Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

«Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά του Σύμπαντος, σκεφτείτε με τους όρους της ενέργειας, της συχνότητας και των δονήσεων», Nikola Tesla

Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο από 50 τρισεκατομμύρια κύτταρα, τα οποία είναι ζώντες φορείς όπερ και σημαίνει ότι είναι μία κοινότητα κι όχι ένα κοινό άτομο. Κάθε κύτταρο στο εσωτερικό του πυρήνα έχει αρνητική τάση και θετική στο εξωτερικό του περίβλημα. Το κύτταρο δηλαδή είναι μία μπαταρία 1.4 Volts, κι όταν 50 τρισεκ. κύτταρα ισοδυναμούν με 1.4 Volts το καθένα έχουμε ένα σύνολο με 700 τρισεκατομ. Volts ηλεκτρισμού στο σώμα μας, για κάθε στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 09/07/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ «ΚΑΥΤΕΣ» ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ «ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ» ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ/ΕΝΕΡΓΕΙΑ/ΧΗΜΙΚΑ/ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

Οι Ανθρωπόμαζες Ηλιθιοποιήθηκαν

Στο 1 τρισεκατομμύριο δολάρια εκτοξεύθηκε η αξία του Facebook και μάλιστα το ξεπέρασε για πρώτη φορά, καθώς η τιμή της μετοχής του τεχνολογικού κολοσσού αυξήθηκε κατά 4% μετά την απόρριψη αντιμονοπωλιακών αγωγών που είχαν ασκηθεί από την αμερικάνικη κυβέρνηση.

Την Δευτέρα, ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε την καταγγελία που υπέβαλε η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) και ένας συνασπισμός κρατικών γενικών εισαγγελέων, κάτι που προκάλεσε σημαντικό πλήγμα στις προσπάθειες των αμερικανικών ρυθμιστικών αρχών να ελέγξουν τους γίγαντες της τεχνολογίας.

"ΣΕΙΣΜΟΣ" ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ! Όλα όσα σας έκρυψαν - Βίντεο


Αυθαίρετη, απάνθρωπη και απαράδεκτη είναι κάθε τυχόν υποχρεωτικότητα εμβολιασμών, όπως έχει αποφανθεί το Συμβούλιο της Ευρώπηςπου εκπροσωπείται συνολικά από 47 χώρες, 27 εκ των οποίων ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και επομένως ανάμεσά τους βρίσκονται και η Κύπρος (1961) και η Ελλάδα (1949)!

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ(ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ mRNA) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ RESISTTOEXIST.GR.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ) - ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΑΛΛΆ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021 ! ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ "ΧΟΑΞΑΔΙΚΟ" Ή ΦΙΛΟΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ! 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters