Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Ο μυστικός έλεγχος των τραπεζών από την Αμερική για την διαφθορα.


Ο έλεγχος των τραπεζών από τον Τράμπ !

Το μυστικό σχέδιο για την εύρεση στοιχείων, για το μαύρο χρήμα.

Μια ομάδα αποτελούμενη από 30 ανθρώπους με πολιτικά ήρθε από την Αμερική και πήγε κατ΄ ευθείαν στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, μπήκαν μέσα χωρίς καμιά αντίσταση, δείχνοντας μόνο τις ταυτότητές τους.
Παρέμειναν μέσα στην τράπεζα επτά μερόνυχτα. Κοσκίνισαν τα πάντα και πήραν από τα αρχεία της τράπεζας και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές Η/Υ, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ επιχειρεί ανατροπή Ντόναλντ Τράμπ

Δεύτερη τετραετία Τραμπ σημαίνει το θάνατο της ΝΤΠ…
Οι «Δημοκρατικοί» υποκίνησαν τις λαϊκές εκρήξεις;

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Στο σημερινό άρθρο μου, θα ξεκινήσω θυμίζοντας σε όλους σας, το τι ακριβώς έγραφα πριν από τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στα τέλη του 2016:   

«Μήνες τώρα έχουμε χαρακτηρίσει ως κομβικό σημείο για τον Πλανήτη τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2016. Όπου διεκδικητές είναι από πλευράς Ρεπουμπλικάνων ο Ντόναλντ Τραμπ και από πλευράς Δημοκρατικών η Χίλαρι Κλίντον, η εκπρόσωπος της ΝΤΠ, που ευελπιστεί πως επί των ημερών της στην Προεδρεία των ΗΠΑ θα ολοκληρωθεί η Παγκοσμιοποίηση στην Πλανήτη μας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters