Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ. βίντεο

Απο Άγγελο Καραγεώργο :

Πάνω στην ώρα που ανακοίνωναν ότι βρέθηκε το εμβόλιο, ξεκίνησαν να μιλάνε και για μακροχρόνιους πλέον εγκλεισμούς.
Και για να μην φαίνονται απολυταρχικοί, έχουν σκοπό να μας αφήνουν και λίγο να ξεσκάμε ενδιάμεσα, σαν τους φαντάρους στην εκπαίδευση. Από ένα ακραίο αλλά αναγκαστικό μέσο αντιμετώπισης μια υποτιθέμενης πανδημίας, κατέληξε, λοιπόν, να αποτελεί καραμέλα αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ένα βασικό χαρακτηριστικό των μεθόδων επιβολής τους. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού.

ΘΥΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ & ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΣΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Κάποιος χρειάζεται να αναλάβει την ευθύνη και να κάνει την θυσία να μιλήσει και αυτή είναι η δική μας μάχη.

Δεν μπορώ να μιλήσω στην αστυνομία, στο FBI ή άλλο οργανισμό, δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, το μόνο που έχεις είναι τον εαυτό σου.

Κάνουν στα παιδιά πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε,

......Με ρωτάνε πως γίνεται να έχω ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο μου και λαμπερά μάτια, μόνο εγώ ξέρω τι έχω περάσει.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters