Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Αστυνομική επιδρομή έφερε στο φως μια φυλακή κάτω από τον κόσμο με θάλαμους βασανιστηρίων! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το συγκρότημα βασανιστηρίων του κάτω κόσμου: "Ακόμα κι αν στέκεστε δίπλα του, δεν ακούτε τίποτα". Αστυνομική επιδρομή έφερε στο φως μια φυλακή κάτω από τον κόσμο με ένα θάλαμο βασανιστηρίων σε ένα υπόστεγο στο Wouwse Plantage της Μπραμπάντ στην Ολλανδία!!
Ο 48χρονος διακινητής ναρκωτικών Roger P., γνωστός ως "Piet Costa", διέταξε την κατασκευή του συγκροτήματος βασανιστηρίων του κάτω κόσμου, το οποίο διαλύθηκε τον Ιούνιο στο Wouwse Plantage, West Brabant, σύμφωνα με ερευνητικές υπηρεσίες.

Benjamin Fulford: Παγκόσμια γενοκτονία 5G Ξεκινώντας τον Οκτώβριο

Αγαπητέ κύριε Fulford,
Είχα δηλητηριάσει άσχημα σε 2 πρόσφατες ανθρωπιστικές πτήσεις από την Κεντρική Αμερική, μέσω του αεροδρομίου του Χιούστον και στον Καναδά, όπως και ο ταξιδιωτικός μου εταίρος - σχεδόν πεθαίναμε. Οι αεροπορικές εταιρείες ήταν η United και η Air Canada. Προσπαθώντας να αποτοξινώσω και να ερευνήσω τι μας συνέβη, ανακάλυψα ότι χρησιμοποιούν νέες χημικές ουσίες, μέταλλα και αερολύματα «Fogging» σε αεροσκάφη με το πρόσχημα των νέων μέτρων κατά του COVID 19.

Ο Στρατός συνεχίζει να σώζει παιδιά από υπόγειες σήραγγες και εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο (Βίντεο)

Δεκάδες χιλιάδες βασανισμένα, υποσιτισμένα παιδιά και πτώματα βρέθηκαν σε ένα εξελιγμένο δίκτυο Deep Underground Military Bases (DUMBS) που λειτουργούσε κάτω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ασία και σε όλη την Ευρώπη.
Οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύονται για τις επιχειρήσεις διάσωσης για περισσότερο από ένα χρόνο, η οποία ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου 2019 με τη διάσωση περισσότερων από 2.100 εγκλωβισμένων μωρών και παιδιών υπό την εγκατάσταση του Ναυτικού της Λίμνης της Κίνας στην Καλιφόρνια.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters