Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Επισήμως, αυτά πρέπει να είναι κουτιά για τα πρόωρα μωρά, θερμοκοιτίδες.

Έγραψα ήδη για κλωνοποιημένα μωρά μετά το πρώτο Great Reset, έχω μια ενδιαφέρουσα εικόνα της Greta.
Αλλά λοιπόν, γιατί δεν τα πήραν οι αγαπητοί τους γονείς όταν ήταν έξω, όπως θα ήταν το κανονικό; Διότι μετά το αρχικό Great Reset δεν είχαν απομείνει σχεδόν καθόλου άνθρωποι / γονείς.
Οι εικόνες φαίνεται να λένε μια εντελώς διαφορετική ιστορία από ό, τι μας είπαν. Μία μάλιστα γράφει ότι μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί 12 μήνες σε μια ώρα.


Πριν από 150 χρόνια, ο κόσμος φαινόταν αρκετά άδειος, παρά τα τεράστια κτίρια και τις μεγάλες πόλεις, τόσο από άποψη πληθυσμού όσο και από άποψη περιβάλλοντος / τοπίου. Συχνά το έδαφος φαίνεται βρώμικο και λασπωμένο και υπάρχουν λίγα δέντρα ή κανένα. Τις επόμενες δεκαετίες, μπορείτε να δείτε τις πόλεις να ανοίγουν αργά, να πρασινίζουν και απλώς να αποκαθίστανται. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλές άλλες μεγάλες κατασκευές έχουν ανεγερθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά αν κοιτάξετε παλιές φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε ότι πολλά από τα κτίρια ήταν αρκετά παλιά και φαίνεται ότι οι ημερομηνίες ανακαίνισης / ανοικοδόμησης πολλών κτιρίων δόθηκαν ως ημερομηνίες κατασκευής. Γιατί ποιος μπορούσε να τα κατασκευάσει τόσο γρήγορα; Άτομα με ΚΑΡΑ, επίσης συχνά σε λασπωμένο έδαφος; Χαχαχαχχαχαχαχααχαχαχααααα

Και είναι περίεργο πώς τα μωρά εμφανίστηκαν τότε. Θα το έκαναν οι γονείς στα βιολογικά τους παιδιά; Σας ενδιαφέρει συνήθως το παιδί σας; Αλλά αυτά τα μωρά μοιάζουν με περισσότερο με ΑΓΑΘΑ, όλα τα ίδια μεγέθη, ακριβώς όπως φτιάχτηκαν. Και υπήρχαν πολλές από αυτές τις εταιρείες θερμοκοιτίδας τις επόμενες δεκαετίες. Ο Martin A. Countey, ο γιατρός hatch doctor, είχε επιδιώξει αυτό για 40 χρόνια.
ΚΛΩΝΟΙ της αρκούδας, ΑΨΥΧΑ ΟΝΤΑ για αυτό οι μαριονέτες κρέατος οι ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ φθάσανε από 50% από το 1μκε έτος στο σημερινά συντριπτικό ποσοστό του 95%.
Για αυτό πάντα μετράει το 5% του πληθυσμού για τις διάφορες λειτουργίες.


Τότε υπήρχαν αμέτρητα (((ορφανοτροφεία))) εκείνη την εποχή. Μπορείτε συχνά να δείτε τους επενδυτές σας (ελίτ / παράσιτα) σε πολλές φωτογραφίες, καθώς φαίνεται να αξιολογούν τα (((αγαθά τους))). Οι πιο φαινομενικά ταλαντούχοι φαίνεται να πηγαίνουν στα σχολεία, ενώ οι φαινομενικά λιγότερο ταλαντούχοι τους στέλνουν ως σκλάβους για την ανοικοδόμηση μιας νέας οικονομίας. Στα βιβλία της ΨΕΥΤΙΚΗΣ ιστορίας αυτό ονομάστηκε (((((βιομηχανική επανάσταση))))).

Αυτά τα ψίχουλα προς το παρόν φίλοι μου. Καταλαβαίνετε αν και πολύ αμφιβάλω που σας οδηγούν; Νομίζετε ότι έχετε δικαιώματα και ότι σας ανήκουν τα παιδιά σας; Λάθος προνόμια μόνο που τα αφαιρεί ο αφέντης σας όποτε γουστάρει.
Απολαύστε τώρα το νέο Great Reset με τα πανάκια τα ζουμάκια και τα QR . Άντε και καλά κρασιά.
Και φυσικά ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters