Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Τα κόλπα που κάνουν στις Ινδίες

Η δολοφονία των 4 της Μαρφίν, ανέκοψε την λαοθάλασσα κατά του Μνημονίου. 
Τον ίδο στόχο έχει και ο «Γαλλομαροκινός» στο Στρασβούργο. 

Ισλαμιστής ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο. 40.000.000 τέτοιους ΔΕΧΘΗΚΕ στο Μαρακές να φέρει ο Τσίπρας στην Ελλάδα!


Ο φερόμενος ως δράστης της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο του Στρασβούργου ήταν γνωστός στις Αρχές για εγκληματικές δραστηριότητες, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Κριστόφ Καστανέρ....

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – Αποκλεισμένοι στο Ευρωκοινοβούλιο οι ευρωβουλευτές


Αποκλεισμένοι στο Ευρωκοινοβούλιο βρίσκονται οι ευρωβουλευτές, μετά την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης, προκαλώντας τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 11.
Πιο συγκεκριμένα, οι έλληνες ευρωβουλευτές Εύα Καϊλή, Στέλιος Κούλογλου και Δημήτρης Παπαδημούλης, περιέγραψαν μέσω Twitter την κατάσταση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Άθικτος ναός βρίσκεται σε υπόγειο χώρο της Αθήνας- Το γνωρίζουν αλλά γιατί δεν το αποκαλύπτουν; (βίντεο)

Η μεγαλύτερη παγκόσμια ανακάλυψη στην υφήλιο. Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και… 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση;

Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια; Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα.

ΑΡΘΡΑ Να γιατί κάθε 7 χρόνια η πορεία της ζωής μας αλλάζει B Διαβάστε όλο το άρθρο:


Κάθε ανθρώπινο ον αλλάζει κάθε 7 χρόνια.
Όπως οι εποχές που εναλλάσσονται περνάμε διαφορετικές φάσεις στη ζωής μας. Σαν μια γραμμή που ξεκινά στην γέννηση μας και τελειώνει με τον θάνατο.
Χρειάζονται 7 χρόνια για να γίνει αυτή η γραμμή κύκλος. Αυτός ο κύκλος χωρίζεται σε 10 μέρη.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters