Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Η Moderna Παραδέχεται: Το MRNA Jabs Είναι Ένα «Λειτουργικό Σύστημα» Σχεδιασμένο Για Να Προγραμματίζει Τους Ανθρώπους

Mrna Vaccine Dna

 από τον Lance D Johnson

Τα πειραματικά εμβόλια που ξεκινούν οι Moderna και Pfizer δεν είναι τίποτα παρόμοιο με τα παραδοσιακά εμβόλια. Αυτές οι πλατφόρμες mRNA είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» που έχει σχεδιαστεί για τον προγραμματισμό των ανθρώπων και τη μετατροπή των κυττάρων τους σε αποτελεσματικά συστήματα διανομής φαρμάκων.

Η Moderna δημοσιεύεται τώρα με τις πραγματικές προθέσεις πίσω από την πλατφόρμα mRNA. Η πλατφόρμα τεχνολογίας mRNA είναι παρόμοια με ένα λειτουργικό σύστημα υπολογιστών, παραδέχεται η εταιρεία.

Οι επιστήμονες ετοιμάζουν μια μοναδική ακολουθία mRNA που κωδικοποιεί μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη. Μόλις εγχυθεί σε ανθρώπους, αυτό το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο σώμα του ατόμου, σε κυτταρικό επίπεδο.

Η πλατφόρμα mRNA είναι όπου η Big Pharma συγχωνεύεται με την Big Tech , υποδουλώνοντας τα ανθρώπινα όντα σε ένα σύστημα ελέγχου που έχει σχεδιαστεί για να επωφεληθεί από τις κυτταρικές και βιολογικές τους λειτουργίες στο απρόβλεπτο μέλλον.

Η Moderna Παραδέχεται Ότι Τα Υγιή Ανοσοποιητικά Συστήματα Αποτελούν Απειλή Για Την Πλατφόρμα MRNA Τους

Διαδικασία εμβολίου Curevac Mrna

Καθώς οι πλατφόρμες mRNA μεταδίδονται ζωντανά σε ανθρώπινους πληθυσμούς, η Moderna παραδέχεται ότι οι υγιείς ανθρώπινες ανοσολογικές αποκρίσεις μπορούν πραγματικά να καταστρέψουν τις αλληλουχίες mRNA προτού εισέλθουν στα κύτταρα του ατόμου.

Το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να προσβάλει το πρόγραμμα και τα θραύσματά του RNA, οδηγώντας σε αρνητικά αποτελέσματα που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μοριακές ανεπάρκειες, ορμονικές ανωμαλίες κ.λπ.

Εάν διακοπεί η αναδίπλωση της πρωτεΐνης, οι πρωτεΐνες ενδέχεται να μην επιτύχουν ποτέ την επιθυμητή λειτουργικότητά τους, οδηγώντας σε μερική ανάπτυξη αντιγόνων που δεν παρέχουν ποτέ στοχευμένη ανοσία στις πρωτεΐνες ακίδων του κοροναϊού.

Το σώμα μπορεί να ενεργοποιήσει τα δικά του κύτταρα κατά τη διαδικασία, προκαλώντας υπερφλεγμονώδεις αποκρίσεις και αυτοάνοσα ζητήματα που είναι ο πρόδρομος της ανεπάρκειας οργάνων και διάφορες διαδικασίες ασθένειας.

Κατά τη διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας , οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας έκαναν μαμά στις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι για να προκαλέσουν μια υγιή ανοσολογική αντίδραση στη μόλυνση. Τώρα ξέρουμε γιατί αυτοί οι υπάλληλοι δημόσιας υγείας έλεγαν στους ανθρώπους ότι πρέπει να περιμένουν ένα εμβόλιο για να επιστρέψουν στο φυσιολογικό.

Οι άνθρωποι πίσω από τον πειραματισμό του ανθρώπινου mRNA δημιουργούν ψυχολογική δικαιολογία και επιστημονικό προηγούμενο για να κηρύξουν ανίκανα τα ανθρώπινα ανοσοποιητικά συστήματα.

Η πρώτη τους προσπάθεια είναι αυτή: Ο ΠΟΥ αλλάζει τον ορισμό του «Herd Immunity», γράφει κυριολεκτικά εκατοντάδες χρόνια επιστημονικής κατανόησης, απλώς για να ωθήσει τα εμβόλια

Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι θα υποβάλουν το σώμα τους στα πιο πρόσφατα προγράμματα mRNA καθώς εξαρτώνται από το βιολογικό λογισμικό που έχει δημιουργηθεί για αυτούς.

Αυτή είναι μια ανοιχτή πόρτα προς τον υπερ-ανθρωπισμό , και εκατομμύρια άνθρωποι το αγοράζουν.

Δίνοντας ντροπή στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν βρει επίσης το τέλειο άλλοθι όταν τα πειράματά τους προκαλούν τραυματισμό στον άνθρωπο.

Δεν είναι η ενέσιμη τεχνολογία που προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, επιληπτικές κρίσεις, στειρότητα και θάνατο, ισχυρίζονται οι φαρμακευτικές εταιρείες…

Είναι το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου που προκαλεί όλο τον πόνο και τη δυστυχία, απαιτούν.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες θα απαιτήσουν πιο προσεκτικά σχεδιασμένα προγράμματα και παρεμβάσεις mRNA για να «τελειοποιήσουν» τα ανθρώπινα όντα.

Τα Νέα Εμβόλια MRNA Είναι Προγράμματα Εξάρτησης, Σχεδιασμένα Για Χειρισμό Και Υποδούλωση Ανθρώπινων Βιολογικών Λειτουργιών

Η Moderna καυχιέται ότι «αρκετές εκατοντάδες επιστήμονες και μηχανικοί επικεντρώνονται αποκλειστικά στην προώθηση της τεχνολογίας πλατφόρμας της Moderna».

Αυτοί οι επιστήμονες προσπαθούν να «χαράξουν» ανθρώπους με βιο-πληροφορίες και να εξαρτήσουν τους πληθυσμούς από την τεχνολογία. Η Moderna μάλιστα έχει ονομάσει την πλατφόρμα mRNA τους ως «Λογισμικό Ζωής».

Λογισμικό λειτουργικού συστήματος Moderna Mrna της ζωής

Αυτοί οι επιστήμονες αναζητούν τρόπους για να βοηθήσουν το ξένο mRNA να αποφύγει την ανίχνευση του ανοσοποιητικού. Επίσης, πειραματίζονται με τρόπους να ξεγελάσουν τα ριβοσώματα του κυττάρου ώστε να επεξεργαστούν το mRNA σαν να ήταν φυσικό.

Σχεδιάζουν επίσης τρόπους για να καθοδηγήσουν τα ανθρώπινα κύτταρα να παράγουν τις τεχνητές πρωτεΐνες μακροπρόθεσμα.

Παρακολουθήστε τον Δρ Carrie Madej να εξηγεί πώς αυτή η νέα πλατφόρμα εμβολίων μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, ποιοι είμαστε, τι είμαστε:

Η Moderna βασίστηκε στην επιτυχία της χρήσης τροποποιημένου RNA για τον επαναπρογραμματισμό της λειτουργίας ενός ανθρώπινου βλαστικού κυττάρου, επομένως γενετικά τροποποιώντας το.

Καθώς αυτά τα «λειτουργικά συστήματα» RNA είναι εγκατεστημένα σε ανθρώπινα σώματα, καθίσταται ακόμη πιο σαφές ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες προσπαθούν να τροποποιήσουν γενετικά και να κατέχουν ανθρώπινες πρωτεΐνες, ενώ ελέγχουν τις βιολογικές διαδικασίες για τις επόμενες γενιές.

Σε ψυχολογικό και φυσιολογικό επίπεδο, τα ανθρώπινα όντα χαρακτηρίζονται σαν βοοειδή καθώς υποβάλλονται σε αυτά τα προγράμματα λογισμικού mRNA.

Αυτό το σύστημα δεν είναι φάρμακο, ούτε εμβολιασμός . Αυτό το σύστημα είναι πλήρης κυτταρικός χειρισμός, χρησιμοποιώντας ξένα βιολογικά μόρια για τον κώδικα, την αποκωδικοποίηση, τη ρύθμιση, την αλλαγή της έκφρασης και την αλλαγή των φυσιολογικών οδηγιών μέσα στα ανθρώπινα όντα.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
ΠΗΓΗ:  https://humansarefree.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters