Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ το δηλητηριάζουν με τον Covid.

Άλλος ένας τρόπος που χρησιμοποιεί η CABAL, για να διαδώσει τον COVID, είναι και το νερό. Προσοχή στο νερό, γιατί περιέχει δηλητήριο φιδιού.

Ένα ολόκληρο το καθεστώς ελέγχου του  Covid είναι χτισμένο πάνω σε ψέματα.

Ψέματα που έχουν διαψευστεί ξανά και ξανά.

Ξεκίνησε με το μεγάλο ψέμα ότι ο Covid δεν επρόκειτο να συμβεί.  Και τότε ήταν απλώς τρομολαγνεία να το αναφέρουμε καν.

Μετά ήταν το ψέμα ότι οι μάσκες θα λειτουργούσαν και όλοι έπρεπε να τις φορούν.

Υπήρχε το ψέμα ότι τα παιδιά κινδύνευαν σοβαρά από αυτόν τον καινοφανή ιό, ενώ ουσιαστικά έχουν ανοσία και για την ασφάλειά τους. Υπήρχε το ψέμα ότι έπρεπε να κλείσουμε τα σχολεία, αλλά παρόλα αυτά ακόμα να επιτρέψουμε στους δασκάλους μας να έχουν απεριόριστη πρόσβαση στα παιδιά μας μέσω Zoom.

Δείτε το βίντεο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ – WATCH THE WATER.

Υπήρχε το ψέμα ότι για τη δική σας υγεία, έπρεπε να μείνετε μακριά από τους φίλους σας και την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας για να κλείσετε την επιχείρησή σας.

Το ψέμα για να κρατήσεις τους ανθρώπους μακριά από θεραπείες που δεν ενέκριναν οι ελίτ.  Το ψέμα όπου αποκαλούσαν την ιβερμεκτίνη ένα βραβευμένο με Νόμπελ θαυματουργό φάρμακο, φάρμακο για άλογα, και στη συνέχεια προπαγάνδιζαν τους φαρμακοποιούς να μην το συνταγογραφούν πλέον.

Και πάνω απ’ όλα, τα ψέματα για τα εμβόλια, ότι ήταν ασφαλή, ότι ήταν αποτελεσματικά, ότι ήταν καλά δοκιμασμένα, ότι τα παιδιά και οι νέοι έπρεπε να τα κάνουν, ότι θα σταματούσαν την εξάπλωση του COVID-19, ότι χρειαζόσασταν ένα αναμνηστικό κάθε λίγους μήνες για να παραμείνουν αποτελεσματικά, ότι επρόκειτο για ένα εμβόλιο καθόλου.

Τα ψέματα βρίσκονται παντού και αλλάζουν συνεχώς.

Έχουμε μιλήσει με γιατρούς, εμπειρογνώμονες μικροσκοπίας, πληροφοριοδότες, νοσηλευτές, επιχειρηματίες τεχνολογίας και πολλούς άλλους.  Ένας από τους οποίους έχουμε μιλήσει είναι ο Δρ Μπράιαν Άρτις.

Ο Δρ Artists ήρθε στο ραντάρ μας λόγω του μοτίβου που είδαμε να παίζεται επανειλημμένα ξανά και ξανά.

Κάποιος μπαίνει στο νοσοκομείο, περπατάει με τη δική του ιπποδύναμη με μια διάγνωση  Covid.

Η κατάστασή του επιδεινώνεται ραγδαία.

Τους βάζουν σε αναπνευστήρα και μετά πεθαίνουν.

Και θέλαμε να μάθουμε, γιατί συμβαίνει συνέχεια αυτό;  Μήπως έτσι δούλευε το Covid 19;  Ή μήπως κάτι δεν πήγαινε καλά με το θεραπευτικό μας πρωτόκολλο;

Και αν το πρωτόκολλο ήταν λάθος, γιατί δεν μπορούσαμε να το διορθώσουμε;  Ήταν λάθος κατά λάθος ή σκόπιμα λάθος;  Και ο Dr. Artist αναρωτιόταν επανειλημμένα το ίδιο πράγμα.

Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2020, ο πεθερός του Dr. Artis σκοτώθηκε, δολοφονήθηκε μέσα σε εννέα ημέρες από ένα φρικτό φαρμακευτικό πρωτόκολλο για τη διάγνωση της γρίπης.

Στη συνέχεια, λίγες εβδομάδες αφότου τα πρώτα κρούσματα Covad έπληξαν το Τέξας, στους τρεις μήνες πένθους και απογοήτευσης που ακολούθησαν τον θάνατο του πεθερού του, Weldon, ο Δρ Artists ανακάλυψε τις ανησυχητικές ερευνητικές μελέτες για το αποτυχημένο και τοξικό φάρμακο που ονομάζεται Remdesivir, το φάρμακο που ο Anthony Fauci δήλωνε ότι είχε αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό κατά του ιού Έμπολα και κατά του COVID-19, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει μέσω της έρευνάς του ότι το Remdessavier ήταν ακόμη πιο τοξικό, πιο επικίνδυνο από το τοξικό αντιβιοτικό Vancomycin που χρησιμοποιήθηκε για να καταστρέψει τα νεφρά του πεθερού του.

 Τον καλέσαμε στην εκπομπή για να μιλήσει για το φάρμακο Remdesivir, για το πώς αυτό το φάρμακο που απέτυχε εντελώς στη θεραπεία του Έμπολα, που προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια, νεφρική ανεπάρκεια που κοστίζει ένα κάρο λεφτά, και που έχει άμεση σχέση με τον Tony Fauci, πώς αυτό το φάρμακο έγινε το φάρμακο επιλογής στο πρωτόκολλο του νοσοκομείου  Covid.

 Ήταν μια σπουδαία συζήτηση, αλλά ο Δρ Artis δεν είχε τελειώσει.  Συνέχισε να αναζητά την πλήρη αλήθεια για το  Covid.  Και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, μου τηλεφώνησε.

Μου είπε, Στου, πρέπει να σε συναντήσω προσωπικά.  Δεν έχουμε ξανασυναντηθεί προσωπικά.  Είπε ότι ήταν επείγον.  Δεν ήθελε να στείλει τις πληροφορίες ηλεκτρονικά.

Είπε ότι οι πληροφορίες αφορούσαν την προέλευση του covid 19, από πού προήλθε, τι πραγματικά είναι, ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος.  Είπε ότι με αυτές τις πληροφορίες, που είχε, όλα σχετικά με το  Covid θα έμπαιναν σε μια σειρά.

Πώς το παρακολουθούν, πώς το CDC προβλέπει τα hotspots, πώς οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, πώς οι άνθρωποι πεθαίνουν από το COVID-19.

 Ήμουν επιφυλακτικός, όπως κάνω πάντα.  Είπα ότι έπρεπε να δω κάποια στοιχεία.  Λοιπόν, είχαμε την προσωπική μας συνάντηση και σύντομα θα ακούσετε αυτό που άκουσα.

Το μόνο που θα πω τώρα είναι ότι το μυαλό μου ανατινάχθηκε νόμιμα.  Δεν ήμουν καν σίγουρος πώς να απαντήσω, εκτός από ένα πράγμα.  Ήξερα ότι όλος ο κόσμος έπρεπε να ακούσει αυτά που έλεγε ο Δρ Artis.  Για την προχειρότητα του θέματος, ήξερα ότι ο Δρ Άρτις έπρεπε να πετάξει και πάλι στη Μινεσότα για μια ειδική συνέντευξη μήκους ντοκιμαντέρ για να φέρει όλες αυτές τις πληροφορίες ενώπιον του κοινού.  Και έτσι το κάναμε αυτό.

Πραγματοποιήσαμε αυτή τη συνέντευξη και τις τελευταίες εβδομάδες, εξετάσαμε περισσότερες από 4.000 σελίδες εγγράφων, μερικές από τις οποίες μας παρείχε ο Δρ Artists, άλλες τις συγκεντρώσαμε μόνοι μας, και όλες υποστηρίζουν τη θεωρία του.

Και το μόνο που μπορώ να πω εδώ είναι ότι, όσο περισσότερο θέταμε ερωτήματα, όσο περισσότερο προσπαθούσαμε να ελέγξουμε τα γεγονότα σε όλα αυτά, τόσο περισσότερο οι αμφιβολίες μας άρχισαν να φαίνονται παράλογες.  Ξέρουμε ότι χρειάστηκε καιρός για να βγει αυτό το ντοκιμαντέρ, αλλά από τότε που γυρίσαμε αυτή τη συνέντευξη που βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του ντοκιμαντέρ, με χτύπησαν.

Δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά υποψιάζομαι ότι αυτά τα γεγονότα συνδέονται.

Αναγκαστήκαμε να αποκεντρώσουμε τη διαδικασία παραγωγής μας για να βεβαιωθούμε ότι αν έβγαζαν από τη μέση εμένα ή τον Dr. Artists ή έναν από τους συντάκτες μας, τότε δεν θα σταματούσε αυτό το ντοκιμαντέρ από το να βγει στη δημοσιότητα.

Είναι τόσο σημαντικό.  Είχαμε και άλλα ζητήματα.  Ένας από τους συντάκτες μας στεναχωρήθηκε τόσο πολύ από τις πληροφορίες σε αυτό το ντοκιμαντέρ που αρρώστησε.

 Ένας άλλος ξύπνησε στη μέση της νύχτας νιώθοντας ότι κάποια εξωτερική δύναμη τον έπνιγε, σαν ένα είδος δαιμονικής επίθεσης.  Και ίσως αυτό να ακούγεται πολύ άγριο για να το πιστέψει κανείς, αλλά θέλω να πω κάτι.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Δρ Artists είχε περιγράψει πώς ξεκίνησε την έρευνά του, όλες οι συνθήκες και οι συμπτώσεις που τον οδήγησαν σε αυτό το μονοπάτι, πιστεύω.

Είμαι πεπεισμένος, και ο Μπράιαν πιστεύει ότι ο Θεός τον βοήθησε να τον καθοδηγήσει κατά τη διάρκεια της ερευνητικής διαδικασίας.  Ίσως αυτό να ακούγεται γλυκανάλατο, αλλά δεν θα έπρεπε, γιατί η μάχη που δίνουμε είναι πνευματική μάχη, περισσότερο από ό,τι σωματική.

Δεν πρόκειται για μια μάχη για την πολιτική.  Υπάρχει ένας πόλεμος που διεξάγεται στον ουρανό, ένας πόλεμος του καλού ενάντια στο κακό.  Και αυτό σημαίνει ότι ο Θεός εναντίον του Σατανά παίζεται ακριβώς εδώ στη Γη για να είμαστε όλοι μας μάρτυρες.

Πρόσφατα, ο Δρ Ζεβ Ζελένκο μίλησε μαζί μας.  Έκανε έναν απίστευτο ισχυρισμό.  Είπε ότι είχε ακούσει από κάποιον που θα γνώριζε ότι ο Δρ Artis είναι ο νούμερο ένα γιατρός που η Pfizer θέλει να φιμωθεί, να φιμωθεί για πάντα.  Μετά τη δημιουργία αυτού του ντοκιμαντέρ.

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι αν ο Δρ Άρτις βρίσκεται πραγματικά στην κορυφή μιας λίστας δολοφονίας, δεν μας εκπλήσσει.  Και πιστεύουμε ότι αφού παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο, μάλλον θα συμφωνήσετε κι εσείς.  Αλλά πριν ξεκινήσουμε, όμως, θέλαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να ακούσετε μερικά πράγματα από τον Δρ Άρτις, ο οποίος μας μιλάει τώρα. Δρ Artis, σας ευχαριστούμε που ήρθατε και σας ευχαριστούμε πολύ για τη γενναιότητά σας.  Stew, είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ.

Θέλω απλώς να πω εκ μέρους όλου του κόσμου και εσάς, σας ευχαριστώ, όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με εμπιστεύονται για να μπορέσω να μεταφέρω την αλήθεια.  Δεν υπάρχει κανένα κομμάτι του εαυτού μου που έφερε αυτές τις πληροφορίες στον Stew και ξεκίνησε οποιαδήποτε από αυτές τις έρευνες για να δημιουργήσει φόβο και πανικό.

Στην πραγματικότητα, αυτό πρόκειται, προσεύχομαι, να φέρει φως σε όλους εκείνους τους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο που έχουν ήδη δίκιο.  Και θέλω να το μεταφέρω αυτό αμέσως τώρα. Δρ Piercore, είχατε δίκιο. Δρ Πολ Μέρικ, είχατε δίκιο. Δρ. Ben Marble και Zeb Zelenko, είχατε δίκιο.  Simone Gold, είχατε δίκιο.  Σέρι Τίφανι, είχατε δίκιο.  Όλα όσα πρόκειται να μάθετε σε αυτό το ντοκιμαντέρ και όλη την έρευνα που έχω πραγματικά διεξάγει, ο Δρ Ryan Cole θα μπορέσει τελικά να συμπεράνει γιατί είναι έτσι.  Τα ευρήματα κάτω από τις διαφάνειες στο μικροσκόπιο έχουν γίνει τόσο μνημειωδώς κακά.

Το μέγεθος της σφαγής, των ασθενειών και του θανάτου δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία.  Αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο το φέρνω στο φως.  Προσεύχομαι η καρδιά, η ψυχή και το μυαλό σας να είναι ανοιχτά στην αλήθεια και να ξέρετε πού να πάτε από εδώ και πέρα.  Για να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας, τα παιδιά σας, τους παππούδες σας, τους γονείς σας, όλους εκείνους που αγαπάτε.  Σας αγαπώ.  Και είθε ο Θεός να ευλογεί τους πάντες στη Γη.

Είμαστε έτοιμοι να φύγουμε.  Στις αρχές αυτού του μήνα, πολλοί από εσάς μπορεί να θυμάστε μια ανάρτηση που έκανα στο κανάλι μου στο Telegram.  Υπήρχε μεγάλη ανησυχία σχετικά με το νερό και το να μην το πίνουμε, και υπήρχαν ορισμένα πράγματα που μπορούσα να πω και δεν μπορούσα να πω.  Και αναφέρθηκα στο ότι οι ζωές ορισμένων ανθρώπων μπορεί να κινδυνεύουν, και ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι εδώ μαζί μου τώρα.

Δρ Brian Artist, σας ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ.  Πραγματικά εκτιμώ την ευκαιρία που μου δίνεται να το κάνω αυτό.  Ναι, αυτή θα είναι η μόνη φορά που έχω αγχωθεί σε συνέντευξη.  Δεν αστειεύομαι.  Ποτέ δεν είχα άγχος για να συζητήσω οτιδήποτε σε σχέση με την πανδημία του ιού της επάρατης νόσου.  Αλλά αυτό με ενόχλησε και με τρόμαξε.

Το να βγάζεις πράγματα στη φόρα είναι ίσως πολλές φορές ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, αλλά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους για αυτά που πρόκειται να πεις στον κόσμο.  Πρέπει να το βγάλω αυτό από μέσα μου.  Το πνεύμα μου είναι σαν να ουρλιάζει να πω κάτι και να το φέρω στο προσκήνιο για να προστατέψω όσο το δυνατόν περισσότερες αθώες ζωές.  Αυτό είναι το μόνο που προσπαθώ να κάνω από τον Μάιο του 2020.

Όπως ξέρετε, όταν διάβασα το υπόμνημα του Anthony Fauci για το Remdesivir, όταν στην πραγματικότητα απλά έκανα κλικ με υπερσύνδεσμο στους συνδέσμους για τις μελέτες που ανέφερε, λέγοντας ότι το Remdesivir ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό.

Ήξερα αμέσως ότι έλεγε ψέματα.  Ήξερα αμέσως ότι αυτό το φάρμακο επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για τη μαζική δολοφονία ενός συνόλου αθώων ανθρώπων στην Αμερική που δεν χρειαζόταν να πεθάνουν, ότι επρόκειτο να πουλήσει στον κόσμο την ιδέα στα μέσα ενημέρωσης ότι πέθαιναν από έναν ιό, ενώ στην πραγματικότητα ήξερα ότι δηλητηριάστηκαν μέχρι θανάτου με αυτό το φάρμακο.  Ήξερα ότι το 30% όλων των ανθρώπων επρόκειτο να παρουσιάσουν πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων, νεφρική ανεπάρκεια, σηπτικό σοκ και υπόταση.

Αυτό έλεγαν οι μελέτες.  Τώρα βρισκόμαστε ενάμιση χρόνο μετά από αυτό.  Και είναι ακριβώς οι αριθμοί που είπα.  Με βάση αυτές τις μελέτες, με αποκαλούν σχεδόν παντού τον απελπισμένο τύπο του δωματίου, το οποίο είναι περίεργο για έναν συνταξιούχο χειροπρακτικό να αναφέρεται ως φαρμακοποιός, αλλά είναι αλήθεια.

Το Remdesivir είναι ένα πολύ τοξικό, θανατηφόρο φάρμακο.  Υπάρχουν πολλοί γιατροί και επαγγελματίες που θα το αναφέρουν ότι καθώς είναι απλά αποδεδειγμένα αναποτελεσματικό.  Δεν είναι αναποτελεσματικό.  Είναι πολύ τοξικό και θανατηφόρο.

Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι τραυματίζει πραγματικά συγκεκριμένα όργανα του σώματός σας.  Στοχεύει συγκεκριμένα όργανα.  Αυτό είναι ένα μέρος του λόγου για τον οποίο νομίζω ότι το πνεύμα μου είναι τόσο συγκινημένο για να βεβαιωθώ ότι αυτό θα βγει στις 21 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.

Έτσι, μόλις πριν από δύο μήνες, ο FDA αποφάσισε να εγκρίνει τα φάρμακα να χρησιμοποιούνται σε όλα τα νεογέννητα σε αυτή τη χώρα.  Δεν μπορώ καν να φανταστώ τους υπεύθυνους άνδρες ή γυναίκες που θα το έκαναν αυτό.  Οπότε τώρα έχει μετακινηθεί.

Από τις 21 Ιανουαρίου 2022, έχει μετακινηθεί εκτός νοσοκομείων, καθώς είναι το μόνο φάρμακο που πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο επιτρέπεται στα νοσοκομεία σε όλη αυτή την πανδημία.

Τώρα το μετακινούν στην ενδονοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη για παιδιά από νεογέννητα κιόλας.  £7 βαριά μέχρι την παιδιατρική ηλικία των 18 ετών.  Είναι το μόνο εγκεκριμένο φάρμακο.  Δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να επιτρέπουν για τη θεραπεία του COVID-19.

 Το βρίσκω αυτό απίστευτα κακό.  Και στη συνέχεια, έχουν επίσης ακυρώσει τώρα τις χρήσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλα τα εδάφη των ΗΠΑ για την πρώιμη θεραπεία του COVID-19.

Και μετακινούν το Remdesivir στα κέντρα έγχυσης όπου χρησιμοποιούσαν μονοκλωνικά αντισώματα ως το μόνο επιτρεπόμενο φάρμακο ενδοφλέβιας έγχυσης.  Έχω μετακινηθεί με έναν μοναδικό σκοπό από τον Μάιο του 2020.  Όταν διάβασα το υπόμνημα του Anthony Fauci σχετικά με το Remdesivir, ένιωσα μέσα μου αυτή τη σπίθα που έπρεπε τώρα να βγει φωνή στον κόσμο, μια προειδοποίηση να προσπαθήσω να προστατεύσω όσο το δυνατόν περισσότερες αθώες ζωές από το να σκοτωθούν.  Ας μιλήσουμε λοιπόν για το τι συνέβη.

Όλα ξεκίνησαν με το κείμενο.  Υπάρχει ένας γιατρός που θαυμάζω και αγαπώ επειδή είναι ασταμάτητος από την αρχή του COVID είχε την ικανότητα να προβάλλει πληροφορίες και να λέει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, δεν χρειάζεται να φοβάστε το COVID.

Έχουμε μια απάντηση.  Αυτός ο τύπος έχει βρεθεί σε πολλές σκηνές μαζί μου.  Εξακολουθεί να ασκεί αυτή τη στιγμή την ιατρική και ως γιατρός Er.  Και μου έστειλε ένα μήνυμα.  Στην πραγματικότητα είχε ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου και δεν το είδα μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.  Δεν ξέρω πώς δεν το είδα, αλλά το μήνυμα έγραφε: Ε, Δρ. καλλιτέχνες, αν σας δάγκωνε κροταλίας, θα πηγαίνατε σε νοσοκομείο για να πάρετε αντιβιοτικό;

   Και συνειδητοποίησα όταν τον είδα ότι πρέπει να είδε μια συνέντευξη που έδωσα στο Infowars.  Έτσι, η Kate Bailey μου έδωσε μια συνέντευξη και ήθελε να αναλύσει τις σκέψεις μου για τα μονοκλωνικά αντισώματα.  Λοιπόν, μου είχαν δοθεί κάποιες ερευνητικές μελέτες που πραγματικά με ενοχλούσαν.  Δεν μου άρεσε η ιδέα.

Με βάση τα δεδομένα αυτών των ερευνητικών μελετών, δεν πίστευα ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα ήταν ασφαλή.  Μακροπρόθεσμα.  Όχι βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα.  Τώρα διάβασα το πραγματικό μήνυμα, μπήκα στο ντους, και ενώ ήμουν στο ντους, καθόμουν εκεί και σκεφτόμουν: Γιατί να μου στείλει αυτό το μήνυμα;  Δεν έχει καμία σχέση με το COVID.  Όπως μηδέν, καμία σχέση με το COVID.  Οπότε το περνάω αυτό και σκέφτομαι το μήνυμα και το μόνο που σκέφτεται το μυαλό μου είναι, γιατί αναφέρει ότι δεν θα πήγαινα να πάρω αντιφάρμακο.

Υπάρχει κάτι σχετικά με το αντι-φάρμακο; Δεν ξέρω.  Οπότε έκανα ένα ντους, πήγα και μπήκα στο διαδίκτυο και ήθελα να μάθω τι είναι το αντιικό δηλητήριο;  Μόνο για να ανακαλύψω ότι τα περισσότερα αντιδηλητήρια είναι μονοκλωνικά αντισώματα ή πολυκλωνικά αντισώματα.  Και τότε το κατάλαβα.  Τότε κατάλαβα γιατί μου το έστειλε.  Ήθελε να δω αμέσως μια ερώτηση που γνώριζε.  Θα έλεγα, φυσικά και θα το έκανα.

Αν με δάγκωνε κροταλίας, φυσικά και θα πήγαινα στο νοσοκομείο και θα έπαιρνα αντιβιοτικό.  Έτσι, στο μυαλό του, νομίζω ότι ήξερε ότι αυτός ήταν ένας τρόπος με τον οποίο ο Θεός τον ενέπνευσε να μου στείλει αυτό το μήνυμα, ότι ο Δρ Άρτις θα ήταν σε θέση να συσχετίσει το ναι με την απάντηση.  Στη συνέχεια, πήγαινε να καταλάβεις γιατί συμβαίνει αυτό.  Θα έλεγε ναι.

Εντάξει, από εδώ ξεκίνησαν όλα.  Θα επαναλάβω αυτό που είπε ο Steve Kersh σε ένα ακροατήριο μαζί μου τον περασμένο μήνα.  Είπε ότι, αν το CDC λέει κάτι να κάνετε, κάνετε το αντίθετο.  Αν το NIH λέει να κάνετε κάτι, κάντε το αντίθετο.

Ο Fda κάνει το αντίθετο.  Κάθομαι εκεί και συνειδητοποιώ ότι το αντιβιοτικό είναι μονοκλωνικά αντισώματα.  Και αμέσως μετά επανέρχομαι στο μυαλό μου.  Δεν εμπιστεύομαι τίποτα από όσα λέει το CDC, το NIH ή το FDA είναι οι ομοσπονδιακές μας υπηρεσίες υγείας.  Συνιστούν μονοκλωνικά αντισώματα για το COVID-19;  Αυτό συμβαίνει στα μέσα Δεκεμβρίου.

Όχι, δεν το κάνουν.  Όλο αυτό τον καιρό κακολογούν τα μονοκλωνικά αντισώματα.  Τα αφαίρεσαν από τη Φλόριντα όταν ο Ντε Σάντος ήθελε να τα χρησιμοποιήσει.  Και μετά, στις 21 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, απέσυραν εντελώς τα μονοκλωνικά αντισώματα.  Δεν θέλουν να αγγίζετε τα μονοκλωνικά αντισώματα.  Επίσης, δεν ήθελαν από την αρχή να αγγίξετε την υδροξυχλωροκίνη.  Επίσης, δεν θέλουν να αγγίζετε την ιβουρομεκτίνη.

Επίσης, δεν θέλουν να αγγίξετε τη NAC και την ακετυλοκυστεΐνη.  Έτσι, τα πράγματα που σας λένε να αποφύγετε, ξέρουμε ότι σας λένε να τα αποφύγετε επειδή λειτουργούν.  Έτσι, όταν συνειδητοποίησα ότι οι ομοσπονδιακοί οργανισμοί υγείας στην πραγματικότητα δεν υποστηρίζουν τα μονοκλωνικά αντισώματα, κατάλαβα αμέσως ότι έκανα λάθος, ότι το CDC, το NIH και ο FDA κακολογούν τα μονοκλωνικά αντισώματα για κάποιο λόγο.

Γνωρίζουν ότι λειτουργούν.  Και πιστεύουμε ότι αυτό συμβαίνει επειδή θέλουν οι άνθρωποι σκόπιμα να μην ανακάμψουν με απόλυτη βεβαιότητα.  Ναι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό.  Αυτό στην πραγματικότητα έγινε πολύ πιο κακό για μένα από τότε που διάβασα αυτό το κείμενο από ό,τι ακόμη και πριν διαβάσω το κείμενο.  Δεν μπορώ να πιστέψω το μέγεθος του κακού πίσω από αυτή την πανδημία.  Με αυτά που συνειδητοποίησα από τότε, συνειδητοποίησα ξαφνικά ότι τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι αντιδηλητήριο.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν θέλει να χρησιμοποιήσουμε αντιικό δηλητήριο.  Γιατί χτυπάνε το αντι- δηλητήριο;  Και γιατί πολεμάμε τα αντιδηλητηριακά έργα κατά του COVID.  Δεν είναι ιός;  Είναι δηλητήριο;  Αυτό είναι που θέλω να μάθω είναι επιθυμεί ένα δηλητήριο, και αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλουν να χρησιμοποιείτε μονοκλωνικά αντισώματα.  Εννοώ, αυτό ακούγεται τελείως τρελό σαν θεωρία.  Είναι τελείως τρελό.  Θέλω να πω, πώς θα μπορούσαν οι μάζες να μολυνθούν από δαγκώματα φιδιών; Ναι.  Να σας κάνω μια ερώτηση. Μπορώ να σας κάνω μια ερώτηση;  Βέβαια.

Πιστεύετε ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ελέγχονται; Φυσικά.  Πραγματικά το πιστεύετε αυτό. Ναι.  Δηλαδή πιστεύετε ότι ό,τι βγαίνει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ενορχηστρωμένο και ελεγχόμενο;  Φυσικά.  Όπως σε όλα; Σε όλα. Πολύ καλά.  Εντάξει.  Στο μυαλό μου, σκεφτόμουν, εντάξει, πώς κρατάνε τους ανθρώπους σε αυτή την ιστορία;  Έτσι, υπάρχει αυτή η ομάδα μέσων μαζικής ενημέρωσης που λένε μια τεράστια ιστορία.  Όλοι λένε την ίδια ιστορία σε όλο τον κόσμο.  Όποτε κάποιος λέει κάτι ενάντια σε αυτή την αφήγηση…

Τι χρησιμοποιούν τώρα για να το καταπολεμήσουν αυτό τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης;  Παραπληροφόρηση;  Ναι, τους αποκαλούν ελεγκτές γεγονότων. Τους αποκαλούν “ελεγκτές”.  Fact checkers.  Ο έλεγχος γεγονότων είναι το αντίθετο του ελέγχου γεγονότων.

Οι διαιτητές των ψεμάτων είναι οι ελεγκτές γεγονότων.  Εξ ορισμού, οι ελεγκτές γεγονότων είναι για να σας αποπροσανατολίζουν από την αλήθεια και να σας οδηγούν πίσω σε μια αφήγηση.  Σας πουλάνε παγκοσμίως. Σωστά.  Αν είναι αλήθεια.  Αν είναι αλήθεια ότι το  Covid μπορεί να είναι δηλητήριο φιδιού.

Και το πώς έφτασα εκεί ήταν ότι δεν υποστηρίζουν τη χρήση αντιδηλητηρίων που ονομάζονται μονοκλωνικά αντισώματα επειδή λειτουργούν.  Ο ευκολότερος τρόπος για να το καταλάβεις αυτό είναι να το έχεις ελέγξει ποτέ;  Και ήθελα να μάθω, αναφέρθηκε ποτέ ότι η πηγή θα μπορούσε να είναι φίδι;  Θεέ μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Ξανά και ξανά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2020 είναι ασταμάτητα δημοσιεύματα.  Στην αρχική πηγή θα μπορούσε να είναι είτε από νυχτερίδες, φίδια ή πιγκουίνους.  Και κάθε φορά που αναφέρεται το φίδι, οι ελεγκτές γεγονότων, 12345 έξι συνεχώς το ελέγχουν και το γυρίζουν στις νυχτερίδες.

Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος γεγονότων για τις νυχτερίδες.  Σας αφήνουν να κοιτάτε τις νυχτερίδες.  Στην αρχή.  Τον Ιανουάριο του 2020, ο επιστήμονας μέσα στην Κίνα είπε, αυτό δεν μπορεί να είναι από αυτές τις νυχτερίδες.  Αυτές οι νυχτερίδες πέφτουν σε χειμερία νάρκη.  Και είναι χειμώνας.

Όταν έκαναν γενετικές αλληλουχίες από τα αντισώματα στους ανθρώπους που ήταν άρρωστοι στο Wuhan, διαπίστωσαν ότι η γενετική τους αλληλουχία δεν έμοιαζε περισσότερο με νυχτερίδες.  Έμοιαζαν περισσότερο με δύο πρωτεΐνες φιδιών από την κινεζική Κρήτη και τη Βασιλική Κόμπρα.  Στη συνέχεια, βρίσκω τον Απρίλιο του 2020, υπάρχει μια ερευνητική μελέτη που δημοσιεύεται στη Γαλλία, όπου διαπιστώνουν ότι οι υποδοχείς στον εγκέφαλο που ονομάζονται υποδοχείς νικοτινικής ακετυλοχολινικής εστεράσης, ότι αυτοί στην πραγματικότητα συνδέονται πιο στενά με το δηλητήριο φιδιών της Κρίτα και της Κόμπρα είναι αυτό που διαπιστώνουν.

Και ότι η πρωτεΐνη spike από το SARS COVID δύο είναι πιο πανομοιότυπη με το δηλητήριο του κινεζικού κλουβιού και της βασιλικής κόμπρας.  Μετά μαθαίνω ότι υπάρχει ένας πραγματικός γιατρός που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ τον Μάιο.  Αυτό είναι τρελό. Ακριβώς εδώ.  Τον Μάιο του 2020, εργάζεται σε ένα υπολογιστικό εργαστήριο που ασχολείται με τη γενετική αλληλουχία.  Και ερευνά εδώ και πέντε μήνες την αλληλουχία των πρωτεϊνών αιχμής, προσπαθώντας να λύσει το μυστήριο των δύο θυμάτων του SARSCOVID.

Και λέει ότι έχει ένα μεγάλο πράγμα για μεγάλο δελτίο τύπου.  Θα ανακοινώσει στην πραγματικότητα όλα τα ευρήματά του.  Και το όνομά του είναι Bing Liu.  Πίσω στην προσπάθεια κατανόησης του κοροναϊού μετά τον πυροβολισμό και τη δολοφονία ενός ερευνητή.  Ο 37χρονος Μπανγκ Λιου βρισκόταν στα πρόθυρα σημαντικών ευρημάτων για το Coba 19.  Και τότε ήταν που φρίκαρα.  Επίσης, όλα τα αποκόμματα στα μέσα ενημέρωσης όταν παίρνουν συνέντευξη από το αφεντικό του, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ.

Το επώνυμο είναι Bahar.  Κάθε φορά που του έπαιρναν συνέντευξη, έλεγε ότι επρόκειτο να δημοσιεύσουν τη δουλειά που βρήκαν μέσω του ότι χάνουν δουλειά στο Τμήμα τους που δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ.  Θα ήθελα να μάθω γιατί.  Ενάμιση χρόνο μετά, αυτό δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ.  Ενάμιση χρόνο, πού είναι;  Και τότε ξαφνικά, ήρθε η συνειδητοποίηση ότι αυτό είναι το μεγάλο ψέμα όταν λέω ότι σας έχουν πει ψέματα για τα πάντα σε σχέση με το COVID.  Έχουν πει ψέματα ακόμη και για το ιογενές μέρος του COVID.

Τώρα, πρέπει να καταλάβετε εδώ, όλη μου η στάση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν να εκπαιδεύσω, να προειδοποιήσω τους ανθρώπους σχετικά με τα πρωτόκολλα των νοσοκομείων εξαιτίας ενός φαρμάκου που ονομάζεται Remdessavier. Σωστά.  Έτσι, σε αυτή τη συνειδητοποίηση ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να σχετίζονται με δηλητήριο, κάτι με ενόχλησε στην ΕΕ της 21ης Ιανουαρίου που βγήκε από το FDA σχετικά με το Remdesivir.

Σε αυτό το έγγραφο των 42 σελίδων, στην πραγματικότητα λέει ότι υπάρχει μόνο ένα φάρμακο που δεν μπορεί να συγχορηγηθεί ταυτόχρονα με το Remdesivir επειδή αναιρεί τις αντιιικές ιδιότητες του Remdesivir.  Και αυτό το φάρμακο είναι η υδροξυχλωροκίνη.

Το 2020, τον Ιανουάριο, δημοσιεύεται αυτή η απίστευτη μελέτη, όπου επί δέκα χρόνια μια εταιρεία χρηματοδοτούσε μια ερευνητική μελέτη, χαρτογραφήνοντας γονιδιακά όλα τα γονίδια των δηλητηρίων και των πρωτεϊνών και πεπτιδίων μέσα στο δηλητήριο της King Cobra.  Και τον Ιανουάριο του 2020, δημοσίευσαν τα ευρήματά τους.

Ω, ρωτήστε με αν σοκαρίστηκα όταν είδα ότι ήταν 19 τοξικές πρωτεΐνες δηλητηρίου που απομόνωσαν και οι οποίες στοχεύουν συγκεκριμένα όργανα στο σώμα σας.  Πηγαίνω λοιπόν στο κομμάτι της χρηματοδότησης αυτής της μελέτης και θέλω να μάθω, λοιπόν, πόσοι το χρηματοδότησαν αυτό και πόσες εταιρείες.

Λέει ότι η πλειονότητα της χρηματοδότησης της εταιρείας και της χρηματοδότησης των μελετών προήλθε από μια εταιρεία που ονομάζεται Genentech.  Η Genentech είναι θυγατρική μιας εταιρείας που ονομάζεται Roche.  Δεν γνωρίζω τίποτα γι’ αυτές τις εταιρείες.  Δεν τις έχω καν ακουστά.  Οι υπάλληλοι της Gene and Tech, οι οποίοι είναι οι συγγραφείς της μελέτης, δήλωσαν ότι έχουν σύγκρουση συμφερόντων επειδή στην πραγματικότητα κατέχουν μετοχές και μερίδια της Roche.  Και το μόνο που έκανα ήταν να κάνω το εξής. Αυτό δεν είναι αστείο.

Ήμουν σαν την Gene and Tech.  Δεν έχω ακούσει ποτέ για τους Gene και Tech.  Υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ της γενετικής και της Gilead;  Αυτό δεν είναι αστείο.  Το έγραψα στο διαδίκτυο.  Υπάρχει σχέση μεταξύ Genentech και Gilead;  Ω, Θεέ μου.  Η Gilead αγόρασε δύο εγκαταστάσεις που ασχολούνται με βιολογικές μελέτες από την Gene and Tech το 2011 και στη συνέχεια έφερε 55 από τα στελέχη της στην Gilead το 2011, ακριβώς όταν ξεκίνησε εκείνη η μελέτη King Cobra.  Η Gilead είναι ο κατασκευαστής πάνω του.  Αξίζει να μαντέψετε τι είναι γνωστό από το 2005 μπλοκάρει τους υποδοχείς νικοτίνης στο στέλεχος του εγκεφάλου που τραυματίζονται από το δηλητήριο της Cobra και το δηλητήριο της οχιάς.

Μαντέψτε ποιο φάρμακο κάνει ότι η χλωροφίνη υδροξυχλωρικίνη και το χλωρίδιο Remdesivir, συσκευασμένο και αποθηκευμένο όπως παραδίδεται στα νοσοκομεία έρχεται σε ένα μικρό γυάλινο φιαλίδιο.  Ονομάζεται γλυοφιλοποιημένη σκόνη.  Στην πραγματικότητα έχει μια λευκή έως κιτρινωπή απόχρωση.

Μαντέψτε τι χρώμα έχει το δηλητήριο του φιδιού όταν αποθηκεύεται στη συνέχεια για να αραιωθεί σε χλωριούχο νάτριο ή αποσταγμένο νερό για να χορηγηθεί ενδοφλέβια.  Ή αν οι άνθρωποι αγοράζουν το δηλητήριο της King Cobra Lifelife, το αναμιγνύουν με το ίδιο παρασκεύασμα που αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο για remdessavier για να πάρουν στην πραγματικότητα δηλητήριο Cobra ή οποιοδήποτε άλλο vibrantnom και να το εγχύσουν σε άλογα για να φτιάξουν μονοκλωνικά αντισώματα.

Όταν διαβάζετε την έγκριση επείγουσας χρήσης για το Remdesivir, αναφέρει αυτό από τις 21 Ιανουαρίου ότι κάθε ιατρός που το χορηγεί σε ασθενή με COVID, παιδιατρικό ή μη, πρέπει να αξιολογεί αυτό που ονομάζεται χρόνος προθρομβίνης.  Ο χρόνος προθρομβίνης σημαίνει ότι αν αυξάνει τον χρόνο προθρομβίνης, σημαίνει ότι παίρνει την ικανότητα του αίματος σας να πήζει και την κάνει μεγαλύτερη, ώστε να αραιώνει το αίμα σας.  Δεν μπορείτε να πήξετε, σωστά;

   Θα πεθάνετε από εσωτερική αιμορραγία με το Remdesivir.  Αυτό αναφέρεται στην παρατήρηση έκτακτης ανάγκης.  Σε κάθε ασθενή πρέπει να ελέγχεται η πρόθεση και ο χρόνος πριν δώσετε το Remdesivir και κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ξέρετε τι κάνει το δηλητήριο της King Cobra στο αίμα;  Το κάνει να μην μπορεί να χρονομετρήσει.  Το κάνει να μην μπορεί να χρονομετρήσει.  Ξέρετε ποια είναι μια από τις αποδείξεις;

Είναι η χρονική καθυστέρηση.  Και αν κοιτάξετε την ιστοσελίδα του CDC και την ιστοσελίδα του NIH σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες από το Remdesivir που ονομάζεται Vectory, στην πραγματικότητα λέει ότι αυξάνει τον προθρομβικό χρόνο, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που κάνει το δηλητήριο της King Cobra στον ανθρώπινο οργανισμό.  Και το Remdesvir είναι λυοφιλοποιημένα πεπτίδια πρωτεϊνών του kincopreveninum.

Το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα δημοσίευσε πέρυσι το καλοκαίρι μια εργασία όταν στην πραγματικότητα αξιολόγησαν τα δείγματα αίματος και τους ιστούς ανθρώπων που πέθαναν, εκατοντάδες από αυτούς, από δύο διαφορετικά νοσοκομεία αφού έλαβαν θεραπεία για COVID, πράγμα που σημαίνει ότι πήραν τι φάρμακο παρέμεινε στο αίμα τους.  Ο τίτλος του δημοσιευμένου άρθρου τους.  Καλώς ήρθατε πίσω.  Γιατί κάποιοι άνθρωποι, φαινομενικά απόλυτα υγιείς, πεθαίνουν από το COVID και άλλοι όχι;  Είναι ένα ερώτημα που προβληματίζει τους ειδικούς κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

Όπως σίγουρα δείχνει μια νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, βρισκόμαστε πιο κοντά στην απάντηση.  Όπως εξηγεί ο Jess Winners της Ομάδας Δώδεκα, φαίνεται να καταλήγει σε ένα ένζυμο που βρίσκεται επίσης στο δηλητήριο του κροταλίας.  Τι σχέση έχει αυτός ο κροταλίας με το covid 19 Depth Στρέψαμε μεγάλο μέρος της έρευνας στο εργαστήριό μου προς το  Covid.

Πριν από ενάμιση χρόνο, ο Τσίλτον λέει ότι πήρε δείγματα αίματος από περισσότερους από 100 ασθενείς σε μια ΜΕΘ της Νέας Υόρκης.  Είτε δεν είχαν καθόλου  Covid, είτε είχαν ήπια, μέτρια ή σοβαρή περίπτωση του ιού.  Έκανε κάποια φανταχτερή τεχνητή νοημοσύνη στο εργαστήριό του και ανακάλυψε δύο ξεχωριστά μοτίβα στους ανθρώπους που πέθαιναν από το  Covid αυτά τα μοτίβα.  Το νούμερο ένα μας έλεγε ότι τα ζωτικά όργανα είχαν πρόβλημα, αλλά το άλλο έμοιαζε σαν να δέχονταν επίθεση από κάποιο ένζυμο.

Λέει ότι στη συνέχεια βρήκε την υψηλότερη συγκέντρωση αυτού του ενζύμου που έχει βρεθεί ποτέ σε ανθρώπους.  Σε αυτά τα επίπεδα, η επίθεση σε εσωτερικά όργανα σημαίνει πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων και θάνατο.  Πού μπαίνουν λοιπόν στο παιχνίδι τα κροταλίες;  Αυτό το ένζυμο είναι μια ανθρωποποιημένη έκδοση, μέρος της ίδιας οικογένειας με το δραστικό συστατικό στο δηλητήριο των φιδιών.  Με απλά λόγια, αυτό το ένζυμο που σχετίζεται με το δηλητήριο του κροταλίας που έχει βρεθεί στον άνθρωπο Είναι πιθανό να προκαλεί τεράστια ζημιά, Οδηγώντας σε θάνατο Cobid 19.

Και στη συνέχεια, σας παρουσιάζουν όλα τα αυξημένα ένζυμα στα δείγματα αίματος αυτών των ανθρώπων που βρίσκονται φυσικά στο δηλητήριο του κροταλίας και της οχιάς, τα οποία βρίσκονται σε επίπεδα που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ πριν.  Θέλετε να μάθετε πώς έφτασαν εκεί;  Πέντε έως δέκα ημέρες Remdesivir.

Το γνωρίζουν από το 2005.  Αν κάνετε ένεση σε ποντίκι με δηλητήριο Κόμπρα, το κάνετε όπως κάνουν με το Remdesivir που κάνουν ένεση στις φλέβες σας.  Στην πραγματικότητα προκαλεί καταιγίδα κυτταροκινών στους πνεύμονες όλων των ζώων.  Είμαι πεπεισμένος ότι το coven 19 δεν είναι αναπνευστικός ιός οποιουδήποτε είδους.  Στην πραγματικότητα είναι δηλητηρίαση από δηλητήριο.  Και χρησιμοποιούν, πιστεύω, συνθετικά πεπτίδια και πρωτεΐνες από δηλητήρια φιδιών και τα χορηγούν και τα στοχεύουν σε συγκεκριμένους ανθρώπους.

Τώρα, το καταπληκτικό με αυτές τις 19 τοξίνες που βρίσκονται στο δηλητήριο της Κόμπρα, είναι ότι έχουν συγκεκριμένη αλληλουχία για να στοχεύουν συγκεκριμένα όργανα, όπως το πάγκρεας και ο διαβητικός, όπως η καρδιά και ένας ασθενής με καρδιακή νόσο, όπως το συκώτι και ένας ασθενής με ηπατίτιδα.  Περίμενε, άρα αν πεθάνω επειδή είμαι ασθενής με καρκίνο ή αν πεθάνω από κάποιο είδος λειτουργίας που σχετίζεται με το συκώτι επειδή είχα προβλήματα με το συκώτι, τότε θα είναι μη ανιχνεύσιμες.

Θα είναι μη ανιχνεύσιμο.  Θα το καταγράψουν. Φυσικά.  Αυτή η διαβητική δίαιτα, είναι το πιο πρωτότυπο από όλα τα βιολογικά όπλα.  Δηλητήριο φιδιού.  Εννοώ, ξέρουμε πόσο δηλητηριώδη είναι τα φίδια.  Αυτό είναι το πιο προφανές βιολογικό όπλο.  Όταν λέω ότι αυτό είναι το πιο σατανικό πράγμα που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου, θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι το ένα μεγαλύτερο σύμβολο του κακού σε όλη τη Χριστιανοσύνη;

Ποιο είναι το σύμβολο του κακού στον Χριστιανισμό; Το φίδι.  Το φίδι.  Μπορείτε να φανταστείτε κάτι πιο κακό από το να δηλητηριάσετε ολόκληρο τον κόσμο με δηλητήριο φιδιού και στη συνέχεια να κάνετε ένεση δηλητηρίου φιδιού στις φλέβες σας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τεχνολογία mRNA που απομονώνονται από δηλητήριο φιδιού εδώ και χρόνια και που ξέρουν ότι είναι ασυνήθιστα πιο σταθερά από οποιοδήποτε άλλο mRNA.  Απομονώνονται από άλλους φυσικούς οργανισμούς εδώ και δεκαετίες.  2015.

Πήραν mRNA από δηλητήριο κλουβί δηλητηρίου Cobra και στην πραγματικότητα τύλιξαν το mRNA σε υδρογέλη νανοσωματιδίων.  Δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει αυτό με αυτά τα νέα εμβόλια mRNA και το έκαναν ακόμη πιο σταθερό.  Στη συνέχεια, πρόσθεσαν στην πραγματικότητα αυτό που ονομάζεται Dino beads σε αυτά τα νανοσωματίδια καρδιακών εκτροχιασμών που περιβάλλουν το mRNA του δηλητηρίου του φιδιού, και το έκαναν ακόμη πιο σταθερό.  Το έκαναν να διαρκεί περισσότερο.  Το έκανε πιο εύκολο να μπει μέσα στα κύτταρά σας.  Ξέρετε τι είναι τα dynabeeds;  Μαγνητικά μεταλλικά νανοσωματίδια.

Έχεις ανθρώπους που πληρώνονται από τη CIA και δουλεύουν για τηλεοπτικά δίκτυα;  Αυτό, νομίζω, μπαίνει σε λεπτομέρειες, κ. Πρόεδρε, που θα ήθελα να πάμε σε μια εκτελεστική συνεδρίαση.  Τι συμβαίνει;  Οι προσευχές σου εισακούστηκαν, Ντόναλντ.  Προφανώς, πεθαίνω λάθος.  Μπορείς να πάρεις ένα mistare, σε παρακαλώ; Όχι. Με δηλητηρίασαν.  Από ποιον;  Κάποιος από την οργάνωσή μου.  Κάποιος με πρόσβαση σε έναν λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να χρηματοδοτήσει τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον μου.

Έντεκα άτομα είχαν πρόσβαση σε αυτόν τον λογαριασμό.  Χθες το βράδυ, κάλεσα αυτούς τους έντεκα σε ένα δείπνο για να τους αντιμετωπίσω.  Τι συνέβη μετά;  Θυμάμαι μόνο κομμάτια.  Το εστιατόριο, πώς έμοιαζε, όχι πού ήταν.  Θυμάμαι ότι κρατούσα ένα ποτήρι κρασί, αλλά δεν το έφερα.  Αν και είμαι σίγουρος ότι θα το είχα φέρει.  Θέλω να βρεις τον τοξικολόγο φαρμακοποιό που πιστεύω ότι έφτιαξε το θανατηφόρο κοκτέιλ και να πάρεις το αντίδοτο από αυτόν.  Τι ξέρεις γι’ αυτόν;  Υπάρχει ένας άντρας. Μου το είπε.

Είναι γνωστός ως ο φαρμακοποιός.  Ένας φαρμακοποιός του οποίου τα φίλτρα κατέλαβαν το ανοσοποιητικό σύστημα, προκαλώντας πολλές αλλεργικές αντιδράσεις.  Κάθε μία από αυτές είναι αδύνατο να αναγνωριστεί αν δεν ξέρεις τι ψάχνεις.  Ένα εξωτικό δηλητήριο μπορεί να αναπαράγει μια υπερβολική δόση φαρμάκου.  Μια προσωπικά προσαρμοσμένη αλλεργική αντίδραση μπορεί να προκαλέσει καρδιαγγειακή κατάρρευση.

Το Αποστομωτικό μπορεί να δημιουργήσει εμβολές, να αναστείλει ανευρύσματα, να προκαλέσει παράλυση της αναπνοής.  Ψάχνουμε για κορτικοστεροειδή.  Διαστολέας του Μπρονκόου.  Πάμε, πάμε, πάμε, κορτικοστεροειδές.  Έζησα όλη μου την ενήλικη ζωή.  Στερεοποιημένος θάνατος της Κορόνας.  Κάποιες μέρες, ούτε καν για μας.  Αλλά τελευταία, τον βρίσκω.  Δεν είμαι διατεθειμένος να πάω ήρεμα σε αυτό.  Καληνύχτα, διαστολέα Μπρονκό.  Αυτά είναι τα κακά νέα, υπάρχουν και καλά νέα;  Το εργαστήριο βρήκε ένα ξεχωριστό στοιχείο στη μοριακή δομή των σταγόνων που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Ρόμπερτ Ντόλι.  Ένα πεπτίδιο μοναδικό στο δηλητήριο του Bumgaris flavysteps, γνωστού και ως κοκκινομάλλης CReight.

Όταν το είδα αυτό, ήξερα ότι είχα δίκιο.  Ήξερα ότι έπρεπε να το δω αυτό, επειδή ήταν για μένα επιβεβαίωση ότι και άλλοι άνθρωποι γνώριζαν ότι αυτό ήταν σχεδιασμένο από την αρχή, κάτι που γνωρίζαμε.  Αυτό είναι ένα σχέδιο.

Το FBI ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα τα πεπτίδια που βρέθηκαν στο δηλητήριο του κλουβιού ήταν αυτά που δηλητηρίασαν τον Reddington στην εκπομπή.  Μαθαίνεις ότι δηλητηριάστηκε πίνοντας.  Το έβαλαν στο ποτό του.  Και τότε συνειδητοποίησα κάτι.  Συνειδητοποίησα πως το διαδίδουν αυτό.  Στην πραγματικότητα είχα πει στη γυναίκα μου έξι μήνες πριν από αυτό ότι είναι πολύ περίεργο όταν μπαίνεις στην ιστοσελίδα του CDC ότι έχουν αυτή την καρτέλα επιτήρησης λυμάτων στην ιστοσελίδα παρακολούθησης δεδομένων  Covid, και έχουν 400 τοποθεσίες ελέγχου νερού σε 37 πόλεις αυτής της χώρας.

Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι τα δεδομένα από το CDC μεταξύ Ιανουαρίου 2020 και Σεπτεμβρίου 2020 σε σχέση με τις δοκιμές νερού αυτών των 37 πόλεων.  Ενημέρωσαν τον κόσμο ότι το έκαναν μόνο τον Σεπτέμβριο του 2020 και τώρα δημοσιεύουν αυτά τα δεδομένα.  Τώρα μόλις ανακοίνωσαν πριν από δύο εβδομάδες, έκανε ο Wolinsky του CDC ότι τώρα αυξάνουν τις δοκιμές νερού, λένε, και έχουν αναφέρει στα μέσα ενημέρωσης.

Ότι το πώς λειτουργεί είναι ότι ελέγχουν τα λύματά μας με PCR, επειδή εμείς, καθώς παίρνουμε το Σύμφωνο, το χέζουμε στο νερό και θα ελέγχουμε τα λύματά μας.  Και μπορούμε να πούμε σε μια πόλη όταν υπάρχουν υψηλές ποσότητες SARS Kova II στο νερό, μπορούν στην πραγματικότητα να πουν ότι η ίδια κοινότητα τέσσερις ή πέντε ημέρες αργότερα πρόκειται να έχει ξέσπασμα του Covid 19 σε αυτή την πόλη.  Περιμένετε ένα λεπτό.  Αυτό είναι ανάποδο.  Αυτό είναι εντελώς ανάποδο.

Αν μια κοινότητα είχε περάσει από το σώμα της το Sarscova two, είχαν ήδη τα συμπτώματά τους όταν εξουδετέρωσαν τον ιό, υποτίθεται ότι ο ιός βγήκε από το σώμα τους και καταλήγει στα λύματά σας.  Δεν έχετε πλέον συμπτώματα.  Πώς θα μπορούσατε να το ξέρετε και στη συνέχεια να είστε σε θέση να το επιβεβαιώσετε στο μέλλον;  Σε τέσσερις με πέντε ημέρες από τώρα, όταν τον βρούμε στην παροχή λυμάτων από την πόλη σας, όταν δούμε ότι αποβάλλεται στο νερό σας τέσσερις με πέντε ημέρες αργότερα, μπορούμε πραγματικά να σας πούμε ότι πρόκειται να ξεσπάσει επιδημία στην πόλη σας.  Δεν είναι επειδή υπάρχει επιδημία σε αυτή την πόλη.

Ακριβώς όπως στη σειρά Blacklist.  Έπρεπε να το αναλύσω αυτό για κάθε πτυχή του  Covid.  Ένα πράγμα που ήταν πολύ μοναδικό στο  Covid είναι αυτή η αίσθηση της απώλειας της γεύσης και της όσφρησης που διαρκεί για μήνες, ακόμα και χρόνια.  Θεέ μου.  Δεν είχα ιδέα ότι ήξεραν ήδη ότι αυτό το έκαναν στους ανθρώπους.

Όταν το πίνετε για τους ανθρώπους που είναι οι φυσικοί θεραπευτές ή τα άτομα που έχουν δαγκωθεί όταν πραγματικά ρουφάνε το δηλητήριο της Κόμπρα στο στόμα τους και μετά το φτύνουν, έχουν αυτή την απώλεια γεύσης και οσμής που μπορεί να διαρκέσει δώδεκα μήνες, ενάμιση χρόνο.  Είναι απλά από την έκθεσή του στο στόμα, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει όταν το βάζουν στο νερό μας.  Τώρα, το θέμα με το νερό είναι το εξής: χρησιμοποιούν τα συστήματα νερού επειδή μπορούν να στοχεύσουν σε συγκεκριμένες δημογραφικές ομάδες.

Είναι απολύτως βέβαιοι ότι τα πεπτίδια που έχουν επιλέξει για το COVID κυκλοφορούν σε όλη τη Γη και σε όλο τον πληθυσμό στοχεύουν συγκεκριμένα και τα εμβόλια.  Και το mRNA στα εμβόλια στοχεύει ειδικά όργανα όπως ο σπλήνας σας, το πάγκρεας σας για τους διαβητικούς, αυτό είναι μια ανησυχία.  Εγκεφαλικός ιστός, ηπατικός ιστός, πνευμονικός ιστός και καρδιακός ιστός.  Έτσι, εάν έχετε ήδη μια διαδικασία νόσου με φλεγμονή σε οποιοδήποτε από αυτά τα όργανα, είστε αυτοί που στοχεύονται.

Οπότε οι άνθρωποι που εργάζονται στην εγκατάσταση επεξεργασίας νερού μου είναι ενήμεροι γι’ αυτό;  Είναι στο κόλπο; Όχι. Εντάξει.  Το ΚΕΕΛΠΝΟ συμμετέχει σε αυτό και το ΚΕΕΛΠΝΟ συνεργάζεται με τις εργολαβικές εταιρείες για να βεβαιωθεί ότι το κάνουν.  Άγρια και ευγενική.  Ο Κεντ έχει καλή γεύση για τους γευστικούς σας κάλυκες.  Ώριμη γεύση για το λαιμό σας, ώστε να μην υπάρχει τίποτα που να διαταράσσει την πλήρη απόλαυση της καλοσύνης του καλύτερου ποιοτικού καπνού της Kent.  Έτσι, επαναφέρετε τους γευστικούς σας κάλυκες στο φυσιολογικό.

Υπάρχουν υποδοχείς νικοτίνης στο εγκεφαλικό σας στέλεχος που ελέγχουν το διάφραγμά σας.  Το διάφραγμά σας πρέπει να συστέλλεται για να μπορέσει να επιτρέψει καθόλου στο οξυγόνο να εισέλθει στους πνεύμονές σας.  Χρησιμοποιούν το δηλητήριο του κλουβιού και το δηλητήριο της Κόμπρα και το ονομάζουν COVID-19.

Το πίνεις, μπαίνει στο εγκεφαλικό σου στέλεχος και παραλύει την ικανότητα του διαφράγματός σου να αναπνέει.  Δεν μπορώ να το πω αυτό αρκετά.  Στην αρχή του  Covid, αναφερόταν σε όλο τον κόσμο ότι το λιγότερο αντιπροσωπευόμενο δημογραφικό στοιχείο στα νοσοκομεία που νοσηλευόταν για το COVID-19 ήταν οι καπνιστές.  Σε όλο τον κόσμο, ήταν λιγότερο από το 5% όλων όσων βρίσκονταν στα νοσοκομεία ήταν πραγματικά καπνιστές.

Και αυτό το βρήκαν περίεργο μόνο και μόνο επειδή επρόκειτο για έναν αναπνευστικό ιό.  Δεν θα ήταν πιθανόν οι άνθρωποι που σπρώχνουν καπνό και νικοτίνη στους πνεύμονές τους να είναι πιο επιρρεπείς στο να τραυματιστούν από έναν νέο αναπνευστικό ιό;

   Αλλά δεν είδαν κάτι τέτοιο.  Αυτό που ήταν εκπληκτικό είναι ότι όταν άρχισαν να αναφέρουν τους πρώτους έξι μήνες του COVID το 2020 σε όλο τον κόσμο, μαντέψτε τι έκανε η ομοσπονδιακή μας κυβέρνηση;  Ο Anthony Fauci, στη συνέχεια το ICDC και ο FDA βγήκαν όλοι και άρχισαν να διοχετεύουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή τη στιγμή για να κόψετε το κάπνισμα.  Και στην πραγματικότητα σας είπαν ψέματα.

Και είπαν ψέματα σε ολόκληρο τον κόσμο και είπαν ότι οι καπνιστές νοσηλεύονται σε ποσοστά υψηλότερα από οποιαδήποτε άλλη δημογραφική ομάδα.  Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι υποδοχείς νικοτίνης που επηρεάζονται από το δηλητήριο Cobra και το δηλητήριο Crate που ελέγχουν την ικανότητά σας να αναπνέετε και προκαλούσαν την πτώση των επιπέδων οξυγόνου σας.  Αυτό σε ένα παλμικό οξύμετρο.  Φαίνεται ότι έχεις πνευμονία. Όχι, δεν ήσουν.

Βασικά, ήσουν παράλυτος.  Δεν μπορούσες να αναπνεύσεις και ο καρδιακός σου ρυθμός έπεφτε από τους ίδιους υποδοχείς.  Ξέρεις ότι η νικοτίνη των καπνιστών συνδέεται με αυτούς.  Και τότε το δηλητήριο της Κόμπρα και το δηλητήριο του Κρέιτ δεν μπορούν να συνδεθούν με αυτούς τους υποδοχείς, ώστε να μην μπορούν να παραλύσουν το διάφραγμά σας.

Έτσι ήξεραν και θεωρητικοποιούσαν στη Γαλλία τον Απρίλιο του 2020, όταν κατάλαβαν ότι ήταν οι υποδοχείς νικοτίνης που ελέγχουν την ικανότητα του διαφράγματος να αναπνέει ήταν αυτό που στόχευε η πρωτεΐνη spike επειδή έμοιαζε περισσότερο με τη νευροτοξίνη νευροτοξίνη του εγκεφάλου του δηλητηρίου Crate και Cobra.  Άρχισαν να θεωρητικολογούν ότι πρέπει να γίνουν μελέτες ώστε να αρχίσουμε να δίνουμε στους ανθρώπους νικοτίνη για να τους προστατεύσουμε από το να πάθουν Covalent.

Είναι απολύτως γνωστό ότι η νικοτίνη προστατεύει από το COVID-19 επειδή σταματά αυτά τα δηλητήρια από το να βλάψουν και να συνδεθούν με αυτούς τους υποδοχείς νικοτίνης στον εγκέφαλό σας που ελέγχουν την ικανότητα του διαφράγματός σας να αναπνέει.  Αλλά μόλις μπεις στο νοσοκομείο επειδή δεν μπορείς να αναπνεύσεις, αν δεν είσαι καπνιστής και δεν κάνεις τη νικοτίνη, σε βάζουν σε Remdesivir.  Το Remdesivir είναι δηλητήριο από κόμπρα.

Προσκολλάται στους υποδοχείς νικοτίνης στον εγκέφαλό σου.  Τότε δεν μπορείς να αναπνεύσεις και ταυτόχρονα καταστρέφει το εσωτερικό των πνευμόνων σου μέσω αυτού που ονομάζεται καταιγίδα κυτταροκινών.  Αυτό κάνει το δηλητήριο της Κόμπρα.  Πρέπει να τον βάλεις σε αναπνευστήρα ή να τον βάλεις στον Γκαλ.  Και μετά λένε ότι πρέπει να σε βάλουν σε αναπνευστήρα.  Γιατί σε βάζουν σε αναπνευστήρα;

Σε βάζουν σε αναπνευστήρα γιατί θα σου δώσουν ηρεμιστικά φάρμακα για να σε βάλουν στον αναπνευστήρα.  Και μπορούν στην πραγματικότητα να σας δολοφονήσουν, κάνοντάς σας ευθανασία με φάρμακα που δρουν παρόμοια με το δηλητήριο.  Πρέπει να σε ναρκώσουν γιατί όταν πάνε να χώσουν έναν σωλήνα στην τραχεία σου για να μπουν στους πνεύμονές σου, θα τον τραβήξεις έξω.  Θα τον τραβήξεις έξω ή θα τους αντισταθείς καθώς προσπαθούν να τον βάλουν εκεί μέσα.  Οπότε πρέπει να σε ναρκώσουν.

Έτσι θα χρησιμοποιήσουν μορφίνη, φεντανύλη, presidex, λεραζαπάμη ή μιδαζολάμη.  Αυτά τα πέντε φάρμακα δρουν στα ίδια κέντρα του εγκεφάλου σας που ελέγχουν την αναπνοή του διαφράγματος και την ικανότητα της καρδιάς σας να αναπνέει.  Αυτά τα φάρμακα είναι φάρμακα ευθανασίας και στην πραγματικότητα θα σας βάλουν ταυτόχρονα σε αυτά τα πρωτόκολλα.

Σας έχουν βάλει σε τροχιά που σας αξίζει.  Η όλη προσπάθεια είναι να επιβραδύνουν την αναπνοή σας και το διάφραγμά σας και θα πεθάνετε.  Έχουν το κοκτέιλ που πρέπει να κάνεις, αγαπητέ μου.  Ο μέσος άνθρωπος πεθαίνει την εννέαη ημέρα της θεραπείας Coban, 19 σε νοσοκομείο.  Έχουν εγκριθεί από το NIH μόνο πέντε ημέρες θεραπείας με Remdesivir.  Είναι εκπληκτικό ότι την 9η ημέρα είναι η ημέρα που οι περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν.

Τον Φεβρουάριο του 2020, η Wall Street Journal είχε τη δυνατότητα να παράγει ένα άρθρο, και μιλούν ιδιαίτερα για τη λέξη ιός και coronavirus πανδημία.  Και σε αυτό το άρθρο, αναφέρει πραγματικά ότι ο λατινικός ορισμός ιστορικά για τον ιό.  Αρχικά και ιστορικά, ο ιός σήμαινε και σημαίνει δηλητήριο.  Έτσι άρχισα να αναρωτιέμαι, λοιπόν, τι γίνεται με το όνομα Corona;  Έχει έναν λατινικό ορισμό ή ορισμό καθόλου;

Έτσι έψαξα να βρω τον ορισμό.  Και στο Dictionary.com, εμφανίζονται 13 ορισμοί.  Corona, θρησκευτικά, εκκλησιαστικά, σημαίνει χρυσή κορδέλα στη βάση μιας μίτρας.  Και δεν ήξερα τι ήταν η μίτρα, οπότε το αντέγραψα και το επικόλλησα και μετά πάτησα images.  Οπότε αυτό θα μπορούσε να είναι η πανδημία δηλητηρίου του Πάπα.

Μπορεί επίσης να διαβάσει το Στέμμα.  Corona σημαίνει στέμμα.  Επίσης στα λατινικά, Corona σημαίνει στέμμα.  Οπτικά, βλέπουμε βασιλιάδες να αντιπροσωπεύονται με το σύμβολο του στέμματος.  Οπότε βάλτε το αυτό μαζί για μένα.  Βασιλιάς Κόμπρα δηλητήριο.  Στην πραγματικότητα θα μπορούσε να διαβαστεί “πανδημία δηλητηρίου King Cobra”.  Το έχω πει αυτό εδώ και περίπου ένα χρόνο ότι στην πραγματικότητα πιστεύω ότι πρόκειται περισσότερο για έναν θρησκευτικό πόλεμο σε ολόκληρο τον κόσμο.  Ήμουν ανένδοτος σε αυτό.

Στην πραγματικότητα, το μήνυμα του Χριστού για πάντα ήταν ότι είναι ο κύριος θεραπευτής και η πίστη προηγείται όλων των θαυμάτων, όχι τα εμβόλια.  Έκανε έναν τυφλό να δει, σωστά;  Άγγιξε τον λεπρό.  Γιατί λοιπόν εμπιστευόμαστε περισσότερο τα φάρμακα;  Και γιατί ένας άνθρωπος του κλήρου υποτίθεται ότι εμπιστεύεται περισσότερο την επιστήμη και ένα φάρμακο από το να λέει στους ανθρώπους να προσεύχονται στον Θεό;

Το μεγαλύτερο δημιούργημα του Θεού είσαι εσύ.  Και είστε φτιαγμένοι από ένα σκέλος γενετικής DNA που είναι μοναδικό για εσάς, αν επρόκειτο να κάνω κάτι απίστευτα κακό, πόσο ειρωνικό θα ήταν ότι η Καθολική Εκκλησία ή οποιοσδήποτε άλλος θα χρησιμοποιούσε το μοναδικό σύμβολο ενός ζώου που αντιπροσωπεύει το κακό σε όλες τις θρησκείες, το οποίο είναι είτε το φίδι είτε ο Δράκος, που στην πραγματικότητα είναι απλώς ένα φίδι με πόδια.

Παίρνετε αυτό το φίδι ή αυτό το φίδι και βρίσκετε τρόπο να απομονώσετε γονίδια από αυτό το φίδι και να βάλετε αυτά τα γονίδια αυτού του φιδιού να εισαχθούν στο θεόσταλτο DNA σας.  Νομίζω ότι αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή, να μπει το DNA των φιδιών, του κακού, στο DNA που δημιούργησε ο Θεός.  Και βρήκαν πώς να το κάνουν με αυτή την τεχνολογία mRNA.  Χρησιμοποιούν mRNA, το οποίο είναι mRNA που εξάγεται από, πιστεύω, το δηλητήριο της Βασιλικής Κόμπρας.

 Δηλητήριο κόμπρας.  Και νομίζω ότι θέλουν να βάλουν αυτό το δηλητήριο μέσα σας και να σας κάνουν ένα υβρίδιο του Σατανά, που δεν ανήκει πλέον μόνο στον Θεό ή στη δημιουργία των θεών.  Όταν λέω ότι το mRNA μέσα στα σφηνάκια Mederna της Pfizer προέρχεται στην πραγματικότητα από δηλητήριο φιδιού, ναι, ακούγεται απλά τρελό, σωστά; Ναι.  Αλλά θέλω να διαβάσετε Θέλω να διαβάσετε από τις 6 Ιουλίου του περασμένου έτους, 2021, τον συνιδρυτή της Moderna.

Διαβάστε τον τίτλο.  Δείξτε το στην κάμερα.  Ο συνιδρυτής της Moderna χρησιμοποιεί την τεχνολογία mRNA για τη θεραπεία δαγκωμάτων δηλητηριωδών φιδιών.  Συνεχίζει λέγοντας ότι θα βοηθήσει στη δημιουργία και συνίδρυση μιας εταιρείας που ονομάζεται Oferix.  Ψάξτε το.  Είναι εκπληκτικό.

Η Ferris είναι μια ολοκαίνουργια εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, η οποία στην πραγματικότητα θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τη δημιουργία αντιδηλητηριακών φαρμάκων για δαγκώματα φιδιών.  Μαντέψτε ποιος την χρηματοδοτεί;  Ολόκληρη η εταιρεία.  Το υπουργείο Άμυνας, το υπουργείο Άμυνας, το καταπίστευμα καλωσορίσματος και τα Ηνωμένα Έθνη.  Απίστευτο.  Εντάξει, αυτό είναι υπέροχο.  Ας το συνειδητοποιήσουμε αυτό για λίγο.  Πόσα θύματα δαγκώματος φιδιού υπάρχουν;

Είναι περίπου 100.000 άνθρωποι, 1000 άνθρωποι θα πεθάνουν από δαγκώματα φιδιών.  Αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Adrena για να κάνει ότι αυτό είναι ένα τεράστιο ζήτημα.  Αλλά όχι μόνο αυτό, αλλά και η σημασία για το Υπουργείο Άμυνας και για τα Ηνωμένα Έθνη να συμμετάσχουν και να χρηματοδοτήσουν ένα τέτοιο εγχείρημα. Ο Dr. Hoff από τον Καναδά, αφού αξιολόγησε τους εμβολιασμένους ασθενείς του, μπόρεσε να προσδιορίσει εκείνους που είχαν λάβει τα εμβόλια μαρινάδας.  Όλοι είχαν αυξημένα διμερή D.  Και το έλεγξε αυτό επειδή όλοι παραπονιόντουσαν για ακραία κόπωση, όπως τα συμπτώματα COVID των επιβατών μακρινών δρομολογίων.  Και διαφωτίστηκε να κάνει αυτό το τεστ διμερών de και στη συνέχεια διαπίστωσε ότι όλοι τους είχαν αυξημένα διμερή de.  Τώρα θέλω να διαβάσετε στο Medscape.

Μόλις το εκτύπωσα αυτό από το Medscape.com.  Τι είναι αυτό που οι γιατροί έχουν εκπαιδευτεί να ψάχνουν όταν βλέπουν αυξημένα D dimers;  Διαβάστε τον τίτλο και θέλω να διαβάσετε το πέμπτο σημείο.  Πως ερμηνεύονται τα αυξημένα επίπεδα διμερών dedimer για δηλητηρίαση από δηλητήριο φιδιού.  Έτσι, ακόμη και οι ιατροί είναι εκπαιδευμένοι να αναζητούν αυξημένα Demers και να γνωρίζουν ότι πρόκειται για πιθανή δηλητηρίαση από δηλητήριο φιδιού.  Και προσέξτε δεν χρησιμοποίησαν τη λέξη φίδι από το θύμα δηλητηρίαση από δηλητήριο φιδιού.

Και ήμουν σαν, ω, Θεέ μου, είναι σίγουρα στις λήψεις mRNA.  Αυτός είναι ο λόγος που το βλέπετε αυτό.  Μιλάνε ακόμα και εδώ για το ότι τα ddimer είναι μια αντανάκλαση του ινωδογόνου και της ικανότητάς του να ελέγχει την πήξη και ότι είναι συνήθως σε φυσιολογικά χαμηλά επίπεδα μέσα σε ανθρώπους που είναι καλά.  Αλλά μετά αυτά τα D dimer αυξάνονται εξαιρετικά μετά από δηλητηρίαση με δηλητήριο φιδιού.  Δηλητηρίαση από δηλητήριο.  Η νεφρική ανεπάρκεια που προκαλείται από το Remdesivir είναι το νούμερο ένα όργανο που στοχεύει το δηλητήριο της King Cobra.  Είναι το νούμερο ένα.

Δεν υπάρχει τίποτα σε σχέση με τη συμπτωματολογία των τραυματισμών COVID-19 μετά τα εμβόλια COVID-19.  Θεραπεία με Remdesivir αξίζει που δεν μπορεί να συσχετιστεί πίσω σε ερευνητικές μελέτες με δηλητήριο από τα κιβώτια Cobra και άλλες οχιές.  Έτσι, όταν κάποιος δαγκώνεται από ένα φίδι, ιδιαίτερα από μια King Cobra ή ένα κλουβί, ποια είναι η μακροπρόθεσμη πρόγνωση για αυτούς τους ανθρώπους;  Οπότε αυτοί οι άνθρωποι που τους έχουν κάνει ένεση με αυτό το δηλητήριο έχουν τύψεις.  Θέλω να πω, υπήρξαν πολλοί άνθρωποι όπως ο zebzilenko, τον οποίο σέβομαι πάρα πολύ, βγήκε και είπε, έχετε μια ωρολογιακή βόμβα μέσα σας.  Είναι αλήθεια αυτό; Είναι αλήθεια; Ναι.  Στο σώμα σας έχουν τοποθετηθεί γονιδιακές αλληλουχίες ή πεπτίδια δηλητηρίου.

Και αυτό στην πραγματικότητα συνεχίζεται, ιδιαίτερα το ένα δάγκωμα μετά το άλλο, αυτές οι διαδικασίες ασθένειας γίνονται ακόμα πιο υπερβολικές.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν το πρόγραμμα αναμνηστικών καταστημάτων.  Η σύζυγός μου και εγώ οδηγούμε πίσω προς το σπίτι μας, και είναι αργά το απόγευμα.  Αφήσαμε το αυτοκίνητό της σε ένα μηχανουργείο.  Και μου λέει, πρέπει να πάρεις κάτι να φας, γιατί όταν πεινάσω θα γίνω λίγο πεινασμένος.

Είναι περίπου 230 το απόγευμα.  Και λέει, πού θα ήθελες να φας;  Και της είπα, ας πάμε σ’ αυτό το κινέζικο εστιατόριο εδώ.  Και με κοίταξε και μου λέει, αλήθεια;  Έχουμε χρόνια να φάμε κινέζικο.  Θέλω να πω, έχουν περάσει τουλάχιστον πέντε χρόνια.  Οπότε πάμε σε αυτό το Payway, παραγγέλνουμε φαγητό.  Πηγαίνω στην τουαλέτα.  Μέχρι να βγω από την τουαλέτα και να καθίσω, η γυναίκα μου είχε ήδη βάλει τα πιάτα μπροστά της.  Και μετά υπάρχουν δύο μπισκότα τύχης που η Τζέιν διάλεξε από ένα βαρέλι.  Αλλά η γυναίκα μου είναι ένα κορίτσι που προτιμάει το επιδόρπιο.

Έτσι, όταν κάθισα στο τραπέζι, το μπισκότο τύχης ήταν ήδη ανοιχτό και το έτρωγε ήδη.  Και το μπισκότο της τύχης κάθεται από πάνω της.  Η τύχη κάθεται πάνω από το πιάτο της.  Έτσι κάθισα, την κοίταξα και είπα, λοιπόν, υποθέτω ότι θα φάω κι εγώ πρώτα το επιδόρπιό μου, αφού εσύ έφαγες το δικό σου, υποθέτω ότι άνοιξα το μπισκότο της τύχης μου.  Άνοιξα λοιπόν το μπισκότο της τύχης και το έσπασα, και είναι απέναντι από το πιάτο, απέναντι από το πιάτο.  Και όταν το άνοιξα, το πίσω μέρος του χαρτιού της τύχης ήταν στραμμένο προς εμένα και το είδα γρήγορα καθώς χώρισα τις δύο άκρες και το γύρισα πολύ γρήγορα για να με κοιτάξει και το πήρα και το διάβασα στη γυναίκα μου και έλεγε κάπως έτσι.  Όλα τα μεγαλύτερα πλούτη του κόσμου ξεκινούν με μια πένα.

Φυσικά και ξεκινάει. Ποιος δεν το ξέρει; Σωστά;  Και το έβαλα κάτω και με κοιτάζει καθώς τρώει.  Και μου λέει, θα φας;  Και εγώ απλά κοιτούσα την πραγματική χάρτινη περιουσία και είπα, ναι, θα φάω σε ένα λεπτό.  Και μου λέει, τι συμβαίνει;  Και της είπα, είναι αυτό που είναι στο πίσω μέρος του μπισκότου της τύχης;  Αυτό με φρικάρει.  Και συνήθως βλέπεις αριθμούς λαχείου ή κάτι τυχαίο στο πίσω μέρος αυτών των μπισκότων.  Αλλά αυτό που παρατήρησα ήταν το όνομα στο πίσω μέρος της τύχης σε παρένθεση στο πίσω μέρος της τύχης.  Μόλις το άνοιξα ήταν δύο ονόματα.  Ήξερα ότι ο Θεός μου έλεγε.  Δεν μπορείτε να τα παρατήσετε και πρέπει να το πείτε στον κόσμο.

Για την “Σφαγή”, :Ιωάννης : Δεμερτζής.


https://www.sfagi.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters