Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΣΑΜΑΕΛ!!! ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!!! [2 ΒΙΝΤΕΟ]


  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!
 ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ Κ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ,ΩΣΤΕ ΟΙ «ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ» ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΝΟΙ.
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.



ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Κ ΤΗΣ ΓΗΣ.
 ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ,ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΧΑΡΤΙΑ [ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ Κ ΜΕΤΟΧΕΣ] ΣΤΟΥΣ «ΑΠΙΣΤΟΥΣ» ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΟ Κ ΓΗ [ΚΤΗΜΑΤΑ]
 ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ,ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΠΑΡΑ ΠΟΙΩΝΤΑΣ Κ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .
ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ,ΤΗ ΠΕΙΝΑ , ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ,ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ.
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
 ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΑΧ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ Κ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ Κ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ Κ ΧΑΟΣ.
 ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ''ΒΑΣΙΛΙΑ'' ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ,ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ!!!
Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!







volcanotimes

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ F.B.I.: Επιβεβαιώνει την ύπαρξη παράλληλου κόσμου και επισκεπτών που αποκτούν υλική υπόσταση όταν εισέρχονται στον δικό μας κόσμο.

Τον Απρίλιο του 2011 είχαμε γράψει (πρώτοι) για την δυνατότητα εύρεσης πληροφοριών στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I. "The Vault" . Οι πληροφορίες αφορούσαν αναφορές που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας 60 χρόνια τώρα.. 

Μεταξύ εκατομμυρίων αναφορών, διαφόρων κατηγοριών όπως το οργανωμένο έγκλημα, τις εξτρεμιστικές ομάδες,  των τρομοκρατικών οργανώσεων, των φακέλων που αφορούσαν το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει και η ενότητα των U.F.O.

Με αυτό τον τρόπο δόθηκε ένα τέλος σχετικά με το αν ήταν αληθινό ή ψεύτικο το περιστατικό του Ροσγουελ το 1947 στο Νέο Μεξικό. Φυσικά επιβεβαιώθηκαν όλοι οι υποστηρικτές  των U.F.O μέσα από τις αναφορές πολλών κατοίκων καθώς και την επίσημη αναφορά του μυστικού πράκτορα Guy Hottel, που επισήμαινε όχι μόνο την ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων αλλά και ανθρωποειδών!

Σήμερα στην ίδια κατηγορία "F.B.I: The Vault: U.F.O" βλέπουμε μια αναφορά με ημερομηνία 8 Ιουλίου 1947 στο San Diego.  
Ο Συντάκτης αυτής της αναφοράς  γράφει για πράγματα που ακόμα και στις μέρες μας είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ κοινωνικό σύνολο.  Ωστόσο όπως θα διαβάσετε παρακάτω, είναι βέβαιο ότι οι Αμερικάνοι παραδειγματίστηκαν από την εξωγήινη τεχνολογία που βρισκόταν πλέον στα χέρια τους και την εφάρμοσαν αντίστοιχα σε πολεμικά όπλα, δορυφόρους, διαστημόπλοια  και την δημιουργία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

"Το πλήρωμα των δίσκων είναι φιλικό προς τους ανθρώπους, ωστόσο σε μια αντιπαράθεση ήταν σίγουρο ότι το επιτιθέμενο ανθρώπινο αεροσκάφος θα διαλυόταν.
Αν και μοιάζουν σαν τους ανθρώπους έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις και προέρχονται από δικό τους κόσμο.  Ο κόσμος τους είναι αιθερικός και παράλληλος με τον δικό μας πλανήτη και η μετάβαση γίνεται μόνο όταν αποκτούν υλική υπόσταση"

Είναι μόνο μερικές  από τις πληροφορίες που αναφέρονται στην έκθεση. Περισσότερα θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω στην εικόνα. 

Για τους δύσπιστους: Aκολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο, για να σας οδηγήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του F.B.I.
http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view






Πολλές απαντήσεις ίσως βρίσκουν τον δρόμο τους αναλύοντας σε μεγάλο βάθος τις αναφορές των UFO και των ανθρωποειδών εκατομμύρια χρόνια τώρα που αποτυπώνονται σε βραχογραφίες και αγγεία, σε λαϊκές δοξασίες μύθους και θρησκείες..

Ο συντάκτης της αναφοράς κατηγοριοποιεί μάλιστα και τα είδη που επισκέπτονται τον πλανήτη "μας".  Ενώ δεν διστάζει να αναφέρει μέχρι και την αστρική προβολή. 

Είναι δυνατόν να βρισκόμαστε άραγε στην κατώτερη διάσταση;

Η ψυχή δεν πεθαίνει απλά περνάει σε άλλον "χώρο", σε άλλο επίπεδο.

Ίσως την απάντηση να την έχουν δώσει οι άνθρωποι του πνεύματος εδώ και χιλιάδες χρόνια.
 http://www.apocalypsejohn.com/2012/02/fbi_22.html

Πηγή: http://www.awakengr.com/2012/02/fbi.html#ixzz2ZLF009AU
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Το 14ο φεγγάρι του Ποσειδώνα (Βίντεο)


Μελετώντας εκ νέου εικόνες που έχει καταγράψει κατά καιρούς το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble από τον Ποσειδώνα, ένας Αμερικανός αστρονόμος εντόπισε την ύπαρξη... ενός ακόμη δορυφόρου που κινείται γύρω από τον πλανήτη. Πρόκειται για ένα σώμα με διάμετρο περίπου 20 χλμ που βρίσκεται σε απόσταση 105 χιλιάδων χλμ από τον Ποσειδώνα. Ο νέος δορυφόρος γίνεται το 14ο μέλος της οικογένειας των φεγγαριών του Ποσειδώνα.


Τα βαφτίσια

Η προσωρινή ονομασία του νέου δορυφόρου είναι S/2004 N 1 αλλά ο ερευνητής που τον ανακάλυψε αναζητεί ένα όνομα το οποίο θα προτείνει στη Διεθνή Ενωση Αστρονομίας η οποία είναι και εκείνη που «βαφτίζει» τα διαστημικά σώματα. «Ακόμη δεν έχω αποφασίσει ποιο όνομα θα προτείνω αλλά θα προέρχεται από την ελληνική ή τη ρωμαϊκή μυθολογία και θα είναι κάποιος χαρακτήρας που σχετίζεται με τον Ποσειδώνα» δήλωσε ο Μαρκ Σογουόλτερ, του Ινστιτούτου SETI που έκανε την ανακάλυψη.

Ο Ποσειδώνας είναι ο όγδοος, κατά σειρά απόστασης από τον ήλιο, πλανήτης του Ηλιακού Συστήματος. Δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι, ενώ αν παρατηρηθεί με ισχυρό τηλεσκόπιο μοιάζει με πράσινο δίσκο. Στην αστρονομία συμβολίζεται με την τρίαινα. Ο Ποσειδώνας ανακαλύφθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 1846 και λίγες μέρες αργότερα ανακαλύφθηκε ο Τρίτωνας ο μεγαλύτερος δορυφόρος του. Άλλοι δορυφόροι του πλανήτη είναι ο Πρωτέας, η Ναϊάδα, η Νηρηίδα και η Θάλασσα.


Πηγή: www.tovima.gr
 anekshghta.blogspot.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ...5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Μπράβο μ@λ@κ@ Έλληνα , η χώρα σου έχεις 5.800.000 λαθρομετανάστες και επειδή έχεις τον φόβο το να μην σε πουν "ρατσιστή" επειδή ζητάς το αυτονόητο κάθεσαι και τρως στην μάπα τον φασισμό των αριστεριστών .... Έλλαδα 2030 , οι Έλληνες θα είναι μειονότητα ,τα αφεντικά των παιδιών μας θα είναι αλλοδαποί, όσοι θα μιλούν ελληνικά θα θανατώνονται και στην κουτάλα θα είναι οι αλλοδαποί...
δηλαδή για να ξυπνήσεις πρέπει να συμβούν όλα αυτά ;;




thesecretrealtruth

ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Ο ΧΡΥΣΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ D.N.A.& ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!


ΑΙΓΑΛΕΩ 01/07/2013(Απομαγνητοφώνηση και γενική επιμέλεια κειμένων : Αδριανός Μπεζούγλωφ)
ΙΑ ΗΩ ΩΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ 
Όπως διαπιστώσατε δέν υπάρχει κανένα σύμφωνο. Σε καμιία άλλη γλώσσα δεν συμβαίνει αυτό.
ΙΑ σημαίνει όπως 
ΗΩ είναι η αυγή 
Ω ΥΙΕ γιέ μου 
ΑΕΙ ΕΙ Να είσαι πάντα!
"Σαν την αυγούλα να είσαι πάντα γιέ μου!" αυτό σημαίνει.

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαχρονικά η Ελλάδα δέν ζήτησε τίποτα από κάποιον άλλο λαό. Όλοι οι άλλοι ζήτησαν από μας. Όλοι οι άλλοι πήραν από εμάς. Όλοι οι άλλοι και σήμερα ακόμη παίρνουν από εμάς. Όμως ο Έλληνας δέν πήγε στη Σιγκαπούρη να ζητήσει μαθηματικά. Γιατί μας φαίρνετε μαθηματικά Σιγκαπούρης να διδάσκονται στα σχολεία; Δέν πήγαμε εμείς σε κανένα μέρος του κόσμου να μας ορίσουνε τί είναι η ελευθερία, τί είναι η δημοκρατία, τι είναι η δημόσια διοίκηση επειδή εμείς τα ορίσαμε. Επομένως εμείς είμαστε οι φορείς και πολύ περισσότερο οι μεταφορείς του πολιτισμού. Δεν θέλω απόψε να κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση αλλά πρακτική συζήτηση επειδή γνωρίζω ό,τι τα δικά σας προβλήματα είναι πρακτικά. 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Επομένως Τα ερωτήματα τα οποία ορθώς έρχονται στο μυαλό του Έλληνα είναι ποιός είναι ο Αρτέμης Σώρρας; Πού βρήκε τόσα χρήματα ο Σώρρας ; Έχει η Αμερική αυτά τα χρήματα να τα πληρώσει όταν πρέπει να τα πληρώσει; Γιατί ακόμη εώς σήμερα οι Έλληνες πολιτικοί κωφεύουν σε αυτή την προσφορά; Πιστεύω πως αυτά είναι τα ερωτήματα που σας απασχολούν. Και πιστεύω πως αυτά πρέπει να απαντηθούν.

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ & 48.9 ΔΙΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Σας εξήγησε ο κύριος Βαλσαμάκης πως απο την πρώτη στιγμή που παρουσιαστήκαμε στον Ελληνικό χώρο ως E.N.D. και αυτό έγινε τον Αύγουστο του 2012 στην Κεντρική Κρήτη, ανατρέψαμε τα δεδομένα. Στο Ηράκλειο λοιπόν εγώ προσωπικά ανέδειξα το θέμα αυτό. Η κατάθεσις έγινε αμέσως μετά όταν γύρισα στην Αμερική. 600 δις δολλάρια πρός όφελος της Ελληνικής Δημοκρατίας και 48.9 δις δολλάρια για την Κυπριακή Δημοκρατία. Τα χρήματα αυτά είναι ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου. Τι ακριβώς σημαίνει ομόλογο; Ομόλογο σημαίνει ότι όλοι εμείς που είμαστε απόψε εδώ δίδουμε την υπόσχεση ότι εάν ο Γιάννης ζητήσει 500 χιλιάδες ευρώ όλοι εμείς θα καλύψουμε αυτά τα 500,000 ευρώ. Αυτό είναι ομολογία. Αυτό δέν συνέβαινε παλαιότερα. 

Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ….

Παλαιότερα τα κράτη λειτουργούσαν ως εξής: Εάν έχω στο χρηματοφυλάκιό μου 1000 τόνους χρυσού και η τιμή του χρυσού είναι 1500 δολλάρια κατά ουγκίαν μπορώ να τυπώσω Ελληνικά χρήματα ανάλογα των χιλίων τόνων χρυσού. Αυτό ονομάζονταν <<η ισοτιμία χρυσού>>. Τί έγινε όμως γιατί εξαφανίστηκε; Αυτό ουσιαστικά γεννά την υγειή οικονομία. Ο λόγος ο οποίος σήμερα η Ελλάδα και όλος ο κόσμος βρίσκεται σε αυτό το χάλι είναι επειδή έχουμε απεμπολίσει την ισοτιμία χρυσού και χρήματος. Αυτός είναι ο απλούστερος λόγος. Δέν υπάρχει άλλος λόγος. Γιατί έγινε αυτό θα το ακούσετε σε πέντε λεπτά. 

Αφού έφυγε η ισοτιμία χρυσού, διότι το χρήμα βασιζόταν στον χρυσό και στόν άργυρο. Ο χρυσός έφυγε σαν ισσοτιμία το 1933. Το 1968 έφυγε και η ισοτιμία του αργύρου. Ετσι λοιπόν πως ξέρουμε ότι το Ελληνικό κράτος μπορεί να δημιουργίσει πρός χρήση δική του 5 δισεκατομμύρια ευρώ. Εάν δηλαδή χρειάζεται το κράτος να δημιουργίσει 5 δις … πώς δημιουργείται αυτό το χρήμα; Όταν είχαμε το χρυσάφι ξέραμε εάν το χρυσάφι μας δέν είχε αυξηθεί από την τελευταία εκτύπωση νομίσματος τι κάναμε; Υποτιμούσαμε το νόμισμά μας και για το ίδιο χρυσάφι κόβαμε περισσότερα λεφτά. Αυτό είναι υποτίμηση του νομίσματος. 

ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ 

Τώρα όμως που δέν έχουμε χρυσάφι, άργυρο ή οτιδήποτε άλλο πολύτιμο μέταλλο για να ανταποκρίνεται το χρήμα τι ακριβώς κάνουμε; Εκτυπώνουμε ομόλογα. Δηλαδή έχει το δικαίωμα ο υπουργός οικονομικών με τη σύμφωνη γνώμη της βουλής υποτίθετε να διατάξει τον κεντρικό τραπεζήτη της Ελλάδας να εκδόσει 10 δις σε ομόλογα. Αυτά τα ομόλογα εφόσον η πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδος είναι καλή τα καταθέτει στο χρηματοκιβώτιο. Έχει ένα συγκεκριμένο κρυμένο κωδικό η Τράπεζα της Ελλάδος. Πληκτρολογεί τον κωδικό και αυτομάτως πιστώνεται ο λογαριασμός της Ελληνικής δημοκρατίας με 10 δις που σημαίνει ότι αυτά τα 10 τώρα τα εγγυάται η εργασία και όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων. 

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ 

Αντεκατεστάθει δηλαδή το πολύτιμο μέταλλο με την δική σας εργασία και τα δικά σας περιουσιακά στοιχεία. Αυτό είναι η αρχή της δουλείας. Αυτό ονομάζεται Δουλεία! αλλά να δούμε γιατί ονομάζεται δουλεία. Που πήγε αυτός ο χρυσός και ποιός τον μάζεψε! Χρυσάφι βγαίνει από τη γή μας για 450 χιλιάδες χρόνια. Ο μέσος όρος παραγωγής χρυσού το έτος είναι απο 26 χιλιάδες τόννοι μέχι 52 χιλιάδες τόννοι το χρόνο για 450 χιλιάδες χρόνια. Διερωτάται κανένας … τότε και η κολώνα αυτή θα έπρεπε να είναι από χρυσάφι. Τα πηρούνια που τρώμε ήταν χρυσά ακόμα και τα παπούτσια μας θα έπρεπε να ήταν χρυσά. Τι γίνετε αυτός ο χρυσός! Δέν είναι ώρα να συζητήσουμε τι γίνετε αυτός ο χρυσός είναι όμως ώρα να δούμε εφόσον τον χρησιμοποιούσαμε σαν αντιστάθμισμα κοπής του νομίσματος γιατί αποφασίσαμε να τον βγάλουμε από εκεί; 

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΙ 

Στην αρχή οι συναλαγές όλες γινόντουσαν με πολύτιμα μέταλλα δηλαδή ήθελα να αγοράσω αυτό το χωράφι πήγαινα και έδινα ένα κομμάτι ασήμι η εκατό κομματάκια χρυσό και να σας παραπέμψω λίγο στην Καινή Διαθήκη. Έξω λέει από το ναό του Σολομώντος υπήρχαν οι αργυραμοιβοί. Η μόνη φορά που ο Χριστός εμφανίστηκε θυμωμένος στην Καινή Διαθήκη ήταν όταν ανέτρεψε τα τραπέζια των αργυραμοιβών. Σύμφωνα με τους εβραίους απηγορέυετο λέει να μπεί στο ναό κομμάτι ασημιού η χρυσού που να φέρει επάνω ανθρώπινη φιγούρα. Έτσι το σέκλ - που έτσι λέγονται αυτά στην εβραϊκή γλώσσα. Οι αργυραμοιβοί λοιπόν ανίλασαν ένα κομμάτι αργύρου ή χρυσού το οποίο το είχαν χωρίς να έχει τίποτα επάνω τυπωμένο με τα νομίσματα ουτως ώστε να μπορεί ο Εβραίος να παραδώσει αυτό που έπρεπε. Την λογία να την παραδώσει στο ναό του Σολομώντα για να είναι σύμφωνος με τις εντολές της θρησκείας. Και τι είπε ο Χριστός τότε; Μήν ποείται τον οίκο του Πατρός μου, οίκον εμπορίου. Γιαυτό ανέτρεψε τα τραπέζια των αργυραμοιβών. Επανέρχομαι τώρα στο τι ακριβώς έγινε με το Χρυσό. Θα σας κάνω μία μικρή παρένθεση να σας φέρω στο τέλος του Β' παγκοσμίου πολέμου.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ & ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. 

Το 1944 σε μια μικρή πόλη στο Νιού Χαμσάϊρ ( New Hampshire) στην πολιτεία της Νέας Αγγλίας βορείως της Νέας Υόρκης έγινε η σύνοδος 44 κρατών. Τα κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι όλων εκείνων που κέρδισαν τον Β' παγκόσμιο πόλεμο. Και η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση αλλά όχι η Κύπρος. Η Κύπρος τότε ήτο κάτω από Αγγλική κατοχή οπότε μόνο η Ελλάδα συμετείχε σε αυτή τη συνέλευση. Συνέβαλε η Ελλάδα με 5 εκατομμύρια δολλάρια σε αυτή την συνεδρίαση και δημιουργήθηκε η παγκόσμια τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Εκεί δημιουργήθηκε γιαυτό εξάλου η Ελλάδα έχει αντιπρόσωπο στο Δ.Ν.Τ. Ήταν ο κύριος Ρουμελιώτης επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου ο οποίος άλλαξε πρίν από ενάμιση χρόνο όταν ήταν υπουργός οικονομικών ο κύριος Βενιζέλος.

Δ.Ν.Τ. - Ο ΜΠΟΓΙΑΣ 

Για το τι μπορεί να σας πεί ο κύριος Ρουμελιώτης κάποια στιγμή ελπίζω να γράψει ένα βιβλίο για να μάθει όλος ο Ελληνισμός τι ακριβώς διαμοίβεται πίσω απο αυτές τις πόρτες που ονομάζεται Δ.Ν.Τ. Οι παλαιότεροι από εσάς θυμάστε τον μπόγια. Επειδή υπήρχε πολύ λύσσα στο κόσμο κάποια σκυλιά είχαν λύσσα. Όταν κάποιος είχε ένα λυσασμένο σκυλί έστελνε η πολιτεία τον μπόγια για να πάρει το σκυλί και να το βγάλει από την κοινωνία των σκυλιών. Αυτό ακριβώς είναι το Δ.Ν.Τ. Είναι ο οικονομικός μπόγιας της υφηλίου. Δέν έχουν να επιδείξουν ούτε μία επιτυχία στα 70 χρόνια παρουσίας τους στον οικονομικό χώρο του παγκόσμιου γίγνεσθε. Ούτε μία χώρα δεν έχουν ακόμα επιτύχει να "διασώσουν". Το Δ.Ν.Τ. δέν έχει πόρους. Έχει όμως δοθείσα άνωθεν πιστοληπτική ικανότητα. Μπορεί δηλαδή να πάρει ένα ομόλογο της Ελλάδας που είναι σκουπίδι ή της Κύπρου να εγγυηθεί το ίδιο το νομισματικό ταμείο στην κεντρική παγκόσμια τράπεζα να δανειστεί το ίδιο με μισό της εκατό επιτόκιο που είναι τώρα το επιτόκιο και να δανείσει με δέκα, εννέα, οχτώ της εκατό την Ελλάδα η οποιονδήποτε άλλον.

ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ 

Πώς αποφασίζετε η πιστοληπτική ικανότης; Πώς δηλαδή το Ελληνικό ομόλογο έγινε απο ΑΑΑ ΑΑ ΒΒ -Β κλπ μέχρι που έφτασε στο επίπεδο να είναι σκουπίδι. Αυτό το αποφασίζουν 3 οργανισμοί, Standard and Poor, η moody's και ακόμα ένας. Και οι τρείς αυτοί οργανισμοί είναι ιδιωτικοί οργανισμοί. Δεν είναι κρατικοί και δεν εξαρτώνται απο κεντρικές τράπεζες. Δεν εξαρτώνται απο καμία αρχή. Είναι ιδιωτικοί οργανισμοί και ανοίκουν σε αυτούς που κάνουν κουνάντο τον πλανήτη.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Τώρα είναι ώρα να ακούσετε ποιοί κάνουν κουμάντο τον πλανήτη. Ποιός είναι απέναντί σας. Όταν λέμε το δικό μας D.N.A. και το άλλο D.N.A. πρέπει να ξέρουμε, να οριοθετήσουμε πρώτα ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί είναι απέναντι. Άν δεν ξέρουμε ποιός είναι ο απέναντι και τι όπλα διαθέτει πώς μπορώ εγώ να βγώ ο τρελός, ο κουζουλός που λέμε στη Κρήτη και να κάτσω απέναντι από αυτόν που διαθέτει όλο το οπλοστάσιο. Πρέπει πρώτα να μάθω ποιός είναι ο αντίπαλος και μετά να προσπαθήσω να τον γκρεμίσω.

Με ακούτε συχνά όταν κάνουμε κάποιες ομιλίες να χρησιμοποιώ τη λέξη Χαζάροι - Καζάροι και οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνετε. 

Ιστορικά θα σας θυμίσω ό,τι σε κάποιο σημείο όλη η υφήλιος ήτο Ελλάς.Ήτο ιερός τόπος. Ομιλείτο μόνον η μοναδική γλώσσα που υπάρχει στον πλανήτη . Η ουσία είναι ό,τι δέν υπάρχει άλλη γλώσσα στον πλανήτη. Όλες οι υπόλοιπες γλώσσες εντός εισαγωγικών είναι διάλεκτοι δέν είναι γλώσσες. Γιατί ! Το αίτιον και το αιτιατόν 
Όταν λές κάτι η ίδια λέξη υποννοεί, σου δίνει την εξήγηση μόνη της. Όταν λέω π.χ. χρήμα βγαίνει από το ρήμα χράομαι χρώμαι που σημαίνει το χρησιμοποιώ. Αυτό το κομματάκι που χρησιμοποιώ λέγεται χρήμα. Τώρα άν πάω και λίγο παρακάτω ο οργανισμός εκείνος που ασχολείται με το χρήμα λέγεται χρηματιστήριον. Ακούστε τώρα ένα παράδειγμα στην αγγλική γλώσσα. Το χρήμα λέγεται money ενώ το χρηματιστήριο λέγεται stock market. Εάν κάποιος δέν εγνώριζε παπαγαλιστί την αγγλική γλώσσα μπορούσε να συλάβει ότι το stock market σημαίνει διαχείρηση χρημάτων; Βεβαίως όχι ! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις γλώσσες.

Μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία αλλά δέν θα φύγω απ'το κεντρικό θέμα το οποίο είναι το χρήμα, ο χρυσός και πως διακινείτε. Ποιοί είστε εσείς, ποιοί είναι οι αντίπαλοι και πως θα κερδίσουμε. Αυτός είναι ο σκοπός της αποψινής παρουσίασης. 

ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ

Το '44 λοιπόν αυτά τα 44 κράτη αποφάσισαν να δημιουργίσουν την παγκόσμια τράπεζα και το διεθνές νομισματικό ταμείο. Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Το 1929 εως '33 δημιουργηθήθηκε η B.I.S. - BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Στο τέλος της κάθε ημέρας ότι συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο και οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κλπ γίνετε εκκαθάρησις από την B.I.S. Η τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο Γεώργιος ο Α' ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδοςστη δημιουργία της B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια δολλάρια. Σε διάστημα 33 ημέρων από την ημέρα της δημιουργίας της B.I.S. η τράπεζα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ρόθτσάϊλντ . Το ίδιο συμβαίνει και με την Παγκόσμια Τράπεζα και το ίδιο με Δ.Ν.Τ. 

ΟΙ ΚΑΖΑΡΟΙ

Ερχόμαστε λοιπόν να αντιληφθούμε ότι χρησιμοποιείται το ανθρώπινο γένος , μέσω τον 202 κρατών που υπάρχουν στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, να θεσμοθετεί νόμους που διέπουν το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα αλλά θεσμοθετείτε με τον τρόπο με τον οποίον θέλουν εκείνοι. Και ποιοί είναι εκείνοι ; Πάλι οι Καζάροι ! Ώρα λοιπόν να πούμε ποιοί είναι αυτοί οι Καζάροι. 

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ 

Στο σχολείο μαθαίναμε πως ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε να εκπολιτίσει ή να τιμωρήσει τους Πέρσες που κατεδίωκαν την Ελλάδα. Καταρχήν να πούμε πως οι Πέρσες ήσαν Έλληνες. Δέν ήταν άλλο φύλλο ήταν Ελληνικό φύλλο. Ο Πέρσης ήταν πρώτος μεταξύ της οικογενείας των Αχαιμανιδών ήταν υιός του Περσέως και της Ανδρμέδας. Επομένως αν θυμάστε από τον Αρριανό …. Δαρείου και Παρισάτιδος γίγνονται παίδες δύο … και συνεχίζοντας θα δείτε πως όλα τα ονόματα στην Περσία ήταν Ελληνικά. Διερωτάται κανείς γιατί Πέρσες και Έλληνες που ήταν αδελφικά φύλλα ήσαν σε πόλεμο. Θα σας θυμίσω τις εμφύλιες συρράξεις μεταξύ Ελλήνων… Σπαρτη Αθήνα κλπ κλπ. Πάντα υπήρχε αντιπαράθεση στους Έλληνες. Να το ξεπεράσουμε όμως αυτό. Ο σκοπός και η αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν να κλείσει τις Πύλες! Έφτασε στη βορειοανατολική Κίνα και έκλεισε τις Πύλες! Τί έκανε δηλαδή ο Αλέξανδρος; Έκλεισε μέσα στις Πύλες 22 βασιλείς και 72 γένη. Αυτοί βγαίνανε από κάπου μέσα από τη γή. Ο Αλέξανδρος έκλεισε τις πύλες χρησιμοποιώντας δύο υλικά χαλκό και ασβέστη. Είναι τα δύο υλικά τα οποία το άλλο D.N.A. δεν μπορεί να αντέξει. Ακόμα και τα βέλη του στρατού του Μ. Αλεξάνδρου και τα δόρατα είχαν στη κορυφή χαλκό. Ο μέγας Αλέξανδρος είχε σαν σύμβουλό του στο πλευρό του τον υιο του Αριστοτέλη του Σταγειρήτη. Ο Δαρείος από την άλλη μεριά είχε έναν δούλο να του λέει συνέχεια " Μέμνοισω Δέσποτα των Αθηναίων" Δέν έλεγε των Ελλήνων, των Αθηναίων έλεγε … Ο Αλέξανδρος είχε στο πλευρό του τον υιο του Αριστοτέλη ο οποίος είναι και εκείνος που εδίδαξε και ενέπνευσε τον Αλέξανδρο. Για αυτούς που ρωτάνε άν τον εδίδαξε και τον ενέπνευσε η Ολυμπιάς η μητέρα του. Η απάντηση είναι όχι. Ο Αριστοτέλης εδίδαξε τον Αλέξανδρο ο οποίος είχε την συγκεκριμένη αποστολή να διδάξει και να κατευθύνει τον Αλέξανδρο πως να κλείσει τις Πύλες. Σας εξήγησα ποιές πύλες και δεν είναι ώρα να ανακατευτούμε με αυτό. Τρίς χιλιάδες χρόνια πρίν τον Αλέξανδρο ένας άλλος στρατηγός έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα αλλά στο ενδιάμεσο διάστημα άνοιξαν οι πύλες και βγήκαν αυτοί που βγήκαν και στα Διονυσιακά ο Νόνος ο Πανωπολίτης τους αναφέρει ως το έθνος των Υξώς. Οι Υξώς ήταν μία φυλή η οποία και πάλι βγήκε από εκεί που είχαν κλείσει οι πύλες και εξεστράτευσε εναντίον του Ελληνικού Χώρου. Ελληνικός χώρος σας θυμίζω ήταν όλη η γή. Υπήρχαν τρείς στρατιές. Μία εξεστράτευσε εναντίον της Αιθιοπίας που ήταν βασιλέας ο Κηφέας. Η άλλη εξεστράτευσε εναντίον της Αιγύπτου και η τρίτη εναντίον της Μεσσοποταμίας και κατευθύνετο πρός τη Μικρά Ασία η οποία ήταν η κοιτίδα του Ελληνισμού την εποχή εκείνη. Αποφάσισαν λοιπόν οι Έλληνες να κάνουν εκστρατία πρός ανατολάς μεν οι τρείς στρατηγοί : Ο Διόνυσος, ο Περσέας, και ο Μίνως ο Πρώτος. Πρός Δυσμάς έκαναν εκστρατεία οι Ηρακλειδής. Να σταματήσουμε όμως πρός εκείνη την κατεύθυνση για να καταλάβουμε ποιοί είναι απέναντί μας. 

ΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΝΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΩΠΟΛΙΤΗ

Να κάνουμε εδώ μία παρένθεση για να καταλάβετε ότι το δικό μας D.N.A. δεν είναι όπως του υπολοίπου ανθρωπίνου γένους. Σας λέω το εξής Ο Μίνωας ήταν ο υιός του Διός και της Ευρώπης, ο Περσέας ήταν ο υιός του Διός και της Δανάης και ο Διόνυσος ήταν υιός του Διός και της Σεμέλης. Δέν είναι μυθικά πρόσωπα ούτε είναι μυθολογία αυτό που σας λέω. Το ποίημα Διονυσιακά του Νόννου του Πανωπολίτη έγινε αποδεκτό ώς επίσημο αρχαίο κείμενο μόνο το 1900 επειδή τότε βρέθηκε εξ'ολοκλήρου στην Ελληνική Γλώσσα. Προηγουμένος είχαμε το μισό σε ένα μοναστήρι του Αγίου Όρους το 1454 και το άλλο μισό το ειχαμε βρεί στη λατινική γλώσσα. Το 1907 βρέθηκε ολόκληρο το κείμενο. Είναι 21.000 στίχοι γραμμένο σε 28 βιβλία κατά πολύ ανώτερο της Οδύσσειας και της Ιλιάδας. Εκεί λοιπόν αναφέρεται και η εξτρατεία του Διονύσου και αναφέρεται ο πολιτισμός των Ελλήνων. Αναφέρονται ποιοί ήσαν οι υπεύθυνοι για το κάθε κομμάτι του πολιτισμού που κατέβηκε στη γή. Επίσης εκεί περιγράφονται όλα τα ρυπαρά γένη. Τα γένη αυτά ήταν εκείνα που εξεστράτευσαν εναντίον των Ελλήνων. Οι Υξώς τους οποίους ο Νόννος ο Πανωπολίτης τους περιγράφει ως ερυθρομέλαινες. Ήταν δηλαδή κοκκινόμαυροι. Ήταν ουσιαστικά ένα υβρίδιον μεταξύ του ανθρώπου και κάποιου αλλουνού D.N.A. Το υβρίδιον εττυμολογικώς σημαίνει Υβρις Διος . Κάποιος προσπαθεί να καταληστέψει το σχέδιον του θεού. 

Αυτά λοιπόν τα υβρίδια τα οποία τα είχαν δημιουργίσει τα 72 γένη προσπάθησε να κλείσει ο Διόνυσσος και οι Πυραμίδες οι οποίες υπάρχουν εις την Κίνα την Ινδία και όλη την γή - υπάρχουν πυραμίδες πολύ υψηλότερες από αυτές της Αιγύπτου - Υπήρχε δε μία πρωτεύουσα στην αυτοκρατορία των ΕΛ. Δέν θέλω να σας πώ ποιοί ήταν οι ΕΛ συνήθως όμως είναι αυτοί που έχουν κατέβει από ψηλά, γιαυτό η Ελλάς ονομάζεται Ελλάς. Ο ιερός βράχος αυτός που ήρθε από ψηλά γιαυτό η Κρήτη ονομαζόταν Ελουϊτια γιαυτό η Αλβανία ονομαζόταν Ηλυρία. ΗΛ, ΕΛ, ΑΛ. Οι εβραίοι τον θεό τον λένε Ελοχίμ. Οι Αρχαίοι Έλληνες τον έλεγαν ο Αέλιος. Ήλιος δηλαδή. Ο θεός Απόλλων. Όλα αυτά τα προθέματα ΗΛ, ΕΛ και ΑΛ έχουν να κάνουν με αυτόν που κατέβηκε από ψηλά. Αυτός λοιπόν είχε το σχέδιο το οποίο αργότερα έγινε υβρίδιον επειδή κάποιον άλλος μπήκε στη μέση, άλλαξε το D.N.A. και δημιούργησε αυτά τα υβρίδια. Αυτός ήταν πάντα ο σκοπός των εξτρατειών του Ελληνισμού και του Διονύσου και του Αλεξάνδρου να κλείσει τις πύλες. 

Γνωρίζετε πως οι Τούρκοι σήμερα μας λένε Γιουνανιστάν. Αυτή είναι μία ονομασία που δίνουν στην Ελλάδα. Γιουνάν είναι το βορειοανατολικό τμήμα της Κίνας. Και εκεί μας λένε Γιουνάν. Πώς λοιπόν συνδέουμε τους Μογγόλους με το Γιουνανιστάν. Μογγόλοι ήσαν οι Σελτζούκοι Τούρκοι αυτοί κατέβηκαν από την Μογγολία και κατέλαβαν τον Ζωτικό χώρο του Ελληνισμού από τον 12ο και εντεύθεν αιώνα. Όταν ο Αλέξανδρος έκλεισε τις Πύλες πέρασαν περίπου 4 αιώνες μέχρι να ξανανοίξουν οι πύλες. Το 674 στον γεωφυσικό χώρο μεταξύ της Κασπίας Θαλάσσης και της Μαύρης θαλάσσης, υπήρχε ένα κομμάτι γής το οποίο εκατοικείτο από αυτούς τους Μογγόλους οι οποίοι είχαν έρθει από την Μογγολία αφού άνοιξαν οι Πύλες εγκαθιστάθησαν εκεί και το ονόμαζαν Χαζαρία . Δεν είχαν Θρησκεία. η παλαιά τους θρησκεία ήταν η φαλοκρατία ( λατρεία του φαλού- γονιμική) Ανδροκρατία. 

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ 

Θα δείτε άν πάτε στην Ουάσιγκτον ότι το κεντρικό τμήμα στο Washington DC είναι ο Οβελίσκος. Το οποίο έχει τη συμβολική έννοια του φαλού. Αν πάτε στο Λονδίνο θα δείτε την βελόνα της Κλεοπάτρας η οποία είναι ένας άλλος οβελίσκος ο οποίος μετεφέρθει από την Αίγυπτο. Το ίδιο ισχύει για την πόλη του Βατικανό. Τα τρία αυτά κομμάτια της γής είναι ο μηχανισμός με τον οποίο κοντρολάρεται το ανθρώπινο γένος. Ονομάζεται η αυτοκρατορία των πόλεων. Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβεται τους αντιπάλους σας και ποιοί είστε εσείς. 

Η ΧΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Είπαμε ότι βγήκανε τα ρυπαρά γένη από μέσα, ήρθανε πρός το ζωτικό χώρο του Ελληνισμού , έμειναν στη Χαζαρία από τον 7ο αιώνα μέχρι και τον 13ο αιώνα που διελύθει η Χαζαρία υπήρχε μια σχέση αγάπης - μίσους μεταξύ του Βυζαντινού κράτους και της Χαζαρίας. Επειδή δεν είχαν θρησκεία τον 6ο αιώνα 674 εκάλεσαν 3 θρησκευτικούς ηγέτες να τους περιγράψουν τις θρησκείες τους για να αποφασίσουν πιά θρησκεία θα υιοθετήσουν σαν δική τους. Παρουσιάστηκε ο Χριστιανός επίσκοπος, ο Μουσουλμάνος και ο Εβραίος. Δεν θα πάμε σε λεπτομέρειες. Είναι πολύ εύκολο να βρεθούν τα ιστορικά ντοκουμέντα και πως έγινε αυτή η αντιπαράθεση των τριών θρησκειών. Η απόφαση για την επιλογή θρησκείας ήταν καθαρά πολιτική απόφαση των ιθυνόντων. Του αυτοκράτορα όπως όπως μέχρι τη στιγμή εκείνη λεγόταν Μπουλάν. Μπουλάν δεν ήταν το όνομα αλλά ο τίτλος του αυτοκράτορα των Χαζάρων. Επειδή αριστερά βρισκόταν οι Μουσουλμάνοι και δεξιά οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι - δεν είχε γίνει ακόμα η ρήξη των εκκλησιών - αποφάσισαν ως πολιτικό αντίβαρο να παραλάβουν την εβραϊκή θρησκεία. Έτσι λοιπόν στην χώρα την Χαζαρία άλλαξαν τα ονόματά τους σε μία νύχτα. Ο Αυτοκράτοράς τους ο Μπουλάν ονομάστηκε Ιωσήφ και οι υπόλοιποι πήραν εβραϊκά ονόματα. 

ΜΟΓΓΟΛΟΙ - ΕΣΚΕΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟΙ 

Ακολούθως ο Τζέκινς Χάν ένα άλλο υβριδικό φύλλο τον 13ο αιώνα εξεστράτευσε πάλι από την Μογγολία ως εδώ διέλυσε το κράτος των Χαζάρων. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να ερευνήσετε περαιτέρω την συμβίοση των Χαζάρων με τους Βυζαντινούς. Πάρα πολλές αυτοκράτειρες του Βυζανίου ήταν Χαζαρίνες. Δέν υπήρχε συνέχεια στο θρόνο του Βυζαντίου. Ο ένας στρατηγός σκότωνε τον άλλο και δημιουργούσε την καινούρια γενιά αυτοκρατόρων. Πολλές φορές πολλοί αυτοκράτορες έχαναν τον θρόνο τους και καταφεύγανε στην αυλή των Καζάρων οι οποίοι τους βοηθούσαν άν τους συνέφερε να επανακαταλάβουν τον θρόνο τους. Βλέπεται τώρα πως ειπισέρχεται το εβραϊκό στοιχείο επισήμως. Ούτε εκείνοι ήσαν πραγματικοί εβραίοι αλλά ούτε και οι Βυζαντινοί ήσαν Έλληνες. Οι μέν Χαζάροι χρησιμοποίησαν τον εβραϊσμό σαν προπέταμα, οι δε Βυζαντινοί χρησιμοποίησαν την Ελληνική γλώσσα και μόνον την γλώσσα για να ονομάσουν τους εαυτούς τους Έλληνες. Ιστορικά ούτε ένας βυζαντινός αυτοκράτορας δέν ήταν Έλληνας. Με εξαίρεση ίσως τον Αδριανό τον Ε' ο οποίος μπορεί να ήταν Έλληνας αλλά ήταν παρακειμόμενος του προηγουμένου αυτοκράτορα τον οποίο εκθρόνισε και του πήρε το θρόνο. Έχουμε τώρα δύο λαούς, τους βυζαντινούς και τους Χαζάρους οι οποίοι χρησιμοποιούν ένα εντελώς ψεύτικο προσωπείο για να καταλάβουν την εξουσία και να κυβερνούν το ανθρώπινο γένος της εποχής εκείνης. Όταν ο Τζενκις Χάν διέλυσε τη Χαζαρία όλοι αυτοί είχαν αρχίσει από τον 9ο αιώνα είχαν αρχίσει την έξοδό τους πρός τη βόρεια Ευρώπη. Από εδώ θα διαπιστώσετε και την καταγωγή των Σκυθών και όλων των βορειοευρωπαίων δηλαδή Ρωσία, Πολωνία,Ρουμανία δηλαδή τα Μογγολικά φύλλα κατέλαβαν την βόρειο Ευρώπη και οι Ρωμά που βίσκονται στην Ελλάδα σήμερα είναι φύλλα Μογγολικά. 

ΤΟ 0,17% ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 92% ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Καταλαβαίνεται λοιπόν διεσπάρησαν σε όλη την Ευρώπη και είχαν ήδη προσλάβει την εβραϊκή θρησκεία. Αυτοί είναι οι εβραίοι Εσκενάζι. Οι Εσκενάζι εβραίοι δεν μιλούν την παλαιά Αραμαϊκή γλώσσα των εβραίων. Ομιλούν ένα ιδίωμα δικό τους που είναι Μογγολική μαζί με ελάχιστες φράσεις γερμανικές και την ονομάζουν Γίντις. Έτσι ονομάζεται η γλώσσα των Εσκενάζι, Γίντις. Σήμερα αυτοί αποτελούν το 0,17% του πληθυσμού του πλανήτη. Κατέχουν όμως το 92% των θέσεων εξουσίας σε όλες τις χώρες . Είτε κομμουνιστικές είναι είτε οτιδήποτε, το 92% των θέσεων εξουσίας έχει καταληφθεί από το 0,17% της ανθρωπότητας. Οι Έλληνες από την άλλη μεριά είναι το 0,2% όλου του ανθρωπίνου γένους που σημαίνει περίπου σήμερα 15 εκατομμύρια ανά την γή. 

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ 

Ποιά είναι η διαφορά αυτών των 2 D.N.A. Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη δημιουργία τους ανθρώπου. Σήμερα με επιστημονικές αποδείξεις έγινε πριν από 234,500 χρόνια απο σήμερα. Όλοι εμείς, Κινέζοι, Μογγόλοι κλπ είμαστε Ηomo sapiens sapiens. Δεν είναι η εξελικτική πορεία του ανθρώπινου γένους. Η εξέλιξη του ανθρώπινου γένους ήταν ο Homo Neaderthalς. Έφτασε λοιπόν σε κάποιο σημείο ακριβώς 79,000 χρόνια πρίν να εξαφανιστεί ο Homo Neaderthalς και να επικρατήσει ο Ηomo sapiens. Συνυπήρχαν οι δύο από το 235,000 για 165,000 χρόνια. Ο Ηomo sapiens έχει χωρητικότητα στόν εγκέφαλό του 1350 γραμμάρια ενώ ο Homo Neaderthalς είχε μόνο 495. Ο λόγος είναι ότι προστέθηκε στον εγκέφαλο που ήταν διφυής του Homo Neaderthalς και ένα τρίτο κομμάτι που ήταν ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ο φλοιός του εγκεφάλου. Έτσι αυξήθηκε η κρανιακή κοιλότητα για να μπορεί να περιέχει τον αυξημένο σε βάρος εγκέφαλο και καταλαμβάνει πραγματικά σε βάρος, τα 3/5 του βάρους του εγκεφάλου είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος ο εξωτερικός. Δεν θα αναλύσουμε τον εγκέφαλο. Αυτό είναι άλλη ιστορία. Τι έγινε κατόπιν της δημιουργίας του Ηomo sapiens. Αυτός έγινε αντικείμενο γεννετικών πειραμάτων. Αυτά τα γεννετικά πειράματα δημιούργισαν τα ρυπαρά γένη. Τα υβρίδια όπως τα είπαμε ενώ το θεϊκό σχέδιο ήταν η ανάμειξη του D.N.A. του ανθρωπίνου γένους με τους θεούς !!! 

ΟΙ ΕΛ - ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Αυτούς που εμείς ονομάσαμε θεούς δέν ήταν ποτέ θεοί. Σας είπα προηγουμένος ό,τι ο Δίας και οι 3 στρατηγοί που εξεστράτευσαν πρός την κίνα πριν από 6.500 χρόνια ήσαν παιδιά του Διός. Το αυτό συμβαίνει και με όλους τους ΕΛ. Αυτοί είναι οι ΕΛ. ΕΛ σημαίνει αυτοί που κατήλθαν από ψηλά. Αυτοί λοιπόν διάλεξαν τον Ελληνικό χώρο να "συνέλθουν" και ξέρετε τι σημαίνει αυτό … συνέρχομαι . Οι ιοί των θεών ηρέσθησαν τις θυγατέρες των ανθρώπων, συνήλθαν μεθ'αυτών και δημιούργησαν τους Ήρωες. Τους επιφανείς Ήρωες εις την Γαία. >> στο κεφ. 20 στίχ. 6 Θεογονία του Ησιόδου Ο Ησίοδος ξεκίνησε από το χρυσούν γένος, αργυρούν, χάλκινον, το ηρωϊκό και τελευταίο το σιδηρούν γένος. Έτσι λοιπόν το δικό μας D.N.A. είναι ανάμειξη του D.N.A. του Ηomo Sapiens με το D.N.A. αυτών που κατήλθαν από πάνω. Το άλλο D.N.A. είναι γεννετικό πείραμα. Το οποίο πείραμα χρησιμοποίησε ότι απόβλητο θα μπορούσε να έχει ο πλανήτης για να φτιαχτεί ένα όν το οποίο να είναι υπάκοο και ανθεκτικό. Αυτός ήταν ο σκοπός των γεννετικών πειραμάτων. 

ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΨΙΛΟΝ

Αυτά που σας λέω δεν τα βγάζω από την φαντασία μου. Τα τελευταία 14 χρόνια έχουμε επιπλέον την δυνατότητα επιστημονικώς α) Να καθορίσουμε ακριβώς που και πότε γεννήθηκε ο πρώτος Ηomo sapiens. β) Γνωρίζουμε επίσης το γονίδιο Έψιλον το οποίο οριστικοποιήθηκε το 2007. Το γονίδιο Έ ανοίκει στο συγκεκριμένο τοποθεσία Β1111 του Υ χρωμοσώματος του ανθρώπου , μεταβιβάζεται δηλαδή μόνο διά του ανδρός. Αν δείτε ποιοί πλυθισμοί έχουν γονίδιο Έψιλον είναι κατεξοχήν ο Ελληνικός χώρος, η Αλβανία, η Ιταλία, η Τουρκία, η Γαλλία, και όσο προχωρούμε πρός τις βόρειες χώρες λιγοστεύει. Παρόλο που ο Πυθέας ο Μασαλιώτης έφτασε ως την Θούλη και την Υπερβορέα και δημιούργισε όλες τις πόλεις και τον πολιτισμό στης βόρειες Σκανδιναβικές χώρες.

Τώρα φαντάζομαι πως έχετε μία γενική άποψη ποιό είναι το δικό σας το D.N.A. και ποιό είναι το άλλο D.N.A. Εκείνων λέγεται Υβρίδιον ενώ εσείς είστε σπέρμα θεών. Αυτή είναι η διαφορά. 

4 ΦΥΛΛΑ

Τα πρώτα φύλλα που κατέβησαν ήταν τέσσερα. Οι Δραβίδες, οι Άρειοι, οι Γαννυμάδες και οι Μινύες. Οι πρώτοι ήσαν οι Μινύες και οι Άρειοι οι οποίοι κατέβηκαν σε δύο χώρους. Στην Κρήτη και στο Λύκειον όρος της Αρκαδίας. Αυτοί ήταν οι δύο πρώτοι τόποι που πραγματικά μεταφέρθει ο Ελληνικός πολιτισμός. Ο Ελληνικός πολιτισμός έχει τη σιγουριά της ιδιοκτησίας του πολιτισμού της γής και δεν χρειάζεται να πάει πουθενά να ψάξει να πάρει κάτι άλλο. Ενώ οι άλλοι που ξέρουν πως δέν το έχουνε κηνυγούν εμάς διαχρονικώς. 

ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Αφού καταλάβατε τώρα τις δύο ομάδες του D.N.A. να πούμε η ομάδα των Χαζάρων κατέχουν το 92% των θέσεων εξουσίας στη γή. Πώς είναι δυνατόν αυτή η μεγάλη μειονότης του ανθρωπίνου γένους να κρατά τις τύχες όλου του κόσμου. Το έχουνε πετύχει με ένα πολύ απλό σύστημα. Ένα σύστημα δέκα τραπεζών. Το 52% των μετοχών αυτών των τραπεζών ανοίκει στην οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Οι υπόλοιποι είναι Ρόκεφέλερς η οικογέκεια Μέλον η οικογένεια Σήφ, η οικογένεια Οπενχάϊμερ, η οικογένεια Ντιμέντιτσι. Συνολικά αυτές οι δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα της Γής! Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα, το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας. Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες εκείνων των κρατών είναι ιδιοκτησία Ρόθτσάϊλντ κλπ.

Η Κύπρος είναι πιό περίπλοκη ιστορία διότι η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου δέν είναι ιδιοκτησία τους. Η Βίκυ Χαραλάμπους είναι μία Ηρωϊδα η οποία πίσω απο τη σκηνή δούλεψε την Κύπρο για πολούς μήνες. Πήγε για 8 μέρες και μετά από εννέα μήνες ήταν ακόμα εκεί. Θεωρήσαμε πως η Κυπριακή Κεντρική Τράπεζα θα μπορούσε πιο εύκολα να αποδεχτεί τα 50 δίς. Δέν είναι απόψε της ώρας να σας πώ τι διημείφθη στην Κύπρο Υπάρχουν όλα τα ιστορικά καταγεγραμμένα στοιχεία. 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Κεντρική τράπεζα της Ελλάδος - η Τράπεζα της Ελλάδος δημιουργήθηκε το 1928. Το κεφάλαιο για να δημιουργηθεί η Τράπεζα της Ελλάδος κατετέθει εξ'ολοκλήρου από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είχε δημιουργηθεί το 1841 με μετοχικό κεφάλαιο των αδερφών Ρόθτσάϊλντ. Περίπου το 90% του κεφαλαίου είχε κατατεθεί από ξένες δυνάμεις. Βάλανε διαφορετικά ονόματα ηγετών της Ευρώπης τότε αλλά όλα ήταν εκ του παρασκηνίου κοντρολαρισμένα από την οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Το 1831 δολοφόνησαν τον Ιωάννη Καποδίστρια. Ο λόγος ήταν ότι επέμενε να δημιουργήσει Ελληνική Κεντρική Τράπεζα. Οι αδελφοί Κουντουριώτη είχαν υποσχεθεί να καταβάλουν το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων που χρειαζόταν για να δημιουργηθεί η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος. Παρενέβησαν οι Εγγλέζοι και έπεισαν τον Μιαούλη και πυρπόλησε όλον τον Ελληνικό στόλο στην Ύδρα τον οποίο είχε χτίσει με πολύ ιδρώτα ο επαναστατημένος λαός. Επυρπόλυσε λοιπόν ο Μιαούλης στην Ύδρα όλο τον Ελληνικό στόλο διότι ο Άγγλος Πρέσβης υποσχέθηκε πως η Αγγλία θα αντικαταστήσει τον Ελληνικό στόλο. Ο μοναδικός σκοπός ήταν για να υποτιμήσουν την προσφορά του Ιωάννη Καποδίστρια και εντέλει έβαλαν τους Μαυρομιχαλέους να τον εκτελέσουν εν ψυχρώ. 9 Σεπτ του 31. Αμέσως μετά στην Ελλάδα έφτασε ένας από τους γόνους της οικογενείας Ρόθτσάϊλντ και το 1841 δημιουργήθηκε η Εθνική Τράπεζα. Η οποία στο καταστατικό της λέει τα εξής. 
1) Απαγορευετε στο Ελληνικό κράτος να κάνει οποιαδήποτε έρευνα λογιστική στην Εθνική Τράπεζα. 
2) Έχει αποκλειστικό δικαίωμα να εκτυπώνει τις δραχμές.
3) Η διοίκηση της Εθνικής Τραπέζης είναι ιδιωτική και μόνο ένας αντιπρόσωπος του κράτους μπορεί να έχει παρουσία στο διοικητικό συμβούλιο, χωρίς δικαίωμα ψήφου. 

192 ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 

Τα δικαιώματα τα μετεβίβασε η Εθνική Τράπεζα το 1928 στην Τράπεζα της Ελλάδος. Το μετοχικό κεφάλαιο της τραπέζης της Ελλάδος δηλαδή ήταν εξ'ολοκλήρου ιδιοκτησία των αδερφών Ρόθτσάϊλντ. Ο κύριος Προβόπουλος σήμερα δηλαδή δεν είναι υπάλληλος του Ελληνικού κράτους. Δέν παίρνει εντολές από τον Σαμαρά και τον κύριο Στουρνάρα ή οποιαδήποτε άλλη δύναμη. Εντολές πάιρνει από τα αφεντικά του. Οι απολαβές του κυρίου Προβόπουλου αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Συγκρίνετε τα αυτά με τη θεία την Καλλιόπη από το χωριό η οποία έπαιρνε σύνταξη 380 και τώρα παίρνει 220. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι της Ελλάδος. Δέν είναι δική σας είναι δική τους. Με τον ίδιο τρόπο που το κάνανε εδώ, το κάνανε και σε όλο τον κόσμο. 192 κεντρικές τράπεζες ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Κεντρικές τράπεζες και άλλες που δεν ανήκουν έχουν φερέφωνα όπως τον κύριο Δημητριάδη στην Κύπρο ο οποίος αρνήται να υπακούσει τι εντολές του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας έδωσε εντολή στον κύριο Δημητριάδη να ελέγξει κα να πιστώσει τα χρήματα στον Κυπριακό Λογαριασμό και αυτός είπε "Δέν το κάνω. Δέν παίρνω από σένα εντολές". Τρείς φορές παρουσία της Βίκυς Χαραλάμπους μέσα στο σπίτι του Προέδρου.

ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Δεν πρέπει να έχουμε συναίσθημα. Όταν μιλάς για χρήμα είναι μόνο αριθμοί. Μελετήσαμε τους αριθμούς γιατί μόνο με λογική θα αντιμετωπίσουμε το θηρείο που είναι απέναντι. Ακούστε λοιπόν τί κάνανε στον Ελληνισμό. Ο Ελληνισμός ανθούσε την εποχή εκείνη. Από το 1841 που δημιουργήθηκε η Εθνική Τράπεζα μέχρι το 1903 ίσως θυμάσται είχαμε μόνο την Ελλάδα της Μελούνας. Η Κρήτη δέν ήταν μέρος του Ελληνικού χώρου. Μακεδονία, Ήπειρος …. ο Ελληνισμός που βρισκόταν; Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη…. επειδή η Εθνική Τράπεζα είχε δημιουργηθεί με νόμισμα τη δραχμή δέν μπορούσε να ενεργοποιηθεί σε αυτόν τον χώρο του Ελληνισμού. Έτσι λοιπόν δημιούργησαν κάτι που ονομάζεται Τράπεζα της Ανατολής (Banque De Orient ) Αυτό είναι ένα υβρίδιον - και πάλι - με το προπέτασμα ότι είναι Ελληνική Τράπεζα. Το μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης αυτής κατετέθει 50% από τους Γερμανούς και 50% από τους Γάλλους. Δηλαδή την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας και την κεντρική τράπεζα της Γαλλίας οι οποίες και οι δύο τράπεζες ήσαν ιδιοκτησία της ιδίας οικογενείας. Η τράπεζα άνοιξε με το νόμισμα χρυσό Γαλλικό Φράγκο. Όλες οι συναλαγές και οι λογιστικοί έλεγχοι της τραπέζης αυτής γινόταν με το χρυσό Γαλλικό Φράγκο. 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 

Από το 1904 που δημιουργήθηκε η τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περυσυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε. Αλεξάνδρεια, Ιεροσόλυμα, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη , Κωνσταντινούπολη. Είχε υποκαταστήματα παντού. Επίσης υποκατάστημα στο Βερολίνο στη Γερμανία. Σε αυτά τα 19 χρόνια η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν δημιούργημα των Καζάρων. Δέν είναι ώρα να το αναλύσουμε ιστορικά. Να θυμάστε όμως πως ο Ελληνισμός της Ιωνίας είχε παρουσία στο χώρο αυτό πάνω από 5000 χρόνια. Η Τροία ήταν Ελληνικός χώρος. Σας είπα προηγουμένως πως και η Περσία ήταν Ελληνικός χώρος. Έτσι λοιπόν ένας πολιτισμός που ήταν στον χώρο αυτό για χιλιάδες χρόνια ξεριζώθηκε με εκείνη την κατάπτυστη συνθήκη μέσα σε διάστημα 2 η 3 ετών. Σκοπός "να ιδιοποιηθούμε" αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού και τον πλούτο των Ελλήνων της Μεσογείου οι οποίοι άν ενθυμίστε την εποχή εκείνη ήταν η πλουσιοτέρα ομάδα σε όλο τον πλανήτη . Να σκεφτείτε ότι μόνον το υποκατάστημα της Αιγύπτου εδήλωνε κέρδη ετησίως από ένα εως ενάμιση εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα από ένα υποκατάστημα. Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε 5800 εργοστάσια Ελληνικής ιδιοκτησίας. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα υπήρχαν μόνο 450. Όταν με διαταγή του Μπέη της Σμύρνης οι Τσετσένοι άρχισαν να σφάζουν τους Έλληνες πήγαν όλοι και κατέθεσαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των εργοστασίων τους και των σπιτιών τους και των περιουσιών τους στην τράπεζα της Ανατολής διότι προβαλόταν πάντα ως Ελληνική τράπεζα διότι και η Εθνική εθεωρούντο Ελληνική τράπεζα. Δέν ήξερε κανένας ότι την εποχή εκείνη η τράπεζα εκείνη ανήκει στος Χαζάρους. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λεγόταν ασχέτως το "της Ελλάδος " το βγάλαμε πρίν από 2-3 χρόνια. Επειδή η Ανατολή ήταν θυγατρική της Εθνικής οι Έλληνες υπενόησαν πως - ο Δούρειος Ίππος - και αυτό Ελληνικό Ίδρυμα είναι. να σκεφτείτε ότι σήμερα ακόμα η Εθνική τράπεζα συλέγει τεράστια ποσά απο τίτλους ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Σμύρνης. Διότι δεν βρέθηκε ποτέ ο κάτοχος επιδή ή σφαγιάσθηκε από τους Τσετσένους ή βρίσκετε στο βυθό του Αιγαίου μαζί με τις μετοχές της Ανατολής. Όταν αποφάσισε το 1931-2 να πουληθεί η τράπεζα της Ανατολής. Ήταν αδύνατον να βρεθεί πλειοψηφικό πακέτο μετοχών για να γίνει γενική συνέλευση. Προσπάθησαν 4 φορές να κάνουν γενική συνέλευση για να πωληθεί δήθεν η Τράπεζα της Ανατολής στην Εθνική Τράπεζα και δέν μπορούσαν να κάνουν συνέλευση επειδή ήσαν λιγότεροι από το 46% όλες οι άλλες μετοχές είχαν εξαφανιστεί. Δεν θέλω να σας πω τι έχει γίνει ιστορικά έκτοτε. Ούτε τα 600 δις έχουν να κάνουν με την τράπεζα της Ανατολής. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία. Η ιστορία που διδάσκεστε εσείς είναι η ιστορία που θέλουν οι Καζάροι να ξέρετε. Όταν λοιπόν το 1932 υποτίθετε πως απορρόφησε η Εθνική την Τράπεζα της Ανατολής υπήρχε ένα κεφάλαιο το οποίο ήταν κεφάλαιο εφεδρικό που ήταν γύρω στα 580 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα. Αυτό σύμφωνα με το συμβόλαιο πωλήσεως δέν μετεβιβάσθει στην εθνική . Κατετέθει σε έναν αλληλόχρεο λογαριασμό με επιτόκιο 7 και 1/4 % και θα διαμοιραζόταν ισσοπόσως στούς μετόχους οι οποίοι χάρην ευκολίας συμφώνησαν να πάρουν άλλο ποσό 150 δραχμές έναντι της κάθε μετοχής μέχρις ότου γίνει η εκκαθάριση. Επομένως να θυμάσται δύο πράγματα. Το αποθεματικό κεφάλαιο δέν μεταβιβάσθει διά του συμβολαίου πρός την Εθνική. Προσετέθει δε στο αποθεματικό όλα εκείνα τα κεφάλαια χρήσεων '32, '33, '34, '35 και '36. Το ποσόν το οποίον έφτασε τον Δεκέμβριο του '36 υπήρχαν κατατεθιμένα στην Εθνική Τράπεζα 870 εκατομύρια χρυσά Γαλλικά φράγκα απο την τράπεζα της Ανατολής. Αυτό βρισκόταν εκ�

Σοκ και δέος: Φάρμακα τέλος!

Σοκ και δέος: Φάρμακα τέλος!
Τελικά οι τροϊκανοί φαίνονται αποφασισμένοι να «πατήσουν» στην κυριολεξία επί πτωμάτων. Αφού «καθάρισαν» με τις εργασιακές σχέσεις, ήρθε η ώρα να βάλουν και την τελευταία ταφόπλακα στο κοινωνικό κράτος και στην υγεία, όπως από πολλούς πλέον κατηγορούνται.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Τζουζέπε Καρόνε, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υπεύθυνος για θέματα υγείας, έχει ζητήσει από τον Υπουργό Υγείας μέχρι το Σεπτέμβριο να γίνουν δραματικές αλλαγές στο χώρο των φαρμάκων και της συνταγογράφησης, προκειμένου, υποτίθεται, να μειωθεί το κόστος των δαπανών στο χώρο της υγείας. Οι αλλαγές θα είναι τόσο δραματικές που δυστυχώς....
αναμένεται να εξαθλιώσουν περαιτέρω τόσο όλους τους ασθενείς, όσο και τους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν έχουν χρήματα να πάρουν τα φάρμακά τους, αλλά και να εκθέσουν πιθανότατα σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων ασθενών που πάσχουν από χρόνιες και σοβαρές παθήσεις.
Με απίστευτη αναλγησία οι κύριοι της τρόικας παίζουν κορώνα γράμματα τις ζωές των Ελλήνων πολιτών στο βωμό της εξοικονόμησης χρημάτων, ενώ είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι παράλληλα φαίνεται να επιδιώκουν την αποδόμηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και δη της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα πολυεθνικών εταιριών. Πιο συγκεκριμένα απαιτούν:
- Επιπλέον οριζόντιες και άκριτες μειώσεις τιμών στα φάρμακα, γεγονός που υποδεικνύει ότι θα αυξηθεί η συμμετοχή των ασφαλισμένων ή θα αναγκαστούν οι φαρμακευτικές εταιρίες να αποσύρουν τα φθηνά φάρμακα, αφού το κέρδος θα είναι πενιχρό.
- Συνταγογράφηση των φαρμάκων από συγκεκριμένες ειδικότητες γιατρών, το οποίο μέτρο θα δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση ιδιαίτερα στην ελληνική περιφέρεια, όπου οι ασθενείς των απομονωμένων περιοχών (που δεν υπάρχουν όλες οι ειδικότητες) θα είναι αναγκασμένοι να ταλαιπωρηθούν και μεταβούν στα πλησιέστερα μεγάλα αστικά κέντρα, προκειμένου να γράψουν τα φάρμακα τους σε συγκεκριμένους γιατρούς. Αν για παράδειγμα σε ένα νησί του Αιγαίου δεν υπάρχει καρδιολόγος, για να «γράψει» ο ασφαλισμένος τα φάρμακα του, θα πρέπει να μεταβεί στον Πειραιά ή στην καλύτερη περίπτωση σε κάποιο μεγαλύτερο νησί, για να βρει καρδιολόγο.
Ταυτόχρονα καταργούν όλες τις πιστωτικές διευκολύνσεις προς τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμάκου, διευκολύνσεις που λειτουργούσαν ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των εταιριών εμπορίας και διακίνησης φαρμάκων και του ασφαλισμένου που δεν μπορούσε να πληρώσει cash τα πανάκριβα φάρμακα συγκεκριμένων θεραπειών. Χωρίς οίκτο το κλιμάκιο της τρόικας ζητεί άμεσα:
- Την επαναφορά του περίφημου rebate: «Σας χρωστάμε, αλλά πληρώστε». Στην περίπτωση αυτή ταιριάζει γάντι η λαϊκή παροιμία «εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι...». Διότι πώς να εξηγήσει κανείς ότι η κυβέρνηση ζητεί αναδρομικό rebate (ειδικές εκπτώσεις) της τάξης του 15%, την ώρα που το κράτος χρωστάει χρήματα και στις εταιρείες και στους φαρμακοποιούς. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι εταιρείες του φαρμάκου θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στο κράτος μέρος της αξίας του τιμολογίου των φαρμάκων που χορήγησαν χωρίς, όμως, να έχουν εισπράξει ακόμη το αντίτιμο αυτού.
- Εφαρμογή του clawback, του μηχανισμού αυτόματων επιστροφών, όταν διαπιστώνεται υπέρβαση της δαπάνης.
Είναι προφανές από τα παραπάνω πως είτε οι άνθρωποι της τρόικας δε γνωρίζουν πώς λειτουργεί το κράτος πρόνοιας και η πραγματική οικονομία, είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα πολύ πιο ισχυρά. Δεν μπορεί για παράδειγμα να μη γνωρίζουν πως, επειδή η ρευστότητα στην αγορά είναι μηδενική λόγω της ακολουθούμενης μνημονιακής πολιτικής, το σύστημα λειτουργεί με πιστωτικές διευκολύνσεις από όλες τις πλευρές. Δεν μπορεί να μην έχουν ακούσει ότι λόγω των απάνθρωπων περικοπών που οι ίδιοι έχουν επιβάλει σε μισθωτούς και συνταξιούχους, ο μέσος Έλληνας πολίτης όχι μόνο δεν μπορεί να προπληρώσει τοις μετρητοίς τα φάρμακά του, αλλά δεν μπορεί να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό για την οικογένειά του. Δεν μπορεί να μην τους έχει πει κάποιος παράγοντας από τους εν Ελλάδι συνομιλητές τους ότι οι Έλληνες συνταξιούχοι αγοράζουν βερεσέ τα φάρμακά τους ακόμα κι αν τα ταμεία τους δεν καταβάλλουν το απαραίτητο τίμημα στους φαρμακοποιούς. Άραγε κανείς από τους συνομιλητές τους επιχειρηματίες δεν τους έχει ψιθυρίσει ότι οι όποιες υπερτιμολογήσεις γίνονταν, διότι το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμεία πλήρωναν με καθυστέρηση έξι -εννέα μηνών ή ακόμα και ενός έτους;
Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί και η στάση της ελληνικής πολιτείας που σχεδόν υποτακτικά παρακολουθεί τις εντολές των κλιμακίων της τρόικας σκύβοντας το κεφάλι σε όλες τις παράλογες απαιτήσεις.
Ο κ. Σαμαράς, για παράδειγμα, φέρεται να συνομολόγησε προκαλώντας πολλαπλά ερωτήματα, τόσο με τα αφεντικά των συστημικών τραπεζών και δέχθηκε σιωπηρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται να βάλουν δεκάρα τσακιστή (τουλάχιστον προς το παρόν) από τα χρήματα της ανακεφαλαιοποίησης στην αγορά, όσο και με το εφοπλιστικό λόμπι, όταν και πάλι δέχθηκε σιωπηρά την πρόθεσή τους να φορολογηθούν κατά το δοκούν, κοινώς να δώσουν ό,τι έχουν ευχαρίστηση.
Την ίδια ακριβώς ώρα ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνηση του δε φαίνονται να ιδρώνουν καθόλου από το γεγονός ότι οι επιλογές της τρόικας και των δανειστών βάζουν ταφόπλακα στις τελευταίες ελληνικές παραδοσιακές επιχειρήσεις που είτε θα περάσουν στα χέρια ξένων funds, είτε θα κλείσουν λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού και των συμπιεσμένων αμοιβών.
Το περίφημο όραμα της ανάπτυξης πάει περίπατο, αφού με τις απαιτήσεις τις τρόικας στο χώρο της υγείας καταστρέφεται η ήδη πολυχτυπημένη ελληνική φαρμακοβιομηχανία και μαζί της οδηγούνται σε βέβαιο θάνατο και οι χιλιάδες οικογένειες των εργαζομένων που δουλεύουν σε αυτή, και το ερώτημα είναι «για όφελος και στο όνομα ποίων συμφερόντων;».
Εκτός κι αν το σχέδιο ορισμένων είναι να βγουν από τη... μέση οι Έλληνες επιχειρηματίες και τα ξένα λόμπι να αναλάβουν τον έλεγχο της ελληνικής αγοράς φαρμάκου με όρους σκληρού καπιταλισμού μετατρέποντας το φάρμακο από κοινωνικό αγαθό σε είδος πολυτελείας. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν έχουν παρά να το ομολογήσουν στον ελληνικό λαό για να γνωρίζουμε «τι μας περιμένει». Αν όχι, τότε ίσως και να έχει κάποιους πολύ κακούς συμβούλους ο κύριος Πρωθυπουργός.
Υ.Γ. Κύριε Αντώνη Σαμαρά είναι πλέον στα όρια της βεβαιότητας πως κάποιοι από τους συμβούλους σας είναι ανίκανοι και άβουλοι ή διαπλέκονται πολύ χοντρά με ξένα κεφάλαια. Είναι χρέος σας να τους εντοπίσετε και να τους καθαιρέσετε. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει. Και στις δυο περιπτώσεις το κεφάλι του ταλαίπωρου ελληνικού λαού μπαίνει στον «τορβά».
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/07/blog-post_4427.html

Κλείνουν KAI oi σταθμοί του Μετρό λόγω Σόιμπλε. Απαγορεύεται ΚΑΙ να αναπνέουμε όσο θα είναι εδω

ΦΩΤΟ-Η αφίσα του Κολλάτου για τον Σόιμπλε
Στις 09:30 κλείνουν Σύνταγμα και Ευαγγελισμός – Από τις 9:30 Κατεχάκη και Μέγαρο Μουσικής Μετά την απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων και πορειών αύριο, στο μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας, λόγω της έλευσης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, κλειστοί θα είναι και σταθμοί του Μετρό, με εντολή της αστυνομίας  προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στις μετακινήσεις των κατοίκων του λεκανοπεδίου
Συγκεκριμένα, από τις 9:30 θα κλείσουν οι σταθμοί στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό, ενώ από τις 9:30 έως τις 12:30 και από τις 18:00 έως τα μεσάνυχτα εκτός λειτουργίας θα τεθούν και οι σταθμοί του Μετρό σε Κατεχάκη και Μέγαρο Μουσικής.
Επίσης, τα δρομολόγια του τραμ δεν θα φθάνουν στο Σύνταγμα από τις 9


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/07/kai-oi-1.html

Τελεσίγραφο Σόιμπλε στην Αθήνα: "Mη μου μιλήσετε για γερμανικές αποζημιώσεις"


Ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν μεταβαίνει στην Ελλάδα για να πει στους Ελληνες πώς να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους, αυτό είναι αποστολή της Τρόικα και όχι μεμονωμένων κρατών, δήλωσαν κύκλοι του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών με αφορμή τη έλευσή του την Πέμπτη στην Αθήνα...

Οι ίδιοι κύκλοι προσέθεταν μάλιστα ότι ο υπουργός επιθυμεί να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στην ελληνική πλευρά, να την ενθαρρύνει στον δύσκολο δρόμο που ακολουθεί και μα συνομιλήσει για θέματα διμερούς συνεργασίας και προοπτικής επενδύσεων.
«Σε αυτό το προκαταρκτικό στάδιο, η Γερμανία θα παράσχει τεχνική βοήθεια, ενώ εξετάζει την συμμετοχή της έως ότου συσταθεί η αναπτυξιακή τράπεζα», επισημάνθηκε.
Οι γερμανικοί κυβερνητικοί κύκλοι απέρριψαν παράλληλα τους ισχυρισμούς ότι το Βερολίνο δίνει «μια καραμέλα 100 εκατομμυρίων στην Ελλάδα, η οποία δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της» και σημείωσαν ότι θα υπογραφεί ένα Μνημόνιο Συναντίληψης για την δημιουργία ενός Ινστιτούτου Ανάπτυξης, το οποίο θα είναι Ταμείο και όχι Τράπεζα και στο οποίο η Γερμανία θα συμμετάσχει εφόσον η Ελλάδα εκπληρώνει τους στόχους και τις υποχρεώσεις της.
Οι γερμανικές πηγές διέψευσαν δημοσιεύματα περί χρηματοδοτικού κενού στο ελληνικό πρόγραμμα, ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ, καθώς και τις πληροφορίες σχετικώς με «προληπτικό πακέτο 13 δισεκατομμυρίων».
Οποιαδήποτε κίνηση διάθεσης ενός νέου πακέτου βοήθειας θα δημιουργούσε κλίμα αναξιοπιστίας και θα αποτελούσε τροχοπέδη στις ελληνικές μεταρρυθμιστικές προσπάθειες, επισημάνθηκε.
«Τέτοιου είδους φήμες λειτουργούν αντιπαραγωγικά. Η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει συγκεκριμένα μέτρα», τονίστηκε, με αναφορά στην κινητικότητα 4.000 δημοσίων υπαλλήλων.
Τέλος, σε ό,τι αφορά το ζήτημα των πολεμικών επανορθώσεων, οι πηγές του Βερολίνου ανέφεραν ότι δεν πρόκειται να τεθεί από τον κ. Σόιμπλε και ότι θεωρούν ότι μάλλον δεν θα τεθεί και από την ελληνική πλευρά.
«Το βλέμμα των Ελλήνων πρέπει να είναι στραμμένο στο μέλλον και όχι στο παρελθόν», διευκρίνισαν οι ίδιες πηγές και σημείωσαν ότι ο λόγος που δεν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα είναι μόνο το βεβαρυμένο πρόγραμμα - άλλωστε είχε πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν συνάντηση του κ. Σόιμπλε με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Βερολίνο, εξήγησαν.
Το πρόγραμμα στην Αθήνα
Ο κ. Σόιμπλε θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθούν οι τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα, η πρόοδος του ελληνικού μεταρρυθμιστικού προγράμματος, καθώς και η ελληνογερμανική συνεργασία.
Πέραν των συναντήσεων με την ελληνική κυβέρνηση, ο κ. Σόιμπλε θα μιλήσει σε κοινή εκδήλωση του Ελλονογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα.
Θέμα της ομιλίας του θα είναι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
Τα δημοσιεύματα και οι διαψεύσεις
Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, το ελληνικό επιτελείο αισιοδοξεί πως στην επίσκεψη του κ. Σόιμπλε θα συζητηθεί το σχέδιο για ένα νέο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού στο β' εξάμηνο του 2014 και ενδεχομένως για ένα μέρος του 2015.
Το σχέδιο αυτό που φέρει την ονομασία «προληπτικό (precautionary) πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα» και σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνει τα 13 δισ. ευρώ που εκτιμάται αυτή την στιγμή ότι θα «περισσέψουν» από το πακέτο των 50 δισ. ευρώ της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
Όσον αφορά ωστόσο το χρηματοδοτικό κενό του προγράμματος, η Sueddeutsche Zeitung μιλά για «νέες δυσάρεστες ειδήσεις λίγο πριν από την επίσκεψη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα», με τη διαπίστωση «τρύπας» ύψους έως και 10 δισ. ευρώ, την οποία η Ευρωζώνη θα πρέπει να αποφασίσει πώς θα διαχειριστεί ως το τέλος Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται στην Κομισιόν.
Η εφημερίδα εκτιμά πως ο κ. Σόιμπλε δεν θα δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για την κάλυψη του κενού τουλάχιστον πριν τις γερμανικές εκλογές στις 22 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν είναι διατεθειμένος «ούτε θα δώσει υποσχέσεις, αλλά ούτε και να αφήσει το πρόγραμμα να τιναχτεί στον αέρα». «Ο χρόνος όμως πιέζει, καθώς η Ευρωζώνη πρέπει να αποφασίσουν, διαφορετικά το ΔΝΤ θα πρέπει να διακόψει τη δική του χρηματοδότηση προς την Ελλάδα» τονίζει.
Η Κομισιόν πάντως, διά του εκπροσώπου της Ολιβιέ Μπαϊγί, διέψευσε το δημοσίευμα.
Φρούριο η Αθήνα
Η άφιξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα την Πέμπτη έχει σημάνει «συναγερμό» στην Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα. Οπως έχει συμβεί στο παρελθόν με την παρουσία άλλων σημαντικών προσώπων στην πρωτεύουσα, όπως για παράδειγμα στο ταξίδι της Ανγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, η Αθήνα θα μετατραπεί σε «φρούριο».
Με απόφαση της αστυνομίας, λόγω των μέτρων ασφαλείας και των ρυθμίσεων της κυκλοφορίας, απαγορεύονται οι συναθροίσεις και συγκεντρώσεις σε όλο το κέντρο της πόλης από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. εξαιτίας της παρουσίας του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, ενώ μέτρα υπάρχουν και για τη διαδρομή που θα ακολουθήσει από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Συγκεκριμένα, δεν επιτρέπονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και πορείες στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς - λεωφόρους:
Β. Αμαλίας (από τη συμβολή της με την Β. Ολγας) - αριστερά Σουρή - συνέχεια Ναυάρχου Νικοδήμου – δεξιά Βουλής - δεξιά Κολοκοτρώνη - συνέχεια Αμερικής - δεξιά Ακαδημίας - αριστερά Κανάρη - συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ - αριστερά Μαρασλή - δεξιά Δεινοκράτους - αριστερά Αριστοδήμου - δεξιά Αθηναίων Εφήβων - συνέχεια Κόνιαρη - δεξιά Τσόχα - αριστερά Σούτσου Δ. - συνέχεια Πανόρμου - αριστερά Κηφισίας - δεξιά Κατεχάκη - αριστερά Καπετάν Χρονά - δεξιά Βλαχάκη - δεξιά Μεσογείων - αριστερά Μιχαλακοπούλου - αριστερά Διονυσίου Αιγινίτου - δεξιά Ποταμιανού Ηλία - συνέχεια Ίωνος Δραγούμη - αριστερά Β. Αλεξάνδρου - δεξιά Ευφρονίου - αριστερά Σπ. Μερκούρη - δεξιά Ευτυχίδου - Πλατεία Πλαστήρα - δεξιά Αρχιμήδους - δεξιά Μ. Μουσούρου - δεξιά Αρδηττού - αριστερά Β. Ολγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας).
Το ίδιο ισχύει και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών « Ελ. Βενιζέλος » έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό 100 μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός - Λ. Κατεχάκη), όπως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά το μήκος τους, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/07/m-m-iefimeridagr-httpwwwiefimeridagrnod.html

Το "γ@μώ το κεφάλι μου, μ@λ@κ@"του Σαμαρά έφερε ταραχές στο Μαξίμου! ΞΑΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το γ@μώ το κεφάλι μου, μ@λ@κ@ του Σαμαρά  έφερε ταραχές!
Μπορεί όλη η Ελλάδα να είδε και να άκουσε τον Σαμαρά να κατεβάζει μερικά καντήλια, τα οποία κατά λάθος πήραν το δρόμο της δημοσιότητας, αλλά το πραγματικό βρισίδι έπεσε στο Μαξίμου όταν ο πρωθυπουργός αντιλήφθηκε τι έγινε. Διότι το επικοινωνιακό επιτελείο του κατάφερε το ακατόρθωτο. Αφού τον έπεισε να βγει στο γυαλί με θριαμβευτικό διάγγελμα, για να ανακοινώσει την πιλοτική μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, παίρνοντας όλη τη δόξα, κατέστρεψε όλη την προσπάθεια, προσφέροντας στο πανελλήνιο όχι μια κάποια αιτία για να εμπιστευτεί τον Σαμαρά, αλλά μια καλή αιτία για να γελάει με τον Σαμαρά. Διότι η εικόνα του πρωθυπουργού να αποκαλεί τον εαυτό του μαλάκα και να μονολογεί γαμώ το κεφάλι μου....
, είναι ασφαλώς από κείνες που θα κάνουν όχι μόνο τη σημερινή, αλλά πολλές γενιές Ελλήνων να ξεκαρδίζονται στα γέλια.
Από επικοινωνιακή άποψη η καταστροφή είναι παροιμιώδης. Διότι ο Σαμαράς έχει καλλιεργήσει μια εικόνα άκρως σοβαρού, ατσαλάκωτου, λίγο αριστοκράτη, πολιτικού, ο οποίος σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του είναι το αντίθετο του λαϊκισμού. Κι όταν βγαίνει ξαφνικά μπροστά στα έκπληκτα μούτρα των νοικοκυραίων με τέτοιες ευφάνταστες -ως προς το κεφάλι τουλάχιστον- βρισιές είναι προφανές ότι γκρεμίζει τα πάντα.
Αυτός είναι και ο λόγος που άστραψε και βρόντηξε στο Μαξίμου μετά την εγχώρια και διεθνή διακωμώδησή του. Και με το δίκιο του ζητούσε τα κεφάλια όχι μόνο του δυστυχούς κάμεραμαν που υποτίθεται ότι έκανε τη γκάφα, αλλά και πολλών άλλων επικοινωνιολόγων, οι οποίοι αποδείχτηκαν ανίκανοι να τον προστατέψουν. Λέγεται μάλιστα ότι τα γαλλικά του ξεπέρασαν την ώρα της κρίσης κάθε προηγούμενοι, ενώ φήμες κάνουν λόγο και για κάποιες καρέκλες που πλήρωσαν το θυμό του.
Τελικά ωστόσο τα κεφάλια έμειναν στη θέση τους γιατί επικράτησαν πιο νηφάλιες σκέψεις: Να εμφανίσει το Μαξίμου το πρωθυπουργικό βρισίδι ως επικοινωνιακή επιτυχία -μάλιστα, όπως το ακούτε- η οποία έδωσε στο λαό μια εικόνα του πρωθυπουργού πιο ανθρώπινη και τα λοιπά και τα λοιπά. Είδαμε δηλαδή όλοι ότι ο πρωθυπουργός είναι κι αυτός άνθρωπος με πάθη και αδυναμίες, κι αυτό του έκανε καλό.
Αυτή είναι η διαρροή προς όλα τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους. Το Μαξίμου δηλαδή κάνει τα ξινά γλυκά, ή κατά την αμερικάνικη ορολογία damage control -δηλαδή έλεγχο της ζημιάς. Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση πνίγηκε όμως από κάθε άποψη στο βρισίδι. Η Ελλάδα γέλασε και θα γελάει για πολύ καιρό. Ο ατσαλάκωτος Σαμαράς τσαλακώθηκε. Ο Σίμος που κατηγορούσε μόλις προχτές τον ΣΥΡΙΖΑ για «ύβρεις» εκτέθηκε για άλλη μια φορά. και το επικοινωνιακό επιτελείο, που γλίτωσε παρά τρίχα, μάλλον μετράει μέρες.
Κι ας εμφανίζονται κάποιοι σχεδόν ευτυχείς στους δημοσιογράφους για τη γκάφα τους. Μπορεί τώρα να μάθαμε ότι ο Σαμαράς είναι γάτος στο βρισίδι, αλλά ότι είναι καμήλα το ξέρουν και το ξέρουμε από καιρό.

Όχι η μέρα ΔΕΝ έχει 24 ώρες

 «Ότι δεν υπάρχει ο χρόνος που ρέει προς μια κατεύθυνση
και κυριολεκτικά χρόνος σε συμπαντική κλίμακα ΔΕΝ υφίσταται.»
Richard Feynman.
Στον νέο κόσμο ο άνθρωπος είναι αιχμάλωτος του Χρόνου, είναι αιχμάλωτος σε έναν αριθμητικό υπολογισμό ωρών, λεπτών, ετών. Ο χρόνος ποτέ δεν φτάνει και αν κάποια στιγμή έχει λίγο παραπάνω ή δεν ξέρει τι να τον κάνει!!! ή τον σπαταλάει σε ανοησίες!!! Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του δεν υπάρχουν αλλά και ούτε που ξέρει ο άνθρωπος αν υπάρχει αυτό που δεν έχει.
Πάντα έτσι ήταν στο γραμμικό κόσμο του "Εγώ",  ο άνθρωπος και όλα τα όντα που συνυπάρχουν μαζί του, οργανικά και ανόργανα, είναι κάτω από την κηδεμονία, την εξουσία και τα καπρίτσια του χρόνου.
Υπάρχει ο χρόνος; Όπως τον αντιλαμβανόμαστε και όπως μας χρησιμοποιεί; "Θέλω να κάνω αυτό ή το άλλο αλλά δεν έχω χρόνο" ή "Δεν προλαβαίνω τρέχω όλη την ώρα" ή "καλή νέα χρονιά" και άλλα τέτοια όμορφα λόγια και σκέψεις σου δίνουν την εντύπωση ότι ο χρόνος υπάρχει. Αλλά η σύγχρονη  επιστήμη και ειδικά η Κβαντική θεωρία αλλά και η θεωρία του Χάους και τα Fractal και εν μέρη η θεωρία της σχετικότητας λένε ότι ο χρόνος όπως τον μετράς καθημερινά είτε τον κυνηγάς είτε σε κυνηγάει Δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όχι, με την έννοια που έχεις μάθει να του δίνεις.
  • Εφ όσον ο χρόνος δεν υπάρχει.. Εσύ πως καταφέρνεις να μην έχεις κάτι που δεν υπάρχει;
Νομίζετε πως η μέρα έχει 24 ώρες; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως κάνετε λάθος !!!!  Αν νομίζετε ότι η κάθε μέρα της ζωής σας έχει ακριβώς 24 ώρες, πλανάστε πλάνην οικτρά. Όπως είναι γνωστό στους επιστήμονες, η διάρκεια της ημέρας αλλάζει ανά περιόδους εξ αιτίας μεταβολών στην περιστροφή της Γης, αναφέρουν οι νεότερες έρευνες.
Τώρα μια μελέτη «μετράει» για πρώτη φορά κάθε πότε ακριβώς συμβαίνει αυτό, εντοπίζοντας μάλιστα έναν «έξτρα», άγνωστο ως τώρα παράγοντα που «παίζει» με το εικοσιτετράωρό μας και φαίνεται να συνδέεται με το μαγνητικό πεδίο της Γης. (Χρόνος Δύναμης. Όπου ο Χρόνος Διευρύνεται, Αξιοποίησε τον - Άσκηση)
«Λόξυγκας» στην περιστροφή της Γης: Η περιστροφή της Γης παρουσιάζει διακυμάνσεις κάθε χρόνο ή ανά δεκαετία εξαιτίας μεταβολών που σημειώνονται στην ατμόσφαιρα και στους ωκεανούς της αλλά και στο εσωτερικό της, στον μανδύα και τον πυρήνα της. Ωστόσο οι ακριβείς μεταβολές που προκαλούν οι διακυμάνσεις αυτές στη διάρκεια της ημέρας και τα «μοτίβα» που ακολουθούν δεν ήταν πλήρως γνωστά στους επιστήμονες. Μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον Ρίτσαρντ Χολμ του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ της Βρετανίας ανέλυσε αστρονομικά και δορυφορικά δεδομένα από το 1969 ως σήμερα με στόχο να τις καταγράψει.
Στη μελέτη τους, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Nature», παρουσιάζουν τη σαφέστερη «απεικόνιση» της διάρκειας του εικοσιτετραώρου μας για τα τελευταία πενήντα χρόνια. Οι ερευνητές εντόπισαν τρεις διαφορετικούς παράγοντες που προκαλούν «λόξυγκα» στην κίνηση της Γης καθώς αυτή γυρίζει γύρω από τον εαυτό της - και αυξομειώνουν σε διαφορετικό βαθμό τη διάρκεια της μέρας μας σε τρεις διαφορετικούς κύκλους.
Επιρροές από τα «σπλάχνα» της Γης: Κατ' αρχάς κατέγραψαν λεπτομερώς μια γνωστή διακύμανση, κατά την οποία η διάρκεια της ημέρας αυξάνεται ή μειώνεται ανά περίπου μια δεκαετία κατά μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου για να επανέλθει μετά στα «φυσιολογικά» της επίπεδα. Η διακύμανση αυτή οφείλεται σε βραδείες μεταβολές που σημειώνονται στον πυρήνα της Γης.
Ο δεύτερος κύκλος που καταγράφηκε οφείλεται επίσης σε διεργασίες που σημειώνονται στο εσωτερικό του πλανήτη, και συγκεκριμένα στους συνεχείς κλυδωνισμούς που παρατηρούνται από την αλληλεπίδραση του ρευστού πυρήνα και του στερεού μανδύα του, και ως τώρα δεν ήταν πολύ γνωστός στους ειδκούς. Όπως αποδείχθηκε, ο κύκλος αυτός διαρκεί 5,9 έτη και αλλάζει τη διάρκεια της ημέρας κατά κλάσματα του χιλιοστού του δευτερολέπτου κάθε χρόνο.
Μαγνητική αναπήδηση: Οι ερευνητές κατέγραψαν όμως και μια τρίτη κατηγορία μεταβολών, η οποία ως τώρα δεν είχε παρατηρηθεί. Είδαν ότι τρεις φορές μέσα στα τελευταία χρόνια, και συγκεκριμένα το 2003, το 2004 και το 2007, η περιστροφή του πλανήτη παρουσίασε μικρές «αναπηδήσεις». Οι αναπηδήσεις αυτές παρεμβάλλονται αλλάζοντας τις πιο μακροπρόθεσμες μεταβολές κατά ένα κλάσμα του χιλιοστού του δευτερολέπτου και διαρκούν για μερικούς μήνες προτού τα πράγματα επανέλθουν στη φυσιολογική τους κατάσταση.
Ελέγχοντας δορυφορικές δεδομένα σχετικά με το μαγνητικό πεδίο της Γης την τελευταία 20ετία οι επιστήμονες είδαν ότι ανάλογες αναπηδήσεις, οι οποίες συμπίπτουν με αυτές της περιστροφής, σημειώνονται και στο μαγνητικό πεδίο του πλανήτη. Ο κ. Χολμ υποπτεύεται ότι αυτές οι ξαφνικές μεταβολές ενδεχομένως προκαλούνται όταν ένα κομμάτι λιωμένου πυρήνα προσκολλάται προσωρινά στον μανδύα, αλλάζοντας τη γωνιακή ταχύτητα της Γης.
 
Χρόνος Καθρέφτης: (Mythaon Pontix) Κατά τον Richard Feynman δεν υπάρχουν δυο αντίθετα ηλεκτρικά φορτία. Αυτό που υπάρχει είναι η μεταξύ των φορτίων αντίθετη κίνηση στο χρόνο. Τα περίφημα διαγράμματα Feynman! Ναι αλλά η βαλίτσα πάει μακριά! Τότε που το "πέταξε" το σήκωσαν οι φυσικοί σαν άλλον ένα σβώλο σαν αυτούς που μέχρι τότε "παίζανε". Μόνο που ο R. Feynman τους πέταξε χειροβομβίδα! Ήρθε η ώρα ν' την απασφαλίσουμε.
Ο δε χρόνος είναι κυριολεκτικά άλλος ένας χώρος και σαν χώρος απλά υπάρχει, δεν κινείται. Δυο φορτία -έστω δυο ηλεκτρόνια, κινούνται μεταξύ τους αντίθετα, πρέπει να λάβουμε υπ' όψη σε ποιο χώρο τα παρατηρούμε. Στο «χώρο» χώρο ή στο «χώρο» χρόνο!!! Στον πρώτο «χώρο» τα βλέπουμε με ίδιο φορτίο, αλλά αν τα παρατηρούμε στο «χώρο» χρόνο τότε το ένα θα το βλέπουμε ηλεκτρόνιο και το άλλο ποζιτρόνιο!!! Μια συμμετρία ανάλογη του καθρέφτη -το δεξί γίνεται αριστερό ή αλλιώς στον άξονα των χ τα συν γίνονται πλην στο είδωλο. Δηλαδή ο «χώρος» χρόνος είναι ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ!
Αυτό που υπάρχει «έξω» από τον καθρέφτη -το πραγματικό, μέσα στον καθρέφτη είναι είδωλο - ΑΥΛΟ- και όχι μόνο! Το είδωλο εντός του καθρέφτη περιέχει μονάχα την πληροφορία της μορφής του εκτός αυτού αντικειμένου και με την ολογραφία-είδωλο του καθρέφτη-ολογράμματος! Περί της ΟΥΣΙΑΣ του αντικειμένου περί της δομής του, περί της συστάσεως του και τα δυο είδωλα έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ πληροφορία -ουδαμώς φέρουν πλήρως!
Α: Ο καθρέφτης «περιέχει» Μόνο είδωλα!
Β: Ο χρόνος είναι καθρέφτης
Γ: Ο «χώρος» χρόνος περιέχει είδωλα - μορφικές πληροφορίες
Δ: Ο χωροχρόνος είναι μιγαδικός. Περιέχει τα αντικείμενα ΚΑΙ τα είδωλα τους!
Ε: Η μορφή -που δεν είναι η ουσία του πράγματος, φαίνεται μόνο στον καθρέφτη ως είδωλο αντικειμένου
Στ: Το είδωλο σου προσφέρει μόνο αντίληψη του αντικειμένου -όχι Κατανόηση-Επίγνωση
Ζ: ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή όλες οι παρατηρήσεις και μετρήσεις της φυσικής γίνονται επί/εντός του καθρέφτη χρόνου, μόνο αντίληψη έχουμε και ποτέ κατανόηση των πραγμάτων. Π.χ. αντιλαμβανόμαστε το ηλεκτρικό φορτίο, ΤΙ ΕΙΝΑΙ δεν κατανοούμε ακόμα. Να θυμίσω βεβαίως ότι αξιωματική θεμελιώδη έννοια της φυσικής -μητέρας των επιστημών, αποτελεί ο χρόνος!
Το ολογραφικό σύμπαν; Το τελευταίο -αν δεν κάνω λάθος- φρούτο φυσικής; Σίγουρα όμως το πιο φρέσκο!
Η: Έχουμε «γεννηθεί» από το ΟΛΟΝ-ΕΝ-ΠΑΝ-ΠΗΓΗ ως όντα με επιγνωστική αναπηρία; Ή μας «τροποποίησαν» κάποιοι, κάποτε, για λόγους που μόνο οι κάποιοι γνωρίζουν κι εμείς εικασίες να κάνουμε μόνο μπορούμε!
Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ / ΦΥΣΗ / ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
Αγκάλιασε, χαστούκισε, φίλησε, φτύσε το είδωλο σου στο καθρέφτη! ΟΧΙ το γυαλί! Χειρούργησε το ανοίγοντας του τομή, επιδιόρθωσε μια βλάβη όποιου οργάνου του, σκούπισε τα αίματα, ράψε το και μη ξεχάσεις και το φακελάκι! Μπορείς να τα κάνεις αυτά στο είδωλο σου; Όχι;  Γιατί όχι;
Διότι το είδωλο είναι και άυλο και σε άλλο κυριολεκτικά χώρο, αυτόν μέσα στον καθρέφτη! Ενώ εσύ αυτή καθαυτή η οντότητα έχεις ύλη και χώρο - όχι χρόνο. Και με την λέξη ύλη να εννοούμε πλέον το ποιόν το .... φέρον! Και ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η αντιμεταθετική ιδιότητα! Τροποποίηση σε σένα επιφέρει τροποποίηση στο είδωλο σου!! ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!
Πως, τίνι τρόπω απαλλάσσεσαι από τον καθρέφτη;  Μήπως η συνείδηση μας είναι εγκλωβισμένη στο καθρέφτη-«χώρο» του χρόνου, ώστε να έχει μόνο αντίληψη της φέρουσας οντότητας της και όχι ΕΠΙΓΝΩΣΗ; Πατάμε με το ένα πόδι σ' αυτό που όντως είμαστε και με το άλλο πόδι στο είδωλο-εικονική πραγματικότητα.
Μόνοι μας το πάθαμε; Μας το πάθανε; Δε ξέρω-δε ξέρω ! Από την πιο στυγνή υλιστική θεώρηση των πραγμάτων ως την πιο αποκρυφιστική και μεταφυσική, υπάρχει τέτοια ποικιλία, που δε φτάνει μια ζωή να διαλέγεις +1 η δική μου!
Η θεωρεία της σχετικότητας είναι μια σαχλαμάρα. Η δε κβαντική, θ' αποδειχθεί ότι είναι μια απλή περιγραφική θεωρεία, μη δυνάμενη να προσδιορίσει-εξηγήσει την ύλη. Το «γιατί αυτό έτσι». π.χ γιατί το ηλεκτρόνιο είναι σταθερό, γιατί έχει τόση μάζα, γιατί σπιν 1/2. Σχέσεις βρήκε η κβαντοφυσική. Αντικατέστησε την αιτιοκρατία με την πιθανοκρατία.
  • Το χάος όμως, το απρόβλεπτο χάος ΕΙΝΑΙ αιτιοκρατικό - αυστηρά.
  • Όσον αφορά το χρόνο. Ούτε ο χρόνος, ούτε η μάζα, ούτε το φορτίο, ούτε το πεδίο γνωρίζουμε Τι είναι. Όχι όχι όχι. Δε μας τα λέει καλά η κβαντοφυσική!
Χρησιμότατα και τα αποφθέγματα - δε λέω - όμως στο τέλος καταντούν θόρυβος.
Παρατηρώντας τη φύση, ΕΝΑ είναι το απόφθεγμα - του Θαλή. «Ισχυρότατον η ανάγκη, κρατεί γαρ πάντων». Κι εδώ κόλλησε το μούτρο μας στο τείχος του αδιεξόδου. ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΜΕ κι ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ την ΥΠΟΤΑΓΗ μας στην ΑΝΑΓΚΗ. Κι ενός κακού -της υποταγής, μύρια έπονται.
Οι ερειπιώνες που κτίζει επιμελώς ο άνθρωπος από τότε που ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ στην ΑΝΑΓΚΗ. Ακόμα κι αν κάποιοι άλλοι τον υπέταξαν, θα πρεπε να επιλέξει το θάνατο, δηλαδή την ανυπαρξία παρά τη ΣΚΛΑΒΙΑ της ΥΠΟΤΑΓΗΣ δηλαδή το ΥΠ(Ο) άρχειν! Ψηφίζω υπέρ των αρχών, αλλά ΤΙΝΟΣ οι αρχές; Θέσπιση αρχών εξ υμών ερήμην ημών;
Ένας από τους λόγους που τα φράκταλ είχαν τόση απήχηση είναι η ευκολία και η ομορφιά των παραστάσεων τους. ΟΜΩΣ! Η μορφή ανήκει στα Φράκταλ. Η ΔΟΜΗ όμως ανήκει στη λωρίδα του Μέμπιους.
Στην Σχετικότητα και την Κβαντοφυσική, οι θεωρίες πεδίου και αιθέρα δεν λαμβάνουν υπ΄ όψιν τους τις θαυμαστές ιδιότητες της, άμεσα συγγενείς με τους στροβίλους των πεδίων και του αιθέρα. Περί οξύνειας και διανοίας των λαμπρών επιστημόνων σας μεταφέρω τούτο μόνο.
Οι γαλαξίες - λένε οι αστροφυσικοί - περιστρέφονται ως συμπαγείς δίσκοι, σαν περιστρεφόμενα ταψιά. «Το μετρήσαμε» είναι το επιχείρημα τους. Ξέρετε πόσοι εξωγήινοι πέθαναν γελώντας όταν το άκουσαν; Σχεδόν όλοι τους, γι αυτό και δεν τους εντοπίσαμε ακόμα και ούτε πρόκειται!
ΜΕΜΝΗΣΘΕ ΑΠΙΣΤΗΤΕ. Διατελών φιλίως κι εντίμως.-



ΠΗΓΗ : http://www.terrapapers.com/?p=36091

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/07/ohi-h-mera-den-ehei-24-wres.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters