Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης της Κύπρου στην Ελλάδα: «Ενισχύστε την Άμυνά μας – Στείλτε Στρατό» – Ποιά είναι η στάση της Αθήνας

Κύπριοι βουλευτές ζητούν με αγωνία βοήθεια από την Ελληνική Κυβέρνηση, για να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη τουρκική επιθετικότητα, όμως δεν απαντάει κανένας στις εκκλήσεις τους.
Συγκεκριμένα την αποστολή στην Κύπρο «ενισχυμένου σώματος του Ελληνικού Στρατού για να δημιουργηθεί αποτρεπτική προοπτική απέναντι σε μια ενδεχόμενη τουρκική επέλαση», ζήτησε ο πρόεδρος του σοσιαλπατριωτικού κόμματος ΕΔΕΚ, και βουλευτής του κυπριακού κοινοβουλίου Μαρίνος Σιζόπουλος.

Θερμοπύλες 279 π.Χ. Η εν πολλοίς άγνωστη μάχη… Έλληνες αφανίζουν βαρβάρους

Ο ιστορικός τόπος των Θερμοπυλών κατέστη πεδίο μάχης όχι μόνο στη διάσημη σύγκρουση του 480 π.Χ. αλλά αρκετές ακόμα φορές στην ιστορία, με τελευταία αυτή του 1941. Ωστόσο ιδιάζουσα σημασία έχει η μάχη των Θερμοπυλών του 279 π.Χ. όταν και πάλι οι συνασπισμένοι Έλληνες έσωσαν την πατρίδα από τους βαρβάρους που εισέβαλαν. Έχοντας περάσει από τη Μακεδονία τα γαλατικά βαρβαρικά στίφη του Βρέννου εισέβαλαν στη νότια Ελλάδα. Σύμφωνα με τον Παυσανία ο Βρέννος διέθετε 152.000 πεζούς, 20.400 ιππείς και ακόμα 40.800 έφιππους ακολούθους αυτών. Φυσικά σύγχρονοι, ξένοι κυρίως, ιστορικοί, αμφισβητούν αυτούς τους αριθμούς και κατεβάζουν, αυθαίρετα, τον αριθμό των ανδρών του Βρέννου.

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΕΤΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ & Η ΧΩΡΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!


Κραυγή αγωνίας από τους παραγωγούς του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΜεσαράςΤην άμεση παρέμβαση του κράτους, εκφράζοντας την απόγνωσή τους, ζητούν - μέσω της “ΚΡΗΤΗ ΤV” και της εφημερίδας “Νέα Κρήτη” - οι παραγωγοί της Μεσαράς, που λόγω της κρίσης του κορωνοϊού και της ανέχειας των καταναλωτών, σε συνδυασμό από την άλλη με τις συνεχιζόμενες εισαγωγές ξένων κηπευτικών, τα προϊόντα τους μένουν στα αζήτητα.

Η κυβέρνηση καταργεί το Σύνταγμα: Η ΕΛ.ΑΣ θα εισβάλλει σε σπίτια χωρίς εντολή «Τελειώνουν» τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών «λόγω κορωνοϊού»

Η κυβέρνηση πλέον δίνει αυθαίρετα και αντισυνταγματικά εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας να εισβάλλουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα εισαγγελέα(!) όπου παρατηρούν «συνωστισμό» καταπατώντας κάθε έννοια συντάγματος και προσωπικής ελευθερίας.

Μάλιστα αυτή η αυθαίρετη κυβερνητική εντολή έρχεται σε μία εποχή που παγκοσμίως επικρατεί μία σχετική ψυχραιμία για τον κορωνοϊό, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με την σκοπιμότητα αυτής της απόφασης.

ο Πρόεδρος της Γκάνας Νάνα Ακούφο-Άντο, σε πολύ έντονη συναισθηματική φόρτιση, διάβασε μέσα στην Βουλή της Γκάνας, άρθρο με οδηγίες του Rockfeller Foundation


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ BB NEWS"Nikolas Agrios
Παρακαλώ ενημερώστε τους όλους
*όποιος θέλει μπορώ να το στείλω σε ήχο
ο Πρόεδρος της Γκάνας Νάνα Ακούφο-Άντο, σε πολύ έντονη συναισθηματική φόρτιση, διάβασε μέσα στην Βουλή της Γκάνας, άρθρο με οδηγίες του Rockfeller Foundation από το 2010, για την υποθετική δημιουργία πιο ελεγχόμενων κρατών, και κοινοποίησε το βίντεο της δημόσιας ομιλίας του στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων και στο YouTube από όπου το βρήκα, όπου λίγο μετά τα 500 views, του το κατεβάσανε.

Πώς οδηγείται η ανθρωπότητα στον τοίχο - μπορείτε να πείτε στους ανθρώπους όλη την αλήθεια τώρα;

Ειλικρινά, πώς θα υπάρξει ένας νέος κόσμος με τόσους πολλούς υπάκουους, φοβισμένους ανθρώπους;
Το SELF-THINKING πιθανότατα έχει ήδη εκπαιδευτεί, το LOGICAL THINKING είναι δύσκολο να αναγνωριστεί, για πολλούς.
Αλλά η ΥΠΟΒΟΛΗ που μπορεί να κάνει πολλά - τρομακτικά, με αυτό που έχει ήδη βγει.

Οι άρρωστοι παιδόφιλοι σατανιστές εξακολουθούν να κυβερνούν τον κόσμο και ακολουθούν τα μέτρα τους. Freemason, καθίστε στους μοχλούς της εξουσίας και τους ακούτε. Οι πολιτικοί μπήκαν στην επιχείρηση μάσκας και έτσι πρέπει να επεκτείνετε την απαίτηση μάσκας, είναι σαφές ότι έχουν βρει ένα κερδοφόρο κενό για τους μη στοχαστές.

Το QFS και ο χρυσός τερματίζουν τη δουλεία μας. Βασικό πρόβλημα κατά την εκτύπωση χρημάτων - Ο χρυσός είναι η σωτηρία μας - Η διαφορά μεταξύ χρέους και χρημάτων - Το σύστημα χρημάτων fiat της κεντρικής τράπεζας είναι σπασμένο

Το χρέος είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας
Στη σημερινή κοινωνία, φυσικά δεν υπάρχει μόνο το χρήμα, αλλά και ότι πρέπει να υπάρχει. Αυτό είναι ανοησία! Πριν από εκατό χρόνια, όταν ταξίδευαν, οι άνθρωποι δέχτηκαν τραπεζογραμμάτια, γνωστά ως ταξιδιωτικές επιταγές, επειδή γνώριζαν ότι οι τράπεζες που τα εξέδωσαν είχαν καλή φήμη. Κατά την άφιξη, μια τοπική τράπεζα που γνώριζε τη φήμη των επιταγών που εκδόθηκαν θα μπορούσε να τις ανταλλάξει στο τοπικό νόμισμα. 

Οι Q και Trump Team είναι οι απελευθερωτές

Το θεμέλιο της κοινωνίας έχει καταρρεύσει

Η παντοδύναμη, παντογνώστης αλλά ανώνυμη ομάδα «Q»

Η ομάδα του Trump πλοηγείται σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται

Πείθομαι; Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν είναι όργανο βαθιάς πολιτείας
Το Deep State Satanist Control είναι το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας συνωμοσίας
Το QFS εξήγησε στο Soundcloud

Η κάρτα Trump παίζεται όταν τα πλήθη είναι ξύπνια


Οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν μαζικά

Ο κόσμος τρελάθηκε, αλλά η πλειονότητα της κοινωνίας κοιμάται ακόμα για να παρατηρήσει την τρέλα που συμβαίνει στην πραγματικότητα λόγω της πανδημίας του ιού της κορώνας. Ακριβώς όπως τα τρελά όνειρα δεν αμφισβητούνται, μερικοί άνθρωποι δεν αμφισβητούν ποτέ την τρελή ζωή τους. Τα αποτελέσματα της μαζικής πεζοπορίας είναι προφανή: δισεκατομμύρια ύπνου έχουν δώσει στους κυβερνήτες ένα πλεονέκτημα. Επειδή οι άνθρωποι που κοιμούνται είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν.

Πολλοί αναγνωρίζουν το μεγάλο σατανικό παιχνίδι και ποιος συμμετέχει - παγκοσμίως

Ο μεταβαλλόμενος κόσμος, η καθολική απόφαση.
Ο νέος γεννιέται και ο παλιός πεθαίνει.
Εάν έχετε εμπιστοσύνη, αφήστε και
απολαύστε αυτό που ο Θεός ετοιμάζει για εμάς σε έναν νέο αγωνιστικό χώρο
 .
Φόβος ή αγάπη;
Συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό σε αυτόν τον πλανήτη, πολλοί συνειδητοποίησαν ότι είναι ένα μεγάλο, σατανικό παιχνίδι και ποιος συμμετέχει. Ο τρόμος όλων των πράξεων γίνεται πιο ξεκάθαρος και οι σατανιστές συνεχίζουν. Πολλοί συνεχίζουν να τους ακολουθούν και κάνουν ό, τι τους λένε από φόβο.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ

AMAZING DIO
Ένα μεγάλο μυστήριο είναι η προεδρία του Τραμπ Τελικά αυτά που λέει γιατί τρομάζουν τα ΜΜΕ και τον αποδομούν ;

Είναι ο Τραμπ σε πόλεμο με το βαθύ κράτος της Καμπαλ η είναι όλα αυτά ένα παραμύθι ; 

Ακούστε τι λέει στον Αμερικανικό λαό μιας και στα δικά μας ΜΜΕ δύσκολα θα τα ακούσετε αυτά
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters