Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΜΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 24-09-2014


Ομολογία του πρώην υφυπουργού Πέτρου Δούκα: Το χρέος είναι τόκοι και επιτόκια!..


Πρίν λίγες μέρες στον Λόγιο Ερμή αποκαλύψαμε πως τα τοκοχρεολύσια για την περίοδο 1991-2030 θα ξεπεράσουν το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ! Και μιλάμε μόνο για τους τόκους!  Το κόλπο είναι τόσο απλό που φαντάζει εξωπραγματικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι πρόθυμοι πολιτικοί έτοιμοι να πουλήσουν και τη μάνα τους, ώστε να χρεώσουν την χώρα με δάνεια που θα καταλήξουν πάλι στους πιστωτές.
Το κράτος πνίγεται στα πανωτόκια και οι πολίτες στους φόρους....Το πως προέκυψαν οι συγκεκριμένοι τόκοι και απο ποιά δάνεια είναι γνωστό (διαβάστε εδώ). 
Το να επιβεβαιώνει όμως τα παραπάνω και ένας πρώην υφυπουργός οικονομικών... 
Αξία ανεκτίμητη.......
 Όπως καταλαβαίνετε, λεφτά όντως υπάρχουν! Το θέμα είναι που τα δίνουμε! 
Αν κάνει το κράτος πάυση πληρωμών ΜΟΝΟ σε τόκους και χρεολύσια απο σήμερα μέχρι το 2030 εξασφαλίζει άμεσα 333 δισεκατομύρια ευρώ.... 

Πόσα είπαμε οτι είναι το χρέος της Ελλάδας;; www.logiosermis.net... 

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/09/blog-post_101.html

Παραίτηση-χαστούκι του πρέσβη μας στο Βερολίνο

ζωγραφος
Παραιτήθηκε ο πρέσβυς μας στο Βερολίνο, Π. Ζωγράφος, ένα 24ωρο μετά από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ωστόσο οι αιτίες της παραίτησης -που επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί- έχουν να κάνουν μάλλον με τις δηλώσεις “δυσαρέσκειας” που είχε κάνει σε πρόσφατο ταξίδι του στο Βερολίνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Ο κ.Παπούλιας είχε δηλώσει:
«Για μια ακόμη φορά φεύγω απογοητευμένος από την υπό κατασκευή πρεσβεία μας στο Βερολίνο, ένα έργο που έπρεπε να έχει ήδη τελειώσει. Δεν έχει τελειώσει, έχει γίνει της Άρτας το γεφύρι» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο προσκεκλημένος του Γερμανού Ομοσπονδιακού Προέδρου, Γιοάχιμ Γκάουκ.
«Νομίζω ότι πρέπει να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι αυτής της μεγάλης καθυστέρησης -καθυστέρησης ετών- και επιτέλους πρέπει να αναληφθεί μια πολύ σοβαρή προσπάθεια για να τελειώσει αυτό το πολύ αναγκαίο έργο, έργο σημαντικής εκπροσώπησης της Ελλάδας σε μια μεγάλη πρωτεύουσα όπως είναι το Βερολίνο και μάλιστα σε αυτόν τον πολύ ωραίο χώρο και σε αυτό το πολύ ωραίο κτίσμα» πρόσθεσε.
Το νέο κτίριο χτίζεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Ελληνικού Δημοσίου, όπου βρισκόταν προπολεμικά η πρεσβεία. Εκεί αναμένεται να μεταφερθούν όλες οι υπηρεσίες της ελληνικής αποστολής, η πρεσβεία, το προξενείο, αλλά και η πρεσβευτική κατοικία, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων.
Σύμφωνα με την αρχική πρόβλεψη, το κτίριο έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2012.

olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/09/blog-post_575.html

H O.Ι.Ε.Λ.Ε έδωσε στον Λοβέρδο στοιχεία για 2.000 παράνομους τίτλους σπουδών.

 
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ : «ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ 2.000 ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 20.000»

Τετάρτη, 24/09/2014
 
Με αφορμή την αποστολή από την ΟΙΕΛΕ προς το Υπουργείο Παιδείας ονομαστικών στοιχείων για 2.000 παράνομους τίτλους σπουδών που εκδόθηκαν από ιδιωτικά σχολεία στην Ήπειρο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Α. Λοβέρδο, η οποία κοινοποιήθηκε επίσης στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Μητσοτάκη, στην ΚΕΔΕ , και στους 13 Περιφερειάρχες της χώρας.
Ακολουθεί το κείμενο:
 
 
«ΠΡΟΣ
Τον  Υπουργό Παιδείας  και Θρησκευμάτων  κ. Α. Λοβέρδο
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κ.Μητσοτάκη
Κεντρική ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)
Περιφερειάρχες :
 
    Αττικής κα Ε.Δούρου
    Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γ.Παυλίδη
    Βορείου Αιγαίου
    Δυτικής Ελλάδος κ. Α. Κατσιφάρο
    Δυτικής Μακεδονίας κ. Θ. Καρυπίδη
    Ηπείρου κ. Α. Καχριμάνη
    Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό
    Ιονίων Νήσων κ. Θ. Γαλιατσάτο
    Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστας
    Κρήτης κ. Σ. Αρναουτάκη
    Νοτίου Αιγαίου κ.Γ.Χατζημάρκο
    Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλη
    Στερεάς Ελλάδος κ. Κ.Μπακογιάννη
 
 
Κύριε Υπουργέ,
 
Η κοινωνία παρακολουθεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα εμβρόντητη να έρχονται στο φως αποκαλύψεις που αφορούν πλαστούς και παράνομους τίτλους σπουδών. Η Ομοσπονδία μας εδώ και μια δεκαετία έχει αναδείξει το τεράστιο αυτό ζήτημα που δεν αποτελεί απλώς ένα φαινόμενο οξύτατης διαφθοράς που γιγαντώνεται με την ανοχή, ή και τη συνενοχή, θεσμών της πολιτείας, αλλά θίγει τον πυρήνα της λειτουργίας μιας ευνομούμενης κοινωνίας, την ισονομία και την αξιοκρατία.
 
Στην προσπάθειά μας, ωστόσο, να αποκαλύψουμε το σκάνδαλο της έκδοσης παράνομων τίτλων βρήκαμε απέναντί μας υψωμένα τείχη: παράκεντρα εξουσίας που ήθελαν να διαιωνίζεται το βρώμικο παιχνίδι ρουσφετιού και συναλλαγής, εκπροσώπους κομμάτων που επεδίωκαν να συνεχίζουν να θρέφουν τους στρατιώτες-πελάτες τους, εποπτικούς θεσμούς της Πολιτείας που ένιπταν τας χείρας τους για να μη δυσαρεστήσουν τους ισχυρούς.
 
Σήμερα η ΟΙΕΛΕ σας παραδίδει 2.000 ονόματα ανθρώπων που αποκόμισαν τίτλους-μαϊμού από ιδιωτικά σχολεία στην  Ήπειρο. Από τους τίτλους αυτούς, που εξεδόθησαν την περασμένη δεκαετία, μόλις 47 έχουν ανακληθεί, όπως παραδέχεται η Δ/νση Β/μιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων.
 
Οι υπόλοιποι τίτλοι χρησιμοποιούνται κανονικά σήμερα ως προσόν διορισμού στο δημόσιο, ή πρόσληψης στον ιδιωτικό τομέα. Τα στοιχεία αυτά απέστειλε η Ομοσπονδία μας σήμερα και στην Κομισιόν, ώστε να αξιολογήσει η Ε.Ε. την τραγική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην εκπαίδευση της χώρας και στην αγορά εργασίας.
 
Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες Κύριε Υπουργέ. Το κρυφτούλι πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει. Εάν δεν παρέμβετε σήμερα, οι 2.000 παράνομοι τίτλοι του χρόνου θα έχουν δεκαπλασιαστεί. Η επικράτηση του χάους στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που αυτή τη στιγμή, κατά παραβίαση του Συντάγματος, λειτουργούν χωρίς κανείς να ελέγχει τα ωρολόγια προγράμματά τους, ποιοι εκπαιδευτικοί διορίζονται, ποια είναι τα προσόντα τους, ποιοι και για ποιο λόγο απολύονται, τις ενδοσχολικές εξετάσεις, τη λειτουργία της Τράπεζας Θεμάτων, οδηγεί στο σχηματισμό μιας γιγαντιαίας μηχανής παραγωγής παράνομων τίτλων με την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. να παρακολουθεί αμέτοχη.
Δεν είναι όμως μόνο τα ιδιωτικά σχολεία που πλέον θα χαρίζουν τίτλους σε όποιον έχει χρήμα να πληρώσει. Η ζούγκλα της αδιαφάνειας επεκτείνεται και στο χώρο της πιστοποίησης προσόντων που χρησιμοποιούν ως κριτήριο αξιολόγησης για τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για το δημόσιο. Περιέργως, τα Υπουργεία Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης ομιλούν μόνο για πλαστούς τίτλους του παρελθόντος. Αγνοούν, άραγε, ότι σήμερα, τώρα, σχολές-φαντάσματα απονέμουν «τίτλους» για καλή γνώση Ξένης Γλώσσας και καλή γνώση και χρήση Η/Υ; Αγνοούν ότι σήμερα, τώρα, ιδιωτικοί φορείς που δεν έχουν ελεγχθεί από κανέναν εγχώριο ή διεθνή  οργανισμό μοιράζουν «προσόντα» νοθεύοντας κάθε διαγωνισμό πρόσληψης, ή κάθε διαδικασία εισαγωγής στην αγορά εργασίας; Δεν άκουσαν, δεν είδαν τι συνέβη με το διαγωνισμό προσλήψεων στη ΝΕΡΙΤ, στο Δήμο Πειραιά; Αυτό εννοούν ως «αξιολόγηση»; Την ανάδειξη, για τα μάτια  του κόσμου, μερικών δεκάδων περιπτώσεων διαφθοράς, την ώρα που δημιουργείται μια παράνομη αγορά με δεκάδες χιλιάδες κατόχους παράνομων προσόντων; Ποιος, επιτέλους, θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη για αυτό το αίσχος που δύσκολα κάποιος συναντά ακόμη και σε τριτοκοσμική Μπανανία;
Η πολιτική της ανευθυνότητας, της ασυδοσίας και της αδιαφάνειας έχει δυστυχώς θύματα. Τα θύματα είναι οι νέοι άνθρωποι που είτε οι συνειδήσεις τους εκμαυλίζονται, λαμβάνοντας μέρος σε ένα βρώμικα στημένο παιχνίδι προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ψωμί μέσα στην κρίση είτε ο κόπος τους ακυρώνεται, καθώς κάποιοι άλλοι παίρνουν τη θέση τους χωρίς να έχουν ιδρώσει.
Η πολιτική ευθύνη είναι θηριώδης και ανήκει κυρίως σε Εσάς, Κύριε Υπουργέ. Η ΟΙΕΛΕ εδώ και μήνες τεκμηριωμένα, με αποδείξεις ατράνταχτες, υποδεικνύει στο Υπουργείο Παιδείας ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην ιδιωτική εκπαίδευση. Ότι καταστρατηγείται η κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα  ισονομία ανάμεσα στους μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων. Ότι η απορρύθμιση του χώρου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μια μεγάλη, πανεθνική εκπαιδευτική τραγωδία, όπου οι απόφοιτοι της δημόσιας εκπαίδευσης θα βρίσκουν κλειστές τις πύλες της ανώτατης εκπαίδευσης, ή της αγοράς εργασίας, καθώς χιλιάδες απόφοιτοι ιδιωτικών φορέων εκπαίδευσης με χαλκευμένες βαθμολογίες και παράνομα πτυχία θα παίρνουν τη θέση τους. Η χώρα επιστρέφει βίαια στη δεκαετία του ΄50 και στις φεουδαρχικού τύπου κοινωνικές, εκπαιδευτικές και οικονομικές ανισότητες.
Στις ευνομούμενες χώρες της Ευρώπης όλοι οι φορείς εκπαίδευσης, δημόσιοι και ιδιωτικοί, βρίσκονται υπό πλήρη κρατική εποπτεία και υπό δημόσιο έλεγχο. Υπάρχει διαφάνεια, αξιοκρατία και λογοδοσία. Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει μόνο το δίκαιο του ισχυρού, ο νόμος της ζούγκλας και της παράνομης παραεπιχειρηματικής δραστηριότητας.
Η Ομοσπονδία μας εξακολουθεί, σε πείσμα όσων συμβαίνουν γύρω μας, να πιστεύει ότι οι θεσμοί μπορούν να λειτουργήσουν. Έχουμε την ελπίδα ότι ακόμη και την ύστατη στιγμή θα παρέμβετε για να αποκατασταθεί η βαρύτατα πληγείσα νομιμότητα. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποδειχθεί περίτρανα ότι η προσπάθεια η δική σας και της κυβέρνησης για να τιμωρηθούν κάποιοι κάτοχοι πλαστών τίτλων θα είναι στάχτη στα μάτια, αφορμή για να απολυθούν μερικές δεκάδες ανθρώπων, ώστε να βγουν τα νούμερα που απαιτεί η τρόικα. Όμως η κοινωνία δεν χρειάζεται επιδερμικές κινήσεις για το θεαθήναι. Δεν ευθύνεται μόνο ο κάτοχος του πλαστού τίτλου, όπως η κυβέρνηση θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε. Κυρίως ευθύνονται αυτοί που τους εκδίδουν και που η Πολιτεία μέχρι σήμερα αφήνει ανενόχλητους να συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους. Στο χέρι σας είναι να δείξετε ότι έχετε τη βούληση να βάλετε βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και να τσακίσετε πανίσχυρα συντεχνιακά συμφέροντα που συνεχίζουν ανενόχλητα εδώ και δεκαετίες ένα πάρτι εκατομμυρίων ευρώ εις βάρος του ελληνικού λαού.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ»
 
 
http://kolotoubes.blogspot.gr/2014/09/h-o-2000.html

Ποιος Φούχτελ; Μετά τις κατασχέσεις λογαριασμών τώρα & κατασχέσεις ακινήτων για 600 ευρώ από τον δήμαρχο Πηνειού!

14-09-11_184340_25

Ο…ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 5/10/2013 ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ, ΜΕΤΑΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΟΥΝΗ, ΟΠΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ, ΕΓΙΝΕ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΣΩΡΡΑ!!!

ΒΟΜΒΑ!ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ Η END ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΗΝΕΙΟΥ!ΘΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ «ΠΡΩΤΗΣ»

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!!! 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ- END:ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Α.ΣΩΡΡΑΣ & EI END: H ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

ΟΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ! ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ! ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ;;; ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ; ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΑΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΑΣ!… ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ!!!!!
ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!!! 

«Κατασχετήριο Δήμου Πηνειού»! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!
…………………………………………………………………
14-09-23_230003_11

Σοκ και δέος στο δήμο Πηνειού! 
Ο δήμος προχωρά σε αναγκαστικές κατασχέσεις ακινήτων για χρέη 600 και 1.000 ευρώ! Μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει την προηγούμενη εβδομάδα από την δημοσιοποίηση καταγγελιών, ότι ο δήμος μπλόκαρε τους τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών, αυτή την φορά με βάση τα νέα έγγραφα που προσκόμισαν στο IONION FM, κάτοικοι του δήμου Πηνειού, ο δήμος έχει προχωρήσει σε ακόμα πιο ανάλγητα μέτρα. Στέλνει σε οφειλέτες του δήμου κλητήρες, που θυροκολλούν εκθέσεις αναγκαστικής κατάσχεσης πρώτης κατοικίας, για οφειλές 600 και 1.000 ευρώ. Ερωτηματικά προκαλεί η σκληρή στάση του δήμου Πηνειού, με πρωτοφανείς ενέργειες για τους κατοίκους Γαστούνης, Τραγανού και Βαρθολομιού, τους οποίους απειλεί με πλειστηριασμό των σπιτιών τους, για μικροποσά…Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Πηνειού, Σοφία Μαρινοπούλου χαρακτήρισε το μέτρο σκληρό, ακραίο και απαράδεκτο. «Ο δήμαρχος ασκεί μια μορφή τρομοκρατίας προς τους πολίτες, αδιαφορώντας για την οικονομική τους κατάσταση και θέλει να τους μετατρέψει σε υποτελείς», αναφέρει η κ. Μαρινοπούλου και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο άφησε ο δήμος τα χρέη να διογκωθούν, ενώ προανήγγειλε παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο.
http://ionionfm.gr/player.php?clipid=51958&Narea=%C4%C7%CC%CF%D3+%D0%C7%CD%C5%C9%CF%D5&Mid=17&sub1=1&Sid&sub2


ΠΗΓΗ:  http://alfeiospotamos.gr/?p=9738

Ραχήλ Μακρή: «Εάν ο Γεωργιάδης θέλει να βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό ας ρωτήσει τον Σαμαρά που το έχει κάνει από το 2011»

Δήλωση - καταπέλτη σε σχέση με τις περίφημες δηλώσεις Γεωργιάδη (που είπε ότι σε περίπτωση πτώσης της κυβέρνησης θα βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό) έκανε η Ραχήλ Μακρή.
"Ο Σαμαράς εμφανίζοντας απόλυτο έλλειμμα εμπιστοσύνης στους μελλοντικούς κυβερνητικούς εταίρους του αλλά και στην μετέπειτα δική του Κυβέρνηση εμφανίζεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Δεκέμβριο του 2011 να έχει μεταφέρει τα χρήματα του στο εξωτερικό" τονίζει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων που συνεχίζει στο ίδιο αποκαλυπτικό τόνο:
"Τότε ο Σαμαράς ήταν αντιμνημονιακός και διερρήγνυε τα ιμάτια του στο Ζάππειο για τον αγώνα κατά του άδικου χρέους. Ύστερα του προσφέρθηκε η θέση του υποτακτικού πρωθυπουργού. Συνεργάστηκε με αυτούς που δεν εμπιστευόταν, μάζεψε τα αζήτητα μικρών κομμάτων της εποχής που έκλαιγαν για έναν υπουργικό θώκο, αλλά δεν ξέρουμε εάν έφερε τα χρήματα του στις ελληνικές τράπεζες που ανακεφαλαιοποίησε με λεφτά των Ελλήνων πολιτών".
"Σήμερα ο Άδωνης απειλεί ότι θα πάρει τα «κεφάλαια» του, υπονοώντας ότι θα δημιουργήσει συστημικό κίνδυνο εάν ο Ελληνικός λαός τους στείλει στην θέση που τους αρμόζει. Δεν μας είπε όμως πόσα χρήματα έχει. Δεν μας είπε πως τα απέκτησε. Δεν μας είπε εάν η συγκεκριμένη ενέργεια εμπεριέχεται στην αρχαία ελληνική γραμματεία των βιβλίων που πουλά, σε πακέτα προσφορών μέσω τηλεμάρκετινγκ γιατί δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα" δηλώνει με νόημα η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
"Το θέατρο σκιών μιας καταρρέουσας κυβέρνησης συνεχίζει να προκαλεί το κοινωνικό σύνολο. Ο αποπροσανατολισμός του Άδωνη από την προκλητική του δήλωση προσφέρθηκε ως ασπίδα στον υποτακτικό πρωθυπουργό. Σκοπός της πρόκλησης ήταν να κρύψει ότι στη συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ η ελληνική πλευρά όταν δεν έλεγε ναι , απλά σιωπούσε σκύβοντας το κεφάλι. Δυστυχώς, για εσάς, και ευτυχώς, για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες, δεν κοροϊδεύετε πλέον κανένα" καταλήγει η Ραχήλ Μακρή.

 
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/09/2011.html

«Εξαπατήθηκαν οι Έλληνες…»


«Εξαπατήθηκαν οι Έλληνες…»  

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι συγκεντρώσεις στην Ανδρίτσαινα και το Λάλαπου διοργάνωσε η ομάδα Ε4 «Ελεύθεροι Ενωμένοι  Ενεργοί Έλληνες», αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στην οικονομική κρίση της χώρας, τον ρόλο του Αρτέμη Σώρρα και το σχέδιο του για την σωτηρία της.

Πολλοί κάτοικοι στις παραπάνω  περιοχές παραβρέθηκαν στις συγκεντρώσεις  στις οποίες βασικοί ομιλητές ήταν οι κ.κ. Γιάννης Καλογερόπουλος, Γιάννης Δάρρας και Χρήστος Μπαλαντίνας. Αναλυτικότερα τα θέματα που αναφέρθηκαν  στις δυο ενημερωτικές εκδηλώσεις είχαν να κάνουν με  την κατάθεση 600 δισ δολαρίων σε τράπεζα του Καναδά από τον Έλληνα Αρτέμη Σώρρα ως ο λόγος της μη επίσημης χρεοκοπίας της χώρας, η μεθοδευμένη δημιουργία το 2010 του ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας με σκοπό την αρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων μέσω του τραπεζικού συστήματος κ.α. Στις ενημερωτικές εκδηλώσεις επίσης  δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν την προοπτική άμεσης ανάπτυξης του δήμου Ολυμπίων με 1,7 δισ δολαρίων μέσω εγκεκριμένων προγραμμάτων της Παγκόσμιας Τράπεζας ανασυγκροτήσεως, καθώς και η αποπληρωμή των χρεών των δημοτών με την εγγύηση του Αρτέμη Σώρρα. Οι προαναφερόμενοι ομιλητές εξάλλου έκαναν λόγο για «εξαπάτηση των Ελλήνων από τους τραπεζίτες» και συγχρόνως αναφέρθηκαν στις δυνατότητες που υπάρχουν –πρωτίστως- για την οικονομική απελευθέρωση της χώρας…
«Αποσιώπηση…»
Να σημειωθεί ότι οι συγκεντρώσεις χαρακτηρίστηκαν επιτυχημένες παρά το γεγονός ότι «από τα περισσότερα ΜΜΕ υπάρχει πλήρης  αποσιώπηση του θέματος, υπάρχει παθητικότητα των πολιτών από την χρόνια παθογένεια που έχει δημιουργήσει το καθεστώς, καθώς και πως είναι  μικρή η σχέση των ηλικιωμένων –κυρίως- κατοίκων με το διαδίκτυο». Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι , σύμφωνα με τους διοργανωτές, «παρότι εκλήθησαν με προσωπικές δημόσιες και προφορικές προσκλήσεις οι δημοτικές αρχές και τα τοπικά συμβούλια των δήμων Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Αρχ. Ολυμπίας, ουδείς εκ των εκλεγμένων δημοσίων προσώπων ως όφειλαν, είχε την τόλμη να παραστεί!» Μοναδική φωτεινή εξαίρεση χαρακτηρίστηκε,  ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Πύργου και καθηγητής κ. Παν. Σκαρτσιάρης, ο οποίος παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ομιλία στο Λάλα, δείχνοντας ότι έχει μελετήσει το συγκεκριμένο θέμα, ενώ ζήτησε και έλαβε αντίγραφα των εγγράφων που παρουσιάστηκαν –όπως και πολλοί από τους παρευρισκόμενους- με την υπόσχεση ότι θα δώσει συνέχεια. Εξάλλου παρόμοιες εκδηλώσεις πρόκειται να οργανωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στον Πύργο, καθώς και σε άλλες πόλεις του νομού. Τέλος οι διοργανωτές απεύθυναν ευχαριστήρια στους υπεύθυνους της αίθουσας της παλιάς εφορίας στην Ανδρίτσαινα, καθώς και στον κ. Κώστα Καραμέρο στο Λάλα, για την παραχώρηση των χώρων των ομιλιών.

http://protinews.gr/ilia/item/9277-eksapatithikan-oi-ellines 


26/9/2898/Ωρα:19.00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙ END ΣΤΗΝ ΑΝΘΗΛΗ ΛΑΜΙΑΣ

507236-1459331_10202596741064725_699745502_n 
Γιάννης Καλογερόπουλος  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ . 26 – 9 . . ΣΤΗΝ ΑΝΘΗΛΗ ΛΑΜΙΑΣ
ΣΤΙΣ 19.00 Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


ΟΜΙΛΙΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ και ΑΝΑΛΥΣΗ ολων των ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙ END ΓΙΑ :
ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 – 9 – 2012 . . 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ
στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!!
ΓΙΑ :
- την ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!
- την ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ . . Ο Λ Ω Ν . . ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

- την ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ 2 , 3 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ !!!

- την ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
- την ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ . . ανευ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ !!!

- την Μ Ε Τ Ο Χ Ο Π Ο Ι Η Σ Η . των ΚΕΡΔΩΝ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !!!

- ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ οπως :
ΑΓΡΟΤΕΣ . . ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ . . ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ . . ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ . . ΕΜΠΟΡΟΥΣ . . ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ . . ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ κλπ…

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ :
ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ . . Τ Χ Σ . . ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ και την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!
ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ [ ελληνικο δημοσιο ] 800 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
Ι Δ Ι Ω Τ Ε Σ . ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!
ΟΜΙΛΗΤΕΣ: ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΧΡ. – ΔΑΡΑΣ Ι. – ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

http://alfeiospotamos.gr/?p=9730

24/9/2898/Ωρα:21.00 Ο Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Κ” Ο Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΜΕΣΩ ΣΚΑΙΠ ΣΤΗΝ END ΧΑΝΙΩΝ

10425378_10203809657195330_768308975289061294_n 



Kostas Psaroudakis Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η :
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24-09-2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00,
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙ-E.N.D. ΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΩΣ ΚΑΙ ΙΚΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ,
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΣΩ SKYPE.
ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΡ. ΕΜΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ-Ε.Ν.D. ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ.
ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΟΥΝ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ :
Ο Ν. ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ www.artfmradio.com
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΕΤΟΣ www.radioaetos.com
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=322
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΣΙΔΝΕΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ http://www.shouthost.com/mobile/didimakiafm
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΖΕΥΣ http://azeus6.webnode.gr/
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΛΕΙΖΕΡ http://laseradio1008.listen2myradio.com/
ΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ
ΤΟ ΡΑΔΙΟ NEW FM http://radionewfm.com/
ΤΟ ΡΑΔΙΟΝΙΟ http://dionios.listen2myradio.com/
ΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ FM http://www.peirasmosfm.com/
ΚΑΙ 5 ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ,
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ 4 CHAT GROUPS :
http://xat.com/AGRIMIA
http://xat.com/HLIOVASILEMATA
http://xat.com/XARAMA
ΑΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΣΩ YOUTUBE ΣΤH ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
ΑΠ΄ ΟΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΗ ΛΙΩΚΗ
ΣΤΟ ΣΩΡΡΑΣ FM : www.sorrasfm.com/
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ

http://alfeiospotamos.gr/?p=9740

ΠΑΠΑΣ ΣΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΞΥΛΕΥΣΕ ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΔΕΝΔΡΑ!!!

ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ:… «κάνε με παπά και πέτα με στο λόγγο»… ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΤΕΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ… ΝΑ… ΞΕΛΟΓΓΟΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ… ΕΛΕΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ… ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!  
……………………………………………………..
Πρωτοφανές οικολογικό έγκλημα από ιερωμένο: Έκοψε αιωνόβια δένδρα
14-09-23_221523_5 
Παπάς στα Λεχαινά έκοψε τα αιωνόβια δένδρα στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου στην παραλία προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.
« Πρόκειται για ένα πρωτοφανές οικολογικό έγκλημα για το οποίο ο παπάς θα πρέπει να τιμωρηθεί. Χωρίς καμιά άδεια έκοψε αιωνόβια δένδρα και κανείς δεν ξέρει τι έγιναν οι 30 τόνοι ξύλων…»  κατήγγειλε στο IONION FM ο Γιάννης Καρκαβίτσας κάτοικος της περιοχής.

http://ionionfm.gr/player.php?clipid=51940&Narea=%CB%C5%D7%C1%C9%CD%C1&Mid=17&sub1=1&Sid&sub2

 http://alfeiospotamos.gr/?p=9732

27/9/2014 ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/08/507236-1459331_10202596741064725_699745502_n.jpgΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.
ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  $600 ΔΙΣ (600.000.000.000) ΠΡΟΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.


ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ:

  • ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  • ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

  • ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ


1620868_681104581939835_730511860_n 
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
ΣΤΗΣ 27/9/2014 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΝ ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ!!!

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ


SEVI LAMBRAKI1800353_10202869396909526_513885348_n511015-ÁÄÑÉÁÍÏÓ 2
https://ellanionforum.files.wordpress.com/2014/09/sorras_kozani.jpg?w=605
10430439_1467866953476552_802286244301601168_n

 

https://ellanionforum.wordpress.com/2014/09/23/2792014

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!! – Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ!

ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;;; 

ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13

10431209_10202962824305166_3250724661487242230_o

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΕΡΑΣΑΝ 15 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ 28/6/2013 !

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ,

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΤΟΥ…»μέγα τίποτα» ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ» ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,

Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΥΧΟΝ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΝΩΜΟΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ !!!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΓΕΙ, ΑΛΛΑ…

Αρτέμης Σώρρας

Έτσι γίνονται τα ποτάμια ΧΕΙΜΑΡΡΟΙ!

Κάνεις μια εμπεριστατωμένη καταγγελία
Πρώτα σε θεωρούν προβοκάτορα,πράκτορα ή προδότη..
Στη συνέχεια γραφικό.

Όσοι φοβούνται να σε πιστέψουν αλλά δεν τολμούν και να σε απορρίψουν απενοχοποιούνται χαρακτηρίζοντας σε ρομαντικό ονειροπόλο που εμπιστεύεται τους Θεσμούς’

Τελικά ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΣΕΙ , ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ …
Όποιος σηκωθεί από τον καναπέ, αφήσει το τηλεκοντρόλ και το mouse ;;;
και κάνει το καθήκον του απέναντι στην κοινωνία
θα κινητοποιήσει τους ελάχιστους έντιμους και αδιάφθορους θεσμικούς λειτουργούς ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ !
  

Μη ξεχνάτε ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!

  • ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

  • ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

  • ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ

  • ΕΝΑΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ»!

ΕΣΥ!!!!

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ…………….

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ~~~~~~~~~~~~~~

Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Χρήστος Μπαλαντίνας
ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ 67650/13
  • ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;
  • ΕΧΕΙΣ ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 600ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ;
  • ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 300+2 ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;
  •  

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝΕ;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ;;;

ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΤΩΡΑ ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ;;;

ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥ-ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥ!

ΕΝΩΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ…



 

ΜΗΝΥΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ



ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ !

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ !

ΟΥΤΕ ΓΙΑ «ΗΞΕΙΣ-ΑΦΗΞΕΙΣ»…

ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΖΗΤΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ…  

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ» !

ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ

ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.



Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΝΕΙ

Αρτεμης Σωρρας 

ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ …

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

10012483_1412691125661535_2002288170136799175_n
    
  http://ellanionforum.wordpress.com/2014/09/21/1639/

Γιάννης Καλογερόπουλος στά Αρχ. Ολύμπια 21-9-2014

Η συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Καλογερόπουλος στον Μαίανδρο και στον Διόνιο στα Αρχ. Ολύμπια, στις 21-9-2014 εν όψει της ομιλίας για τις προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα και της END στο Λάλα Ηλείας την ίδια ημέρα.


«Πρακτικός Ιδεαλισμός» του κόμη Coudenhove Kalergi

Richard N. Coudenhove Kalergi (2)Μια εις βάθος ρατσιστική περιγραφή, του ανθρώπου που είναι υπεύθυνος για την δημιουργία της ιδέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του κόμη Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi.
Είναι παρμένο από το βιβλίο του «Πρακτικός Ιδεαλισμός» που δείχνει την ρατσιστική ιδεολογία της Εβραϊκής υπεροχής και καλεί για την εξαφάνιση των ντόπιων Ευρωπαϊκών φυλών, του κόμη Richard N. Coudenhove Kalergi που εκδόθηκε στην Βιέννη το 1925. Θαυμάστε τον !!!
Οι Ευρωπαίοι πρέπει να γίνουν νεγροειδείς μιγάδες.
Ο Coudenhove Kalergi δεν ήταν Εβραίος ο ίδιος. Από την πλευρά του πατέρα του ήταν μικτής Ευρωπαϊκής καταγωγής (Φλαμανδικής, Τσέχικης, Ουγγαρέζικης και Ελληνικής) και αριστοκρατικής. Η μητέρα του ήταν Γιαπωνέζα από αριστοκρατική οικογένεια.
Παντρεύτηκε την 13 χρόνια μεγαλύτερη του Εβραία Ida Roland (που γεννήθηκε ως Ida Klausner) μια δημοφιλής ηθοποιός με την οποία απέκτησε δύο γιούς. Η Ida Roland πέθανε το 1951. Το 1952 παντρεύτηκε την Alexandra Gräfin von Tiele που το πατρικό της ήταν Bally. Το 1969 παντρεύτηκε την Αυστριακή Εβραία Melanie Benatzky Hoffmann.
Ο κόμης R. N. Courdenhove-Kalergi είναι ο πατέρας της μοντέρνας Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ήταν αυτός που πρότεινε τον ύμνο του Beethoven ως εθνικό ύμνο της ΕΕ, και δραστηριοποιήθηκε πολύ για το λογότυπο της ΕΕ που περιλαμβάνει 12 αστέρια που συμβολίζουν τις 12 φυλές του Ισραήλ. Το λογότυπο οριστικοποιήθηκε από τον Εβραίο Paul M.G. Lévi.
Ο Otto von Habsburg ήταν ο διάδοχος του Coudenhove-Kalergi σαν πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ενώσεως. Είναι επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ισραήλ και αποδέκτης του ’International Humanitarian Award’, της ’Anti Defamation-League’ (ADL) της Εβραϊκής Μασονικής Στοάς B’nai B’rith.
Ο πατέρας του Coudenhove-Kalergi ήταν στενός φίλος του Theodor Herzl, του ιδρυτή του Σιωνισμού.
Πάρτε μια γεύση του τι οραματίζονται και τι σχεδιάζουν οι εν λόγω «κύριοι» και τα γράφουν στα βιβλία τους παρακαλώ για όποιον πιστεύει ακόμη ότι υπάρχουν κρυμένα, μυστικά και ντοκουμέντα ! με την δική σου Συμφωνία φυσικά [10]
[*Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάδας. Οι σημερινές φυλές και τάξεις θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφανίσεως του χώρου, του χρόνου και της προκαταλήψεως.
*Η Ευρωπαϊκή-Νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια σε εξωτερική εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την ποικιλομορφία των λαών με μια ποικιλομορφία ατόμων.
*Η Χριστιανοσύνη, ηθικά προετοιμασμένη από τα Εβραϊκά Κείμενα (Ιωάννης), πνευματικά προετοιμάσθηκε από τους Εβραίους Αλεξανδρινούς (Φίλωνας), ήταν αναγεννημένος Εβραϊσμός. Στον βαθμό που η Ευρώπη είναι Χριστιανική, είναι στην πνευματική έννοια Εβραϊκή, στον βαθμό που η Ευρώπη είναι ηθική, είναι Εβραϊκή.
*Σχεδόν όλη η Ευρωπαϊκή ηθική βασίζεται στον Εβραϊσμό. Όλοι οι πρωταγωνιστές για μια θρησκευτική η μη θρησκευτική Χριστιανική ηθική, από τον Αυγουστίνο έως τον Ρουσσώ, τον Καντ και τον Τολστόι ήταν Εβραίοι κατ επιλογήν [Wahljuden] κατά μια πνευματική έννοια. Ο Νίτσε ήταν ο μόνος μη Εβραίος, ο μόνος Ευρωπαίος ειδωλολάτρης ηθικολόγος.
*Στην Ανατολή ο Κινεζικός λαός είναι κατεξοχήν ηθικός, στην δύση είναι οι Εβραίοι.
*Ο Θεός ήταν ο αρχηγός του κράτους των αρχαίων Εβραίων, η ηθική ήταν ο αστικός κόσμος, η αμαρτία ήταν έγκλημα.
*Μέσω των αιώνων ο Εβραϊσμός παρέμεινε πιστός στην θεοκρατική ιδέα της ταυτοποίησης πολιτικής και ηθικής: Ο Χριστιανισμός και ο Σοσιαλισμός είναι απόπειρες να δημιουργήσουν έναν γήινο παράδεισο. (στην κυριολεξία ένα Κράτος του Θεού).
*Δυο χιλιάδες χρόνια πριν, οι αρχαίοι Χριστιανοί – όχι οι Φαρισαίοι και οι Σαδδουκαίοι – ήταν οι αναγεννητές της Μωσαϊκής παραδόσεως. Σήμερα δεν είναι ούτε οι Σιωνιστές ούτε οι Χριστιανοί, αλλά οι Εβραίοι ηγέτες του Σοσιαλισμού: διότι επιθυμούν με την πιο υπερυψωμένη ανιδιοτέλεια, να διαγράψουν το προπατορικό αμάρτημα του καπιταλισμού, να ελευθερώσει τους ανθρώπους από την αδικία, την βία και την υποταγή και να αλλάξουν τον εξαργυρωμένο κόσμο σε έναν γήινο παράδεισο.
*Από τον Μωυσή στον Weininger η ηθική ήταν το κύριο πρόβλημα της Εβραϊκής φιλοσοφίας.
*Σε αυτήν την βασική ηθική τάση ως προς τον κόσμο βρίσκεται η απαρχή της εξαιρετικής μεγαλοσύνης του Εβραϊκού λαού – την ίδια στιγμή επίσης ο κίνδυνος ότι οι Εβραίοι που έχουν ξεχάσει τα πιστεύω τους στην ηθική γίνονται κυνικοί εγωιστές: ενώ άνθρωποι με άλλη νοοτροπία – ακόμη διατηρούν το ίδιο ποσόν των ιπποτικών τους αξιών και των προκαταλήψεων (άνθρωπος της τιμής, τζέντλεμαν, ιππότης κλπ), που τους προστατεύει από την πτώση στην άβυσσο των αξιών.
*Αυτό που κυρίως διαχωρίζει τους Εβραίους από τους μέσους αστούς είναι το γεγονός ότι είναι καθαροί άνθρωποι.
*Το σθένος του χαρακτήρα συνδυασμένο με το κοφτερό μυαλό  προορίζει τους Εβραίους στο πιο εξαιρετικό δείγμα τους να γίνονται οι ηγέτες της αστικής ανθρωπότητας, από τους ψευδείς στους γνήσιους πνευματικούς αριστοκράτες στους πρωταγωνιστές του καπιταλισμού αλλά και της επαναστάσεως.
*Τώρα στεκόμαστε στο κατώφλι της τρίτης εποχής στους νέους καιρούς: τον Σοσιαλισμό. (Εννοεί τον Κομμουνισμό).
*Επίσης ο σοσιαλισμός υποστηρίζεται από την αστική τάξη των βιομηχανικών εργατών, οδηγούμενη από την αριστοκρατία των επαναστατών συγγραφέων  (δηλαδή τους φρενοβλαβείς όπως ο Μπαμπέφ).
*Η επιρροή της αριστοκρατίας του αίματος, η επιρροή της αριστοκρατίας του μυαλού μεγαλώνει.
*Αυτή η εξέλιξη και με αυτήν το χάος της μοντέρνας πολιτικής θα βρει τότε το τέλος της, όταν μια πνευματική αριστοκρατία (δηλαδή οι Χαζάροι) καταλάβει τα μέσα της ισχύος της κοινωνίας: η πυρίτιδα, ο χρυσός, το μελάνι (η δημοσιογραφία) και η χρήση τους για την ευλογία τους γενικού κοινού.
*Η Κομμουνιστική δικτατορία: Ένα σημαντικό βήμα για τον δρόμο. (πολύ δημοκρατικός ο πατέρας της ΕΕ)
*Ο Ρωσικός Μπολσεβικισμός συνιστά ένα αποφασιστικό βήμα προς τον σκοπό όπου μια μικρή ομάδα κομμουνιστών πνευματικών αριστοκρατών (πάρα πολύ sic, η φρενοβλάβεια δεν έχει όρια) κυβερνούν την χώρα και συνειδητά προκαλούν την ρήξη με τον πλουτοκρατισμό (η διακυβέρνηση του κόσμου μέσω του πλούτου) δημοκρατισμό που σήμερα κυβερνά τον κόσμο.
*Ο πόλεμος μεταξύ του Καπιταλισμού και του Κομμουνισμού για την κληρονομιά της εκλιπαρούσης αριστοκρατίας του αίματος είναι ένας πόλεμος φατριών της νικηφόρας αριστοκρατίας του πνεύματος, ένας αγώνας μεταξύ ατομισμού και του σοσιαλισμού, του εγωισμού και του αλτρουισμού, του ειδωλολατρικού και του χριστιανικού πνεύματος.
*Το γενικό επιτελείο αμφοτέρων στρατολογείται από την πνευματική αρχηγική φυλή της Ευρώπης [Führerrasse] τους Εβραίους.
*Ο Καπιταλισμός και ο Κομμουνισμός είναι αμφότεροι λογικοί, αμφότεροι μηχανικοί, αμφότεροι αστικοί. Το αποτέλεσμα του  πνεύματος, η ισχύς του πνεύματος, η πίστη στο πνεύμα, η ελπίδα για το πνεύμα μεγαλώνει: και μαζί του μια νέα αριστοκρατία.
*Για να ανέβει, η προωθήση στόχων είναι αναγκαία, για την επίτευξη των στόχων χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι θα καθορίζουν τους στόχους, που οδηγούν στους στόχους: η αριστοκρατία.
*Ο αριστοκράτης σαν αρχηγός είναι μια πολιτική έννοια, ο αριστοκράτης για παράδειγμα είναι ένα αισθητικό ιδεώδες.
*Η μεγαλύτερη πρόκληση απαιτεί η αριστοκρατία να συμπίπτει με την ευγένεια, ο ηγέτης με παράδειγμα: αυτή η ηγεσία πέφτει στους τέλειους ανθρώπους.
*Οι Ευρωπαίοι είναι άνθρωποι της ποσότητος και οι Εβραίοι άνθρωποι ποιότητος.
*Από τους Ευρωπαίους ανθρώπους της ποσότητας , που πιστεύουν μόνο στους αριθμούς, η μάζα, δύο ποιοτικές ράτσες αναδύονται: η αριστοκρατία του αίματος και ο Εβραϊσμός.
*Ξεχωριστά η μια από την άλλη κολλάνε στο πιστεύω τους στην ανώτερη αποστολή τους, του καλύτερου αίματος τους, στις διαφορετικές τάξεις των ανθρώπων.
*Σε αμφότερες αυτές τις ετερογενείς από πλευράς αξίας φυλές ανήκει ο πυρήνας των Ευρωπαίων ευγενών στο μέλλον: στην φεουδαρχική αριστοκρατία του αίματος, τόσον όσο δεν θα άφηνε τον εαυτό της να διαφθαρεί από την φάρμα, στην Εβραϊκή πνευματική αριστοκρατία τόσον όσο δεν θα άφηνε τον εαυτό της να διαφθαρεί από τα χρήματα (καπιταλισμός).
*Ως εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον υπάρχει ένα υπόλοιπο ηθικού κύρους ρουστίκ [χώρα-style] αριστοκρατίας και για όσο μια μικρή μάχιμη ομάδα της επαναστατικής διανόησης παραμένει.
*Εδώ η συμμόρφωση μεταξύ του Λένιν, του ανθρώπου από την χαμηλή αριστοκρατία της χώρας, και του Τρότσκυ, οι Εβραίοι εγγράμματοι γίνονται σύμβολο: εδώ οι αντιθέσεις στον χαρακτήρα και το πνεύμα, από τσιφλικάδες και εγγράμματοι, από τους κατοίκους της χώρας και των αστών, των ειδωλολατρών και των χριστιανών που ενώνεται σε μια δημιουργική σύνθεση της επαναστατικής αριστοκρατίας.
*Ένα βήμα μπροστά κατά την πνευματική έννοια θα επαρκούσε να τοποθετήσει τα καλύτερα στοιχεία των ευγενών του αίματος, οι οποίοι στην χώρα έχουν προστατεύσει την φυσική και ηθική τους υγεία από την εξαχρειωμένη επίδραση της μυρουδιάς της φάρμας, στην υπηρεσία της νέας απελευθερώσεως των ανθρώπων.
*Γιατί αυτοί προορίζονται γι ‘αυτή την θέση εξαιτίας του παραδοσιακού θάρρους τους, την αντι-μπουρζουακή και αντι-καπιταλιστική νοοτροπία, την ευθύνη τους, την περιφρόνησή τους για τα υλικά αγαθά, της στωικής εκπαίδευσης της θέλησης τους, την ακεραιότητά τους, τον ιδεαλισμό τους.]
Μετά ενοχλείσθε ανθρώπινα ζωντανά, που σας αποκαλούν ΠΡΟΒΑΤΑ !!
Νεοελληναράδες  που γονατίζετε  στις εκκλησίες και προσκυνάτε -αν είναι δυνατόν- τον Μωυσή, τον Αβρααμ, τον Ιακώβ, τον Ιωσήφ, την Μαρία, τη Μάρα και τη Σάρα !!!! … όλα αρχαιοελληνικά ονόματα  !
***
Κατεβάστε ολόκληρο το βιβλίο στα Γερμανικά: Praktischer Idealismus
Διαβάστε ολόκληρο το μακροσκελές άρθρο εδώ balder.org
Αντε και καλοφάγωτοι ! [11]
***

http://www.terrapapers.com/?p=55157

Βρέθηκαν υπόγειες σήραγγες 30εκ. ετών, πολύ πριν την ύπαρξη του ανθρώπου


Στην περιοχή του Καυκάσου στην κορυφογραμμή Uvarov, απέναντι από το βουνό Arus, υπάρχουν σήραγγες, μία εκ των οποίων έχει κατεύθυνση προς την χερσόνησο της Κριμαίας και η άλλη στην πόλη του Κρασνοντάρ, Eisk και Ροστόφ Ον Ντον μέχρι την περιοχή του Βόλγα.

Στην περιοχή του Κρασνοντάρ υπάρχει άλλη στοά που φτάνει στην Κασπία Θάλασσα. Αυτά διαπιστώθηκαν από αποστολή που συγκροτήθηκε για αυτό την σκοπό. Δυστυχώς, πιο λεπτομερείς πληροφορίες, η αποστολή δεν έδωσε εκτός την πάνω Φώτο. Όπως βλέπετε είναι λεία (υαλωμενη) και σε ευθεία κατεύθυνση.

Υπάρχουν τούνελ σε όλο τον πλανήτη. Το κομβικό σημείο βρίσκεται στα σύνορα της Σλοβενίας και της Πολωνίας στο Beskid στην οροσειρά Tatra .Στο όρος ακριβώς Babia, που έχει ύψος 1725 μ. είναι ο κόμβος. Η σήραγγα, που βρίσκεται στα αριστερά οδηγεί στη Γερμανία, στη συνέχεια στην Αγγλία και στην αμερικανική ήπειρο. Η άλλη σήραγγα επεκτείνεται στη Ρωσία, στον Καύκασος: και στη συνέχεια στην Κίνα και την Ιαπωνία, και στη συνέχεια - στην Αμερική.

Η ηλικία αυτών των σηράγγων είναι περίπου 30 εκατομμύρια χρόνια. Τότε έπεσε στη γη και ένας μεγάλος αστεροειδής. Πιθανολογείται ότι αυτές οι σήραγγες είναι ένα από τα τελευταία απομεινάρια κάποιου πολιτισμού που αναπτύχθηκε στη γη χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή μας.

http://www.altemagazinegr.com/bo/a6/20e.htm
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters