Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

«Αδιάβρωτη συνωμοσία»: Το κρυφό σχέδιο της ελίτ για το μέλλον της Ανθρωπότητας


 

Οι “Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζώρτζια” έχουν υπάρξει αντικείμενο έρευνας πολλών, όχι μόνο για τα φανερά μηνύματα τους, αλλά και για πολλά κρυπτογραφημένα και άλυτα. Ένα νέο βίντεο προσπαθεί να ρίξει λίγο περισσότερο φως, όπου ο αναγραμματισμός του υποτιθέμενου κατασκευαστή του μνημείου διαβάζεται: «Αδιάβρωτη συνωμοσία»

ΤΑ “ΜΑΥΡΑ”, Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα δημοσίευσα το άρθρο μου: “Η αλητεία της δημοσιογραφίας κυβερνά τον Τόπο μας – ο Λάτσης, ο Κωνσταντόπουλος, ο Σημίτης και ο Κακαουνάκης…”!

Η καταγωγή των Ελλήνων: Το κόκκινο πανί για την επιστημονική (;) κοινότητα

Ποια είναι η καταγωγή των Ελλήνων; Κάποιοι «Ινδοευρωπαίοι» εξολόθρευσαν κάποιους «προέλληνες«; Ή μήπως αυτή είναι μια θεωρία που έρχεται για να κρύψει την αλήθεια; Ισχύει η αφροκεντρική θεωρία καταγωγής του ανθρώπου; Αν ναι, τότε γιατί πολεμιέται τόσο έντονα και τόσο υπόγεια η ανακάλυψη του ανθρωπολόγου Άρη Πουλιανού; Γιατί ο Πουλιανός πέρασε περισσότερο χρόνο στις αίθουσες των δικαστηρίων από ότι στις ανασκαφές; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και διαβάστε για την δικαίωση του Άρη Πουλιανού που ακόμα παραμένει «ανεκτέλεστη». Επίσης, διαβάστε εδώ το βιβλίο του «Η προέλευση των Ελλήνων».

Οι Γερμανοί φοβούνται μόνο το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο


του Σπύρου Χατζάρα

Ενώ οι δοσίλογοι συνεργάτες των Δυνάμεων Κατοχής, όπως ο Alexis, ο Γλέζος, 
οι διάφοροι “αριστεροί”, μαζί με τον αλληλέγγυο με την Πουστιά Προκόπη ,
και ΕΑΜίτικο (Εθνικό) Συμβουλίο Διεκδίκησης, κοροϊδεύουν τον χαζό λα(γ)ό,
με τις πολεμικές επανορθώσεις, οι λωποδύτες του Βερολίνου, αρχίζουν την επιστημονική αμφισβήτηση, του μόνου υπαρκτού ανοικτού ζητήματος, του αναγκαστικού κατοχικού Δανείου.

ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ : «ΤΟΥΡΚΙΑ…ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ»!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σαν ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Τουρκίας και λάτρης των… δημοκρατικών επιτευγμάτων του Ερντογάν, (!!!), έχει εξελιχτεί ο Έλληνας επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κι Αβραμόπουλος και αυτό το εκτιμούν ανάλογα οι «φίλοι» και «σύμμαχοι» γείτονες μας.

Σε μια βαρυσήμαντη και μακρά συνέντευξη του στην τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο Έλληνας επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και μάλιστα σε μια περίοδο που οι σχέσεις Τουρκίας Ευρωπαϊκής Ένωσες περνούν μεγάλη κρίση εξ’ αιτίας της τουρκικής αδιαλλαξίας, ενώ η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο χτυπάει κόκκινο,

Τ ρ ο μ α κ τ ι κ έ ς ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την Λέσχη 'B i l d e r b e r g' από εσωτερικό Ελβετό τραπεζίτη !

ΚΥΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕΣ Υ Π Α Ρ Ξ Ε Ι Σ ...
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "Κ Υ Ρ Ι Ο Ι"...


Φίλος του ιστολογίου του 'ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ' από την Ελβετία, μου έστειλε τις παρακάτω σημαντικές πληροφορίες μετά το άρθρο Αναφορά μεγάλης ελβετικής εφημερίδας για την Λέσχη Bilderberg, που την βλέπει μόνο ως "ανταλλαγή απόψεων" των ελίτ.[Η παρούσα ανάρτηση έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2011, αλλά αναντιρρήτως παραμένει ΕΠΙΚΑΙΡΗ πέρα για πέρα, οπότε την παραθέτουμε πρός προβληματισμό ΟΛΩΝ...]

ΥΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑ ΤΑΥΤΙΣΕ

Στις 8 Μαρτίου 410 (ή 418 κατ’ άλλους)  λιντσαρίστηκε και κατακρεουργήθηκε από χριστιανούς η Ελληνίδα νεοπλατωνική φιλόσοφος,
αστρονόμος και μαθηματικός Υπατία, η οποία στη συνέχεια ταυτίστηκε με την Αγία
Αικατερίνη!!!






Εκόνα: Στους δρόμους της Αλεξάνδρειας ο όχλος δολοφονεί βάναυσα την
Υπατία («Ο θάνατος της φιλοσόφου Υπατίας στην Αλεξάνδρεια» από τον Louis Figuier, 1866).
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters