Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Η Pharmaceutical Pfizer παραδέχεται σε μια μελέτη ότι το "εμβόλιο" της είναι θανατηφόρο (επισυνάπτουμε την έκθεση)

Η Pfizer Pharmaceuticals και η ΜΕΓΑΛΗ μελέτη του εμβολίου τους.
- Οι διεφθαρμένοι παγκοσμιοποιητές έχουν ξεκινήσει το αυτοαντιγραφόμενο εμβόλιο της «τελικής λύσης», λαχταρώντας να τερματίσουν ένα κομμάτι της ανθρωπότητας μια για πάντα. 
Ο διαγονιδιακός δολοφόνος αρουραίου θα είναι το βιολογικό όπλο που χρησιμοποιείται. 
Και μπορώ να σας πω: δεν έχει σημασία αν έχετε εμβολιαστεί ή όχι. 
Αυτό είναι το σημείο: δεν υπήρξε ποτέ ο σχολαστικός σεβασμός των διαφόρων κυβερνήσεων για τους νόμους και τις συνθήκες που μας προστατεύουν από το να αρνηθούμε να πυροβολήσουμε με δηλητήριο. 

Covid – 19. Η μεγάλη απάτη της πανδημίας με στοιχεία και αποδείξεις Η συγκλονιστική αλήθεια για το COVID-19

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον COVID-19 και την παγκόσμια πανδημία;

Είναι αυτά που λένε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης η απόλυτη αλήθεια;

Γιατί χιλιάδες γιατροί, κορυφαίοι επιστήμονες και δικηγόροι σε όλο τον κόσμο προειδοποιούν την ανθρωπότητα; Πώς μπορείτε να διακρίνετε μεταξύ των θεωριών συνωμοσίας και των πραγματικών γεγονότων που παρουσιάζονται από

Πως η βόμβα της WSJ για τους ερευνητές του Εργαστηρίου της Wuhan θα μπορούσε να προκαλέσει αλυσιδωτές πτώσεις κυβερνήσεων σε όλο το κόσμο

ΕΙΧΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ COVID-19 ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019

Το αποτυχημένο πρώτο mRNA πείραμα της Moderna και η αγωνία για τις παρενέργειες

Τo να μιλήσουμε για δικαίωση του The Clockwork Orange Times μας προκαλεί ανάμικτα αισθήματα. Μετά τη νέα βόμβα της The Wall Street Journal αναμένεται παγκόσμιος πάταγος καθώς η θεωρία του εργαστηριακού ιού και των νοσηρών εγκεφάλων πίσω από αυτή λαμβάνει πλέον σάρκα και οστά.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters