Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Δήλος 1944: Απόρρητος φάκελος Κοίλη Γη


Στις 3 Σεπτεμβρίου 1944, η απόφαση ήταν ειλημμένη: Οι Γερμανοί έπρεπε να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.
Ήδη ο διοικητής της Ε' στρατιάς είχε δώσει εντολή να εγκαταλείψουν τη χώρα όλες οι γυναίκες υπάλληλοι, οι σύζυγοι και τα παιδιά των αξιωματικών και των υπαλλήλων.

Η Ε' στρατιά ήταν έτοιμη ν' αρχίσει να αποσύρεται αμέσως μόλις θα έφθαναν οι διαταγές απ' το Βερολίνο. Η κατάσταση στα Βαλκάνια γινόταν όλο και πιο απελπιστική για τους Γερμανούς μέρα με τη μέρα. Την πρώτη εβδομάδα τού Σεπτεμβρίου, η Βουλγαρία παραδόθηκε στους Ρώσους και αμέσως μετά κήρυξε τον πόλεμο στην μέχρι χθες σύμμαχο της Γερμανία. 

Η 13χρονη Ελευθερία είναι κηδεμόνας των δύο μικρών αδερφών της που πεινάνε. Αποτύχαμε κύριοι!

Η 13χρονη Ελευθερία είναι κηδεμόνας των δύο μικρών αδερφών της που πεινάνε. Αποτύχαμε κύριοι!
Μαρτυρεί ο Θάνος Πασχάλης Ειδικευόμενος Νευροχειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας
Εφημερία. Απογευματάκι χτυπάει το τηλέφωνο. »Τον εφημερεύων νευροχειρουργό θέλω, στα ΤΕΠ της Παιδιατρικής για ένα παιδάκι που χτύπησε…»

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί και τα ΜΜΕ σιωπούν: 10 εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν μέχρι το τέλος του χρόνου

Είναι πολύ πιθανό να μη γνωρίζετε ότι εκατομμύρια άνθρωποι λιμοκτονούν στην Υεμένη. 
Κι ενώ όλοι περιστασιακά ακούμε ή συζητάμε για το θέμα της πείνας, ωστόσο δεν θα αφιερώσουμε χρόνο για να εμβαθύνουμε ή να μάθουμε κάτι περισσότερο γι΄ αυτό.

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο ΟΗΕ προειδοποίησε ότι εκατομμύρια πολίτες στην Υεμένη αναμένεται να πεθαίνουν μέχρι το τέλος του έτους λόγω του αποκλεισμού που έχει επιβληθεί στη χώρα από τη συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ Του Άγγελου Καππά, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων


Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ το άρθρο του κ. ‘Αγγελου Μ. Καππά (*) που φέρει τον τίτλο «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ» και το ακριβές κείμενο του οποίου έχει ως εξής.


«Κύριε Πρόεδρε,
Πριν διερωτηθείτε ποιος είμαι και από πού βρίσκω το θάρρος να απευθύνομαι σε σας σε πρώτο πρόσωπο, σπεύδω να σας θυμίσω κάποια πτυχή της νεότερης ιστορίας της χώρας σας, δηλαδή της «Αλβανικής κρίσης» γνωστής ως «Κρίσης των πυραμίδων».

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τη γενοκτονία στην Υεμένη; Που χάθηκαν οι αλληλέγγυοι-ανθρωπιστές- Homo Syrizaiikus- Antifa;


Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΙ Γ.Γ. ΤΟΥ Κ.Ο. & ΤΟΥ Π.Φ. ΝΙΚ. ΜΕΝΕΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛ.ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ NOTOS

Τα Chemtrails είναι πραγματικά! ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ €20.000.000 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ!;

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ
Εκατομμύρια ευρώ προερχόμενα από «ανώτερες πηγές» δαπανώνται καθημερινά με τη συναίνεση εθνικών κυβερνήσεων για να δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα και να επιδρούν στην ψυχοσύνθεση και στην υγεία των ανθρώπων.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters