Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Ποια η σχέση του Βαρόνου Kestenbaum με την προεκλογική καμπάνια 2019 του ΣΥΡΙΖΑ και την οικογένεια Rothschild;


Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη αποφασίσει να αναθέσει την προεκλογική του καμπάνια στο πρακτορείο MullenLowe, όπως είχε κάνει και στις εθνικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015. Πρόκειται για εταιρεία που δημιουργήθηκε πριν από 50 χρόνια στη Βοστώνη, και έχει παράρτημα στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Το 2015 έγινε η συγχώνευση της DLKW με την Lowe και προέκυψε η Mullen Lowe London.

“Φίμωτρο” στον Ασάνζ των Wikileaks! Ποιος είναι και γιατί όλοι οι “μεγάλοι” τον θέλουν φυλακή

“Είναι ανησυχητικό ότι μια μικρή ομάδα ακτιβιστών δημοσιοποιεί περισσότερες πληροφορίες απ΄ ότι τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως”, έλεγε ο εμπνευστής και ιδρυτής των Wikileaks Τζούλιας Ασάνζ, σε μια ομιλία του στο TED. 
Αυτός είναι και ο λόγος όλων των περιπετειών του, που σήμερα κατέληξαν στη σύλληψή του στο Λονδίνο. Η κυβέρνηση του Ισημερινού τον έδωσε στους Βρετανούς και οι ΗΠΑ είναι απολύτως βέβαιο ότι θα ζητήσουν την έκδοσή του.

Σύστημα «Isaac»: Γνωρίστε το «εργαλείο» του… Γιαχβέ – Πως θα φοβούνται οι άνθρωποι την παγκόσμια εξουσία



Όλα συμβαίνουν μπροστά μας, αρκεί να έχουμε τα μάτια ανοιχτά…
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Δεκάδες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να ελέγξουν τους υπαλλήλους τους.
Αυτά δεν τα γράφουμε εμείς, αλλά η βρετανική εφημερίδα «Guardian».
Η τεχνητή νοημοσύνη μαζεύει, κάθε λεπτό, χιλιάδες δεδομένα, αναφορικά με το ποιος υπάλληλος στέλνει που και πότε E-mail και πολλά άλλα.

"Αστάνα -Πως Εβραίοι και Χαζάροι Συνδέονται με Υπογήινους"


Για να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συμβαίνει και έχουν «πέσει» τόσα πολλά χρήματα για την δημιουργία της πόλης Αστάνα {ή Σατανα} στο Καζακστάν, πόλη-κέντρο της παγκόσμιας θρησκείας, θα πρέπει να ανατρέξουμε στην ιστορία και να ψάξουμε την σχέση της με το παρελθόν και το μέλλον.


Το 722 π.Χ, ο Ασσύριος βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ επιτέθηκε στο κράτος του Ισραήλ που αποτελείτο από 10 εκ των 12 φυλών των εβραίων γιατί οι άλλες δύο είχαν αποκοπεί και είχαν φτιάξει το κράτος του Ιούδα . Τότε, αφού εξολόθρεψαν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, συνέλαβαν τους 10 βασιλείς τους μαζί με τον λαό και τους εξόρισε στα Αλτάια όρη .

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters