Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΗΠΑ: Ξεκίνησαν ανακρίσεις κατά Ά.Φάουτσι - Γνώριζε και δεν μίλησε για τα κινεζικά εργαστήρια Covid-19 - Ήταν στο κόλπο;

Υπό έρευνα από το αμερικανικό Κογκρέσο βρίσκονται όλες οι επικοινωνίες του «Αμερικανού Τσιόδρα», του επικεφαλής λοιμωξιολόγου και υπεύθυνου για την αντιμετώπιση της «πανδημίας» Covid-19 των ΗΠΑ, Άντονυ Φάουτσι με γερουσιαστές να ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία για απόκρυψη του ρόλου της Κίνας στην πρόκληση της πανδημίας του κορωνοϊού και της χρηματοδότησης από την κυβέρνηση Ομπάμα του εργαστηρίου της Ουχάν!

Απαγορεύθηκε για λόγους ασφαλείας και το εμβόλιο της J&J στην Ευρώπη! - Η κυβέρνηση εμβολίασε χιλιάδες πολίτες με αυτό Μετά την ανάκληση εκατομμυρίων δόσεων λόγω επιμόλυνσης

Μετά το εμβόλιο της AstraZeneca η Ευρώπη απαγόρευσε και το εμβόλιο της Johnson & Johnson, αφού όμως πρώτα εκατομμύρια Ευρωπαίοι και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έκαναν το μονοδοσικό εμβόλιο.

Ειδικά στα νησιά του Αιγαίου ακόμα και αυτή τη στιγμή 600.000 δόσεις εμβολίου

Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας. Πόσα mg αλήθειας αντέχει ο Οργανισμός σου χωρίς παρενέργειες;

1. Προέλευση, Προέλευση, Προέλευση. Οσο και εάν η ανθρωπότητα επιχειρεί να αποστρέψει το βλέμμα της από την προέλευση της Πανδημίας με αντίστοιχη ώθηση η αντίδραση του Ελατηρίου θα οδηγεί στην αναζήτησή της. 

Δεν είναι ιδεολογικό θέμα. Δεν είναι θέμα Αριστερών, Δεξιών, Δημοκρατικών, Ρεπουμπλικάνων. Είναι κάτι περισσότερο για την ανθρωπότητα. Πρόκειται για Επιλογή Ζωής ή Θανάτου. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters