Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Ο στρατός των ΗΠΑ θα μπορούσε να δημοσιεύσει μια λίστα με όλους εκείνους στο Κογκρέσο και τον Μπάιντεν που καταζητούνται για εγκλήματα

22 Ιανουαρίου 2021 από τον keichri

Ο Biden δεν συνελήφθη στα Εγκαίνια επειδή υπήρχε απειλή για βόμβα, συν ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί διεφθαρμένοι δικαστές που τα δικαστήρια θα άφηναν τον Biden να περπατήσει. Δεν είναι περίεργο που ο Biden εμποδίστηκε να λάβει στρατιωτικές πληροφορίες.
Στο Παρ. 22 Ιαν. ο Στρατιωτικός θα μπορούσε να δημοσιεύσει μια λίστα με εκείνους στο Κογκρέσο και τον Μπάιντεν που καταζητούνται για εγκλήματα και λίγα λεπτά αργότερα το Κογκρέσο θα αναλάμβανε Αναμενόταν να συλλάβουν το 67 %

Ο Στρατός Εμποδίζει την «Εξέγερση»

Του Wayne Jett 23 Ιανουαρίου 2021
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΕΑ!
Ο Στρατός εμποδίζει την «Εξέγερση»


Αυτή είναι μια εποχή εξαιρετικού άγχους για πολλούς Αμερικανούς, αλλά το άγχος προκαλείται από την έλλειψη ζωτικών πληροφοριών – όχι από πραγματικά  γεγονότα που λαμβάνουν χώρα και που αφορούν στην ιστορική σύγκρουση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Δρ Drosten, σύμβουλος Ιολόγος της Angela Merkel που ανέπτυξε το coronatest PCR, με βάση το οποίο κλείδωσαν τον πλανήτη διώκεται από τη γερμανική δικαιοσύνη για αλλοίωση του πρωτοκόλλου τεστ PCR…

Σε αυτή την παγκόσμια ομηρία του χειραγωγούμενου Covid-19 από τον Klaus Schwab και τους acolytes του του Forum του Davos,αρχίζουν τώρα να εμφανίζονται τα γρανάζια αυτής της γιγαντιαίας εξαπάτησης. Με άλλους όρους αυτό που αποκαλούσαμε ακόμη εδώ κι 1 χρόνο «το βαθύ κράτος » αρχίζει να δείχνει το αληθινό του πρόσωπο ή μάλλον : τα πρόσωπα του.

ΟΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΡΑΝ.

ΤΟ 1947 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΜΡΑΝ , ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
ΟΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΡΑΝ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΩΝ..... ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ, (Βερεττας Μάριος : τα χειρόγραφα της νεκρας θάλασσας)

Συνέλαβαν τον Έλληνα που σχεδίασε το υπερόπλο για τον στρατό!

 Αντί να το δοκιμάσουν και να το βάλουν άμεσα σε παραγωγή μέσω
της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας, προωθώντας το μάλιστα σε όλον τον κόσμο, γεγονός που θα έφερνε εκατοντάδες εκατομμύρια στα ταμεία της χώρας, τον κυνήγησαν!

Η «οδύσσεια» του Ιωάννη Αραπκουλέ στα γρανάζια της ελληνικής γραφειοκρατίας

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters