Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Η Ferrari δε θα ακολουθήσει το ρεύμα της ηλεκτροκίνησης Τουλάχιστον μέχρι το 2025

Η Ferrari μπορεί να αποκάλυψε το SF90 Stradale ως το πρώτο της υβριδικό supercar, αυτό δε σημαίνει όμως πως είναι έτοιμη να παράγει ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο. Ο CEO της εταιρίας, Louis Camilleri, δήλωσε στο Reuters πως η Ferrari δε θα παράγει κάποιο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, τουλάχιστον μέχρι το 2025.

ΚΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ κι ο ΘΕΟΣ μαζί Σας!


Νίκος Πρασσάς
«Εάν τους νικήσουμε, (τους Πέρσες), αυτοί έχουν πατρίδα για να επιστρέψουν. Εάν μας νικήσουν, εμείς δεν έχουμε που αλλού να πάμε», Μιλτιάδης.
:
Η εξόντωση των Ελλήνων, η «μουσουλμανοποίησή» τους και η στροφή τους εναντίον των ίδιων τους των αδελφών ακόμη και μέσω των «ιδεολογιών» συνεχίζεται αμείωτα από την εποχή, της Καθαίρεσης του Ελληνισμού, του Βυζαντίου μέχρι και σήμερα για να τους πάρουν τα πάντα και να τους αφανίσουν από προσώπου γης.

Τσενγκίζ Ακτάρ: Το Βίαιο Παρελθόν Της Τουρκίας Εξηγεί Το Παρόν Και Το Μέλλον Της

Ένας διακεκριμένος Τούρκος μιλά για τον ολοκληρωτισμό της Τουρκίας και πώς αυτός συνδέεται με την άρνηση να αναγνωρίσει τις θηριωδίες που έχει διαπράξει.

«Μια κοινωνία που αποδέχεται τις θηριωδίες του παρελθόντος, με μεγάλη άνεση μπορεί να αποδεχθεί και τις όποιες θηριωδίες διαπράττονται σήμερα. Οι θηριωδίες που διεπράχθησαν εναντίον των μη μουσουλμάνων στην Τουρκία μένουν ατιμώρητες εδώ και 100 χρόνια. Όμως, τα έθνη τα οποία προσπαθούν να ξεχάσουν, αναπόφευκτα ζουν με τα φαντάσματά τους. Η ατιμωρησία αυτών των εγκλημάτων, η βία που δεν καταδικάστηκε, διαπέρασε την κοινωνία και κατέστη η κυρίαρχη πολιτική κουλτούρα στην Τουρκία σήμερα». Αυτό υποστηρίζει ο Τούρκος καθηγητής Πολιτικών Επιστημών, πρώην διευθυντής του ΟΗΕ στη Σλοβενία, δημοσιογράφος και συγγραφέας Cengiz Aktar (Τζενγκίζ Ακτάρ).

Στρατόπεδα Γυναικών Και Εθνοφυλακής Στη Λακωνία

Μια ανατρεπτική πρόταση για την αξιοποίηση των δύο στρατοπέδων της Λακωνίας (ΚΕΕΜ Σπάρτης και 3ο Τάγμα Γυθείου), με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων (21/11), κατέθεσε ο Μανιάτης εκδότης Γεώργιος Π. Δημακόγιαννης (Αδούλωτη Μάνη – Λακωνία Οδός).

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Είχα υποσχεθεί μια δημόσια πρόταση για το παρόν και το μέλλον των δύο σημαντικών στρατοπέδων της Λακωνίας, του μεγάλου ΚΕΕΜ “Συνταγματάρχης Κωνσταντίνος Δαβάκης” στην Σπάρτη και του μικρότερου στρατοπέδου “Ταγματάρχης Πότης Μαντούβαλος” στο Γύθειο, προκειμένου οι τόσο κρίσιμες και χρήσιμες στρατιωτικές μας υποδομές να μην περάσουν στα χέρια των απρόσκλητων “φιλοξενούμενων”, ισλαμιστών λαθρομουσαφιραίων,

Σοκ Από Από Τελ Αβίβ Σε Αθήνα Και Λευκωσία: «Είμαστε Ανοικτοί Στη Δημιουργία Αγωγού Φ.Α. Μέσω Τουρκίας Για Την Ευρώπη»

Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι «Είναι ανοικτοί στην τουρκική πρόταση για την κατασκευή αγωγού φ.α. ο οποίος θα περνά μέσω Τουρκίας και θα καταλήγει στην Ευρώπη» σε μία εξέλιξη που προκαλεί σοκ στην Αθήνα, καθώς παρά το γεγονός ότι δεν αποκηρύσσουν τον East Med εν τούτοις, όλοι γνωρίζουν ότι αν υπάρξει αγωγός μέσω Τουρκίας δεν είναι βιώσιμος ο EastMed.

Πρόσθεσαν ότι «Εάν οι Τούρκοι είναι σοβαροί γύρω από το θέμα αυτό τότε θα μπορούσε να συζητηθεί».

Καθηγητής Γεωλογίας Πατρών Αβραάμ Ζεληλίδης: Οι Γερμανοί Και Οι Τούρκοι Μπλοκάρουν Τις Εξορύξεις Κοιτασμάτων Στην Ελλάδα

Τι είπε ο καθηγητής Ζεληλίδης στον Γ. Τράγκα
Φοβερές αποκαλύψεις έκανε ο καθηγητής Γεωλογίας Πατρών Αβραάμ Ζεληλίδης στον Γιώργο Τράγκα σχετικά με το ποιοι ευθύνονται που μέχρι τώρα δεν έχουν προχωρήσει οι έρευνες για την αξιοποίηση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην χώρα. Όπως είπε παρότι στα Διαποντεια νησια εδω και 8 χρονια υπηρχε η πρόθεση των ΕΛ. ΠΕ να κάνουν έρευνες τελικά το ελληνικό κράτος και το υπουργείο Εξωτερικών σταμάτησε τις έρευνες για να μην ενοχληθεί η Τουρκία η οποια επεισε την Αλβανια να υπαναχωρήσει τον καθορισμο της ΑΟΖ μεταξυ των 2 χωρων. Αντίθετα η Αλβανία προχωρά στην εξορυξη σε δικες της περιοχες, 200χλμ απο τα Γιαννενα οπου η καναδικη εταιρεια που εχει αναλαβει το εργο υπολογιζει οτι θα βγαλει 3 δισ. βαρελια.

ΟΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΤΟ 1927!


«Εις το ερώτημα αυτό δέν ειμπορούσε να απαντήση κανείς άλλοτε ή με εικασίας καί αυθαιρέτους συλλογισμούς. Εύκολον δέ ακόμη εις τόν καθ’ένα νά παραθέση προχειρολογίας. Άραγε όμως η επιστήμη μας παρέχει σήμερον δεδομένα επί των οποίων βασιζόμενοι νά εμβαθύνωμεν σοβαρότερον εις τήν λύσιν του ζητήματος;

Και πρώτον σήμερον γνωρίζομεν, ότι η Γη είναι ασήμαντος πλανήτης ηλιακού συστήματος, ακολουθών τόν κεντρικόν μας Ήλιον, εις τά βάθη του αχανούς, ότι ολόκληρον τό ηλιακόν μας σύστημα είναι απλούν κοσμικόν άτομον εν μέσω μυριάδων άλλων αποτελούντων τόν Γαλαξίαν καί ότι Γαλαξίαι όπως εκείνος εις τόν οποίον ανήκομεν είναι απειράριθμοι, εκτεινόμενοι επ’άπειρον όπου φθάνει η δύναμις των οπτικών μας εργαλείων.

Πρώην πράκτορας της 'KGB' α π ο κ α λ ύ π τ ε ι πως ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ένα ΕΘΝΟΣ ! - Επίκαιρο για την ελληνική περίπτωση.

(...ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974, ΠΟΙΟΣ ΤΑΧΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ;)
Ο Yuri Bezmenov (alias Tomas Schuman), ένας πρώην σοβιετικός υπονομευτής της 'KGB', εξηγεί λεπτομερώς τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η 'KGB' για να υπονομεύσει και να καταλάβει στρατιωτικά χώρες – στόχους σε μια διάλεξη του στο Los Angeles το 1983. 

"ΠΑΡΤΙ" ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ: ΜΠΙΖΝΑ 3.500.000€ ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

ΠΟΥΛΗΣΑΝ 4.000 ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΤΡΕΣ...
Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει κύκλωμα με μέλη γιατρούς, δικηγόρους αλλά και διερμηνείς, μερικοί εκ των οποίων μέλη ΜΚΟ !!!


Ανοίγουν «στόματα» στη Λέσβο για την αποκάλυψη κυκλώματος με «έδρα» τον καταυλισμό της Μόριας, το οποίο φέρεται να κέρδιζε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πουλώντας σε μετανάστες γνωματεύσεις μετατραυματικού στρες.

Α.Μέρκελ Προς Β.Πούτιν Για Λιβύη: «Μην Ανατρέψετε Την Κυβέρνηση Του Φ.Σάρατζ»

Την επιθυμία της γερμανικής κυβέρνησης να επιβιώσει το φιλοτουρκικό καθεστώς της Τρίπολης του Φάγιεζ Σάρατζ, μετέφερε στον Ρώσο Πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν σήμερα.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο να παρέμβει για να σταματήσει την προέλαση του ρωσικού εθελοντικού σώματος που μάχεται στη Λιβύη υπέρ του στρατηγού Χ.Χαφτάρ, με αντάλλαγμα τη δημιουργία κυβέρνησης «εθνικής ενότητας» στη Λιβύη με τη συμμετοχή και της παράταξης του Χαφτάρ (LNA).

Το χαρακίρι της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων: Το καινοτόμο πυροβόλο που έγινε η αρχή του τέλους της

Η Ελληνική Βιομηχανία Όπλων (ΕΒΟ) θα μπορούσε να είναι σήμερα η όνομα και πράγμα βαριά βιομηχανία της χώρας...
Σε μια χώρα που σε σχέση με τον προϋπολογισμό της δαπανά πολύ μεγάλα ποσά ετησίως για την αμυντική θωράκισή της, η ιδέα να στηριχτεί (και) στις δικές της δυνάμεις σε ότι αφορά την παραγωγή οπλισμού, θα μπορούσε να μεταφραστεί σε κέρδη πολλών εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.
Αλλά επειδή η χώρα αυτή είναι η… Ελλάδα, το μεγαλεπήβολο εγχείρημα της κατασκευής δικών της όπλων, αντί να ωφελήσει τα κρατικά ταμεία και να δημιουργήσει υπεραξία, εξελίχθηκε σε παροιμιώδη αποτυχία, επιβαρύνοντας διαχρονικά τον Έλληνα φορολογούμενο. Πέρα από τον τουρισμό που λαμβάνει σημειολογικά τον σχετικό τίτλο, η Ελληνική Βιομηχανία Όπλων (ΕΒΟ) θα μπορούσε να είναι σήμερα η όνομα και πράγμα βαριά βιομηχανία της χώρας, αν οι παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης δεν είχαν εκτροχιάσει και αυτό το project.

Οι Τράπεζες υπεξαίρεσαν 233 δις και τα χρέωσαν στο ελλ. Δημόσιο!


Αποκαλύπτουμε την τραπεζική απάτη σε συνέργεια με το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο όπου όλοι οι δανειολήπτες μπορούν να οδηγήσουν στην φυλακή τους καταχραστές δημοσίου χρήματος. Αλλά το έγκλημα έχει προεκτάσεις, και οι δανειολήπτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την τραπεζική απάτη προς όφελός τους, και με αγωγές και μηνύσεις αφ΄ενός να οδηγήσουν στα δικαστήρια τους υπευθύνους, αφ΄ετέρου να καταστήσουν άκυρες τις δανειακές συμβάσεις με τις τράπεζες και να σώσουν τις περιουσίες τους.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters