Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Η μεγάλη αποκάλυψη ... Πώς ο Τραμπ θα αλλάξει το ιστορικό στις 6 Ιανουαρίου

Η σημερινή ενημέρωση κατάστασης για τις 2 Ιανουαρίου καλύπτει τη «μεγάλη αποκάλυψη» που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Τραμπ για τις 6 Ιανουαρίου. Εκείνη την ημέρα, η ομάδα του Τραμπ θα παρουσιάσει πληροφορίες στο Κογκρέσο προτού ψηφίσει στις αμφισβητούμενες πλάκες των εκλογέων από τις κούνιες χώρες όπου σημειώθηκε μαζική εκλογική απάτη. Σε τι θα αποτελείται αυτή η "μεγάλη αποκάλυψη"; Γνωρίζουμε ότι είναι κάτι που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ προηγουμένως σε δικαστική υπόθεση, ούτε στο κοινό. 

Τραμπ εναντίον της παγκοσμιοποιητικής μηχανής γενοκτονίας

Μια παγκόσμια ατζέντα εξόντωσης βρίσκεται σε εξέλιξη και τα ανθρώπινα όντα έχουν προγραμματιστεί να εξαλειφθούν από τον πλανήτη Γη. 
Η γενοκτονική ατζέντα των παγκοσμιοποιητών απαιτεί απόλυτη υπακοή από τις μάζες που βαδίζουν προς το θάνατό τους, γι 'αυτό και οι εθνικιστές / λαϊκιστές ηγέτες στοχεύονται επίσης από τους παγκοσμιοποιητές. 

Λίστα προβλέψεων για το 2021 που είναι σχεδόν πλήρως ευθυγραμμισμένες με τον James Howard Kunstler:

Ήμουν έτοιμος να βάλω μια λίστα προβλέψεων για το 2021, η οποία είναι φυσικά μια εξαιρετικά επικίνδυνη επιχείρηση λόγω των αβεβαιοτήτων που προέρχονται από το 2020. 

Αλλά συνάντησα μια λίστα προβλέψεων από τον James Howard Kunstler, έναν από τους καλύτερους στοχαστές και συγγραφείς του σύγχρονη εποχή, αν και σίγουρα δεν είναι οπαδός του Τραμπ. 

Ο Kunstler είναι γνωστός ως ειδικός στα ενεργειακά οικονομικά, μεταξύ άλλων θεμάτων. 

Διαρροή ηχητικού αποκαλύπτει ότι οι Χειριστές Dominion εκπαιδεύονται για να αλλάξουν τα αποτελέσματα των εκλογών

Ένα βίντεο περίπου διάρκειας μίας ώρας από το Dominion Voting Systems διέρρευσε στο κοινό την άλλη μέρα, αποκαλύπτοντας ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας εκπαιδεύτηκαν στον τρόπο αλλαγής των εκλογικών αποτελεσμάτων υπέρ του Joe Biden.

Η τεχνική υποστήριξη της εταιρείας παρείχε λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να συνδέσετε τον εξοπλισμό καταμέτρησης ψήφων Dominion στο Διαδίκτυο, κάτι που αρχικά αρνήθηκε αλλά  αργότερα επαληθεύτηκε ότι συνέβη την Ημέρα των Εκλογών - κατά παράβαση του ομοσπονδιακού νόμου.

Βόμβες που θα παρουσιαστούν και αλλάζουν τα παιχνίδια πριν από το Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου

Στη σημερινή ενημέρωση για την κατάσταση για τις 31 Δεκεμβρίου, αποκαλύπτουμε το σχέδιο του Τραμπ να εξαπολύσει αποδεικτικά στοιχεία μπροστά στο Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου, ακριβώς πριν το Κογκρέσο ψηφίσει σε ποια σειρά εκλογών θα αποδεχθούν. Το πλήρες podcast είναι ενσωματωμένο παρακάτω.

Λόγω των διακοπών της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, αυτή η ενημέρωση είναι μικρότερη από τις περισσότερες (μόλις 21 λεπτά), αλλά περιέχει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το τι συμβαίνει:

Γιατί η επιβολή μάσκας είναι ανασφαλής, αναποτελεσματική και ανήθικη.

20 ΛΟΓΟΙ ΟΤΙ, Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ / ΕΠΙΒΟΛΗ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ.

9 Πιθανοί και αποδεδειγμένοι κίνδυνοι,
για την φίμωση του εαυτού σας, με την χρήση μάσκας

Η υιοθέτηση ενός χρυσού προτύπου θα προωθούσε τη δημοσιονομική πειθαρχία

Συντάχθηκε από τον James Caton μέσω του Αμερικανικού Ινστιτούτου Οικονομικής Έρευνας,

Πολλοί εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν ότι ο φημισμένος κεντρικός τραπεζίτης Alan Greenspan υπήρξε από καιρό υποστηρικτής του χρυσού προτύπου . Αλλά το ρεκόρ είναι ξεκάθαρο. Ο Greenspan δημοσίευσε ένα δοκίμιο για την υποστήριξη ενός χρυσού προτύπου με μη ρυθμιζόμενες τραπεζικές συναλλαγές με τίτλο « Χρυσός και Οικονομική Ελευθερία » τον Ιούλιο του 1966. Παρέμεινε υπέρμαχος του χρυσού προτύπου  κατά τον διορισμό του  ως Προέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας το 1987. Και έχει  συνέχισε να κηρώνει το χρυσό πρότυπο  από τότε που έφυγε από τη Fed. 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters