Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Χτύπησαν την Ελλάδα με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας των ΗΠΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ] • ΠΡΩΤΗ φορά απαγόρεψαν στον στρατό να συμμετεχει σε κατάσβεση!!!


 
-του Ιωάν. Κουντούρη | Αθήνα | 14.14 | 26 Ιουλ. 2018
Ο κ Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε την νύχτα της 23ης τα εξής απίστευτα αναφερόμενος στις ΗΠΑ και τα…UAV τους (μη επανδρωμένα σκάφη, drones) σε σχέση με τις φωτιές. Σύμφωνα λπιπόν με το ProNews.gr, διαβάζουμε τα εξής.,,,

Ουράνιο υπερθέαμα Απόψε το «ματωμένο φεγγάρι» η μεγαλύτερη έκλειψη σελήνης του 21ου αιώνα - Η έκλειψη θα έχει διάρκεια μία ώρα και 43 λεπτά

Απόψε το «ματωμένο φεγγάρι» - Η έκλειψη θα έχει διάρκεια μία ώρα και 43 λεπτά
Θα είναι ορατό σχεδόν από όλη την Ευρώπη αλλά και από σχεδόν όλο τον κόσμο

Το μεγαλύτερο «ματωμένο φεγγάρι», τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ολική έκλειψη Σελήνης του 21ου αιώνα, περιμένουμε σήμερα.

Το ιδιαίτερα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο θα είναι ορατό σχεδόν από όλη την Ευρώπη αλλά και από σχεδόν όλο τον κόσμο, την Ασία, την Αυστραλία, την Αφρική και τμήματα της Νότιας Αμερικής.

Τους ξεμπροστιάζουμε! Τα τρόφιμα που μαζεύεις για τους πυρόπληκτους θα τα δώσουν.. και στους Πρόσφυγες! Ηχητικό


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! Τα τρόφιμα που μαζεύεις για τους πυρόπληκτους θα τα δώσουν..και στους Πρόσφυγες! Μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει σάλο κάνει σήμερα το Hellas-now. Στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα στον Alpha 98.9 μίλησε η Γιάννα Τσούπρα Περιφερειακή σύμβουλος, υπεύθυνη πολιτικής προσταστίας της περιφέρειας Αττικής. 
Ακούστε τι είπε στο 1:30

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΞΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ / THE SECRET PLAN OF DIREC CONSOLIDATION OF WORLD WAR

Η Μυστική Αδελφότητα των Εχθρών η οποία είναι μία πολυδάκτυλος χείρα σαν επανάληψη της  Λερναίας Ύδρας σε κάθε κόμμα, προσπαθεί να φέρει τα πράγματα με το μέρος της για να καταφέρει να ελέγξει τον κόσμο. Πως; Αγαπημένον της ρητόν είναι:

«στην αναπουμπούλα χαίρεται ο λύκος ή στο χάος και στην κρίση αναδύονται οι μεγαλύτερες ευκαιρίες…».
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ..


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!


ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΙ ΦΤΗΝΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 18-11-2017

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.. ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ;  ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;  ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ; ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΜΑΘΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ!

 
Πρέπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να ξυπνήσεις, να γνωρίσεις και να απαιτήσεις ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, αλλιώς θα έχουμε και άλλες ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣIΕΣ!

Ο Τσίπρας, αυτό το ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΖΩΟ, αντί να πάρει την ΕΥΘYΝΗ για την τραγωδία, κήρυξε τριήμερο πένθος, δηλαδή χέστηκε η φοράδα στο γενί τζαμί!

ΘΑΝΑΤΟΣ είναι η ποινή που ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ προβλέπει για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της φυλής μας!

Όχι ΑΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ, αδερφέ μου, όχι στην ΑΔΙΚΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ελληνικού αίματος!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΜΙΑ ΟΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ !!!

Πότε η Τράπεζα, μπορεί υπό όρους να κάνει αυτόματη παρακράτηση οφειλομένων ποσών προς αυτήν, από τους λογαριασμούς μισθοδοσίας και συνταξιοδότησης

Με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και το ολοένα αυξανόμενο φαινόμενο δανειολήπτες να μην μπορούν να είναι συνεπείς το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Έτσι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν «αλχημείες» για να μην τους πάρει τα λεφτά η Τράπεζα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters