Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ το δηλητηριάζουν με τον Covid.

Άλλος ένας τρόπος που χρησιμοποιεί η CABAL, για να διαδώσει τον COVID, είναι και το νερό. Προσοχή στο νερό, γιατί περιέχει δηλητήριο φιδιού.

Ένα ολόκληρο το καθεστώς ελέγχου του  Covid είναι χτισμένο πάνω σε ψέματα.

Ψέματα που έχουν διαψευστεί ξανά και ξανά.

Ιερείς και Σαμάνοι Εναντίον Σατανιστών και Μαγισσών, Καθώς ο Πόλεμος στην Ουκρανία Γίνεται Εσωτεριστικός

Benjamin Fulford 18/4/2022

ΣτΜ: στην παρούσα μετάφραση έχουν προστεθεί κάποιοι εξωτερικοί σύνδεσμοι που αφορούν το σχετικό με τον Harari απόσπασμα, με σκοπό να ενημερωθούν οι αναγνώστες καλύτερα δεδομένου ότι είναι μεταφρασμένα στα ελληνικά.

Επίσης έχει αφαιρεθεί μία αναφορά στον Πάπα και τη δήλωσή του ότι «η Ανάσταση του Χριστού θα μπορούσε να είναι μία ψευδαίσθηση, αποκύημα της φαντασίας μας» διότι κατά τη δική μας έρευνα η δήλωσή του ερμηνεύτηκε αποσπασματικά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι υποστηρίζουμε την αθωότητά του.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters