Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»;

Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»; 3

Μέσα από την ιστοσελίδα της Σοφίας Βούλτεψη είχε τεθεί το ερώτημα:  «Ποιοι είναι οι μέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας;»....

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ...Το ίδιο ερώτημα είχε τεθεί κι από τον 
Πάνο Καμμένο το 2012.


Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»; 4
 ΕΝΙΚΟΣ

Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»; 1


και εδώ
 

Η Τράπεζα που υπογράφει για λογαριασμό μας δάνεια, που κουρεύει τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων, που είναι ο ελεγκτής του Τραπεζικού και του Ασφαλιστικού Τομέα, που διαθέτει ειδικές εξουσίες ελέγχου κλπ, όχι μόνο ΔΕΝ ελέγχεται από το Κράτος, αλλά με νόμο του κράτους έχει το δικαίωμα να ΜΗΝ δημοσιεύει το μετοχολόγιό της.



Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»; 2 


ΚΟΥΤΙ ΠΑΝΔΩΡΑΣ
Αυτό το τοκογλυφικό κράτος εν κράτει που ελέγχει απόλυτα την οικονομία και κατ’ επέκταση τους πολίτες,  διαθέτει δικαιώματα που ΚΑΝΕΝΑΣ επαναστάτης πολιτικός δεν έθεσε σε δημόσια συζήτηση.
 Κανένας αρχηγός κόμματος δεν απαίτησε να επανεξεταστούν τα αποικιοκρατικά δικαιώματα της «Τραπέζης της Ελλάδος» και να δούμε πόσες διατάξεις του Συντάγματος έχουν παραβεί ΟΛΟΙ όσοι ψήφισαν και διατήρησαν ανέπαφα αυτά τα εξωφρενικά προνόμια των τοκογλύφων.

  Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»; 5

ΤΑ ΧΑΛΙΑ

Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος είχε θέσει ζήτημα ανακτήσεως του ελέγχου της ιδιωτικής Τραπέζης της «Ελλάδος» από το κράτος ως αντιπολίτευση.


Τώρα που βρέθηκαν στην κυβέρνηση  θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχίσουν να έχουν τις ίδιες απορίες και αν θα συνεχίσουν να θέλουν να κρατικοποιήσουν την Τράπεζα της Ελλάδας, αφού εξετάσουν και την σχέση της με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, της οποίας τα πολύχρωμα χαρτάκια η Ελλάδα θεωρεί κατάλληλα για την πληρωμή φόρων από τους Έλληνες.

Και μία ενδιαφέρουσα εργασία εδώ:

Ποιοί εἶναι οἱ μέτοχοι τῆς «Τραπέζης τῆς Ἑλλάδος»;.pdf


Σίγμα
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/02/blog-post_544.html

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η συνάντηση στην Κύπρο του νέου ΥΠΕΘΑ, Πάνου Καμμένου, με τον πατέρα του αδικοχαμένου Κύπριου αγωνιστή, Θεόφιλου Γεωργιάδη, που ο κ. Καμμένος την χαρακτήρισε σαν την μεγαλύτερη στιγμή της πολιτικής του ζωής, μας ξαναφέρνει στην μνήμη την υπόθεση της δολοφονίας του από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, μια υπόθεση που θάφτηκε στην αδιαφορία των ελληνικών κυβερνήσεων και παραμένει επί τόσα χρόνια χωρίς την ιστορική και δικαστική δικαίωση της.

Στις 20 Μαρτίου 1994 δολοφονείται εν ψυχρώ στην Κύπρο ο αγωνιστής κατά της τουρκικής εισβολής και κατοχής της βόρειας Κύπρου, Θεόφιλος Γεωργιάδης. Η δολοφονία αυτή υπήρξε η πρώτη που σημειώθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες με θύμα Ελληνοκύπριο μετά το 1974 και μάλιστα μέσα στο εσωτερικό της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Όπως αποδείχτηκε μετέπειτα η δολοφονία αυτή την ήταν καθαρά δουλειά των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών σε συνεργασία με την τουρκική εθνικικιστική παρακρατική ομάδα του Αμπντουλάχ Τσατλί, η οποία οργάνωσε τα αιματηρά επεισόδια του 1996 στην Πράσινη Γραμμή και την δολοφονία των δυο Κύπριων αγωνιστών.
Στις 17 Ιουνίου 1996 στην ελεύθερη Λευκωσία κατά την εξέλιξη μιας ενδιαφέρουσας δίκης, ο κρατούμενος Παναγιώτης Κακάρης, αποκάλυψε την ιδιότητα του δολοφόνου, Αντρέα Γιουρούκη, αδελφό του Αριστοδήμου, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές στην Λευκωσία γιατί είχε καταδικαστεί για την δολοφονία δυο ατόμων το 1986 και 1987. Ο Κακάρης αποκάλυψε πως, «Ο Γιουρούκης είχε σχέση με την ΜΙΤ» και ότι αν εκπλήρωνε την αποστολή που του ανέθεσε η ΜΙΤ, σαν αντάλλαγμα θα φυγαδεύονταν από τις φυλακές. Στην ίδια δική ο κρατούμενος, Κυριάκος Ψωμάς, προέβη σε δηλώσεις που ξεκαθάρισαν ακόμα περισσότερο το σχέδιο : «Ο Γιουρούκης μου ζήτησε να βρω κάποιο προκειμένου να βοηθήσω στην δολοφονία. Μια μέρα παρακολουθώντας στην τηλεόραση μια ομιλία του Θεοφίλου Γεωργιάδη μου είπε, -Κοίταξε καλά, αυτή θα είναι η τελευταία του ομιλία και μου ανέφερε ότι σχεδίαζαν την δολοφονία του». Ο ανιψιός του Παναγιώτη Κακάρη και επίσης κρατούμενος, Ανίκητος Κακάρης, κατέθεσε τα εξής : «Μου ζητήθηκε να τοποθετήσω βόμβα κάτω από το αμάξι του Γεωργιάδη και σαν αντάλλαγμα θα είχα την βοήθεια των αδελφών Αριστοδήμου για την δραπέτευση μου από τις φυλακές».
Και πράγματι στις αρχές του 1994 πραγματοποιήθηκε η δραπέτευση. Αλλά σε κάποια στιγμή κυκλοφοριακής συμφόρησης περικυκλώνεται στο κέντρο της Λευκωσίας το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κύπριος Αριστόδημου και συλλαμβάνεται μόνο ο Ανίκητος Κακάρης, ενώ ο πρώτος διέφυγε. Στις 12 Ιουνίου 1994 ο Αριστοδήμου που ήξερε πολλά, βρέθηκε νεκρός μεταξύ Λευκωσίας και Λάρνακα με εφτά σφαίρες στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Σελαχαντίν Τσελίκ που έχει κάνει μεγάλη έρευνα για το σκάνδαλο Σουσουρλούκ, η ΜΙΤ ήταν αυτή που ανέθεσε στα μέλη της σπείρας αυτής που ασχολούνταν με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, την αποστολή της δολοφονίας του Θεόφιλου Γεωργιάδη. Δεδομένου δε ότι το εμπόριο ναρκωτικών στην βόρεια πλευρά του νησιού ελέγχεται από τα διοικητικά στελέχη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, όπως έχει αποκαλυφθεί από πλήθος δημοσιευμάτων στον τουρκικό τύπο μετά το σκάνδαλο του Σουσουρλούκ, δεν θα πρέπει να ήταν δύσκολη η επιστράτευση δολοφόνων που επιδίδονταν και στην ελληνική πλευρά σε παράνομες δραστηριότητες.
Αλλά η τουρκική παρακρατική αυτή ομάδα δεν σταμάτησε στην δολοφονία του Θεόφιλου Γεωργιάδη. Η ίδια ομάδα στις 7 Ιουλίου του 1996, λίγο πριν από τα γεγονότα της Πράσινης Γραμμής, δολοφόνησε τον Τουρκοκύπριο δημοσιογράφο και ερευνητή, Κουτλού Ανταλί, ο οποίος ασχολούνταν με τις δραστηριότητες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και της τουρκικής μαφίας στα κατεχόμενα και λέγεται ότι ήξερε «ορισμένα πράγματα», για την δολοφονία του Γεωργιάδη. Χαρακτηριστικό είναι πως την ευθύνη της δολοφονίας αυτής ανέλαβε η γνωστή τουρκική εθνικιστική παρακρατική οργάνωση, «Τουρκική Ταξιαρχία Εκδίκησης», η ίδια οργάνωση που οργάνωσε λίγο καιρό μετά τα αιματηρά γεγονότα της Πράσινης Γραμμής, με κονδύλια της τότε κυβέρνησης Τσιλέρ που συνεργάζονταν άριστα με την τουρκική μαφία, τις μυστικές υπηρεσίες και το τουρκικό παρακράτος.
Σίγουρα η κίνηση αυτή του νέου ΥΠΕΑ είναι μια πρώτη κίνηση δικαίωσης ενός ακόμα μάρτυρα της μεγάλης κυπριακής, αλλά και ελληνικής εθνικής τραγωδίας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 


www.nikosxeiladakis.gr
 http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/02/blog-post_902.html

Απίστευτο > Οι Γερμανοί δίνουν 2,5 δις στους Τούρκους γιατί δεν τους έδωσαν έγκαιρα τα υποβρύχια!

μερκελ
Η γερμανική εταιρεία ThyssenKrupp θα αποζημιώσει την Τουρκία με το ποσόν των δύο εκατομμυρίων ευρώ για την μη έγκαιρη παράδοση έξι υποβρυχίων από την θυγατρική της εταιρεία HDW (Howaldtswerke-Deutsche Werft). Η Τουρκία είχε παραγγείλει έξι υποβρύχια U -214, αξίας 2,5 δισ. ευρώ και η συμφωνία ήταν η κατασκευή τους να ξεκινήσει το 2011 και το πρώτο υποβρύχιο να παραδοθεί μέσα στο 2015. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ, αφού η γερμανική εταιρεία δεν άρχισε καν την κατασκευή τους εξαιτίας μιας διαφωνίας με το τουρκικό ναυτικό.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η τουρκική εφημερίδα Hurriyet ο λόγος που οι Γερμανοί δεν ήταν συνεπείς με την παραγγελία των υποβρυχίων είναι ότι η Τουρκία επιμένει να εγκατασταθεί στα υποβρύχια το δικό της λογισμικό ενώ η γερμανική εταιρεία διαφωνεί.
Πάντως, η εφημερίδα αναφέρει ότι παρά την διαφωνία της η HDW πρόκειται να καταβάλει στην Τουρκία ως αποζημίωση μη έγκαιρης παράδοσης των υποβρυχίων το ποσόν των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γερμανική εταιρεία επικαλείται τεχνικές δυσκολίες για την εγκατάσταση τουρκικού λογισμικού στα υποβρύχια.

Ποιοι θεοί πολέμησαν μαζί με τους Έλληνες στη μάχη του Μαραθώνα;

1 

Η μεγάλη νίκη των Αθηναίων και των Πλαταιέων επί των «χρυσοφόρων Μηδών» στον Μαραθώνα, έγινε μια περίοδο που δεν υπήρχαν ιστορικοί για να καταγράψουν με ακρίβεια τα γεγονότα.

Έτσι, μόλις ανέλαβε το εγχείρημα ο Ηρόδοτος, πολλά γεγονότα είχαν ήδη λησμονηθεί και άλλα είχαν τροποποιηθεί, αλλά ο πατέρας της Ιστορίας κατάγραψε ότι μπόρεσε να μάθει.

Η μάχη των Θεών

Όταν ο Αθηναίος ημεροδρόμος επέστρεψε από τη Σπάρτη, όπου είχε μεταβεί προς αναζήτηση βοήθειας, διηγήθηκε στους Αθηναίους ότι, κατά τη διάβαση της Αρκαδίας, συνάντησε τον θεό Πάνα.

Ο θεός του παραπονέθηκε, πως οι Αθηναίοι είχαν παραμελήσει τη λατρεία του και «τον διέταξε να ρωτήσει τους Αθηναίους, εκ μέρους του, γιατί δεν του δίνουν σημασία καθόλου» [Ηρόδοτος 6, 105].

Ο Πάνας τον διαβεβαίωσε για την εύνοιά του προς την πόλη, «αφού αυτός θέλει το καλό των Αθηναίων και σε πολλές περιπτώσεις, ως τώρα, τους φάνηκε χρήσιμος και θα τους φανεί στο μέλλον».

Πράγματι, σύμφωνα με διηγήσεις των Μαραθωνομάχων, ο θεός με τις άγριες κραυγές του έσπειρε τον πανικό στους Πέρσες, για αυτό και η λέξη πανικός ετυμολογείται από τον Πάνα.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό του, οι Αθηναίοι ίδρυσαν ένα ιερό σε μια σπηλιά βορειοδυτικά της Ακρόπολης.



Το σπήλαιο του Πάνα.



http://www.xorisoria.gr/

Το «χρυσό» συμβόλαιο Άδωνι με τους Γερμανούς για την Υγεία! Τι ανακάλυψε ο Π.Κουρουμπλής

1 
«Oι Γερμανοί μας δανείζουν και μας τα ξαναπαίρνουν πίσω μέσω τέτοιων συμβολαίων»
Χρυσές απεδείχθησαν για τους Γερμανούς εμπειρογνώμονες και την περιβόητη την Task Force οι αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).
Ο πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είχε υπογράψει κατά τη διάρκεια της θητείας του χρυσή συμφωνία με την Task Force για την εκπόνηση μελετών για τις αλλαγές που θα έπρεπε να γίνουν στην ΠΦΥ και στον ΕΟΠΥΥ.
Μελέτες που όμως είχε ζητήσει ταυτόχρονα από Έλληνες επιστήμονες οι οποίες βεβαίως δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ.
Η συμφωνία κλείσθηκε και η Task Force εισπράττει. Μάλιστα κατά τις σχετικές αποκαλύψεις την τότε περίοδο για το χρυσό συμβόλαιο Άδωνι με τους Γερμανούς από τη εφημερίδα Ελευθεροτυπία, ο κ.Γεωργιάδης εμφανίστηκε μαινόμενος κατά της εφημερίδας.
Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριζε ότι πρόκειται για ανοικτό διαγωνισμό, σύμφωνα με τον οποίο, όποιος κερδίσει και εργαστεί για την ανασυγκρότηση του συστήματος θα εισπράξει και τα χρήματα. Βέβαια η αλήθεια απείχε παρασάγγας. Η συμφωνία είχε ήδη κλειστεί και το ρευστό είχε συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Όμως αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας δε βρήκε στα συρτάρια του υπουργείου κανέναν σχέδιο δια χειρός Γερμανών και ελάχιστες πρόχειρες μελέτες.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέρει μάλιστα πως αυτά που δόθηκαν θα μπορούσαμε απλά ως χώρα να τα ζητήσουμε δωρεάν από τη Γερμανική κυβέρνηση και να μας τα δώσει.
Άγνωστο παραμένει πως θα ενεργήσει το υπουργείο Υγείας στην αποκάλυψη αυτή καθώς ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εμφανίζεται εξαγριωμένος λέγοντας σε στενούς του συνεργάτες πως «οι Γερμανοί μας δανείζουν και μας τα ξαναπαίρνουν πίσω μέσω τέτοιων συμβολαίων.»
Να σημειωθεί πως με βάση έγγραφο που υπέγραφε ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Πελοπίδας Καλλίρης, είχε αποφασισθεί σε πρώτη φάση για το έργο της ΠΦΥ και του νέου ΕΟΠΥΥ να διατεθούν μόνο για την πρώτη φάση 1 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά για την όλη τεχνική υποστήριξη των Γερμανών εμπειρογνωμόνων θα δίνονταν 4,5 εκατ. ευρώ.
Από την άλλη, άλλα 10 εκατ. είχε αποφασιστεί να διοχετευθούν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Υγεία εν δράσει» πρόγραμμα που ήταν υπό τον έλεγχο Γερμανών ειδικών με επικεφαλής τον Χ.Ράιχενμπαχ.
Με βάση την απόφαση που είχε ληφθεί, τα μέλη της Task Force θα αναλάμβαναν τη «διοικητική και τεχνική υποστήριξη της Διεύθυνσης ΠΦΥ του Υ.Υ. στο πλαίσιο της υλοποίησης/εφαρμογής των τιθέμενων στόχων στο πρόγραμμα του Κυβερνητικού Εργου, καθώς και των προτεινόμενων δράσεων στο πρόγραμμα Health in Action. Το έργο προωθείται υπό τις ανωτέρω αυστηρές προϋποθέσεις και έχει διάρκεια 24 μήνες».
Η πρώτη σύμβαση που προβλέπει την πρώτη…δόση στους Γερμανούς ύψους 1 εκατ. ευρώ
Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου medispin


thesecretrealtruth.blogspot.com
 http://www.xorisoria.gr/

Τα Προνόμια των Σιωνιστών στην Ελλάδα!

1 

Το ξέρετε ότι όλοι οι πολίτες της Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού), είμαστε πολίτες Β΄ κατηγορίας; Ξέρετε σ’ αυτή τη χώρα, ποιά είναι η ράτσα που απολαμβάνει οικονομικά προνόμια που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, δεν τα δικαιούται; Μα φυσικά οι Εβραίοι.

Διαβάστε αποσπάσματα από τη μονογραφία του Ι. Χαραλαμπόπουλου, «Σιωνισμός και Εθνικές Τραγωδίες» για να πληροφορηθείτε και να καταλάβετε ότι το νεοελληνικό κράτος, «δουλεύει» γι’ αυτή τη ράτσα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν ενδιαφέρουν κανένα:

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) λειτουργεί στη χώρα μας κάτω από συνθήκες τέτοιες, που προσβάλλουν βάναυσα την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Συνιστά «κράτος εν κράτει» μέσα στην καρδιά της Ελλάδας και αυτό συμβαίνει όχι απλά με την ανοχή αλλά με την υπόθαλψη του πολιτικού κατεστημένου. Εάν αναλογισθεί κανείς ότι το Κ.Ι.Σ. αποτελεί τον πυρήνα των ευρισκόμενων στην Ελλάδα σιωνιστών, καθώς σύμφωνα με δήλωση μεταστάντος προέδρου του Ι. Λόβιγγερ (Περιοδικό «Χρονικά», Ιανουάριος 1985)

Ο εν Ελλάδι εβραϊσμός υπήρξε ανέκαθεν σιωνιστικός», σε συσχετισμό με τη δήλωση του ιδίου ότι «ο σιωνισμός συνιστά ένα εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα», διαφαίνεται ευκρινώς η επικινδυνότητα της εβραϊκής παρουσίας στον ελλαδικό χώρο.

Ήδη από το 1946, ανασυστάθηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, με αρχική του αξίωση να μεταβληθεί ο Αστικός Κώδικας. Η αλλαγή του αυτή, είχε ως βασικό στόχο τη ψήφιση ειδικού νόμου, βάσει του οποίου οι περιουσίες των αποθανόντων Εβραίων, χωρίς συγγενείς, περιέρχονταν στο Κ.Ι.Σ. χωρίς μάλιστα αυτό να υποχρεούται να πληρώσει φόρο κληρονομιάς…..

Αξίζει να διερωτηθεί κανείς γιατί το πολιτικό κατεστημένο κατέστησε το Κ.Ι.Σ. Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και ακόμη γιατί η κυβέρνηση της Ν.Δ. ψήφισε το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κ.Ι.Σ. αποκτά δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.

«ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ».

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα..

Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά.

Μπορεί κανείς να φανταστεί να λειτουργεί στο Ισραήλ «Κεντρικό Ελληνικό Συμβούλιο», το οποίο να αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Ισραηλινού κράτους και οι εν Ισραήλ ευρισκόμενοι και διαμένοντες Έλληνες να υπάγονται απευθείας στο Συμβούλιο αυτό, παρακάμπτοντας πλήρως το Ισραηλινό κράτος;

Θα μπορούσε μάλιστα να υποστηριχθεί, χωρίς κανένα απολύτως ίχνος υπερβολής, ότι οι κατά τόπους ισραηλινές κοινότητες στην Ελλάδα, αποτελούν αυτοδιοικούμενες κοινότητες, υπαγόμενες σε μία «ομοσπονδιακή κυβέρνηση» – διοίκηση, αυτή του Κ.Ι.Σ. ασκώντας κατ’ ουσίαν διοίκηση κρατικής εξουσίας.

Και μόνο η προκλητική, παράνομη και καταχρηστική λειτουργία του Κ.Ι.Σ. εντός της ελλαδικής επικράτειας, καταδεικνύει το βαθμό της υποδουλώσεως του ελλαδικού κράτους και των οργάνων του στον σιωνισμό, αφού οι εβραίοι έχουν προνόμια τα οποία ουδείς έτερος ξένος και πρωτίστως ουδείς Έλλην πολίτης, Έλλην από απόψεως βιολογικής- φυλετικής, ψυχικής, έχει»..


ΠΗΓΗ
http://www.xorisoria.gr/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πρώην βουλευτής δίνει όλη του την περιουσία για να μειωθεί το χρέος…

1 
Όλη την ακίνητη περιουσία του, ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ, θέλει να χαρίσει στο κράτος ο πρώην βουλευτής της …ΝΔ…
Νίκος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σε συνάντηση του με κορυφαίο υπουργό ανακοίνωσε την πρόθεση του να προχωρήσει σε δωρεά εν ζωή ενός ημιτελούς κτίσματος 1300 τ.μ. και 16 οικοπέδων σε λίαν προνομιούχα περιοχή της Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με το karfitsa.gr, στα 83 χρόνια του ο κ. Αναγνωστόπουλος θέλει να βοηθήσει στη μείωση του δημοσίου χρέους για το καλό της νέας γενιάς που δεν φταίει σε τίποτε, όπως αναφέρει, να πληρώνει τις δικές μας αμαρτίες .
Ο παλαίμαχος πολιτικός που ζεί ολομόναχος σε σπίτι με ενοίκιο πήρε την απόφαση αυτή σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για τον ίδιο. Τον περασμένο μήνα άγνωστοι κακοποιοί τον νάρκωσαν με χλωροφόρμιο στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του και του πήραν όλη τη σύνταξη και τα προσωπικά του έγγραφα, ενώ τις προάλλες τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε στο πάρκο
Σε μια περίοδο που ανθεί η διαφθορά και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος κατηγορείται για χρηματισμό και μίζες εκατομμυρίων, ο κ. Αναγνωστόπουλος, θέλει το παράδειγμα του να βρεί μιμητές και μεταξύ των πολιτικών .
Ο ίδιος παρότι εξελέγη επτά φορές βουλευτής και το 1974 αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς σε όλη τη χώρα, έφυγε από την πολιτική με το παράπονο ότι δεν έγινε ποτέ υπουργός.Υπήρξε όμως επί σειράν ετών πρωταθλητης στίβου, ενώ κέρδισε 23 διεθνείς διακρίσεις ώς μελετητής μεγάλων έργων.


http://www.xorisoria.gr

Φυτό σκοτώνει το 98% των καρκινικών κυττάρων μέσα σε 16 ώρες!! Δεν το πιστεύουν οι επιστήμονες!!!

αρτεμισία-αννούαΟι επιστήμονες προσπαθούν συνεχώς και με αρκετούς τρόπους να καταφέρουν να θεραπεύσουν την επάρατη νόσο και να οδηγήσουν στο οριστικό τέλος του καρκίνου.
Σύμφωνα με… επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο έντυπο Life Science η αρτεμισινίνη, παράγωγο του «Sweet wormwood» ή του «Artemisia Annua», που χρησιμοποιούταν από την Κινεζική ιατρική μπορεί να….
«σκοτώσει» το 98% των καρκινικών κυττάρων εντός μόλις 16 ωρών.


«Οι κύριοι τύποι φαινολικών συστατικών στα περισσότερα από τα βότανα που ελέγχθησαν αναγνωρίστηκαν πρωταρχικά και αναλύθηκαν, περιέχοντας κυρίως φαινολικά οξέα, φλαβονοειδή, τανίνες, κουμαρίνες, λιγνάνες, κινόνες, στιλβένες και κουρκουμινοειδή. Τα συγκεκριμένα φαρμακευτικά βότανα έχουν εμφανίσει έως τώρα πολύ ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση και περιέχουν σημαντικά υψηλότερα επίπεδα φαινολικών συστατικών από τα κοινά φυτά και φρούτα. Τα Παραδοσιακά Κινεζικά φαρμακευτικά φυτά που σχετίζονται με αντικαρκινικές ιδιότητες μπορεί να αποτελούν πιθανές πηγές ισχυρών φυσικών αντιοξειδωτικών και ωφέλιμων παραγόντων αναστολής, καθυστέρηση ή αναστροφής της καρκινογένεσης (σ.σ. pentapostagma.gr – chemopreventive agents)» αναφέρει η επιστημονική ομάδα στην σύνοψη του άρθρου στο επιστημονικό περιοδικό Life Sciences.
Το εν λόγω βότανο, εάν χρησιμοποιηθεί από μόνο του, μειώνει τα καρκινικά κύτταρα κατά 28%, αλλά σε συνδυασμό με το σίδηρο η “Artemisia Annua” καταφέρνει να «εξολοθρεύσει» επιτυχώς τον καρκίνο. Παράλληλα, στα πειράματα που διενεργήθησαν η αρτεμισινίνη δεν προκαλούσε βλάβες στα υγιή κύτταρα του πνεύμονα.
Η αρτεμισινίνη χρησιμοποιήθηκε κατά το παρελθόν ως μία ισχυρή θεραπεία κατά της ελονοσίας. Πλέον, όμως, αποδεικνύεται ένας εξαιρετικός σύμμαχος στη μάχη κατά του καρκίνου.
Όταν οι επιστήμονες προσέθεσαν σίδηρο κατά τη διάρκεια της μελέτης, και στη συνέχεια τον «ενσωμάτωσαν» στους ιστούς του πνεύμονα και ειδικότερα στα καρκινικά κύτταρα του πνεύμονα, η αρτεμισινίνη επιτέθηκε επιλεκτικά κατά των καρκινικών κυττάρων δίχως να προξενεί βλάβες στα υγιή κύτταρα..

“Εν γένει, τα αποτελέσματα μας δείχνουν ότι η αρτεμισινίνη σταματά επιτυχώς τον παράγοντα μεταγραφής E2F1 και παρεμβαίνει στην διαδικασία καταστροφής των καρκινικών κυττάρων, εννοώντας ότι παρουσιάζει έναν νέο τρόπο μεταγραφής βάσει του οποίου η αρτεμισινίνη ελέγχει την διαδικασία αναπαραγωγής και ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων”, ήταν το συμπέρασμα των ερευνών που διεξήχθησαν στο εργαστήριο μελετών κατά του καρκίνου στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.


 http://www.xorisoria.gr/

Πώς να θεραπεύσετε τον καρκίνο με μαγειρική σόδα: Αυτή η επαναστατική ανακάλυψη και θεραπεία είχε κρυφτεί από το κοινό μέχρι τώρα!

Πώς να θεραπεύσει τον καρκίνο με μαγειρική σόδα
Ο Δρ Tullio Simoncini ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος είναι μια μυκητιασική λοίμωξη, το ίδιο όπως η καντιντίαση που αντιμετωπίζεται εύκολα με σόδα!
Πρέπει να αποδείξουμε ότι η σύγχρονη ογκολογία δεν είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις ανάγκες των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και, ως εκ τούτου, είναι ηθική και δεοντολογική υποχρέωση μας να προσπαθήσουμε να βρούμε μια πραγματική λύση για τη χειρότερη ασθένεια του σήμερα - λέει ο δρ Tullio ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος είναι αποτέλεσμα της  ίδιας κολπικής μυκητίασης όπως η καντιντίαση, και αντιμετωπίζεται εύκολα με σόδα.
Στα φυτά, οι καρκίνοι προκαλούνται από μυκητική προσβολή, και μπορούμε να πούμε ότι το ίδιο πράγμα συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα. Οι κολπικές μυκητιάσεις συμβαδίζουν πάντα με όγκο. Η γνώμη μας είναι ότι προκαλούν καρκίνο, χαμηλότερη ανοσία και στη συνέχεια επιτίθενται σε ολόκληρο τον οργανισμό. Κάθε τύπος καρκίνου προκαλείται από μύκητες του γένους Candida όπως αναφέρεται σε άλλες μελέτες, και η ιστολογική σύνθεση είναι το αποτέλεσμα της αντίδρασης του ανοσοποιητικού μηχανισμού ενάντια στην προσβολή του ιστού. Μέχρι τη στιγμή που ο ιστός εξαντληθεί, παράγει μη διαφοροποιημένα κύτταρα. Ο καρκίνος μπορεί να ονομάζεται ανθεκτικό απόστημα (έλκος), όπου οι αποικίες σχηματίζονται στο κέντρο, ξεκινώντας την αντίδραση των γειτονικών κυττάρων .

Μαγειρική σόδα
Τα κλασικά αντιμυκητιασικά φάρμακα είναι δυσλειτουργικά έναντι των όγκων, και οι αποικίες μπορούν να δεχθούν επίθεση μόνο στην επιφάνεια και στη συνέχεια να γίνουν ανθεκτικές στο φάρμακο. Η μυκητιασική λοίμωξη είναι πολύ ισχυρότερη από ό, τι μια βακτηριακή. Επειδή η μυκητιασική λοίμωξη μπορεί να διαρκέσει για πάντα.
Θεραπεία
Η τεχνική του Δρ Simoncini κουράρει ανθρώπους για 20 χρόνια. Πολλοί από τους ασθενείς του έχουν αναρρώσει πλήρως από τον καρκίνο, ακόμη και σε περιπτώσεις όπου η επίσημη ογκολογία σήκωσε τα χέρια ψηλά. Ο καλύτερος τρόπος για να προσπαθήσει κάποιος να εξαλείψει τον όγκο είναι να τον φέρει σε επαφή με διττανθρακικό νάτριο, για παράδειγμα, από το στόμα χορήγηση στον πεπτικό σωλήνα, το ορθό και κλύσματα για επίχυση του εντέρου του κόλπου και της μήτρας, ενδοφλέβιες ενέσεις των πνευμόνων και του εγκεφάλου, και εισπνοή στις ανώτερες αναπνευστικές οδούς.

Το στήθος, οι λεμφαδένες και η υποδόρια άμμος μπορούν να αντιμετωπιστούν με τοπική έκχυση.
Ο Δρ Simoncini συνιστά τη χρήση μαγειρικής σόδας χωρίς προσθήκη αλουμίνιου ή φαρμακευτική σόδα για όλους τους καρκίνους. Μπορείτε να την αγοράσετε στα καταστήματα  βιολογικών τροφίμων, είναι πολύ φθηνή.
Το διττανθρακικό νάτριο καταστρέφει δραστικά τις βακτηριακές αποικίες, οι οποίες σύμφωνα με τον Δρ Simoncini,  προκαλούν καρκίνο. Η σόδα σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη αντιμυκητιασική θεραπεία που οι μύκητες αποκτούν ανοσία εύκολα, μεταδίδεται μέσω του ιστού που έχει πληγεί από τη μόλυνση και εύκολα εισέρχεται στα καρκινικά κύτταρα.
Εξαιτίας αυτών των χαρακτηριστικών που διαθέτει η σόδα επιταχύνει την αποσύνθεση του όγκου. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων της μαγειρικής σόδας, οι μύκητες δεν είναι πλέον σε θέση να κάνουν ζημιά και πραγματικά γίνονται αρκετά αδύναμοι μετά την επίθεση στο φυσικό χημικό μείγμα.
Θεραπεία: Καταναλώστε ένα κουταλάκι του γλυκού 
μαγειρική σόδα το πρωί και μία το βράδυ, με ένα 

ποτήρι νερό πάνω από ένα μήνα. 

Μετά από αυτό θα πρέπει να αποσυρθεί ο καρκίνος.
 healthyfoodteam
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Όλοι οι άνθρωποι του Γιώργου σε θέσεις κλειδιά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ...Ποιοι;

Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις, οι άνθρωποι του Γιώργου Παπανδρέου που στελεχώνουν τον κρατικό μηχανισμό με τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ...

Έχουμε και λέμε, πρώτος και καλύτερος ο πρωταγωνιστής των ημερών, ο ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μέχρι το 2006 ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ.

Ακολουθεί η Λούκα Κατσέλη, η πρώην υπουργός Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ επί ΓΑΠ, η οποία προορίζεται να αναλάβει τη θέση της μη εκτελεστικής προέδρου στην Εθνική Τράπεζα, αντικαθιστώντας τονΓιώργο Ζαννιά. Ένα πόστο άκρως σημαντικό για την άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής.

Επόμενος στη λίστα ο Τζέιμς Γκάλμπρέιθ, ο γιος του Τζον Κένεθ Γκαλμπρέιθ, ενός εκ των κορυφαίων Αμερικανών κεϊνσιανών οικονομολόγων. Ο κ. Γκαλμπρέιθ, οποίος συνόδευσε στις Βρυξέλλες χθες τον Γ. Βαρουφάκη ήταν και αυτός άτυπος σύμβουλος του ΓΑΠ, επί πρωθυπουργίας του.

Επόμενη στη λίστα είναι η Έλενα Παναρίτη η οποία συνόδευσε και αυτή χθες το ν ΥΠΟΙΚ στις Βρυξέλλες ως άτυπη σύμβουλος. Η κ. Παναρίτη επί ΓΑΠ ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/02/blog-post_822.html

Κινδυνεύει από επίθεση εξωγήινων η Γη; Γιατί οι επιστήμονες φοβούνται να επικοινωνήσουν με άλλους πλανήτες

Γιατί η ανθρωπότητα δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει αν και που υπάρχουν εξωγήινοι; Υπάρχει τρόπος να ενισχύσει αυτή την αναζήτηση, αξίζει όμως το ρίσκο; Και αν οι εξωγήινοι είναι… κακοί
Αυτό ακριβώς είναι το debate που έχει κορυφωθεί στην κοινότητα των κοσμολόγων και αφορά κυρίως το Ινστιτούτο SETI, τον οργανισμό που ασχολείται με την αναζήτηση εξωγήινης νοήμονος ζωής. Εδώ και 50 χρόνια το Ινστιτούτο χρησιμοποιεί ραδιοτηλεσκόπια για να εντοπίσει αφύσικα σήματα από το διάστημα που θα μαρτυρούσαν έναν νοήμονα αποστολέα.
Η παθητική αναζήτηση όμως δεν έχει φέρει έως τώρα κάποιο αποτέλεσμα και κάποιες από τις ηγετικές προσωπικότητες του SETI έχουν εισηγηθεί να μετατραπεί αυτή η διαδικασία σε ενεργητική, με την αποστολή γήινων μηνυμάτων στο διάστημα.
Η μορφή αυτής της αναζήτησης ονομάζεται Meti και πρόκειται για σήματα που θα στοχεύουν σε τμήματα του γαλαξία, όπου μπορεί να υπάρχουν πλανήτες σαν τη γη και συνεπώς ζωή. Η στόχευση θα αφορά τους «εξωπλανήτες» που βρίσκονται πέρα από το ηλιακό μας σύστημα και προσδιορίζονται από το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler, το «εποπτεύον» εργαλείο όλων των ουράνιων σωμάτων της λεγόμενης «κατοικήσιμης ζώνης» του άστρου.
Υπάρχουν όμως και οι διαφωνούντες, αυτοί που ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη πρόταση προδίδει τις ιδρυτικές αρχές του SETI, οι οποίες είναι ακουστικές και όχι μεταδοτικές. Φοβούνται ότι η αποστολή σημάτων που αποκαλύπτει την ύπαρξή μας θα μπορούσε να οδηγήσει σε κακόβουλες επισκέψεις των εξωγήινων στη Γη.
«Μια μικρή ομάδα ραδιοαστρονόμων του SETI αντιστέκεται στην πρόθεση να φωνάξουμε την παρουσία μας στο σύμπαν. Υποστηρίζουν ότι το Meti είναι ένα παράτολμο και αναστρέψιμο βήμα», λέει ο διαστημικός επιστήμονας και συγγραφέας, Ντέιβιντ Μπριν και προσθέτει: «Θα ήταν όλα μια χαρά αν ο μόνος που έθετες σε κίνδυνο ήταν ο εαυτός σου. Όταν όμως πρόκειται για τα παιδιά μας και όλη την ανθρωπότητα είναι πάρα πολύ να ζητήσουμε να το συζητήσουμε πρώτα»;
Δεν είναι βέβαια ο μόνος που εκφράζει δημοσίως τις ανησυχίες του. Το 2010 ο Στίβεν Χόκινγκ προειδοποίησε ότι η Γη θα πρέπει να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο «σιωπηλή», καθώς ο κίνδυνος να αποτελέσει τόπο έλξης για την αναζήτηση νέων πόρων από εξωγήινους πολιτισμούς δεν είναι καθόλου ουτοπικός. «Εάν οι εξωγήινοι μας επισκεφθούν, οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι παρόμοιες με αυτές των ιθαγενών Αμερικανών όταν ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική», είχε πει χαρακτηριστικά ο κοσμολόγος του Κέιμπριτζ.
Το debate βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι οπαδοί της μεθόδου Meti εντείνουν τις προσπάθειες τους για να περάσει η δική τους γραμμή.
«Με την πρόσφατη ανίχνευση πλανητών σαν τη Γη στις κατοικήσιμες ζώνες των άλλων άστρων, έχουμε πια φυσικούς στόχους για τις αποστολές τέτοιων μηνυμάτων. Ορισμένοι προβάλλουν το επιχείρημα ότι θα πρέπει να αποφύγουμε με κάθε κόστος ισχυρές εκπομπές υπό το φόβο μιας εισβολής εξωγήινων. Αν αυτή η νοοτροπία παγιωθεί θα σηματοδοτήσει ένα φυλασσόμενο όραμα για την ανθρωπότητα και τον απομονωτισμό της μέσω της αποφυγής εξερεύνησης», δηλώνει ο Ντάγκλας Βόκοκ του Ινσιτούτου SETI της Καλιφόρνια.
Μαζί με τον Σετ Σόστακ είναι οι επικεφαλής του πιο εξελιγμένου τεχνολογικά Ινστιτούτου για την αποκρυπτογράφηση και αποστολή μηνυμάτων στο διάστημα. Οι δύο άνδρες θα έχουν συζήτηση επί του θέματος με τον Ντέιβιντ Μπριν στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης την Παρασκευή (13/02).
Ακόμα και αν σταλεί βέβαια σύντομα ένα τέτοιο σήμα στο διάστημα, δεν σημαίνει ότι θα έχουμε άμεσα αποτελέσματα. Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν περίπου εννέα χρόνια για να φτάσει το μήνυμα σε έναν άλλο πολιτισμό, ακόμα και αν αυτός βρίσκεται στο πλησιέστερο αστρικό σύστημα (Άλφα Κενταύρου), το οποίο απέχει 4,4 έτη φωτός από τη Γη…
 Τι θα μπορούσαμε να πούμε στο… σύμπαν;
Το 2009 το Ινστιτούτο SETI επεξεργάστηκε κάποιες φράσεις που θα μπορούσαν να περιέχονται σε ένα τέτοιο ραδιοαστρονομικό μήνυμα. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές όπως επιλέχθηκαν τότε απέχουν πολύ απ’ το να χαρακτηριστούν… ευφάνταστες και είναι οι εξής:
  • «Είμαστε άνθρωποι στον πλανήτη Γη».
  • «Είστε ξένοι προς εμάς, αλλά έχετε την τεχνογνωσία».
  • «Γεια σας και καλώς ήρθατε».
  • «Παρακαλώ βοηθήστε».
  • «Ειρήνη, αγάπη και φιλία».
  • «Νιώθουμε μόνοι και φοβισμένοι, κυρίως λόγω της δικής μας προδιάθεσης για βία».
  • «Οι Θεοί μας και οι θρησκείες μας επηρεάζουν τις ζωές μας».
  • «Αναγνωρίζουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά και τους πολιτισμούς που παράγει».

Ένας άνδρας εξαφανίζεται μυστηριωδώς σε ένα σπήλαιο της Νεβάδα!!!!!!!!!!!!!

 
Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση ενός ενθουσιώδη πεζοπόρου, στην έρημο της Νεβάδα. Παρά το γεγονός ότι η περιοχή του βουνού είναι γνωστή ότι είναι πολύ επικίνδυνη και θανατηφόρα ακόμη και για πιο έμπειρους πεζοπόρους, η εξαφάνιση του Kenny Veach είναι ιδιαίτερα μυστηριώδης. Σήμερα, μετά από τέσσερις μήνες, η αστυνομία εξακολουθεί να διεξάγει έρευνες σε όλη την ορεινή περιοχή.

nevada399 12ης Φεβρουαρίου
Kenny Veach
Το μυστηριώδες σπήλαιο.
Όπως δημοσιεύθηκε από τον Mateo Rubboli, πριν από την εξαφάνιση του, ο Kenny είχε σχολίασε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο ανέφερε ότι είχε βρει μια κρυφή σπηλιά κοντά στη βάση Nellis στη νότια Νεβάδα. Υπενθυμίζουμε ότι η αεροπορική βάση βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα από την 'Area 51.
Ο Kenny σκέφτηκε το σχήμα του σπηλαίου που ήταν πολύ περίεργη και όταν πλησίασε, ο Kenny είπε ότι κάτι καταπληκτικό συνέβη στο σώμα του, καθιστώντας τον εντελώς δονούμενο. Ενθαρρυμένοι από άλλους σχολιαστές του YouTube, ο Veach υποσχέθηκε να επιστρέψει στο σπήλαιο, αυτή τη φορά μετέφερε μια κάμερα για να καταγράψει το ταξίδι του. Ταράχθηκε τόσο από την εμπειρία που αισθάνθηκε ότι έπρεπε επίσης να φέρει και ένα όπλο και μια κάμερα για να καταγράψει την εμπειρία.
nevada403 12ης Φεβρουαρίου
ένα σχόλιο από τον Kenny στο You Tube
Μήνες αργότερα, ο Veach τήρησε την υπόσχεσή του αλλά ήταν άκαρπη η αναζήτηση της μυστηριώδης σπηλιάς που τόσο τον εντυπωσίασε. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει τον τόπο, επειδή δεν ήταν εξοπλισμένος με αισθητήρες GPS.
nevada401 12ης Φεβρουαρίου
nevada402 12ης Φεβρουαρίου
Ο Veach δοκίμασε μία άλλη εκδρομή στην περιοχή ένα μήνα αργότερα για να βρεί το σπήλαιο, αυτή τη φορά το είχε προγραμματίσει τη νύχτα, και από τότε κανείς δεν τον είχε δει. Η κοπέλα του ειδοποίησε στις αρχές, αλλά οι έρευνες του ανθρώπου ήταν ακόμα σε εξέλιξη, με την ελπίδα να βρουν μερικές αποδείξεις ότι είναι ακόμα ζωντανός.
nevada400 12ης Φεβρουαρίου

Μια ερευνητική ομάδα που πήγε κάτω από το ορυχείο βρήκε το κινητό του Kenny, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει κανένα σημάδι της ανθρώπινης ζωής. Παρά το γεγονός ότι ο Kenny έχει εξαφανιστεί για τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οι φίλοι του και η οικογένειά του δεν έχουν χάσει την ελπίδα. Μένει μόνο το μυστήριο της σπηλιάς, αυτό που είπε ο Kenny κατά την πρώτη εκδρομή του, για της μυστηριώδεις ενεργειακές δονήσεις που αισθάνθηκε όπως είπε ο ίδιος όταν μπήκε στο σπήλαιο. Είναι μια μυστική βάση αλλοκοσμικών διαβολικών οντοτήτων; Ή μήπως είναι μια βάση που συνδέεται με την μυστική Περιοχή 51;



anekshghta-fainomena
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/02/blog-post_734.html

Ενα φοβερό σκίτσο της "Αυγής" προκάλεσε την οργή του Β.Σόιμπλε - Δείτε το [εικόνα]

«Είναι απαράδεκτο και ο εμπνευστής του θα έπρεπε να ντρέπεται» δήλωσε ο Μέρτιν Γέγκερ στην καθιερωμένη ενημέρωσή του. «Υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης και εγώ χρησιμοποιώ τη δική μου» πρόσθεσε ο Γέγκερ. Το σκίτσο που παρουσιάζει τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ως αξιωματούχο των Ναζί που εύχεται να δει τους Ελληνες στο κρεματόριο φιλοξένησε η online έκδοση της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή». Το σκίτσο υπογράφει ο Τάσος Αναστασίου και είναι το εξής:..


ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ & ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ;;;

Goldman Sachs : Στα 18 Δις οι εκροές καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες το τελευταίο 3μηνο !!!

Τότε γιατί χρειάζονται 65 Δις από τον ELA ;;;
Θα τολμήσουν Τσίπρας και Βαρουφάκης να ανοίξουν το μαύρο κουτί του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, δηλαδή τον ειδικό λογαριασμό του ΓΛΚ με τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου σε τράπεζες και ΔΕΚΟ ;;;
Θα τολμήσουν να επαναφέρουν σε λειτουργία τον σύνδεσμο των ομολόγων αναφοράς σε κυκλοφορία, στην ιστοσελίδα του ΟΔΔΗΧ ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Η χρήση του μηχανισμού ELA μπορεί να φθάσει στο 16% του ενεργητικού των ελληνικών τραπεζών.
Στα 3 δισ. εκτιμά ότι θα είναι οι εκροές καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες το Φεβρουάριο η Goldman Sachs, η οποία επισημαίνει ότι το τρίμηνο που θα λήξει στις 28 Φεβρουαρίου οι συνολικές εκροές θα φτάσουν τα 18 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με την Goldman Sachs, οι καταθέσεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα συνεχίσουν να δέχονται πιέσεις, εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατεί αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους επίσημους δανειστές της.
Η ίδια θεωρεί ότι αυτό είναι ένα ανησυχητικό σημάδι για τη σταθερότητα του συστήματος, καθώς θα μπορούσε να αναιρέσει τα αποτελέσματα της μεγάλης αναδιάρθρωσης και κεφαλαιοποίησης του κλάδου.
Οι πολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν την πορεία του τραπεζικού κλάδου, καθώς θα μπορούσαν να πλήξουν τα επίπεδα και την πρόσβαση στη ρευστότητα.
Εάν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναθεωρήσει τη στήριξη του ελληνικού κλάδου, τότε θα πρέπει οι αρχές να επιβάλλουν κάποιου είδους κεφαλαιακών ελέγχων, πλήττοντας περαιτέρω την πορεία των τραπεζικών μετοχών, εξέλιξη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε επιδείνωση της κατάστασης, αναφέρει η Goldman Sachs.

Οι αναλυτές της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας σχολιάζει και τη χθεσινή απόφαση της ΕΚΤ να αυξήσει την πρόσβαση των ελληνικών τραπεζών στον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας (ELA) κατά 5 δισ. ευρώ, στα 65 δισ. ευρώ, εκτιμώντας ότι η εξάρτηση των τραπεζών από τον μηχανισμό θα φθάσει στο 16% του ενεργητικού τους.
Το ανώτατο επίπεδο χρήσης του ELA ήταν στα 124 δισ. ευρώ το 2012, όταν και αντιστοιχούσε σε 28% του ενεργητικού των ελληνικών τραπεζών.

www.bankingnews.gr

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/02/blog-post_99.html

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ στο CERN:Δείτε τι βρήκαν και το κρύβουν!

1 
Από το διάσημο ελβετικό εργαστήριο CERN, που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και εργάζεται ολη η αφρόκρεμα των επιστημόνων του κόσμου… και μεταξύ αυτών και Έλληνες ,εστειλαν μια δέσμη νετρίνων σε …άλλο ερευνητικό κέντρο στο Gran Sasso, που βρίσκεται 730 μίλια μακριά.
Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso γρηγορότερα απο το φως…!16.000 φορές κάνανε το πείραμα και παντα έβγαινε οτι τα νετρινα έτρεχαν γρηγορότερα απο το φως .
Για μας τους απλούς ανθρώπους λέμε και τι έγινε; Ας τρέχουν…
Οι επιστήμονες που το ανακοίνωσαν σε λιγο παραιτήθηκαν απο την δουλεια τους .Το πρόγραμμα του εργαστήριου CERN σταμάτησε λόγο ¨βλαβης».Τώρα βρέθηκε να πάθει βλάβη…!

Γιατί τόση αναστάτωση και μυστικοτητα;
Γιατι με το που βρήκανε οτι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορότερα απο το φως ,παει περίπατο όλη σχεδόν η φυσική και καταργείτε ο νόμος του Αϊνστάιν…Αυτός ο νόμος του Αινσταιν μας καθήλωνε στο δικο μας πλανητικό συστημα. Δεν μπορούσαμε να βγούμε ,να παμε σε αλλο πλανητικό σύστημα γιατι χρειαζονταν δεκάδες ,εκατοντάδες ,χιλιάδες χρόνια να επισκεφτούμε το πλησιέστερο πλανήτη εξω απο το δικος μας . Τώρα πηγαίνει αυτόματα .Οι αποστάσεις εκμηδενιζονται…!
Να γιατί σταμάτησαν όλα στο πρόγραμμα CERN. Αυτό που βρήκαν τώρα θα το εκμεταλευτούν μόνο οι λίγοι. Δεν είναι για όλο τον κόσμο…
 
Πάνω το εργαστήριο CERN και η αναπαράσταση του πειράματος που απέδειξαν ότι τα νετρινα τρέχουν γρηγορότερα απο το φως (300.000 χιλ./sec ή 7,5 φορές τον γύρο της γης σε 1 δευτερόλεπτο)


 http://www.xorisoria.gr

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ;

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ;

Ἠ Άρνηση Χρέους ή Θάνατος
(Κάτι τέτοιο περίπου δεν είπε και ο Βαρουφάκης προεκλογικά; )

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Η μνήμη μου δεν με εγκατέλειψε ακόμη και σας παρακολουθώ...Δυστυχώς δεν γίνεται καμμία αναφορά στον λογιστικό έλεγχο του χρέους από τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη μετεκλογικά και αυτό αποτελεί τρανή απόδειξη πως κάτι δεν πάει καλά. 

Καλό είναι να θυμηθούμε ότι η πρωτοκλασάτη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα, μαζί με τους Νότη Μαριά, Λεωνίδα Βατικιώτη, Νάντια Βαλαβάνη, Χρήστο Παπαθεοδώρου και τον Ερίκ Τουσέν, Πρόεδρο της CADTM Βελγίου, διατράνωσαν την επιθυμία τους να γίνει λογιστικός έλεγχος του δημόσιου χρέους κατά την διάρκεια του Πρώτου Συνεδρίου της επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου που έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών την Παρασκευή 6 Μαίου 2011.

Τις εργασίες της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου, στο οποίο ήμουν παρών, έκλεισαν με ομιλίες τους οι κ.κ. Άντι Στόρεϊ (καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου), Ντάριους Ζαλέγκα (συνδικαλιστής, δημοσιογράφος της Le Monde Diplomatique στην Πολωνία), Αντρέϊ Χούνκο (βουλευτής του Die Linke στην Γερμανία) και Ντενί Ντιράν (γ.γ. του συνδικάτου της CGT στην Τράπεζα της Γαλλίας).

Έγιναν επίσης παρεμβάσεις εκ μέρους εκπροσώπων από άλλες χρεωμένες χώρες της Ευρώπης, ενώ προεβλήθη και το ντοκυμαντέρ "Debtocracy", παρουσία των συντελεστών του, Κατερίνας Κιτίδη και Άρη Χατζηστεφάνου. Συντονιστής αυτού του δεύτερου σκέλους των ομιλιών και συζητήσεων ήταν ο νομικός κ. Στάθης Χατζόπουλος. 

Πού πήγαν όλα εκείνα τα μεγάλα λόγια; Γιατί ξεχάστηκαν; Με τι όπλα ζητούν σήμερα απομείωση του χρέους οι Τσίπρας και Βαρουφάκης; Δεν θα ήταν όλα πιο ξεκάθαρα και εύκολα εάν γινόταν ένας λογιστικός έλεγχος του (υποτιθέμενου) δημόσιου χρέους μας ώστε να δούμε ποιος οφείλει τι και σε ποιον; Τι θα απαντούσαν σήμερα η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε εάν είχε αποδειχθεί ότι το δημόσιο χρέος της Ελλάδας δεν υπερβαίνει τα 50 δις; (και πολλά λέω). Τι θα έλεγαν εάν είχε αποδειχθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος του "χρέους" πήγε στις τράπεζες και στις τσέπες κάποιων καιροσκόπων, προδοτών εν πολλοίς, πολιτικών; Τι θα έλεγαν εάν τους είχαμε αποδείξει ότι οι καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά για τα μαγειρεμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ήταν αληθείς; Τι θα έκαναν και με τι θράσος θα ζητούσαν παράταση των μνημονίων για τη χώρα μας εάν τους ζητούσαμε να εξοφλήσουν, το κατοχικό δάνειο που μας οφείλουν και να επιστραφούν τα μαύρα χρήματα που δόθηκαν για την Siemens, τα Ολυμπιακά ακίνητα, το C4I, την υπερτιμολόγηση για την αγορά των δικών τους στραβών υποβρυχίων; Μήπως, άραγε, θα ήμασταν πιστωμένοι μετά από όλα αυτά;

Το περίεργο, βεβαίως, δεν είναι ότι τα ξέχασαν όλα αυτά οι Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Βαρουφάκης, Σοφία Σακοράφα, Νότης Μαριάς και το υπόλοιπο συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ήταν ίσως αναμενόμενο. Το περίεργο είναι ότι τα ξέχασε ο λαός. Και, δυστυχώς, στη μεγάλη προχθεσινή συγκέντρωση συμπαράστασης στο Σύνταγμα, αλλά και στις άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που κρατούσαν κάποια μικρά πανώ ζητώντας τον περιβόητο λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους. Συνεπώς, γιατί διαμαρτυρόμαστε; Οποίος ο λαός τοιούτος και ο βασιλιάς του, έλεγαν οι Γάλλοι.

Εγώ πάντως δεν το ξέχασα γιατί αυτή πιστεύω, άλλωστε, ότι θα έπρεπε να είναι η πρώτη κίνηση της νέας κυβέρνησης, αφού διατυμπανίζει συνεχώς σε όλους τους τόνους πως τιμά την επιλογή του λαού που την έφερε στην εξουσία. Υπενθυμίζω μάλιστα ότι αυτή θα ήταν η πρώτη ερώτηση που θα έθετα στον Αλέξη Τσίπρα εάν είχε δεχθεί να μου παραχωρήσει την συνέντευξη που του ζήτησα και που, εμμέσως πλην σαφώς, αρνήθηκε 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters