Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Ο στρατός των ΗΠΑ θα μπορούσε να δημοσιεύσει μια λίστα με όλους εκείνους στο Κογκρέσο και τον Μπάιντεν που καταζητούνται για εγκλήματα

22 Ιανουαρίου 2021 από τον keichri

Ο Biden δεν συνελήφθη στα Εγκαίνια επειδή υπήρχε απειλή για βόμβα, συν ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί διεφθαρμένοι δικαστές που τα δικαστήρια θα άφηναν τον Biden να περπατήσει. Δεν είναι περίεργο που ο Biden εμποδίστηκε να λάβει στρατιωτικές πληροφορίες.
Στο Παρ. 22 Ιαν. ο Στρατιωτικός θα μπορούσε να δημοσιεύσει μια λίστα με εκείνους στο Κογκρέσο και τον Μπάιντεν που καταζητούνται για εγκλήματα και λίγα λεπτά αργότερα το Κογκρέσο θα αναλάμβανε Αναμενόταν να συλλάβουν το 67 % των μελών του Κογκρέσου.
Το Σαβ. 23 Ιανουαρίου Η Βουλή των Αντιπροσώπων Dillman θα κατέθετε άρθρα μομφής για τον Biden.
Μια στρατιωτική Intel Contact δήλωσε ότι μέχρι τον Ήλιο 24 Ιανουαρίου τα πράγματα θα πρέπει να γίνουν πιο ξεκάθαρα στον αμερικανικό λαό. ′′ Η παράνομη προεδρία του παιδο-σατανιστή Joe Biden θα πρέπει να αρχίσει να αποκαλύπτεται, μαζί με την αποκάλυψη των εγκλημάτων πολλών άλλων προδοτών / εγκληματιών στην Ουάσιγκτον."
Από εκείνον τον Ήλιο 24 Ιαν. οι Στρατιωτικοί θα μπορούσαν να ανακοινώσουν πάνω από την ΕΕΣ ή το EBS την αναστολή της παράνομης προεδρίας του Biden και να αποκαλύψουν ότι ήμασταν ήδη σε προσωρινή προσωρινή προσωρινή προσωρινή μορφή κυβερνητικής εποπτείας από τον αμερικανικό στρατό.
Ο Χάρις θα συνελήφθη.
Η 25 η Τροπολογία θα γινόταν επίκληση.
Στο Τετ. 27 Ιαν. τα υπόλοιπα μέλη του Biden στο Σώμα θα υποδείκνυαν τον Τραμπ για Πρόεδρο των ΗΠΑ με αντάλλαγμα την Προεδρική  συγχώρεση.
Από Πέμπτη. 28 Ιαν. στο 4 Φεβρουαρίου. μια επιτροπή του Κογκρέσου θα έδινε δίωξη για τα μέλη και των δύο πλευρών.
Το στρατιωτικό δίκαιο ήταν πολύ απαραίτητο στις ΗΠΑ. Τελευταίο Φεβ. 2020 το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (CCP) εισέβαλε στις ΗΠΑ με Πανδημία C1 9. Τον Οκτώβριο του 2020 το CCP αγόρασε τις μηχανές της Ηγεμονίας και με τη βοήθεια της CIA και αρκετών άλλων κομμουνιστικών κομμάτων, μπόρεσαν να ρίξουν τις ψήφους του Τραμπ στον Biden για να κλέψουν τις εκλογές του 2020 - όλα καλύπτονται από έναν κεντρικό αντισυμβαλλόμενο πλήρωσα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Το CCP ήταν όλο για τον Joe Biden. Ο δολίως εκλεγμένος Πρόεδρος είχε συνεργαστεί στενά με την Κομμουνιστική Κίνα για δώδεκα χρόνια. Για πάνω από σαράντα χρόνια ήταν ευρέως γνωστό ότι χρησιμοποιούσε πολιτικές του θέσεις για να κάνει προσωπικό χρήμα με ξένες χώρες. Ο γιος του Hunter Biden χρησιμοποίησε την πολιτική δύναμη του Biden για να αναπτύξει off-shore Biden Οικογενειακές Επιχειρήσεις στην Ουκρανία, Ρωσία, Κομμουνιστική Κίνα, Ιράκ και Ιράν. Ο Μπάιντεν ήταν γνωστό ότι συμβιβάστηκε με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.
Η αντιπρόεδρος Kamala Harris σχεδίασε να αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ μετά τον Biden ότι ο Biden είχε κηρυχθεί ανίκανος λόγω της σημερινής κατάστασης που πάσχει από άνοια. Ο Harris λέγεται ότι είναι μια πολύ σοβαρή απειλή για την ίδια την επιβίωση της Αμερικανικής Συνταγματικής Δημοκρατίας. Για πάνω από 35 χρόνια είναι μια συνάδελφος ταξιδιώτης Μαρξιστών, Κομμουνιστών, Μαοϊστών, Σοσιαλιστών, Προοδευτικών και Κινέζων Κομμουνιστών.
Κοντεύει να ολοκληρωθεί η εξαγορά του CCP των ΗΠΑ. Λέγεται ότι υπάρχουν Κινέζικα και ιρανικά κοιμισμένα κελιά σε κάθε πολιτεία, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν τρεις βρώμικες πυρηνικές βόμβες κοντά στο κτίριο του Καπιτωλίου. Αυτή τη στιγμή 25,000 Κινέζικα στρατεύματα κάθονταν στα σύνορα του Καναδά και 75,000 Κινέζικα στρατεύματα στα Μεξικανικά σύνορα. Περίμεναν με πλοία σε διεθνή ύδατα 100 μίλια μακριά από τις Ανατολικές και τις Δυτικές Ακτές. Ήταν το μακροπρόθεσμο σχέδιο του CCP να εισβάλει στη χώρα μετά την ορκωμοσία του Joe Biden ως Αμερικανός Πρόεδρος και η Kamala Harris ως Αντιπρόεδρος.
Ο Τραμπ και ο Αμερικανός Στρατός για τη διάσωση. Την περασμένη εβδομάδα αμερικανικά αεροπλάνα και πλοία φρουρούσαν μεγάλες πόλεις και τόσο τις ακτογραμμές Ανατολής όσο και Δύσης. Ο Στρατιωτικός είχε 60,000 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς (οι οποίοι επρόκειτο να ομοσπονδοποιηθούν), 40,000 Αστυνομική Υπηρεσία και 50,000 Ειδικές Δυνάμεις που καταλαμβάνουν την Περιφέρεια της Κολούμπια, με 28,000 στρατιώτες που ορκίστηκαν ως στρατάρχες για να βοηθήσουν στις Μαζικές Συλλήψεις. Ο Στρατηγός Flynn ήταν επικεφαλής, μαζί με τον Στρατηγό Hyten ως πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου του Πενταγώνου.
Ο Τραμπ διόρισε τον Κρίστοφερ Μίλερ και τον Πιτ Γκέινορ επικεφαλής της FEMA. Αυτή τη στιγμή υπήρχαν σκηνές FEMA, προσωπικό και οχήματα σε όλο το Καπιτώλιο. FEMA στρατόπεδα φυλάκισης προετοιμάζονταν σε όλο το έθνος για να στεγάσουν αποδέκτες πάνω από 200,000 σφραγισμένων κατηγορητηρίων που είχαν κατατεθεί σε ομοσπονδιακά δικαστήρια σε όλο το έθνος από την ανάληψη του T
Ο μεγαλύτερος πόλεμος ενάντια σε αυτό που αναφερόταν ως Cabal είχε ήδη κερδηθεί - αυτός της ιδιοκτησίας των αμερικανικών φορολογουμένων και του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού μέσου. Αυτή η ιδιοκτησία αφαιρέθηκε από την Cabal πίσω στο 1871. Βλέπετε, η Περιφέρεια της Columbia ή της Washington DC ήταν μια ανεξάρτητη οντότητα και δεν υπήρξε ποτέ μέρος των ΗΠΑ. Το 1871 ένα πραξικόπημα από ανεξάρτητους τραπεζίτες όπως οι Rothschilds και οι Rockerfellers είχε ως αποτέλεσμα να ξαναγράψουν το Σύνταγμα και να μεταφέρουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στην US Inc. - μια εταιρεία.
Αυτό το πραξικόπημα τοποθέτησε τους Αμερικανούς πολίτες ως ιδιοκτησία της εταιρείας που ήταν κεντρικός στην Ουάσιγκτον DC. Έτσι η DC ήταν μια ξένη οντότητα σε αμερικανικό έδαφος κυρίαρχων κρατών. Η Περιφέρεια της Κολούμπια ήταν τότε ένα City State, όπως και το City State του Λονδίνου και το Βατικανό City State - όπου η US Inc έχουν μεταφέρει από το 1871. όλα τα δολάρια του αμερικανικού φορολογουμένου. Η Cabal έχει χρεώσει το ενδιαφέρον του We The People για να χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας χρήματα. Όλα καθιερώθηκαν μέσω δανείου του Βατικανού μέσω της Τράπεζας του Λονδίνου.
Το 2018 όταν ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό τάγμα για την εκλογική διαπλοκή / απάτη για φορείς τόσο ξένους όσο και εσωτερικούς, σκιαγράφησε πώς θα κατασχεθούν τα περιουσιακά στοιχεία στο πλαίσιο του στρατιωτικού νόμου. Με τον παρόντα στρατιωτικό νόμο που καθιερώθηκε μέσω της υποκίνησης του Τραμπ για την Ενθουσιαστική Πράξη το περασμένο Σάββατο, US Inc. περιουσιακά στοιχεία της Cabal συμπεριλαμβανομένων των δολαρίων του αμερικανικού φορολογουμένου, θα μπορούσαν τώρα να κατασχεθούν και να δοθούν πίσω στο The Pe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters