Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Προϋπολογισμός 2019: Πέρασε με 154 "ναι" - Υπερψήφισε ο Σαρίδης. - ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠEΡΑΣΟΥΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης υπερψήφισε τον Προϋπολογισμό αυξάνοντας την κυβερνητική πλειοψηφία. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς διευκρίνισε ότι δεν ψηφίζει τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων που δεν περνούν από έλεγχο της Βουλής.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ( ΜΕΡΟΣ ‘Β) ΣΤO ‘’ΕΝ ΝΕΑ – TV GROUP’’ – (09.12.2018)

ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ Α ΑΠΟ 3 (09.12.2018)

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ),

ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ‘’ΕΝ ΝΕΑ TV GROUP’’ – ΜΕΡΟΣ Β/Γ (09.12.2018).

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΟΓΙΚΗΣΤΗΝ  14Η  ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 Η  ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ  https://www.vaticannews.va/en/world/news/2018-07/un-migrants-global-compact-text-agreement.html
 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ  ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΤΗΝ 11Η  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΚΙ  ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΝΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ROBIN GOMES.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters