθος!

ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΡΕΦΕΙ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ. ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ;

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α έχει καταλήξει στην απόφαση ότι ο σερβερ από όπου λειτούργησε το σύστημα Ντομινιον ήταν μπλεγμένο στην μεταφορά / κλοπή ψήφων στις εκλογές των Η.Π.Α.

Οι μυστικές υπηρεσίες έκαναν έρευνα όπου ανακάλυψαν πως ο σερβερ βρισκόταν στην Γερμανία. 
 
Για να γίνει κατορθωτό να έχουν τον σερβερ με νόμιμο τρόπο και να μπορεί να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, το υπουργείο εξωτερικών των Η.Π.Α

Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών στην Ελλάδα! Όποιος δεν καταγράφεται;

Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών στην Ελλάδα! Όποιος δεν καταγράφεται;

 Με την Υπουργική Απόφαση οικ. 6677/2020 – ΦΕΚ 4792/Β/30-10-2020 συστήνεται από το Υπουργείο Υγείας το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, με στόχο την ακριβή καταγραφή των εμβολίων, που διενεργούνται τόσο σε παιδιά όσο και ενήλικες. Υπεύθυνος φορέας για τη λειτουργία του ορίζεται η ΗΔΙΚΑ (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης).

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΜΕΡΟΣ Α & ΜΕΡΟΣ Β (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ Β ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ)

Ο Γιάννης Δεμερτζής, σχολιάζει την επικαιρότητα, τις σκοτεινές μέρες του κορωναϊού. Τι συμβαίνει στον ιατρικό χώρο ! Γιατί πρέπει να αντιδράσουμε. Συγκλονιστική συνέντευξη με νοσοκόμα, που αποκαλύπτει την αλήθεια για τον φιάσκο του κορωναϊού και την χρήση της μάσκας. Ακόμα το μήνυμα του Γιάννη Τσέρνου για την ανάκληση πληρεξουσιότητας και γιατί πρέπει να την κάνουνε όλοι οι Έλληνες και η μαρτυρία που όλοι περιμένατε.

Αξιωματούχος Ρεπουμπλικάνων: «Προετοιμαζόμαστε ήδη για τη δεύτερη θητεία μας - Έχουμε νικήσει»

Βεβαιότητα για νίκη και δεύτερη θητεία του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησής του.

Μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, περί δεύτερης θητείας Τραμπ, ήρθε και ο οικονομικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, Πίτερ Ναβάρο, να δηλώσει πως στον Λευκό Οίκο θεωρούν πως ο Τραμπ θα έχει δεύτερη θητεία.  

Νέα εξέλιξη: Επιδρομή των Αμερικανών στην Γερμανία – Κατασχέθηκαν servers που εμπλέκονται με τις αμερικανικές εκλογές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νωρίτερα ο Ρεμπουπλικανός βουλευτής Louie Gohmert είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Newsmax ότι δικοί του άνθρωποι στην Γερμανία ανέφεραν ότι στα γραφεία της εταιρείας Scytl η οποία είναι υπεύθυνη και για τις εκλογές, έγινε επιδρομή από μεγάλη ομάδα του αμερικανικού στρατού στην Φρανκφούρτη και έγινε και κατάσχεση των σέρβερ.

Βiontech: Ποια είναι η γερμανική εταιρεία που συνεργάστηκε με την Pfizer για το εμβόλιο

H εταιρεία βιοτεχνολογίας Biontech με έδρα το Μάιντς ένωσε τις δυνάμεις της με τον φαρμακευτικό κολοσσό Pfizer και όπως αναφέρουν γερμανικά ΜΜΕ κατάφερε να αναπτύξει ένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Πρώτη είδηση στον γερμανικό Τύπο είναι η ανακοίνωση των εταιρειών Βiontech και Pfizer ότι το εμβόλιό τους μπορεί να θωρακίσει τον ανθρώπινο οργανισμό από τη νόσο Covid- 19 πάνω από 90% και χωρίς σοβαρές παρενέργειες.

ΗΠΑ Εκλογές 2020 : Σκοτεινός χειμώνας, Great Reset. «Δεν θα σας ανήκει τίποτε»!

Ο Christian στην εκπομπή ice age farmer, ανακοινώνει τον ξεκάθαρο νικητή των εκλογών των ΗΠΑ του 2020: τους τεχνοκράτες και το σχέδιό τους για έναν σκοτεινό χειμώνα με lockdowns και ελλείψεις τροφίμων, επιτρέποντας στο Great Reset να προχωρήσει προς τον παγκόσμιο «Χαπιταλισμό- Happytalism».

Τώρα θα φανεί η αξία του καθενός μας ξεχωριστά.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Ο πρόεδρος Ιωάννης Κωνσταντάκης της κοινότητας Κορώνου Νάξου, παρουσιάζει τον τρόπο παρασκευής και λήψης αφεψήματος από κλαδιά άγριας αχλαδιάς για την θεραπεία του καρκίνου όπως και του προστάτη... 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  https://www.brighteon.com

Η ΣΕΛΙΔΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑΝΑΞΟΥ http://therapeytikafytaoreinisnaxou.blogspot.com/


Ο Πόλεμος του Καλού και του Κακού

Αιώνες ολόκληρους κρατάει η φιλοσοφική συζήτηση για την φύση του Καλού και του Κακού, και πρόκειται για ένα ζήτημα για το οποίο έχουν γραφτεί βιβλιοθήκες που θα μπορούσαν να καλύψουν την απόσταση από την Γη στη Σελήνη… Τα ζητήματα και τα συμπεράσματα αυτής της αιώνιας συζήτησης είναι ατέρμονα και απείρως πολύπλοκα, (για να φιλοδοξώ να τα παρουσιάσω εδώ μέσα σε λίγες σελίδες), κι έτσι περιορίζομαι εδώ απλά στο να καταθέσω δύο γενικά συμπεράσματα:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters