Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Λέσχη Μπίλντεμπεργκ: Στα άδυτα της συνεδρίασης.

Μεταξύ 11 και 14 Ιουνίου στο πολυτελές Interalpen Hotel στο Telfs-Buchen της Αυστρίας λαμβάνει χώρα η κλειστή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.


Το συνέδριο, που πραγματοποιείται κεκλεισμέννων των θυρών,συγκεντρώνει τις πιο ισχυρές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, των επιχειρήσεων, των μέσων ενημέρωσης και της τεχνολογίας.

Την ώρα που η περιοχή είναι αποκλεισμένη από πλήθος αστυνομικών, η επίσημη σελίδα της λέσχης μας ενημερώνει πως τα βασικά θέματα της φετινής συνεδρίασης είναι τα εξής:

Τεχνητή Νοημοσύνη

Ασφάλεια του κυβερνοχώρου

Χημικά Όπλα - Απειλές
Τρέχοντα οικονομικά θέματα
Ευρωπαϊκή Στρατηγική
Παγκοσμιοποίηση
Ελλάδα
Ιράν
Μέση Ανατολή
ΝΑΤΟ
Ρωσία
Τρομοκρατία
Ηνωμένο Βασίλειο
ΗΠΑ
Αμερικάνικες Εκλογές

Πρώτο θέμα η τεχνητή νοημοσύνη. Ο όρος τεχνητή νοημοσύνη αναφέρεται στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος ασχολείται με τη σχεδίαση και την υλοποίηση υπολογιστικών συστημάτων που μιμούνται στοιχεία της ανθρώπινης συμπεριφοράς τα οποία υπονοούν έστω και στοιχειώδη ευφυΐα: μάθηση, προσαρμοστικότητα, εξαγωγή συμπερασμάτων, κατανόηση από συμφραζόμενα, επίλυση προβλημάτων κλπ. Ο Τζον Μακάρθι όρισε τον τομέα αυτόν ως «επιστήμη και μεθοδολογία της δημιουργίας νοούντων μηχανών».
«Αντί να ανησυχούμε ποιος θα ελέγχει την τεχνητή νοημοσύνη θα πρέπει να ανησυχούμε αν η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να ελεγχθεί. Οπως πάνε τα πράγματα οι υπολογιστές θα αποκτήσουν μεγαλύτερη νοημοσύνη από αυτή του ανθρώπου μέσα στα επόμενα 80 χρόνια. Θα πρέπει λοιπόν να διασφαλίσουμε πώς όταν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο οι υπολογιστές θα είναι ευθυγραμμισμένοι με τις ανθρώπινες ανάγκες, επιδιώξεις και στόχους» είχε δηλώσει ο διάσημος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ .

Δεύτερο θέμα η ασφάλεια του κυβερνοχώρου. Ας μην ξεχνάμε πως τα περισσότερα think tanks παγκοσμίως θεωρούν τις κυνερνοεπιθέσεις ως ένα νέο είδος πολέμου.

Όπως ήταν αναμενόμενο θα συζητήσουν για το όπλα μαζικής καταστροφής, την οικονομική κρίση, την στρατηγική που θα ακολουθήσει η Ευρώπη καθώς βρίσκεται στο μέσο ενός νέου Ψυχρού Πολέμου, την παγκοσμιοποίηση που φαίνεται να αποτυγχάνει, καθώς τα έθνη αρνούνται πεισματικά να μπουν στη μηχανή του κιμά, την Ελλάδα, το Ιράν, τη Ρωσία, τα προβλήματα στη Μέση Ανατολή, το ΝΑΤΟ και την αποτυχία/απροθυμία του να δράσει σε αρκετές περιπτώσεις (εδώ να επισημάνουμε πως ήδη γίνονται συζητήσεις σε συνέδρια ασφαλείας για το νέο ρόλο που θα μπορούσε να έχει το ΝΑΤΟ), το Ηνωμένο Βασίλειο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη Σκωτία καθώς και τη συζήτηση που έχει ξεσπάσει σχετικά με τη θέση του στην Ευρώπη.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η συζήτηση για τις ΗΠΑ και τις Αμερικάνικες εκλογές ενώ βρισκόμαστε στη κούρσα του χρίσματος για Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους.
Φαίνεται στη διάρκεια της συνεδρίασης θα επιλέξουν τον εκλεκτό ή την εκλεκτή.

Ανάμεσα στους φετινούς καλεσμένους ξεχωρίζουν ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο βετεράνος διπλωμάτης Χένρι Κίσινγκερ (γνωστός από τη θητεία δίπλα στον Νίξον και τον Φορντ, καθώς και για το ρόλο του στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου κι όχι μόνο) ο πρώην επικεφαλής της CIA Ντέιβιντ Πετρέους (γνωστός από το σκάνδαλο Πετρέους,τη στάση του στη Μέση Ανατολή και το ρόλο του στην υπόθεση της εισβολής των Ισλαμιστών στην αμερικάνικη πρεσβεία της Βεγγάζης), ο πρώην διοικητής της Παγκόσμιας Τράπεζας Ρόμπερτ Ζέλικ. Από τη Γερμανία καλεσμένη είναι η υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που θεωρείται η διάδοχος της Άνγκελα Μέρκελ . Στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται, επίσης, ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ και ο ολλανδός ομόλογός του Μαρκ Ρούτε, ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο πρόεδρος της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και ο πανεπιστημιακός και ειδικός σε θέματα αραβικού κόσμου Ζιλ Κεπέλ.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο διευθυντής της Google Ερικ Σμιτ.

Οι Έλληνες που θα συμμετάσχουν είναι: Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της τσιμεντοβιομηχανίας Titan, ο Παναγιώτης Πικραμμένος, πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).

Ποια είναι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ:
Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών. Η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Αυτή η ελίτ ομάδα συνεδριάζει κάθε χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο - συνήθως στην Ευρώπη - και μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά. Η διάσκεψη του 2008 έγινε στο Σαντιγί (ΗΠΑ) της Βιρτζίνια και του 2009 στην Αθήνα (14-16 Μαΐου).

Η αρχική διάσκεψη Μπίλντερμπεργκ πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μπίλντερμπεργκ, κοντά στο Άρνεμ της Ολλανδίας, από τις 29 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 1954. Ξεκίνησε σαν ιδέα από διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων ο Γιόζεφ Ρέτινγκερ, από την ανησυχία τους για την ανάπτυξη του αντι-αμερικανισμού στη Δυτική Ευρώπη.

Ο Ρέτινγκερ πρότεινε μια διεθνή διάσκεψη, κατά την οποία οι ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών και των Ηνωμένων Πολιτειών θα πρέπει να συγκεντρωθούν και να συνεδριάσουν, με στόχο την προώθηση της κατανόησης μεταξύ των πολιτισμών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Δυτικής Ευρώπης.


Ανάμεσα στους Έλληνες που έχουν συμμετάσχει στις συναντήσεις της Λέσχης είναι (με χρονολογική σειρά) οι:

Γ. Παλαιοκρασσάς, Λ. Κατσέλη, Στ. Μάνος, Γ. Παπαντωνίου, Α. Ανδριανόπουλος και Θ. Πάγκαλος, Τ. Χριστοδούλου, Α. Σαμαράς, Γ. Αρσένης, Γ. Παπανδρέου, Γ. Κρανιδιώτης, Κ. Καραμανλής, Ντ. Μπακογιάννη, Α. Διαμαντοπούλου, Γ. Αλογοσκούφης, Γ.Δαυίδ, Γ.Παπακωνσταντίνου και άλλοι.


Πιο αναλυτικά αναφέρονται οι Έλληνες που έχουν συμμετάσχει σε συσκέψεις της Λέσχης και η ιδιότητά τους εκείνη τη χρονική περίοδο:

· Αλογοσκούφης Γεώργιος (2005, 2006, 2007, 2008,2009). Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. Μέλος του Κοινοβουλίου.

· Αράπογλου Τάκης (2009). Πρόεδρος καί Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

· Αργυρός Στυλιανός (1993). Πρόεδρος των Ελλήνων Βιομηχάνων.

· Αρσένης Γεράσιμος (1994). Υπουργός Αμύνης.

· Βαρβιτσιώτης Θωμάς (2008). Συνιδρυτής καί πρόεδρος στήν V+O Communication (μέλος του ΣΕΒ, είναι ηγετική ελληνική, ανεξάρτητη εταιρία συμβούλων εταιρικής επικοινωνίας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη).

· Βερεμής Θάνος (1993, 1999). Καθηγητής πολιτικής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, Πρόεδρος τού ΕΛΙΑΜΕΠ ( 'Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής καί 'Εξωτερικής Πολιτικής).

· Βώκος Θεμιστοκλής (1993). Επιχειρηματίας. Πρόεδρος της Seatrade Organisation.

· Δαυίδ Γεώργιος (1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2010, 2011). Πρόεδρος τής Coca -Cola 3Ε (είναι ισόβιο μέλος τής λέσχης)

· Διαμαντούρος Νικηφόρος (2000). Εθνικός Διαμεσολαβητής.

· Διαμαντοπούλου Άννα (2004, 2005, 2007, 2008, 2009). Πρώην Επίτροπος της Ευρωπαικής Ένωσης για τις κοινωνικές υποθέσεις. Μέλος του Κοινοβουλίου.

· Καραμανλής Κώστας (1998). Αρχηγός της Ν.Δ..

· Καρράς Κωνσταντίνος (1993, 1994, 1995, 1996, 1997). Διευθυντής επιχειρήσεων. Εφοπλιστής.

· Κρανιδιώτης Γιάννος (1997, 1999). Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών.

· Κουλουμπής Θεόδωρος (1995). Πρόεδρος στό Ελληνικό Ίδρυμα Εξωτερικής Πολιτικής.

· Κυριακόπουλος Οδυσσέας (2009). Πρόεδρος καί μέλος τού συμβουλίου, των θυγατρικών εταιριών τού S&B group.

· Κωστόπουλος Ιωάννης (1993). Πρόεδρος στην Τράπεζα Πίστεως.

· Λιβανός Γεώργιος (1993). Εφοπλιστής. Πλοιοκτήτης.

· Μάνος Στέφανος (1993, 2001). Υπουργός Οικονομικών. Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου καί πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Πρόεδρος του Φιλελεύθερου κόμματος.

· Μητσοτάκης Κωνσταντίνος (1993). Πρωθυπουργός.

· Μπακογιάννη Ντόρα (2003, 2009). Δήμαρχος Αθηνών. Υπουργός των Εξωτερικών.

· Πάγκαλος Θεόδωρος (1993, 1996). Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, σοσιαλιστικό κομμα. Υπουργός Εξωτερικών.

· Παντελίδης Λεωνίδας (2004). Πρέσβυς της Κύπρου στην Ελλάδα.

· Παπαθανασίου Ιωάννης (2009). Υπουργός Οικονομίας καί Οικονομικών.

· Παπακωνσταντίνου Γεώργιος (2010, 2011). Υπουργός Οικονομίας.

· Παπακωνσταντίνου Μιχαήλ (1993). Υπουργός Εξωτερικών.

· Παπαλεξόπουλος Δημήτριος (1993, 2008, 2009). Διευθυντής στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ Τσιμέντα Α.Ε.

· Παπανδρέου Γεώργιος (1995, 1998, 2000, 2005). Υπουργός Παιδείας. Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών. Υπουργός των Εξωτερικών. Πρόεδρος ΠΑ.ΣΟ.Κ (Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος).

· Παπαχελάς Αλέξης (2002, 2008, 2009). Αρθρογράφος εξωτερικής πολιτικής στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ . Δημοσιογράφος στην Καθημερινή.

· Περατικός Μιχαήλ (1993). Εφοπλιστής. Πρόεδρος στην Pegasus Ocean Services.

· Στουρνάρας Ιωάννης (2009). Διευθυντής έρευνας, ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών).

· Τσουκαλης Λουκάς (2003, 2006, 2009, 2010, 2011). Πρόεδρος τού ΕΛΙΑΜΕΠ ( 'Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και 'Εξωτερικής Πολιτικής).

· Χαρδούβελης Γκίκας (2011). Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου της Eurobank.





Γιώτα Χουλιάρα για το Geopolitics 
http://www.ksipnistere.com/2015/06/blog-post_580.html

Η "ΕΛΙΤ" ΖΗΤΗΣΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Corey Good, γνωστού και ως GoodETxSG:
 
ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ" ΚΑΙ 200 ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ "ΕΛΙΤ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ - ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Η "ΕΛΙΤ" ΖΗΤΗΣΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!
[Σημείωση δική μου: Εκεί που βλέπετε "Συμμαχία των Σφαιρών" να αντικατασταθεί με "Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας"]

Στην συνάντηση που έγινε την περασμένη Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, συμμετείχε και ο ίδιος ο Corey Good, όπου:
- Η "ελίτ" του πλανήτη μάλλον τα βρήκε σκούρα από ένα νέο είδος εξωγηίνων, των "Γαλάζιων Όντων" της "Συμμαχίας των Σφαιρών", οι οποίοι άλλαξαν όλες τις δομές εξουσίας μεταξύ όλων των διαστημικών προγραμμάτων και των εξωγηίνων επισκεπτών του πλανήτη.
- Η "ελίτ" των 200 του πλανήτη ισχυρίζεται ότι παραπλανήθηκε για πάρα πολλά χρόνια από μια ομάδα εξωγηίνων, τους οποίους θεωρούσαν σαν θεούς, και τώρα αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι από τους "πρώην θεούς" τους και πως θέλουν να συνεργαστούν με την "Συμμαχία των Σφαιρών".

- Δήλωσαν πως είχαν εξαναγκαστεί από γενιά σε γενιά να προβαίνουν σε έλεγχο του νου στους ανθρώπους και να διαπράττουν όσα σε βάρος της ανθρωπότητας διέπραξαν και πως τώρα επιθυμούν να εγκαθιδρύσουν ένα δίκαιο οικονομικό σύστημα για όλη την ανθρωπότητα και να ξεκινήσει μια ελεγχόμενη αποκάλυψη της αλήθειας που δεν θα εκθέτει ορισμένα εγκλήματα που διέπραξαν και που θα οδηγήσουν στην ενοχοποίηση τους ενόσω είναι εν ζωή!
- Δήλωσαν ότι λόγω των θρησκευτικών πεποιθήσεων των ανθρώπων, μια ξαφνική απελευθέρωση αυτών των πληροφοριών θα οδηγούσε σε ταραχές και αυτοκτονίες σε μαζική κλίμακα. Σε αντάλλαγμα πρότειναν ότι σε ένα σχέδιο που θα συμφωνηθεί, θα επιτρέψουν την προοδευτική αποδέσμευση ορισμένων τεχνολογιών και πληροφοριών για μια χρονική περίοδο 50 χρόνων, αρχής γενομένης από το Νοέμβριο του 2015. Τις αποκαλύψεις αυτές θα τις κάνει ένας γνωστός πολιτικός ηγέτης.
- Τα θέματα αυτά θα απασχολήσουν την ετήσια συνάντηση της Λέσχης Bilderberg που διεξάγεται στο Τελφς της Αυστρίας από τις 11 - 14 Ιουνίου 2015.

Ηρακλης Αρισταρχος ΤΟ 1996 ΜΙΚΡΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ,ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ , ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΟΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ!! Με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στην ολομέλεια της Βουλής το ν/σ που θα μετατρέπει τους "λάθρο" σε "Έλληνες".

Το πρώτο ρήγμα στην κυβερνητική πλειοψηφία έγινε. Και η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε τις ψήφους άλλου κόμματος για να περάσει νομοσχέδιο (έστω από την επιτροπή) ήρθε.  Ο κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, καταψήφισαν τόσο επί της αρχής όσο και ορισμένα άρθρα του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια. Συγκεκριμένα καταψήφισαν...
τα άρθρα 1 (αφορά τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες δίνεται η  ιθαγένεια, οι ΑΝΕΛ διαφωνούν στο να δίνεται όταν ένα παιδί γράφεται στην πρώτη δημοτικού) 7 και 8 (αφορούν εργασιακά δικαιώματα και εργασιακά επιδόματα, με το κόμμα του Πάνου Καμμένου να τονίζει ότι δεν μπορούν να δίνονται όταν δεν υπάρχει επιδοματική πολιτική για τους Ελληνες εργαζομένους), αλλά και το άρθρο 10 που αφορά τη δημιουργία ειδικής οικονομικής ζώνης. 
Οι ΑΝΕΛ είχαν ζητήσει από την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου να κάνει αλλαγές στα άρθρα αυτά, κάτι που δεν έγινε και έτσι τώρα δηλώνουν ότι δεν θα μείνουν μόνο στην καταψήφιση στην επιτροπή αλλά και το ίδιο θα πράξουν και όταν το νομοσχέδιο εισαχθεί στην ολομέλεια. 
Και έτσι, και με τα υπόλοιπα κόμματα να είναι κατά του νομοσχεδίου ή να απέχουν, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε να περνά το νομοσχέδιο από την επιτροπή με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ (το μόνο άλλο κόμμα που υπερψήφισε). 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/06/blog-post_889.html

Ενθουσιασμένος ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος με το αεροπλάνο «made in Florina» - Τι είπε για ελληνικά εκπαιδευτικά αεροσκάφη. ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

O υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος θέλησε να ενημερωθεί για το πρώτο ελληνικό αεροπλάνο (εν ονόματι «Άρχων»), κατασκευασμένο στη Φλώρινα. Λίγο πριν αναχωρήσει για την Κοζάνη, ο υπουργός επισκέφτηκε μετά από παρότρυνση των δημοσιογράφων την Αερολέσχη Φλώρινας, όπου συνάντησε τον Γιώργο Ηλιόπουλο, κατασκευαστή του αεροσκάφους. Ο κ. Καμμένος φάνηκε ενθουσιασμένος... με το επίτευγμα και κάλεσε τον κ. Ηλιόπουλο να βρεθεί στην Αθήνα για το ενδεχόμενο στήριξης του από την πολιτεία, ενώ ξεχώρισε η πρότασή του για κατασκευή ελληνικών εκπαιδευτικών αεροσκαφών.
 
8 6 2015 3 02 31
8 6 2015 4 05 05 μμ 
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/06/made-in-florina.html
 

Ήχος – Παλμός – Δόνηση- Νούμερα

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο το σώμα μας είναι μία μικρογραφία του Σύμπαντος.
Τίποτε μα τίποτε στην Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία δεν ήταν δομημένο τυχαία, αλλά μέσα από κάποια δύναμη που τους οδήγησε να μας δώσουν τα φώτα τους. Γνώσεις που ακόμη και σήμερα συνθέτουν απόλυτα όλο αυτό που βιώνουμε.

Η δομή λοιπόν, όλης της Ελληνικής φιλοσοφικής δομής έδινε και δίνει μεθόδους και τρόπους για όλα όσα μας συμβαίνουν. Τα οποία όλα στηρίζονται σε αριθμούς. Κάθε φιλοσοφικό κείμενο είναι δομημένο και χτισμένο πάντα σε αυτό το γοητευτικό πακέτο : Ήχος – Παλμός- Δόνηση- Νούμερα. Όπου όλα αυτά συντελούν και απαρτίζουν το μαγνητικό πεδίο, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, την πυκνότητα. Έτσι μέσα από μαθηματικές διαδρομές και πράξεις φτάνουμε να γνωρίζουμε σχεδόν με ακρίβεια το μέλλον. Πώς ? Μα μέσα από τα μαθηματικά φυσικά.
Τι σχέση έχουν όμως όλα αυτά με μας και πως και πόσο μας αφορούν ?
Θα πω, πως μας αφορούν άμεσα, αφού και το σώμα μας είναι ένας μαθηματικός εν ενεργεία, ο οποίος μαθηματικός- σώμα μας, καθημερινά κάνει πράξεις και εξισώσεις.
Κάθε σώμα έχει τον δικό του προσωπικό ήχο, την δική του προσωπική δόνηση και τον δικό του προσωπικό παλμό μέσα από την δική του μοναδική πυκνότητα

Αν μπορούσαμε όλα αυτά να τα απομονώσουμε και να τα δούμε τότε θα καταλαβαίναμε τη απόλυτη σοφία του Θεού, όπου Εκείνος μας έδωσε αυτήν την μοναδική μας σύσταση. Η σύσταση του σώματός μας λοιπόν είναι δομημένη από το αποτύπωμα της ψυχής μας, την πνοή του Θεού και κατά ένα μικρό μέρος από την οικογένειά μας.
Βέβαια ξέρουμε απόλυτα όλοι μας, ότι καταφέραμε να απομονώσουμε το αποτύπωμα της ψυχής μας και την Πνοή του Θεού και έχουμε ενεργοποιήσει με «επιτυχία» το μικρό αυτό μέρος της οικογένειάς μας. Όπου αυτό το ποσοστό ήταν αμυδρό. Πετύχαμε σαν να λέμε το ακατόρθωτο. Και αφού αυτό ήταν ακατόρθωτο συνεχίζουμε να το συντηρούμε με πάθος και με μεγάλη επιτυχία. Χωρίς να έχει μπει κανείς μας στη διαδικασία να αναζητήσει την τόσο απλή πολυπλοκότητά του και την αυθεντικότητά του.
Αφού λοιπόν όλα στο σύμπαν είναι αριθμοί δηλαδή νούμερα, το ίδιο είμαστε κι εμείς. Όχι με την έννοια την αρνητική, αλλά την ουσιαστική. Τι είναι το Νούμερο ? Μα ας τη δούμε λίγο τη λέξη.
ΝΟΥ- ΜΕΡΟ= ΝΟΥ- ΜΕΡΟΣ. Ποιο μέρος του νου ? Μα ο νους μας, μέσα του είναι γεμάτος από αριθμούς. Αριθμούς που αν τους ενώσουμε με τη σωστή σειρά θα φτάσουμε να ενεργοποιήσουμε το Κύτταρο του Θεού μέσα του. Μια διαδρομή δηλαδή για την οποία είμαστε προορισμένοι. Αφού το αυθεντικό μας κομμάτι είναι αυτό.
ΝΟΥ- ΜΕΡΑ = Η μέρα εκείνη που εμείς θα είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι με την δική μας παλμοδόνηση, με το δικό μας ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.
Οι αριθμοί λοιπόν από το 1 ως το 9 είναι τοποθετημένοι μέσα στον Νου μας. Μέσα στους νευρώνες του εγκεφάλου μας και περιμένουν να τους δώσουμε την σωστή ρύθμιση για να οργανώσουν αριθμητικά και όλο το υπόλοιπο σώμα μας. 

Θα έχετε ακούσει τις τελευταίες έρευνες περί προσευχής και πίστης. Που λένε ότι οι άνθρωποι που πιστεύουν στον Θεό, αλλά και οι άνθρωποι που προσεύχονται αντιμετωπίζουν καλύτερα τη ζωή και αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα υγείας. Η πίστη δεν είναι μία τυχαία κατάσταση, αλλά μία φυσική μας κατάσταση. Όχι μέσα από μοιρολατρία, αλλά μέσα από την φυσικότητά μας. Από τη στιγμή που ο ίδιος ο Ιησούς, μας είπε «ότι είμαι είστε» και αυτό το περίφημο, Θεοί Εστέ, σημαίνει ότι οι δυνατότητές Του είναι τοποθετημένες μέσα μας. Όχι λοιπόν ο άνθρωπος που προσεύχεται και που πιστεύει στον Θεό, δεν είναι αδύναμος, αλλά σοφός αφού επέλεξε να ενεργοποιήσει αυτό το πακέτο της περιουσίας, για να αναζητήσει την Θέση Του – Θέηση – Θέληση Του, της Βασιλείας Του Θρόνου. Αναζητά ο άνθρωπος αυτός τον τρόπο να λάβει τα Θεία Δώρα Του Θεού, εδώ στην γη και να τα αξιοποιήσει.
Όταν ο άνθρωπος που ερευνά τις γραφές σε βάθος, με σκοπό να ανακαλύψει όλες τις αλήθειες που είναι «κρυμμένες», εκείνες του αποκαλύπτονται η μία μετά την άλλη, μέσα από το εφαρμόζω. Γιατί κάθε εφαρμοσμένη θεωρία, τότε αποκτά υπόσταση και δομεί στάση.
Έτσι αρχίζει να βλέπει όλα τα Νούμερα που υπάρχουν μέσα στον εγκέφαλο και ξέρει πώς να τα ενώσει. Μέσα από την σωστή ένωση των αριθμών αυτόν δημιουργείται αυτόματα και ο σωστός ήχος- δόνηση- παλμός.
Ο ήχος, η δόνηση και ο παλμός συνδυάζονται απόλυτα με τους 3 ορόφους του σώματός μας αλλά και με τα 3 δίκτυα του εγκεφάλου μας. Αφού το 3 είναι ο Χρυσός Αριθμός της Ορθοδοξίας. Το 3 είναι τρεις Οντότητες κοινής και αδιαίρετης σημασίας. Αφού το ένα συμπληρώνει το άλλο. Έτσι για να το δούμε καλύτερα, θα δούμε ότι το κεφάλι μας μόνο του δεν μπορεί να κάνει τίποτε, ο κορμός μας μόνος του επίσης αλλά και ούτε τα πόδια μας μόνα τους. Τρία αναπόσπαστα κομμάτια μας, που τα κουμαντάρουν τα άλλα τρία μας, δηλαδή τα δίκτυά μας.
Ο ήχος μας – η δόνηση και ο παλμός συνδυάζονται με τα 3 μας δίκτυα. Μαζί αυτά τα τρία αναζητούν τους υπόλοιπους αριθμούς στον πάνω όροφο, όπως είναι οι 4 αισθήσεις μας, αλλά και τα 6 κέντρα μας.
Ο ήχος, ο δικός μας είναι αυτός που υπάρχει τόσο μέσα στα ακούσματά μας αλλά και μέσα στο δικό μας μοναδικό σημείο που είναι κοινό και αδιαίρετο με αυτό του Ιησού. Όπου, ο Ιησούς μας το άφησε, ως παρακαταθήκη και το ονόμασε Παράκλητο, δηλαδή το Άγιο Πνεύμα. Δηλαδή στην γνωστή σε όλους μας προσευχή το Βασιλεύ Ουράνιε Παράκλητε. 

Ένας ήχος που αναδομεί τον εγκέφαλο απόλυτα και τον αναρυθμίζει για να βρει τον φυσικό του ήχο. Ο ήχος γενικά της προσευχής, της Βυζαντινής μουσικής, των Αρχαίων Ελληνικών, των Αρχαίων κειμένων της Καινής Διαθήκης και η κλασική μουσική έχουν απίστευτες ιδιότητες ενεργοποίησης του εγκεφάλου μας. Αυτά προετοιμάζουν απόλυτα το πάνω μέρος του σώματός μας, δηλαδή τον πάνω μας όροφο, αυτόν των εντυπώσεων. Έτσι τα τρία μας δίκτυα το γνωστικό, το κοινωνικό και το νευρικό κάνουν μία σύμπραξη μεταξύ τους. Η σύμπραξη αυτή αναδομεί απόλυτα τα 6 κέντρα του εγκεφάλου μας.
Άραγε αυτό και μόνο φτάνει για να έρθουμε σε μαθηματική ισορροπία ? Ναι θα έφτανε αν δεν κάναμε τίποτε άλλο παρά μόνο αυτό όλη μέρα, κάθε μέρα. Αν δεν είχαμε καμία επαφή με το περιβάλλον μας, αλλά βρισκόμασταν κλεισμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο και κάναμε μόνο αυτό. Οπότε όπως καταλαβαίνουμε αυτό δεν είναι εφικτό, άρα χρειαζόμαστε κι άλλα στοιχεία για να καταφέρουμε να ενεργοποιήσουμε το δικό μας μουσικό στερέωμα.
Όμως αυτό το κομμάτι δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέο, καθώς έχει τη δυνατότητα μέσα από την καθημερινή μας τριβή να μας αναδιοργανώσει εντελώς το σώμα μας, τη ζωή μας και τον Νου μας. Το να βάλουμε λοιπόν στην καθημερινή μας διαδρομή μία τέτοια μορφή μετεκπαίδευσης για να προετοιμαστούμε ως διάδοχοι για τον Θρόνο που μας περιμένει εκεί χιλιάδες χρόνια, είναι μία πολύ καλή προετοιμασία.
Ο χρόνος που θα αφιερώσουμε είναι πάντα μέσα από τις δικές μας ανάγκες. Αν η ανάγκη μας να πάρουμε τελικά την περιουσία μας, είναι μεγάλη λαχτάρα, τότε ξέρουμε ακριβώς πόσο χρόνο θα αφιερώσουμε. 

Ίσως τώρα κάποιοι να σκεφτούν, μα εγώ δεν έχω ιδέα από Αρχαία Ελληνικά, πώς θα διαβάσω. Πιστέψτε με πως μέσα από την επανάληψη, ανοίγει τμήμα του εγκεφάλου μας, το οποίο είναι σε καταστολή, από μόνο του και αυτόματα καταλαβαίνουμε ύστερα από καιρό, σχεδόν τα πάντα. Το να αναζητήσουμε και κάποιες λέξεις μέσα από ένα λεξικό, απλώς θα μας βοηθήσει παραπάνω. Άλλωστε το ζητούμενο δεν είναι να γίνουμε φιλόλογοι, αλλά να ανοίξουμε τον ήχο στον εγκέφαλο μας προς τον Λόγο του Ιησού, ότι είμαι είστε. Αυτό να θυμάστε πως δεν έχει να κάνει με πιστεύω ή όχι. Είτε πιστεύουμε είτε όχι, έχουμε δύο χέρια, αυτή είναι η δομή της φυσικής μας υπόστασης, αυτή είναι η αλήθεια. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτό που μας δήλωσε ο Ιησούς. Οπότε όλο αυτό που ψάχνουμε είναι μία δική μας φυσική λειτουργία που «κοιμάται».
Ήρθε η ώρα να την ξυπνήσουμε. Γιατί να ζούμε κάτω από ένα ζυγό φόβου και ανασφάλειας, αφού έχουμε τον τρόπο να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας να γίνουμε διάδοχοι του Θρόνου ? Και αφού όπως είπαμε και στην αρχή, όλα όσα βιώνουμε ως ήχο- δόνηση- παλμό δεν είναι μέσα από την αυθεντική μας πλειοψηφία αλλά μέσα από την επίκτητη μειοψηφία.

Θεοί Εστέ λοιπόν και ότι είμαι είστε στην απόλυτη ρυθμική συνύπαρξη για σύμπραξη. 

... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/ixos-palmos-donisi-noumera.html#sthash.YlcOVmX2.dpuf

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Απειλές σε αστροναύτες να μην πουν τίποτα που αντίκρισαν ΑΤΙΑ από το 1951 (Βίντεο)

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Απειλές σε αστροναύτες να μην πουν τίποτα που αντίκρισαν ΑΤΙΑ από το 1951 (Βίντεο)

Κάποιοι αστροναύτες είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν εξωγήινους πριν πολλά χρόνια αλλά μετά από μεγάλη περίοδο θέλησαν να τα αποκαλύψουν αλλά απειλούνται με τεράστια πρόστιμα και άλλες κυρώσεις. Το πρόστιμο της ποινής ανέρχεται στα 10.000 δολάρια και με 10 χρόνια φυλάκισης σε πρίπτωση που τολμήσουν και πουν λέξη για τα όσα έχουν δει σε σχέση με UFO και τους εξωγήινους.

Ο Donald Slayton, αστροναύτης του Mercury, αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι είχε δει ΑΤΙΑ το 1951: «Δοκίμαζα ένα μαχητικό P-51 στη Μινεάπολη, όταν είδα αυτό το αντικείμενο. Ήμουν περίπου στα 3.000 χιλιόμετρα ένα ωραίο, φωτεινό, ηλιόλουστο απόγευμα. Νόμιζα ότι το αντικείμενο ήταν ένας χαρταετός, τότε κατάλαβα ότι δεν υπάρχει χαρταετός να πετάει τόσο ψηλά. Καθώς πλησίασα φαινόταν σαν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, γκρι και περίπου 1 μέτρο διάμετρο. Αλλά μόλις πήγα πίσω από το καταραμένο πράγμα δεν έμοιαζε με ένα μπαλόνι πλέον. Έμοιαζε με ένα πιατάκι, ένα δίσκο. Περίπου την ίδια ώρα, συνειδητοποίησα ότι ξαφνικά απομακρύνεται από μένα και ήμουν εκεί, έτρεχε με περίπου 480 χλμ την ώρα. Το παρακολούθησα για λίγο και στη συνέχεια, ξαφνικά το καταραμένο πράγμα απλώς απογειώθηκε. Έκανε περίπου 45 μοιρών στροφή ανόδου και επιτάχυνε και απλώς εξαφανίστηκε.»

Τον Ιούνιο του 1965, οι αστροναύτες Ed White (ο πρώτος Αμερικανός που περπάτησε στο διάστημα) και ο James McDivitt περνούσαν πάνω από τη Χαβάη με ένα διαστημόπλοιο Gemini όταν αντίκρισαν και πήραν φωτογραφίες από ένα κυλινδρικό αντικείμενο που τριγύριζε το διαστημόπλοιο τους για ώρες. Σε μια παρατήρηση του McDivitt που έγινε είπε ότι το άγνωστο αντικείμενο είχε πράγματι μηχανικούς βραχίονες.

Οι φωτογραφίες που έβγαλε ο αστροναύτης αναλύθηκαν από υπαλλήλους του Ελέγχου της Αποστολής, αλλά ποτέ δεν έγινε επίσημα κάποιο σχόλιο για αυτό. Ο McDivitt δήλωσε δημόσια ότι, «τα UFO είναι εκεί έξω», εν τω μεταξύ σε δημοσιογράφους στο Ντάλας. Το 1965 κατά τη διάρκεια μιας αποστολής ρεκόρ που κράτησε 14 ημέρες, οι αστροναύτες του ι, «τα UFO είναι εκεί έξω», εν τω μεταξύ σε δημοσιογράφους στο Ντάλας. Το κέντρο ελέγχου του Cape Kennedy προσπάθησε να εξηγήσει την παρατήρηση ως ο πύραυλος Τιτάνας, αλλά σύμφωνα με δήλωση του James Lovell είπε ότι ο ίδιος και ο Borman μπορούσαν να δουν όχι μόνο το άχρηστο αναμνηστικό, αλλά και το ανεξήγητο αντικείμενο που τους σκίαζε από απόσταση. Σύμφωνα με τον αστροναύτη, Scott Carpenter, ο οποίος έκανε την αποκαλυπτική δήλωσή ότι ουδέποτε ήταν μόνοι τους οι άνθρωποι αστροναύτες ή χωρίς επιτήρηση. Σύμφωνα με τον Carpenter υπήρχε μια συνεχής επιτήρηση από UFO. Μεταξύ των αρχικών αστροναυτών του προγράμματος Mercury, ο Carpenter επιβεβαιώνει τη μαρτυρία των συντρόφων του, όπως ο Walter Schirra, ο οποίος ήταν ο πρώτος αστροναύτης που χρησιμοποίησε την κωδική λέξη για τα UFO «Άγιος Βασίλης» κατά τη διάρκεια μιας αποστολής το 1968 την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ ήταν σε τροχιά.

Ο Major Gordon Cooper, ένας από τους αρχικούς αστροναύτες του Mercury και ο τελευταίος Αμερικανός που ταξίδεψε στο διάστημα μόνος, είδε ένα UFO, ενώ πειραματιζόταν με ένα F-86 Sabrejet πάνω από τη Δυτική Γερμανία. Ήταν μεταλλικά, με σχήμα πιάτου, διαμορφωμένοι δίσκοι σε μεγάλο υψόμετρο και μπορούσαν να κάνουν πιο απίστευτους ελιγμούς απ” όλα τα Αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη.

Ο Ταγματάρχης Cooper, επίσης, κατέθεσε ενώπιον των Ηνωμένων Εθνών:«Πιστεύω ότι αυτά τα εξωγήινα οχήματα και τα πληρώματά τους επισκέπτονται τον πλανήτη από άλλους πλανήτες …Οι περισσότεροι αστροναύτες ήταν απρόθυμοι να συζητήσουν τα ΑΤΙΑ.»

«Είχα την ευκαιρία το 1951 να έχουμε δύο ημέρες παρατήρησης πολλών πτήσεων τους, σε διάφορα μεγέθη, να πετούν σε σχηματισμό μάχης, γενικά από τα ανατολικά προς τα δυτικά πάνω από την Ευρώπη.» Ο Ταγματάρχης Cooper είχε άλλη μια συνάντηση στις 15 Μαΐου, 1963, όταν εκτοξεύθηκε στο διάστημα σε μια κάψουλα του Mercury για ταξίδι σε τροχιά 22 ημερών σε όλο τον κόσμο. Κατά την τελική τροχιά, ο Major Cooper είπε στο σταθμό παρακολούθησης ότι μπορούσε να δει ένα λαμπερό, πρασινωπό αντικείμενο μπροστά του να πλησιάζει γρήγορα την κάψουλα του. Το UFO ήταν πραγματικό και σταθερό, επειδή επισημάνθηκε και από το ραντάρ παρακολούθησης του Muchea.

Η παρατήρηση του Κούπερ αναφέρθηκε από την National Broadcast Company, η οποία κάλυπτε την πτήση βήμα βήμα, αλλά όταν Cooper προσγειώθηκε, οι δημοσιογράφοι είπαν ότι δεν επιτρέπεται να τον ρωτήσουν σχετικά με την θέαση UFO.

Και σύμφωνα με μια ηχογραφημένη συνέντευξη από τον JL Ferrando, ο Major Cooper είπε:

«Για πολλά χρόνια έχω ζήσει με ένα μυστικό, ένα μυστικό που γνωρίζουν όλοι οι ειδικοί στην αστροναυτική. Μπορώ τώρα να αποκαλύψω ότι κάθε μέρα, στις ΗΠΑ, τα όργανα των ραντάρ μας συλλαμβάνουν αντικείμενα με σχήμα και σύνθεση άγνωστα σε μας. Και υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες και ποσότητα εγγράφων για να το αποδείξουν, αλλά κανείς δεν θέλει να τα δημοσιοποιήσουν. Γιατί; Επειδή οι αρχές φοβούνται ένας θεός ξέρει τι οι άνθρωποι μπορούν να σκεφτούν για το είδος των φρικτών εισβολέων. Έτσι, ο κωδικός εξακολουθεί να είναι ο εξής: Πρέπει να αποφευχθεί ο πανικός με όλα τα μέσα».

«Ήμουν επιπλέον μάρτυρας σε ένα έκτακτο φαινόμενο, εδώ σε αυτόν τον πλανήτη τη Γη. Αυτό συνέβη πριν από λίγους μήνες στη Φλόριντα. Εκεί είδα με τα ίδια μου τα μάτια μια καθορισμένη επιφάνεια του εδάφους, να καίγεται από τις φλόγες, με τέσσερις εσοχές αριστερά από ένα ιπτάμενο αντικείμενο που είχε κατέβει στη μέση ενός πεδίου. Τα όντα είχαν εγκαταλείψει το σκάφος (υπήρχαν και άλλα ίχνη για να αποδειχθεί αυτό). Φάνηκαν να έχουν μελετήσει την τοπογραφία, είχαν συλλέξει δείγματα εδάφους και τελικά, επέστρεψαν εκεί απ” όπου είχαν έρθει, εξαφανίστηκαν με τεράστια ταχύτητα …Τυχαίνει να γνωρίζω ότι η εξουσία έκανε σχεδόν τα πάντα για να κρατήσει αυτό το γεγονός κρυφό από τον Τύπο και την τηλεόραση, στο φόβο μιας αντίδρασης πανικού από το κοινό.»

Λίγο πιο παράξενη και ίσως πιο δύσκολο να την πιστέψουν είναι η πεποίθηση του αστροναύτη Neil Armstrong της NASA για τα UFO και τους εξωγήινους. Σύμφωνα με τον Armstrong, οι εξωγήινοι έχουν μια βάση στη Σελήνη και μας είπαν χωρίς περιστροφές να φύγουμε και να μείνουμε μακριά από τη Σελήνη. Σύμφωνα με τις αναφορές που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, τόσο ο Neil Armstrong όσο και ο Edwin «Buzz» Aldrin είδαν ΑΤΙΑ, λίγο μετά τη ιστορική προσσελήνωση του Apollo 11 στις 21 Ιουλίου 1969. Θυμάμαι ακούγοντας έναν από τους αστροναύτες να αναφέρονται σε ένα «φως» μέσα ή πάνω σε ένα κρατήρα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης, που ακολουθήθηκε από ένα αίτημα από τον έλεγχο της αποστολής για περισσότερες πληροφορίες. Τίποτα περισσότερο δεν ακούστηκε.

Σύμφωνα με τον πρώην υπάλληλο της NASA Otto Binder, ανώνυμος ραδιόφωνικός σταθμός με δικές του εγκαταστάσεις VHF υποδοχής, παρέκαμψε τη μετάδοση της NASA και πήρε την ακόλουθη ανταλλαγή μηνυμάτων:

NASA: Τι υπάρχει;

Mission Control καλώντας το Apollo 11…

Apollo11: Αυτά τα «μωρά» είναι τεράστια, κύριε! Τεράστια! Ω Θεέ μου! Δεν θα το πιστέψετε! Σας λέω υπάρχουν άλλα διαστημόπλοια εκεί έξω, παραταγμένα στην αθέατη πλευρά του χείλους του κρατήρα! Είναι στη Σελήνη και μας παρακολουθούν!

Ένας συγκεκριμένος καθηγητής, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είχε εμπλακεί σε μια συζήτηση με τον Neil Armstrong κατά τη διάρκεια ενός συμποσίου της NASA.

Καθηγητής: Τι πραγματικά συνέβη εκεί έξω με το Apollo 11;

Armstrong: Ήταν απίστευτο, φυσικά είχαμε πάντα τη γνώση ότι υπήρχε η πιθανότητα, το γεγονός είναι, ότι είχαμε προειδοποιηθεί γι αυτό! (Από τους εξωγήινους). Δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε ερώτηση, στη συνέχεια, για τη κατασκευή ενός διαστημικού σταθμού ή μιας πόλης στο φεγγάρι.

Καθηγητής: Τι εννοείς «προειδοποιηθεί»;

Armstrong: Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, εκτός από το να πω ότι τα σκάφη τους ήταν κατά πολύ ανώτερα από τα δική μας, τόσο ως προς το μέγεθος όσο και την τεχνολογία -Αγόρι, ήταν τόσο μεγάλα! και απειλητικά! Όχι, δεν υπάρχει θέμα ενός διαστημικού σταθμού.

Καθηγητής: Αλλά η NASA έκανε άλλες αποστολές μετά το Apollo 11;

Armstrong: Φυσικά -Η NASA το έκανε την εποχή εκείνη και δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει τον πανικό στη Γη. Αλλά ήταν πραγματικά μια γρήγορη βόλτα και πάλι πίσω.

Σύμφωνα με τον Δρ.Vladimir Azhazha: «Ο Neil Armstrong μετέδωσε το μήνυμα στο Mission Control ότι δύο μεγάλα, μυστηριώδη αντικείμενα τους παρακολουθούσαν, αφού προσγειώθηκαν κοντά στην μονάδα του φεγγαριού. Αλλά αυτό το μήνυμα δεν ακούστηκε ποτέ από το κοινό – επειδή η NASA το λογόκρινε».

Ο συνταξιούχος Ταξίαρχος Chuck Yeager, ο οποίος είχε πετάξει το Bell X-1 με ταχύτητα 1,3 mach το 1947 είχε προτείνει όχι μόνο θεάσεις UFO, αλλά χρησιμοποιώντας φράσεις κώδικες με τους χειριστές του πύργου ελέγχου, προκειμένου να ακολουθήσει το περιστασιακό άγνωστο αντικείμενο κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών πτήσεων του, αλλά ποτέ δεν έκανε μια επίσημη δήλωση. Αυτός λέει, ότι οι πιλότοι που έκαναν δημόσια αναφορές για ΑΤΙΑ ως αποτέλεσμα σπάνια λάμβαναν προαγωγές ή ζούσαν πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Υποθέτω ότι αυτό εξηγεί γιατί έγινε Στρατηγός, ενώ ορισμένοι από τους συναδέλφους του, δεν το κατάφεραν! Ο πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ο υπολοχαγός Frederick Fox, εξήγησε γιατί τόσοι λίγοι αστροναύτες, πιλότοι και άλλο στρατιωτικό προσωπικό προχώρησε και έκανε αποκαλύψεις για θεάσεις UFO ή και επαφές με εξωγήινους:

«Υπάρχει μια έκδοση που ονομάζεται JANAP 146 E, που είχε ένα κεφάλαιο που λέει ότι δεν θα αποκαλύψει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το φαινόμενο των UFO με ποινή 10,000.00 $ πρόστιμο και δέκα χρόνια φυλακή. Έτσι ήταν αρκετά ανένδοτοι ότι, ανεξάρτητα από την εμπειρία που είχαν δεν τα δημοσιοποιούσαν χωρίς την άδειά τους …»

Οι εκπληκτικές υποθέσεις των Αμερικανών αστροναυτών είναι μία μόνο πτυχή της μαρτυρίας που υποστηρίζει την ύπαρξη των UFO και των εξωγήινων.

Έπειτα, υπάρχουν και οι πιλότοι, οι φορείς ελέγχου, το προσωπικό υποστήριξης και άλλοι που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των αστροναυτών. Υπάρχουν UFO και εξωγήινοι! Θα ήθελα διακυβεύσω τη φήμη μου σε αυτό. Αλλά θα προχωρήσω ακόμη περισσότερο και θα ισχυριστώ ότι οι κυβερνήσεις είναι σε επαφή μαζί τους.



Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=364551 ,eleysis-ellinwn
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/apeiles-prostima-kata-astronauton-gia-ufo.html#sthash.gO1BBm1X.dpuf

Το Βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ! "Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει!"

Το Βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ! "Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει!"

Το Βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!




Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=365633 -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/masonia-sinomosia-giro-kai-pano-apo-tin-ellada.html#sthash.RiUEho7Q.dpuf

Αρχαίοι Εξωγήινοι: Εξωγήινοι & ο εμφύλιος της Αμερικής


Επηρέασαν εξωγήινοι την έκβαση του εμφυλίου πολέμου στην Αμερική, καθοδηγώντας τον Ουάσινγκτον και τον Λίνκολν;

Δείτε στο βίντεο:


Αρχαίοι Εξωγήινοι (7x14) ~ Εξωγήινοι & ο... από KRASODAD


Αρχαίοι Εξωγήινοι (7x14) ~ Εξωγήινοι & ο... από KRASODAD
ΠΗΓΗ
... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/exogiinoi-emfylios-amerikis.html#sthash.cBmtmEYj.dpuf

Κινέζικη «ΟΜΑΔΑ Ε» θέλει να ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ τους ILLUMINATI - Οι BRICS και η ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Πως θα σας φαινόταν αν υπήρχε μία πολυάριθμη και πολυμελή ομάδα που έχει ορκιστεί να εξολοθρεύσει τους Illuminati όλου του κόσμου; Τραβηγμένο πολύ; Κάποιοι λένε ότι πράγματι υπάρχουν και καραδοκούν...

Ο Benjamin Fulford είναι ένας δημοσιογράφος από τον Καναδά που ζει στην Ιαπωνία, πρώην επικεφαλής του γραφείου Ασίας-Ειρηνικού για το περιοδικό Forbes . Έχει πληροφορίες για μία ασιατική μυστική κοινωνία η οποία απειλεί να σκοτώσει όλους τους Illuminati αν συνεχίσουν τα σχέδιά τους για τον αποπληθυσμό της γης.
Στόχος του Fulford είναι να αντιμετωπίσει την προπαγάνδα των ΗΠΑ και να εκθέσει στον ιαπωνικό λαό την αλήθεια, έτσι ώστε να μπορέσουν να απελευθερωθούν από το αποικιακό ζυγό και να κάνουν χρήση των 5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων τους ώστε να τερματίσουν την φτώχεια στον κόσμο και να σώσουν το περιβάλλον.

Μας ενημερώνει πως η αρχαία μυστική κινέζικη κοινωνία λέγεται "The Green and the Red Societies". Υπάρχουν τουλάχιστον από το 1644 και μπορούμε να τους βρούμε σε εγκυκλοπαίδειες και ιστορικά βιβλία. Μία από τις πρόσφατες δράσεις τους ήταν όταν οργανώθηκαν ενάντια στους Κομμουνιστές της Σανγκάι στην δεκαετία του '40, αλλά νικήθηκαν το 1949. Από τότε έχουν αναδιοργανωθεί και συνεργάζονται με Ιάπωνες και συγκλίνοντες με τις απόψεις τους σε όλο τον κόσμο. Φαίνεται να αποτελείται από έξι εκατομμύρια μέλη, μεταξύ των οποίων χιλιάδες δολοφόνοι, γκάνγκστερ και νίντζα...

Η μυστική αυτή κοινωνία, βλέπει ένα σχίσμα να διαμορφώνεται στην Ελιτ των Illuminati ανάμεσα στους Jay Rockefeller και Philip Rothschild. Αυτή η ρωγμή ίσως είναι η ευκαιρία τους.

Ο Fulford έχει εκδώσει τελεσίγραφο προς τους Illuminati για λογαριασμό της αρχαίας κινεζικής μυστικής κοινωνία:

«Αποβάλετε τα σχέδιά σας για την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού διαφορετικά εσείς και οι οικογένειές σας θα δολοφονηθείτε»

«Θα βγάλουμε το μάτι από την κορυφή της πυραμίδας Illuminati," είπε ο Fulford. «Έχουμε εκπαιδευμένους νίντζα κοντά σε όλους σας. Θα εξαφανιστείτε μέσα σε λίγες ώρες».

Για όλα αυτά ισχυρίζεται ότι έχει ήδη κάνει τις σχετικές επαφές, αφού τον πλησίασαν οι ίδιοι, ενώ έχει γνωρίσει εκπροσώπους αυτής της "κοινωνίας".

Παράλληλα, σε μία μυστική επίσκεψη του David Rockefeller στην Ιαπωνία το 2007, ο Fulford, στο video Που ακολουθεί, καταφέρνει να του κλείσει ραντεβού και να του πάρει μία συνέντευξη. Του κάνει καίριες ερωτήσεις, αλλά φυσικά εκείνος αρνείται τα πάντα: Αρνείται πως θέλει μία Παγκόσμια Κυβέρνηση εκτός αν είναι εκλεγμένη από τον κόσμο. Επίσης, δεν παραδέχεται πως είναι μυστικός εξουσιαστής του κόσμου -αν και παραδέχεται πως πολλοί το λένε αυτό.

Δεν έχουν πολλοί δημοσιογράφοι την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από "γίγαντες" της Ελίτ, ούτε τολμούν να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την Παγκόσμια Κυβέρνηση ή αν είσαι ο κρυφός δυνάστης της ανθρωπότητας. Άραγε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχει πρόσβαση και πληροφορίες για την μυστική ασιατική κοινωνία που θέλει να εξολουθρεύσει τους Illuminati;

Ο Fulford, με βάση τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει, σχηματίζει την γνώμη ότι η Ινδία, η Κίνα και η Ρωσία δεν εποπτεύονται από τους Illuminati. Ειδικότερα, όταν ο Πούτιν ξήλωσε τους Nieslev, Bereshovsky συνέλλαβε τον Khordokovsky, απαλάχτηκε από την κηδαιμονία των Rockefeller και Rothschild. Ο Πούτιν πολεμάει τους Illuminati με όλη του την δύναμη. Η Ινδία απελευθερώθηκε από αυτούς ήδη από τον καιρό του Γκάντι. Το ίδιο και η Κίνα από την δεκαετία του '60. Στις μέρες μας προσπαθούν να κάνουν την Κίνα να καταρεύσει οικονομικά, αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

Η Γερμανία ως μέλος του ΝΑΤΟ φαίνεται να ελέγχεται και να χειραγωγείται από αυτούς. Δεν ανήκει στην υψηλή ιεραρχία.

Άραγε έχουν βάση οι πληροφορίες του Fulford ή παραπλανάτε ή χρησιμοποιείται για να παραπλανήσει τον κόσμο;

Οι Illumnati ελέγχουν ακόμα τις κεντρικές τράπεζες σε Ρωσία, Κίνα, Ινδία και Βενεζουέλα. Επίσης ελέγχουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκεκριμένες κινέζικες Illuminati οικογένειες (του Li Ka-Shing) έχουν σημαντικό ρόλο στην Κίνα. Η Γερμανία, ίσως, δεν εμφανίζεται στην ιεραρχία πιθανότατα επειδή είναι πάνω αυτήν...
diadrastika



... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/kineziki-koinonia-thelei-exolothrefsei-illuminati.html#sthash.KcdHU3yW.dpuf

ΔΕΙΤΕ ένα ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ αφιερωμένο στον Ελληνικό στρατό που με αυταπάρνηση προστατεύει τη χώρα μέρα και νύχτα!

ΔΕΙΤΕ ένα ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ αφιερωμένο στον Ελληνικό στρατό που με αυταπάρνηση προστατεύει τη χώρα μέρα και νύχτα!

Δεν υπάρχουν λόγια για να επαινέσεις τον ελληνικό στρατό, απλά δείτε το video...




Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=365539
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/video-ellinikos-stratos.html#sthash.mMvF4HS1.dpuf

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Κοιτάσματα 1,7 τρισ. ευρώ στην Ελλάδα"

http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=1715702 
Κοιτάσματα αξίας άνω του 1,7 τρισ. ευρώ «κρύβονται» σε Ιόνιο και νότια Κρήτη, σύμφωνα με εκτιμήσεις του καθηγητή Νίκου Λυγερού.

Σε διάλεξη που διοργάνωσε η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ο κ. Λυγερός υποστήριξε πως μόνο το δεύτερο κοίτασμα αρκεί για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Ελλάδας για 450 χρόνια.


«Είναι λάθος να λέμε ότι όσο δεν έχουμε τρυπήσει, δεν ξέρουμε τα πιθανά μεγέθη των κοιτασμάτων. Η επιστήμη έχει προχωρήσει. Λέγαμε ότι από τη σύμβαση [για τους υδρογονάνθρακες] θα επωφεληθούν μόνο τα δισέγγονά μας. Άλλο λάθος. Σκεφτείτε και το εξής: η PGS αύξησε κατά 4.000 χιλιόμετρα τα αρχικά συμφωνηθέντα για τις σεισμικές έρευνες. Αν βρείτε κάποιον που κάνει έρευνες για 4.000 χλμ. παραπάνω χωρίς να υπάρχει κάτι, να μου το πείτε» ανέφερε.
Σύμφωνα με τον καθηγητή, η Ελλάδα εισέρχεται σε νέα ενεργειακή εποχή, στη διάρκεια της οποίας πρέπει να κινηθεί πολύ προσεκτικά στα θέματα των οικοπέδων που εφάπτονται με τις Α.Ο.Ζ. της Αλβανίας, της Ιταλίας και της Λιβύης, και πρέπει να «σπρώξει» ενεργά τις διαπραγματεύσεις με τις τρεις χώρες, ώστε να επιτευχθούν σύντομα οι συμφωνίες οριοθετήσεων των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών.

«Είναι στρατηγικής σημασίας να υπάρξει οριοθέτηση και στη συνέχεια υπογραφή συμβάσεων σε αυτά τα οικόπεδα για να ενταχθεί επί του πρακτέου η ελληνική Α.Ο.Ζ.» σημείωσε, ενώ αναφερόμενος γενικότερα στα θαλάσσια οικόπεδα της Ελλάδας (20) και της Κύπρου (13) είπε: «Μόνο και μόνο τα 20 συν 13 θαλάσσια οικόπεδα, που έχουν δηλωθεί επισήμως, με στίγματα, διαγωνισμούς κ.λπ., έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια από την Ελλάδα και την Κύπρο μαζί».

«Τα θαλάσσια οικόπεδα δεν τα “βγάζουμε” μόνο και μόνο για να εκδώσουμε χάρτες, αλλά για να τα αξιοποιήσουμε στρατηγικά» τόνισε ο καθηγητής και πρόσθεσε: «Τα θαλάσσια οικόπεδα είναι ένας άμεσος τρόπος να ενισχύουμε την Α.Ο.Ζ. μας, δηλαδή τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Μέσω αυτών διαμορφώνουμε μια γεωστρατηγική σκακιέρα που μας δίνει νέες δυνατότητες και προοπτικές […] Τα θαλάσσια οικόπεδα δεν είναι απλώς εν δυνάμει συμβόλαια. Αυτές οι συμφωνίες αλλάζουν το στάτους της περιοχής, αφού αναβαθμίζεται μόνο και μόνο από την παρουσία του εταίρου».



«Mικρή χώρα-τεράστια ΑΟΖ»

Παράλληλα, ο κ. Λυγερός ανέφερε ότι η Ελλάδα, παρόλο που θεωρείται παραδοσιακά μικρό κράτος, έχει μια τεράστια [δυνητική] Α.Ο.Ζ. χάρη στα νησιά της, ενώ, εάν στα 20 ελληνικά θαλάσσια οικόπεδα με κοιτάσματα υδρογονανθράκων προστεθούν τα 13 της Κύπρου, τότε διαμορφώνεται η μεγαλύτερη Α.Ο.Ζ. της Μεσογείου.

«Το ότι η Ελλάδα έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη Α.Ο.Ζ. στη Μεσόγειο [έπειτα από εκείνη της Ιταλίας] δεν είναι λεπτομέρεια. Το ότι μιλάμε με έξι παίκτες στην περιοχή δεν είναι λεπτομέρεια» είπε δίνοντας έμφαση στη δυναμική που θα μπορούσε να διαμορφωθεί για τη χώρα μας και υπενθύμισε ότι η [δυνητική] Α.Ο.Ζ. είναι μεγαλύτερη από το FIR της Ελλάδας.

Πηγή: Χανιώτικα νέα
Βίντεο: DION Τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας
ΠΗΓΗ  ,  thesecretrealtruth -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/koitasmata-terastias-axias-trisekatommyrion-stin-ellada.html#sthash.AGVRmFQL.dpuf

"Ο ναός στις Βάσσες είναι η κρυμμένη ομορφιά της Ελλάδας"

http://www.ellines.com/wp-content/uploads/2015/05/vasses-b.jpg 
Το έγκριτο περιοδικό Newsweek αφιερώνει ένα άρθρο του στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα στις Βάσσες στην Πελοπόννησο, τον οποίο χαρακτηρίζει ως έναν από τους πιο τέλειους ελληνικούς ναούς που σώζονται ως σήμερα, υπογραμμίζοντας όμως
πως βρίσκεται καλυμμένος από μια τέντα από το 1987 λόγω εργασιών αποκατάστασης. Τίτλος του άρθρου είναι «Ο ναός στις Βάσσες είναι η «καλυμμένη» ομορφιά της Ελλάδας». Μπορεί να μην είναι αστραφτερός, ούτε πάλλευκος σαν τον Παρθενώνα αλλά η γκρι απόχρωση του και οι Δωρικοί κίονες ταιριάζουν τόσο αρμονικά με την βραχώδη περιοχή, που κάνουν τους κίονες να μοιάζουν σαν απολιθωμένα δέντρα, αναφέρει ο συντάκτης στην αρχή του αφιερώματος.


http://www.ellines.com/wp-content/uploads/2015/05/basses1.jpg
Ο ναός του Επικουρείου Απόλλωνα στις Βάσσες της Φιγαλείας είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους της αρχαιότητας. Αφιερώθηκε από τους Φιγαλείς στον Απόλλωνα διότι τους βοήθησε να ξεπεράσουν μια επιδημία πανώλης. Ο ναός υψώνεται στα 1.130 μέτρα, στο κέντρο της Πελοποννήσου, πάνω στα βουνά μεταξύ Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας και βρίσκεται 14 χλμ. νότια της Ανδρίτσαινας.

http://www.ellines.com/wp-content/uploads/2015/05/basses.png
Ο ναός ανεγέρθηκε το δεύτερο μισό του 5ου αιώνα π.Χ. (420-410 π.Χ) και αποδίδεται στον Ικτίνο, τον αρχιτέκτονα του Παρθενώνα. Το μνημείο αυτό, ένα από τα καλύτερα σωζόμενα της κλασικής αρχαιότητας ήταν το πρώτο στην Ελλάδα που ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO το 1986. Τμήμα της ζωφόρου του ναού αποσπάστηκε το 1814 και εκτίθεται στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο.

Διαβάστε το αφιέρωμα του Newsweek:

Το ιερό είναι ακόμα εκεί, ένας από τους πιο τέλειους ελληνικούς ναούς που σώζονται και μία από τα σπουδαιότερα και πιο επαναστατικά κτίρια στον κόσμο, όμως δεν είναι πλέον ανοιχτό προς τον ουρανό και στους θεούς. Από το 1987 μια τεράστια σκηνή έχει καλύψει το μνημείο, ενώ πολύπλοκες εργασίες αποκατάστασης εκτελούνται.

http://www.ellines.com/wp-content/uploads/2015/05/mouseio.jpg
Βλέποντας το ναό σε αυτή την κατάσταση, σχεδόν 40 χρόνια μετά την πρώτη φορά που αντίκρισα άναυδος την μεγαλοπρέπειά του, ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή ενός νοσταλγικού ταξιδιού στην Πελοπόννησο με έναν παλιό φίλο για να επανεξετάσουμε τοποθεσίες. Το εύθραυστο κτίριο έμοιαζε σαν έναν ασθενή σε μηχανήματα υποστήριξης.

Μπορούσαμε να εκτιμήσουμε την εξαιρετική λεπτομέρεια της γλυπτικής των δωρικών κιόνων, αν και δεν μπορούσαμε να εισέλθουμε στο σηκό για να επιθεωρήσουμε τους διάσημους Ιωνικούς κίονες που βρίσκονται στο μακρινό άκρο λοξών τοίχων, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται ένας κορινθιακός κίων, μόνος στο κέντρο του ναού. Αλλά όλα άλλαξαν από τη σκηνή, διακόπτοντας τη σχέση του ναού με το τοπίο και τον τρόπο με τον οποίο το ιερό αναδύεται από αυτό. Δεν μπορείς να μην αισθανθείς πως το πέπλο της τέντας που κρατά κρυμμένο τον ναό, είναι ένα σύμβολο ολόκληρης της χώρας που υποφέρει.

http://www.ellines.com/wp-content/uploads/2015/05/basses3-1024x689.jpg
Τουλάχιστον ο αρχαίος ναός φροντίζεται, έστω και σε αργούς ρυθμούς. Και σε άλλα σημεία της Πελοποννήσου και στους Δελφούς υπάρχουν πολλά σημάδια αρχαιολογικής προόδου και ελπίδας. Τα μουσεία των Αρχαιολογικών χώρων στην Ολυμπία και στους Δελφούς έχουν βελτιωθεί πολύ σε σημείο να μην έχουν καμία σχέση με το παρελθόν.

Επισκεφθήκαμε επίσης έναν νέο σημαντικό αρχαιολογικό χώρο αυτόν της Αρχαίας Μεσσήνης, στη νότια Πελοπόννησο, μια τεράστια πόλη του 4ου αιώνα π.Χ.. Η Μεσσήνη είναι ένα πρώιμο παράδειγμα του Ιπποδάμειου πολεοδομικού σχεδίου, που ήταν εμπνευσμένο από ισότιμες αρχές, σύμφωνα με τις οποίες όλοι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν ίσα οικόπεδα και πρόσβαση στα δημόσια κτίρια.

http://www.ellines.com/wp-content/uploads/2015/05/basses2.jpg
Με την επιστροφή στο Λονδίνο ρώτησα για την πρόοδο των εργασιών στις Βάσσες. Έλαβα καλά νέα, ότι χρήματα είχαν βρεθεί για αν αντικατασταθεί η μουχλιασμένη τέντα. Δεν ήταν βέβαια τόσο ενθαρρυντικά όσο πίστευα. Γιατί τα Ευρωπαϊκά έθνη σε μία χειρονομία καλής θέλησης δεν ενώνονται για να συγκεντρωθεί χρηματοδότηση ώστε να επιταχυνθούν οι εργασίες και να επισπευσθεί η απομάκρυνση της τέντας;

http://www.ellines.com/wp-content/uploads/2015/05/basses4-1024x678.jpg
Επίσης, βρέθηκα στο Βρετανικό Μουσείο όπου βρίσκεται τμήμα της ζωφόρου του ναού. Στις αρχές του 19ου αιώνα η ζωφόρος ανασκάφηκε από τα ερείπια και δόθηκε προς πώληση. Αγοράστηκε από το Βρετανικό Μουσείο το 1815 σε δημοπρασία προς 19,000 λίρες. Στην αρχαιοελληνική αρχιτεκτονική η ζωφόρος κοσμούσε το εξωτερικό του ναού αλλά στις Βάσσες η ζωφόρος περιέτρεχε το εσωτερικό του σηκού. Η ζωφόρος αναπαριστά δύο θέματα: τη μάχη ανάμεσα στους Έλληνες, με αρχηγό τον Ηρακλή (διακρίνεται από τη λεοντή του) και τις Αμαζόνες και τη μάχη μεταξύ Λαπιθών και Κενταύρων. Ίσως χρωστάμε περισσότερα στους Έλληνες από μόνο την καλή μας προδιάθεση.

ellines.com  ,  thesecretrealtruth -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/epikoureios-apollon-vases-arkadias.html#sthash.8rOTIgyc.dpuf

Σουμεριακή Μυθολογία

Σουμεριακή Μυθολογία 
 Η Μυθολογία της Μεσοποταμίας είναι η γενική ονομασία που περιλαμβάνει τις μυθολογίες των Σουμερίων, των Ακκάδων, των Ασσυρίων και των Βαβυλωνίων στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ των ποταμών Τίγρη κι Ευφράτη, στα σημερινά κράτη του Ιράκ, της Συρίας και της Τουρκίας.


Σουμεριακή μυθολογία

Οι Σουμέριοι είχαν μια πολυθεϊστική θρησκεία με ανθρωπόμορφες θεότητες, οι οποίες εκπροσωπούσαν δυνάμεις ή οντότητες του κόσμου, όπως στη μεταγενέστερη ελληνική μυθολογία. Οι θεοί αρχικά δημιούργησαν τους ανθρώπους για να τους υπηρετούν, αλλά τους ελευθέρωσαν όταν έγινε δύσκολο γι' αυτούς να τους ελέγξουν και να τους χειραγωγήσουν.


Πολλοί μύθοι των Σουμερίων είναι παρόμοιοι με ιστορίες των υπολοίπων θρησκειών της Μέσης Ανατολής. Για παράδειγμα, οι βιβλικές αναφορές για τη δημιουργία του ανθρώπου και τον κατακλυσμό του Νώε μοιάζουν πάρα πολύ με τους σουμεριακούς μύθους, παρά το γεγονός ότι οι τελευταίοι γράφτηκαν αιώνες νωρίτερα της Παλαιάς Διαθήκης και της Βίβλου. Σουμεριακές θεότητες μοιάζουν χαρακτηριστικά με θεότητες της ακκαδικής και της καναανιτικής μυθολογίας, ενώ κάποιοι μύθοι ή θεότητες μπορούν να παραλληλιστούν με αντίστοιχους της ελληνικής μυθολογίας, όπως η κάθοδος της Ινάννα στον κόσμο των νεκρών με την αρπαγή της Περσεφόνης στον Κάτω Κόσμο.
Σουμεριακή Μυθολογία
Θεότητες

Κάθε πόλη του πολιτισμού της Μεσοποταμίας ξεκινούσε από ένα μικρό αστικό κέντρο γύρω από ένα ιερό. Κατά το πέρασμα των αιώνων, οι πόλεις αναπτύσσονταν κι εξελίσσονταν σε πόλεις-κράτη με τείχη και μεγαλύτερα ιερά και ναούς. Το μέγεθος των ναών σταδιακά αυξανόταν κι έτσι δημιουργήθηκαν τα ζιγκουράτ, τεράστιοι ναοί με πολλά επίπεδα που άγγιζαν τον ουρανό. Ίσως από τους ναούς αυτούς να προέρχεται ο εβραϊκός μύθος για τον Πύργο της Βαβέλ.

Κάθε ιερό έπαιρνε το όνομά του από μια συγκεκριμένη θεότητα. Με την ανάπτυξη του Σουμεριακού πολιτισμού, οι θεότητες των Σουμερίων αποτέλεσαν ένα πάνθεον συγκεκριμένων θεοτήτων , γνωστό ως Ανουνάκι. (Anu = Ουρανός, Na = Και, Ki = Γη). Έτσι, αντί ο Άνου να αποτελούσε το θεό των ουρανών, "ήταν" ο ουρανός. Οι ναοί των θεών αναπτύσσονταν και σταδιακά αποκτούσαν όλο και μεγαλύτερη σημασία μέσα στις πόλεις, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα σύστημα ιεραρχίας κι ο αρχιερέας να αποκαλείται Εν. Ο θεός των ανέμων λεγόταν Λιλ κι έτσι δημιουργήθηκε ο θεός Ενλίλ: οι θεοί στο εξής αποκτούσαν όλο και περισσότερα ανθρωπομορφικά χαρακτηριστικά.

* Άνου, θεός των ουρανών
* Ενλίλ, θεός των ανέμων και των καταιγίδων
* Ένκι, θεός των υδάτων και της γόνιμης γης
* Νινχουρσάγκ, θεά της γης
* Ασούρ, θεός του ουρανού, κύρια θεότητα των Ασσυρίων
* Νινλίλ, θεότητα της δημιουργίας
* Ινάννα, θεά του έρωτα και του πολέμου
* Μαρδούκ, θεός των Βαβυλωνίων
* Νάννα, θεός της σελήνης
* Ούτου, θεός του ήλιου
* Νινούρτα, θεός των Σουμερίων, αργότερα όλης της Μεσοποταμίας

Καθώς μεγάλωναν οι πόλεις, κάθε θεός κατέληξε να αντιπροσωπεύει έναν ανθρώπινο μονάρχη ή αρχιερέα, περιτριγυρισμένο από την οικογένεια και την αυλή του, γεμάτη επιτρόπους και υπηρέτες. Οι ελάσσονες θεότητες θεωρούνταν συγγενικές με τις κύριες θεότητες, όπως για παράδειγμα η Ερεσκιγκάλ, που ήταν αδερφή της θεάς Ινάννα.
Σουμεριακή Μυθολογία
Κοσμολογία της Μεσοποταμίας

Το σύμπαν αρχικά δηιουργήθηκε όταν η Νάμου, η προσωποποιημένη άβυσσος, γέννησε τους πρωταρχικούς θεούς. Σύμφωνα με τους Βαβυλωνίους, η πρώτη ένωση ήταν μεταξύ της θεότητας Τιαμάτ και του Απσού, από την οποία προήλθαν οι Λαχαμού και Λαχμού, οι φρουροί του ναού της πόλης Ερίντου, που γέννησαν τους Ανσάρ και Κισάρ, ουράνιες στήλες, οι οποίοι θεωρούνται γονείς του Άνου και της Κι, του ουρανού και της γης. Από αυτές τις θεότητες προήλθε και η ονομασία Ανουνάκι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Ο Άνου και η Κι γέννησαν τον Ενλίλ, τον αρχηγό του σουμεριακού πάνθεου. Μετά την εκδίωξη του Ενλίλ από τη Ντιλμούν, την οικία των θεών, εξαιτίας του βιασμού της Νινλίλ, εκείνη γέννησε το Νάννα, θεό της σελήνης. Ο Νάννα κι η Νινγκάλ γέννησαν την Ινάννα ή Ιστάρ και στον Ούτου ή Σαμάς.

Η Νάμου γέννησε επίσης τον Ένκι, που έλεγχε τις "εξουσίες" και τους "νόμους" του κόσμου, μέχρι που η Ινάννα τους πήρε από την Ερίντου, πόλη του Ένκι, και τους μετέφερε στην πόλη της, την Ουρούκ. Η μεταφορά αυτή μπορεί να αντικατοπτρίζει αρχαία πολιτικά γεγονότα στην περιοχή του Νότιου Ιράκ.

 hellasforever -
 See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/soumeriaki-mythologia.html#sthash.uiMUS4HQ.dpuf

Γκόμπεκλι Τεπέ.Ναός αφιερωμένος στο Σείριο;Ο κήπος της Εδέμ; Ατλάντειος - πολιτισμός;;

Στο φως ναοί 11.500 ετών. Οι λίθοι είναι 5.500 χρόνια αρχαιότεροι από τις πρώτες πόλεις της Μεσοποταμίας

Στη "Μυστική Δοξασία" I-323, 324 γράφει η Έλενα Μπλαβάτσκυ: "Ιερογλυφικά, αριθμοί και εσωτερικά σύμβολα βρίσκονται στην Αίγυπτο, στο περού, στο Μεξικό, στα νησιά του Πάσχα, στην ινδία, στη Χαλδαία και στην κεντρική Ασία. Σταυρωμένοι άνθρωποι και σύμβολα εξέλιξης των φυλών από τους θεούς, και όμως η Επιστήμη εξακολουθεί να απορρίπτει την ιδέα μιας ανθρώπινης φυλής άλλης από εκείνη που φτιάχτηκε με τη δική μας εικόνα, η θεολογία προσκολλάται στα 6.000 χρόνια της Δημιουργίας, η ανθρωπολογία διδάσκει την προέλευσή μας από τον πίθηκο και ο Κλήρος την ανάγει στον Αδάμ 4.004 χρόνια π.Χ.!!"
..."Η διήγηση της Βίβλου δεν αρχίζει με τη δημιουργία, όπως συνήθως πιστεύεται, αλλά με τη δημιουργία του Αδάμ και της Εύας, εκατομμύρια χρόνια μετά το σχηματισμό του πλανήτη μας. ...Μπορεί να υπήρξαν όχι μία, αλλά είκοσι διαφορετικές φυλές πάνω στη γη πριν από την εποχή του Αδάμ, ακριβώς όπως μπορεί να υπάρχουν είκοσι διαφορετικές φυλές ανθρώπων σε άλλους κόσμους".
Το Γκόμπεκλι Τεπέ (Göbekli Tepe) είναι μια τοποθεσία της Τουρκίας κοντά στα σύνορα με την Συρία και απέχει 15 χιλιόμετρα από την πόλη Ούρφα .

Ανασκαφές
Οι πρώτες ανασκαφές έγιναν το 1964 από την Αμερικανό αρχαιολόγο Πήτερ Μπένεκτιτ ο οποίος προσδιόρισε μόνο ότι στην περιοχή υπήρχε δραστηριότητα την νεολιθική εποχή. Το 1994 τις ανασκαφές συνέχισαν Τούρκοι αρχαιολόγοι του Γερμανικού αρχαιολογικού ινστιτούτου υπό την διεύθυνση του αρχαιολόγου Κλάους Σμιτ του Πανεπιστήμιου της Χαϊδελβέργης. Μέχρι τότε τον λόφο χρησιμοποιούσαν γεωργοί καλλιεργώντας τον και συχνά μετακινούσαν μεγάλες πέτρες σε αρμακάδες. Οι πρώτες έρευνες των αρχαιολόγων έδειξαν ότι δεν πρόκειται για φυσικό λόφο και αργότερα ανακάλυψαν τους πρώτους μεγάλιθους σε σχήμα Τ.
Όταν ο Κλάους Σμιτ, ανακάλυψε τους ναούς είπε: «Αυτός ο τόπος είναι σουπερνόβα. Από το πρώτο λεπτό που το είδα ήξερα ότι είχα δύο επιλογές: να φύγω και να μην πω τίποτα σε κανέναν ή να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου δουλεύοντας εδώ».
Ο αρχαιολογικός χώρος

Ανακαλύφθηκαν στρώματα πολλών χιλιετιών δραστηριότητας . Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο χώρος χρησιμοποιούνταν για τελετές γονιμότητας και πιστεύουν οι μεγάλιθοι στο κέντρο των κύκλων συμβολίζουν την γυναίκα.
Οι απεικονίσεις δεν διαθέτουν, όμως, τα σχετικά με τη γονιμότητα μοτίβα, που συναντούμε σε άλλους νεολιθικούς οικισμούς, ενώ οι ανθρωπόμορφοι μονόλιθοι, σε σχήμα Τ, δεν έχουν ενδείξεις φύλου.«Είναι επεξεργασμένο, είναι σύνθετο και ανήκει στην καλλιεργητική περίοδο. Αυτό από μόνο του κάνει το μνημείο ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά ευρήματα εδώ και πολύ καιρό. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε ενώπιον των πρώτων απεικονίσεων του Θεού. Δεν έχουν μάτια, στόματα, ούτε και πρόσωπα. Εχουν, όμως, χέρια. Είναι δημιουργοί. Κατά τη γνώμη μου, οι άνθρωποι που δημιούργησαν τα αγάλματα αυτά έθεταν θεμελιώδη ερωτήματα της ύπαρξης. Τι είναι αυτό το σύμπαν; Γιατί βρισκόμαστε εδώ;», λέει ο δρ. Σμιτ.
Το αρχαιότερο στρώμα πιστεύεται ότι ίσως φτάνει και στην Μεσολιθική εποχή και περιλαμβάνει μεγάλιθους σε κυκλικό σχήμα , τον χώρο περιβάλει χτιστός πέτρινος τοίχος. Το δεύτερο στρώμα χρονολογείται στην προ-Β Κεραμική Νεολιθική απεκάλυψε πολλά παρακείμενα ορθογώνια δωμάτια . Το πιο πρόσφατο στρώμα αποτελείται από ιζήματα, ως το αποτέλεσμα της διάβρωσης και της γεωργικής δραστηριότητας.

Αρχιτεκτονική

Οι ναοί περιλαμβάνουν μεγάλιθους σε κυκλικό σχήμα οι οποίοι δεν ξεπερνούν τα 30 μέτρα, οι πέτρινοι στύλοι έχουν σχήμα Τ και επάνω τους έχουν χαραχθεί ανάγλυφες μορφές ζώων όπως αλεπούδες, σκορπιοί, φίδια κ.α., στο κέντρο κάθε κύκλου υπάρχουν δύο μεγάλιθοι.
Οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από ακατέργαστη ξηρή πέτρα ενώ το δάπεδο από ασβεστολιθικές πέτρες. Πολύ κοντά στον χώρο βρέθηκε και το λατομείο εξόρυξης των μεγάλιθων, εκεί έχουν βρεθεί μισοτελειωμένοι μεγάλιθοι.
Στο χώρο βρέθηκαν εργαλεία από γυαλί και οστά ζώων . Παρόλα αυτά απόδειξη κατοικιών και οικισμού δεν υπάρχει , καθώς δεν έχουν βρεθεί καθόλου ίχνη οικόσιτων φυτών και ζώων, και η ερμηνεία που έχει δοθεί στα κτίρια είναι ότι ήταν ναοί.
Χρονολογικό πλαίσιο
Όλες οι δηλώσεις σχετικά με τον αρχαιολογικό χώρο πρέπει να θεωρηθούν προκαταρκτικές, αφού μόνο το 1,5% του χώρου της συνολικής έκτασης έχουν ανασκαφεί μέχρι το 2008. Οι ανασκαφές έφεραν στο φως μέχρι σήμερα πολύ λίγα στοιχεία για οικιστική χρήση. Μέσω της μεθόδου χρονολόγησης με άνθρακα 14, το τέλος του στρώματος ΙΙΙ θα μπορούσε να προσδιορίζεται περίπου στο 9000 π.Χ. . Το στρώμα Ι εκτιμάται στο 11.000 π.Χ. ή και νωρίτερα. Το II στρώμα χρονολογείται περίπου στο 8.000 π.Χ.. Έτσι, το σύμπλεγμα δημιουργήθηκε, πριν τη λεγόμενη Νεολιθική επανάσταση, δηλαδή την αρχή της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, η οποία θεωρείται ότι άρχισε μετά το 9000 π.Χ..
Οι αρχαιολόγοι εκτιμούν ότι χρησιμοποιήθηκαν μέχρι και 500 άτομα για εξάγουν τους μεγάλιθους (κάποιοι από αυτούς ζυγίζουν και 50 τόνους) από τα γύρω λατομεία και να τους μεταφέρουν σε απόσταση 100 έως 500 μέτρα . Στις αρχές της 8ης χιλιετίας η περιοχή έχασε την σημασία της και με την πάροδο του χρόνου ξεχάστηκε. Άγνωστο παραμένει ο λόγος που έγινε η σκόπιμη κάλυψη όλου του χώρου με 300 έως 500 κυβικά χώμα.

Ναός αφιερωμένος στο Σείριο-11.000 π.Χ.;;;
 αρχαία δομή έλαβε από τους αρχαιολόγους την ονομασία ‘Göbekli’-Tepe, από το ασυνήθιστο περίγραμμά της ‘κυκλοειδές’ ύψωμα.
Αν και οι επιστήμονες, μέχρι τώρα έχουν φέρει στο φως τέσσερις τέτοιους κυκλοτερείς ναούς, υπολογίζεται ότι ο συνολικός αριθμός τους φθάνει τους είκοσι.
Για άγνωστους λόγους, οι απόγονοι των αρχαίων κατασκευαστών, γέμισαν τους ναούς αυτούς και τους κάλυψαν με άμμο, πριν από 8.000 χρόνια.
Μία απάντηση στο μυστήριο της λατρείας των ναών αυτών έδωσε ο Giulo Magli του Πολυτεχνείου του Μιλάνου (Politecnico di Milano), ο οποίος εξειδικεύεται στην Αρχαιο-αστρονομία. Ο Magli μελετώντας τις αρχαίες αυτές δομές κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ναοί είχαν αντικείμενο λατρείας το αστέρι Σείριος.
Ο Ιταλός καθηγητής είπε ότι το αστέρι αυτό εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον γήινο ουρανό πριν από περίπου 11.300 χρόνια.
Η φωτεινότητά του, στο νυχτερινό ουρανό, κατείχε την τέταρτη σειρά μετά τη Σελήνη, την Αφροδίτη και τον Δία. Έτσι η εμφάνιση του Σείριου, ενδέχεται, να προκάλεσε ισχυρή εντύπωση στους ανθρώπους της νεολιθικής εποχής.
Χρησιμοποιώντας προσομοιώσεις σε υπολογιστή, οι επιστήμονες έχουν καθορίσει την κίνηση του Σείριου από την εμφάνιση του στον ουρανό και στη συνέχεια συνέκριναν τα δεδομένα που προκύπτουν με τις γεωγραφικές συντεταγμένες του Γκομπεκλί Τεπέ.
Αποδείχθηκε ότι, υπάρχει μια νοητή ευθεία γραμμή μεταξύ του αστεριού και του κεντρικού σημείου του κάθε ναού, όταν ο Σείριος εμφανίζεται στον ορίζοντα. Αυτό συνέβη σε κάθε ιερό στις σχετικές ημερομηνίες πριν 9100, 8750 και 8300 χρόνια.

ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΜΠΕΚΛΙ ΤΕΠΕ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ http://www.phorum.gr/viewtopic.php ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:


Κάποιοι μιλούν για το λίκνο του πολιτισμού, άλλοι για τον κήπο της Εδέμ – ή για έναν αρχαίο πολιτισμό που ζούσε σε αρμονία με την φύση πριν την πτώση.
Όμως όπως βλέπει κανείς πιο κάτω, η τοποθεσία(συντεταγμένες) του Gopekli Tepe φαίνεται να ταιριάζουν τέλεια με τον τόπο γεννήσεως του Ιησού Χριστού – Βηθλεέμ, αλλά και την Ναζαρέτ. Έτσι η απόσταση της Βηθλεέμ από το Γκόμπεκλι Τεπέ είναι ακριβώς 700 χιλιόμετρα ενώ η η απόσταση της Ναζαρέτ από το Γκόμπεκλι Τεπέ είναι ακριβώς 600 χιλιόμετρα. Έτσι οδηγούμαστε σε γωνίες 6,3 και 5,4 μοίρες αντίστοιχα της μέσης περιφέρειας της γης:
Όλα αυτά μας κάνει να σκεφθούμε τους ογκόλιθους τοποθετημένους σε σχήμα ταύ Τ. Το σχήμα αυτό είναι στην πραγματικότητα το σχήμα του σταυρού καθώς στην σταύρωση το ύψος της κεφαλής είναι σημαντικά μικρότερο από το μήκος των χεριών και του σώματος μετά των ποδιών. Στην πράξη λοιπόν αντί για + έχουμε T. Μήπως λοιπόν τα σύμβολα αυτά από τον Βιβλικό κήπο της Εδέμ είναι προφητικά για την γέννεση – την σταύρωση – και την ανάσταση του Ιησού Χριστού; Όλα τα στοιχεία προς τα εκεί οδηγούν.
Κάτι που παρατήρησα είναι ότι το άστρο Βέγας – το πέμπτο πιο λαμπερό άστρο του ουρανού – στην εποχή που ανεγέρθηκαν τα πρώτα χτίσματα στο Γκόμπεκλι Τεπέ – εποχή που ταυτίζεται με την Ατλαντίδα του Πλάτωνα – βρίσκεται κοντά το ουράνιο Βόρειο Πόλο.
Για την ακρίβεια αν ήταν να εξισώσουμε το μέγιστο ύψος(transit) του άστρου όπως το παρατηρούσε κανείς από το Γκόμπεκλι Τεπέ με την κλίση κάθε μιας από τις τρεις πυραμίδες της Γκίζα θα οδηγούνταν στις εξής εποχές:

9681 π.Χ. - Μυκερίνος
9552 π.Χ. - Χέοψ
9326 π.Χ. - Χεφρήν

Κάτι άλλο που δεν φαίνεται να έχει παρατηρήσει κανείς είναι ότι το σχήμα του αστερισμού της Λύρας – μέλος της οποίας είναι και ο Βέγας – έχει σχήμα Τ (τουλάχιστον ένα τμήμα της). Θα μπορούσαν λοιπόν τα Ντολμέν σχήματος T να αντιπροσωπεύουν τον αστερισμό της Λύρας;
Επίσης στο Γκόμπεκλι Τεπέ φαίνεται ότι οι μονόλιθοι έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να μη είναι ακριβώς κάθετοι:
Η συσχέτιση πυραμίδας – Βέγα - Γκόμπεκλι Τεπέ – 9552 π.Χ.:

Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΕΣΤΙ = 1525

[Η Λύρα του Απόλλωνα ήταν γνωστή από την αρχαιότητα. Όμως κάτι άλλο σημαντικό είναι ότι το άστρο Βέγας στην αρχαία Ελλάδα λεγόταν Λύρα από τον αστερισμό στην οποίο βρίσκεται. προσέχουμε επίσης ότι:

ΑΠΟΛΛΩΝ = 1061
ΑΠΟΛΛΩΝ/2 = 1061/2 = 530,5
ΛΥΡΑ = 531
Ο Απόλλωνας όμως λατρευόταν στους Δελφούς. Οι Δελφοί χτίστηκαν στους πρόποδες του Παρνασσού του ιερού βουνού του Απόλλωνα. Γιατί λοιπόν ο Απόλλωνας λέγεται και Υπερβόρειος; Μα γιατί η Λύρα - Βέγας ήταν άστρο που κατά την αρχαιότητα έδειχνε τον ουράνιο Βορρά.
Οι Ασσύριοι ονόμαζαν τον Βέγα Dayan-same ή αλλιώς "κριτή του ουρανού" ή αν θέλετε "κριτή του Παραδείσου", ενώ οι Ακκάδιοι τον λέγαν Tir-anna, που σημαίνει "Παραδείσια Ζωή" ή "Ουράνια Ζωή". Προσέχουμε ότι το πρώτο γράμμα του Tir-anna είναι το Τ που σαν σχήμα μας θυμίζει τις λίθινες κατασκευές στο Gobekli Tepe(κήπος της Εδέμ).]
Μήπως ο απίστευτος - από το πουθενά Ατλάντειος - πολιτισμός του Γκομεκλί Τεπέ μας παρέχει μια κωδικοποίηση για το τι πρόκειται να συμβεί σύντομα, για το τέλος του κόσμου, για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, για μια πυρηνική καταστροφή;
Η ώρα του Αντίχριστου
Έλευση του Διαβόλου - Δράκοντα - Όφη, πυρηνικός πόλεμος και τέλος του κόσμου, Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου.
Γεωδαιτικά συζευγμένη με την Βηθλεέμ και την Ναζαρέτ.

Πως; Ακριβώς 600 χιλιόμετρα από την Ναζαρέτ, ακριβώς 700 χμ από την Βηθλεέμ.
Αποκάλυψη Κεφάλαιο 12:
9 καὶ ἐβλήθη ὁ δράκων ὁ μέγας, ὁ ὄφις ὁ ἀρχαῖος, ὁ καλούμενος Διάβολος καὶ ὁ Σατανᾶς, ὁ πλανῶν τὴν οἰκουμένην ὅλην— ἐβλήθη εἰς τὴν γῆν, καὶ οἱ ἄγγελοι αὐτοῦ μετ’ αὐτοῦ ἐβλήθησαν.
13 Καὶ ὅτε εἶδεν ὁ δράκων ὅτι ἐβλήθη εἰς τὴν γῆν, ἐδίωξεν τὴν γυναῖκα ἥτις ἔτεκεν τὸν ἄρσενα. καὶ ἐδόθησαν τῇ γυναικὶ αἱ δύο πτέρυγες τοῦ ἀετοῦ τοῦ μεγάλου, ἵνα πέτηται εἰς τὴν ἔρημον εἰς τὸν τόπον αὐτῆς, ὅπου τρέφεται ἐκεῖ καιρὸν καὶ καιροὺς καὶ ἥμισυ καιροῦ ἀπὸ προσώπου τοῦ ὄφεως.
Γεωδαιτικά συζευγμένη με την γέννηση του Ιησού Χριστού.
Πως;
Όταν ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε στην Βηθλεέμ , ακριβώς 700 χιλιόμετρα μακριά στα θαμμένα μεσολιθικά ερείπια του Γκομπεκλί Τεπέ - Ατλαντίδος -το λαμπρότερο άστρο του αστερισμού του Δράκοντα - το γάμμα Δράκοντα ή αλλιώς Ελτανίν - ευθυγραμμιζόταν τέλεια με τον ορίζοντα στον Βορρά στο κατώτερο τμήμα της κυκλικής του τροχιάς -όντας αειφανές. Έτσι η τοποθεσία Γκομπεκλί Τεπέ σχετίζεται με τον Διάβολο - τους πεσμένους αγγέλους - τον Εωσφόρο.
Το Γκομπεκλί Τεπέ όντας στο Κουρδιστάν της Τουρκίας 53 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Συρίας θυμίζει τα γεωστρατηγικά σχέδια για ανεξάρτητο Κουρδιστάν. Η Τουρκία για άλλη μία φορά, μαζί με τον Ερντογάν τον σημαδεμένο με το αριθμό του θηρίου είναι κάτω από τις εντολές του πονηρού...

BAΡAK OBAMA = 2 + 1 + 100 + 1 + 20 + 70 + 2 + 1 + 40 + 1 = 238U
Μήπως ο απίστευτος - από το πουθενά Ατλάντειος - πολιτισμός του Γκομεκλί Τεπέ μας παρέχει μια κωδικοποίηση για το τι πρόκειται να συμβεί σύντομα, για το τέλος του κόσμου, για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, για μια πυρηνική καταστροφή; Είναι πραγματικά προειδοποίηση ή είναι απλώς παράθεση γνώσης και απόδειξη ότι ακόμα και αν οι ηγέτες των εμπλεκόμενων προειδοποιηθούν δεν πρόκειται να ακούσουν, δεν πρόκειται να αλλάξουν τα παρανοϊκά τους σχέδια. Μήπως λοιπόν πρόκειται για γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί, απλώς δεν τα έχουμε ζήσει ακόμα; Και τι συμβαίνει με ταξίδια στο χρόνο ή στο χωροχρόνο - ή από άλλους πλανήτες; Τί συμβαίνει με αντικείμενα ή πολιτισμούς εκτός πλαισίου;
Οι διπλοί κεντρικοί "κίονες" του συγκροτήματος D, το αρχαιότερο "ναό;" στο Γκομπεκλί Τεπέ, ευθυγραμμίζεται με αζιμούθιο 352 μοίρες (ή 172 + 180 μοίρες). Δείτε το άρθρο:
"Sirius and the project of the megalithic enclosures at Gobekli Tepe" by Giulio Magli
μία απεικόνιση του σχεδίου:
Όμως όπως βλέπουμε εδώ:
Την εποχή μας (έχω χρησιμοποιήσει την ημερομηνία 11 Σεπ. 2013) όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς από το σημείο αυτό του Γκομπεκλί Τεπέ, μπορεί να το ελέγξει οποιοσδήποτε αρχαιολόγος κάνει έρευνες εκεί, το άστρο γάμμα Δράκοντα - το στόμα του Δράκοντα συμβολικά - δεν είναι αειφανής, και δύει σε 352 μοίρες. Με άλλα λόγια 8 μοίρες Δυτικά του Βορρά. Ο σχεδιασμός των μεγαλιθικών μνημείων του συγκροτήματος αυτού (D) με τους κεντρικούς ογκόλιθους και έναν απ΄ ότι φαίνεται σημείο εστίασης με τρύπα, εστιάζει στην δύση του άστρου του Δράκοντα. Τα κτίσματα αυτά φτιάχτηκαν με μεγάλο κόπο και ακρίβεια για να μας πούνε ότι πράγματι η εποχή είναι τώρα. Τώρα έχουμε την ευθυγράμμιση, τώρα εμφανίστηκε ο αντίχριστος με την ανακάλυψη του μποζονίου Χίγκς.

Τι μας λένε οι λεξάριθμοι;
ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΕΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ = ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ = 4045
29 Αυγούστου με το παλαιό ημερολόγιο είναι 11 Σεπτεμβρίου με το νέο.

Ο πόλεμος της Συρίας και Δράκοντας
Θα πρέπει να σημειώσω ότι ο όλος σχεδιασμών των ογκολίθων στο Γκομπεκλί Τεπέ κωδικοποιεί αστρονομικά δεδομένα που αφορούν τον Χριστιανισμό και όχι μόνο δεν αφορούν μόνο μία εποχή. Ίσως λοιπόν με τον τρόπο αυτό να μπορούμε να χρονολογήσουμε την Δευτέρα Παρουσία. Με την ιδέα ότι θα έχει κωδικοποιηθεί ακριβώς το άστρο του Υιού οδηγούμαστε στο 2136 μ.Χ.. Έτσι έχουμε ένα περιθώριο 123 χρόνων μέχρι τότε. Και επειδή δεν γνωρίζουμε το αζιμούθιο της ευθυγράμμισης των ογκολίθων με ακρίβεια, η σχέση που παρέθεσα με τον Δράκοντα που ισχύει τώρα θα ισχύει και τότε. Όμως με βάση τις γραφές αλλά και τα γραφόμενα στην Αποκάλυψη, φαίνεται ότι αντίχριστος έχει ήδη εμφανιστεί, όμως μπορεί η βασιλεία του να είναι μακροχρόνια. Προσέξτε επίσης:

ΓΑΜΜΑ ΔΡΑΚΟΝΤΑ = ΘΑΝΑΤΟΣ = 631





ΠΗΓΗ  ,  periergaa - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/gobekli-tepe-seirios-edem-atlantes.html#sthash.S5bP9hKI.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters